-
ναι αλλα τα περισσοτερα παιχνιδια **ΔΕΝ ** ειναι φτιαγμενα για αναλυση 1080p αλλα 720p.καποια ελαχιστα (και ακυρα) παιχνιδια υποστηριζουν αυτο το χαρακτηριστικο οπως το street fighter HD...
επισης υπαρχουν xbox των οποιων το drive δε μπορει να φλασαριστει!!!
αν σε ενδιαφερει η πειρατεια πρεπει να το προσεξεις ιδιαιτερως αυτο!!!!!!δε λεω καλυτερα να παρεις hdmi για να μην εχεις ενα σωρο καλωδια,αλλα αν χρειαστει να το παραβλεψεις λογω φλασαρισματος δε χανεις και τιποτα σημαντικο.
-
Έχοντας πιθανότατα το πρώτο Xbox360 στα Γιάννενα, να δηλώσω ότι δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Φίλος πάντως που τα πήραμε σχεδόν μαζί, του πέταξε RROD.
-
Ειχα παραγγειλει κατι παιχνιδια απο το play.com στις 16/12.
Δεν ειχαν ερθει μεχρι χθες κ τους εστειλα mail για να δω τι γινεται(πρεπει να περασουν 21 μερες για να θεωρηθει χαμενο ενα αντικειμενο συμφωνα με το σαϊτ τους)
Μου απαντησαν οτι επεστρεψαν τα λεφτα στην καρτα,η οποια ειναι prepaid της eurobank.
Γινεται αυτο ? ? Τωρα ελαβα το mail κ τη Δευτερα αναγκαστικα θα δω αν εχουν μπει τα λεφτα στην καρτα.. -
εμενα ειχαν καθυστερησει πολυ.. ηρθαν στις 19 μερες περιπου..
πιστευω θα σου ερθουν. τι παιχνιδια ειχες παραγγειλει?
φανταζομαι πως σε περιπτωση επιστροφης χψρηματων, απλα η καρτα σου θα ξαναγεμισε..
δεν υπαρχει τροπος να δεις το balance της καρτας online? -
Νομιζω πως οχι.
Αρχισα το Dead Space, πολυ δυνατο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εμενα ειχαν καθυστερησει πολυ.. ηρθαν στις 19 μερες περιπου..
πιστευω θα σου ερθουν. τι παιχνιδια ειχες παραγγειλει?
φανταζομαι πως σε περιπτωση επιστροφης χψρηματων, απλα η καρτα σου θα ξαναγεμισε..
δεν υπαρχει τροπος να δεις το balance της καρτας online?Δεν ειχαν επιστραφει μεχρι το μεσημερι σημερα.
Θα το αφησω 1-2 μερες κ μετα αν δεν εχουν μπει τα λεφτα πισω,θα γινει χαμος.
Ειχα παραγγειλει το alone in the dark και 2 παιχνιδακια για τη Μαρια(kung fu Panda και lego indiana jones ή batman )
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Νομιζω πως οχι.Αρχισα το Dead Space, πολυ δυνατο!
χ α σ ι μ ο!pampers να εχεις κοντα σου και ολα θα πανε καλα..(το τερματισα σημερα)
tip:μεινε με το πρωτο οπλο,το cutter.το παιχνιδι ανετα τερματιζεται με αυτο και δεν σπαταλας resources για να αναβαθμισεις ολα τα υπολοιπα -
Φυσικα, ολα τα αλλα (εκτος του reaper) ειναι φαντεζι.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Φυσικα, ολα τα αλλα (εκτος του reaper) ειναι φαντεζι.αν λες για το dead space δεν τα δοκιμασα καν,δεν ξερω πως τα λενε,μονο εκεινο το πριονι-λειαντικο τροχο λιγο αλλα μονο με το cutter την βρισκω
αααα,να αγοραζεις και τις στολες οποτε βγαινει η νεα κολεξιον -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειχα παραγγειλει κατι παιχνιδια απο το play.com στις 16/12.Δεν ειχαν ερθει μεχρι χθες κ τους εστειλα mail για να δω τι γινεται(πρεπει να περασουν 21 μερες για να θεωρηθει χαμενο ενα αντικειμενο συμφωνα με το σαϊτ τους)
Μου απαντησαν οτι επεστρεψαν τα λεφτα στην καρτα,η οποια ειναι prepaid της eurobank.
Γινεται αυτο ? ? Τωρα ελαβα το mail κ τη Δευτερα αναγκαστικα θα δω αν εχουν μπει τα λεφτα στην καρτα..Xθες μου ηρθε το alone in the dark παροτι οι Αγγλαρες εχουν πει οτι επεστρεψαν τα λεφτα πισω!
Τα υπολοιπα δεν εχουν ερθει ακομη! -
αν τα εχουν ηδη στειλει και θεωρουνται χαμενα, δε νομιζω να εχουν τη δυνατοτητα να τα εντοπισουν και να τα παρουν πισω.. απλα θεωρουν οτι χαθηκαν και επιστρεφουν το ποσον
... αυτη την εντυπωση εχω...
αγησε πολυ.. δεν θα εκπλαγω αν σου ερθουν και τα υπολοιπα καποια στιμη!
τα λεφτα εχουν μπει στην καρτα?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν τα εχουν ηδη στειλει και θεωρουνται χαμενα, δε νομιζω να εχουν τη δυνατοτητα να τα εντοπισουν και να τα παρουν πισω.. απλα θεωρουν οτι χαθηκαν και επιστρεφουν το ποσον
... αυτη την εντυπωση εχω...
αγησε πολυ.. δεν θα εκπλαγω αν σου ερθουν και τα υπολοιπα καποια στιμη!
τα λεφτα εχουν μπει στην καρτα??Καλημεραααα.
Σημερα θα παω να ξαναδω για τα λεφτα.Ελπιζω να εχουν βαλει μεσα τα 40 € που εκανε η αλλη παραγγελια.
-
οπως σου ειπα, δε θα με παραξενεψει αν λαβεις και την αλλη!
-
Μολις παρελαβα δωρακι απο την γυναικα το PS3
Mε GTproloque και Ηeavenly sword ξερει κανεις τπτ για το δευτερο>?
-
δεν εχω ιδεα...
χτυπα και ενα fallout 3 για να στρωσεις! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οπως σου ειπα, δε θα με παραξενεψει αν λαβεις και την αλλη!Tα λεφτα τα πηρα πισω,οποτε δεν νομιζω.
-
Πρωτη αγορα το 2Κ9 αντε να ξαναπαρω κουπα με τους Bulls
-
επαιξα λιγο χθες το ντεμο στο 360.. συμπαθητικο..
επομενη αγορα δικη μου το FF XII για το 360 και το φιφα 09 ολ πλεϊ για το wii -
To 2K9 απλα τελειο!
Σαν να βλεπεις αγωνα αληθινο ειναι! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μολις παρελαβα δωρακι απο την γυναικα το PS3Mε GTproloque και Ηeavenly sword ξερει κανεις τπτ για το δευτερο>?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)