-
Η Rockstar στα high της!
GTA στην άγρια δύση!Μας βάζει σε δίλλημα μια και είναι και καιρός για fifa 10 worldcup...
Αλλά κάθε καλός gta fan πρέπει να το χει βάλει να 'αγοράζεται'. -
Τρελό must buy! Αξίζει το 50αρι που θέλει
EDIT: Έχω μια ερώτηση που δεν ξέρω αν πάει εδώ... Έχω βγάλει μια φωτο στο Forza Motorsport του XBOX360, πως μπορώ να την μεταφέρω στον υπολογιστή;
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
γενικα το στορυ του gt4 εχει να κανει σχεδον αποκλειστικα με ευρωπαιους μεταναστες σερβοι,ρωσοι,ιρλανδοι,ιταλοι,αλβανοι και οι ελληνες επειδη ειμαστε φλωροι κανουμε μονο τους περαστικους και τους αγανακτισμενους ταριφες
βγηκε σημερα το:
http://www.youtube.com/watch?v=MEMxSUGZ6TU
που μαλλον προκειται για game of the yearναι αλλα δε θα βγει σε pc
κριμα ρε γαμωτο..
σε αυτο αποτι φαινεται και το single, αλλα και το multi ειναι εξισου προσεγμενα
ελπιζω να αλλαξουν γνωμη και να μας το δωσουν κι εμας
-
red dead redemption
απλα ΘΕΙΚΟελπιζω να μην αργησει πολυ στο pc
-
Θα βγει μαζί με το Gears of War 2...
-
ποτε? εισαι βεβαιος?
γιατι αν κρινουμε απο τα gta, μπορουμε να επλιζουμε, το gow ειναι αλλο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
red dead redemption
απλα ΘΕΙΚΟελπιζω να μην αργησει πολυ στο pc
-
το εχει παιξει κανεις αλλος ακομα?
-
YΓ με σενα διαφωνουσα για το αν το bad company ειναι καλυτερο απο το cod?
ειδες trailer του νεου cod ? τα κτιρια διαλυονται οπως και στο bad company
http://www.gamespot.com/pc/action/callo ... al-trailergameplay cod και κτιρια να διαλυονται = ο,τι καλυτερο
το θεμα ειναι αν κανουν το single player campaign μεγαλο
Με εμενα ηταν η διαφωνια
Στο cod το multi μετραει.
Παρακολουθω το topic, δε γραφω πολυ.
Τωρα με το νεο laptop κρατιεμαι λογω εξεταστικης να μην αρχισω καμια 50αρια παιχνιδια μαζι. -
καλα κανεις... δεν ειναι αυτοι καιροι για gaming
γιατι ομως ρε συ πηρες laptop για gaming??
γιατι οχι ενα σταθερο τερατακι?
εγω το rdr το εβλεπα σημερα που το επαιζε φιλος μου
κατι πρεπει να εκαναν με τη μηχανη γραφικων γιατι ειναι πανεμορφο (παρα τη χαμηλη του αναλυση) και τρεχει πιο χαλαρα απο το gta
παροτι το εβλεπα στα 4 μετρα σε 47αρα μου φανηκε πολυ ομορφο
το gameplay ομως gta με τα ολα του
ηξερα το χειρισμο με κληρονομικο χαρισμα και ελεγα στο φιλο μου τι να πατησει (γιατι αυτος δεν ειχε πιασει ποτε gta) και επεφτα σε ολα μεσατα παντα ειναι σχεδον ιδια ,μονο το τοπιο αλλαζει
αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο
-
καλα κανεις... δεν ειναι αυτοι καιροι για gamingγιατι ομως ρε συ πηρες laptop για gaming??
Ουτε αυτο το θυμασαι, το ειχαμε συζητησει!
Δυστυχως αναγκες μετακινησης και χωρου, δε μου το επιτρεπουν.
Αλλωστε ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, δεν θελω κατι πολυ hardcore.
Βεβαια το laptop εχει i7 και ati 5650 γιατι τα πιο φθηνα δε μου αρεσαν αλλα οκ!Θελω να δω και ενα Medal Of Honor επιτελους.
Θυμαμαι να μου αρεσει πιο πουλ απο το cod. -
α μπραβο
τωρα τα θυμηθηκα ολα
αμα εισαι υποχρεωμενος σε καταλαβαινω, αλλα θα τρωει ζορι το κακομοιρο το λαπτοπ
ελπιζω να το ξεφυσας συχνα γιατι ειδες τι παθαμε οσων τα λαπτοπ ειχαν τιγκαρει στη σκονη
ΥΓ η 5650 βγαινει μονο για λαπτοπ ? γιατι σε σταθερα δεν πρεπει να την εχει παρει το ματι μου
εγω θα ηθελα να αλλαξω τη καρτα μου, αλλα τι να παρω? ολες ειναι χαλια στα λιγα λεφτα και για να δω πραγματικη διαφορα θα πρεπει να περασω τα 400 ευρω
εκτος αν ειναι να κοιταξω καμια μεταχειρα (με εγγυηση εννοειται)
-
α μπραβοτωρα τα θυμηθηκα ολα
αμα εισαι υποχρεωμενος σε καταλαβαινω, αλλα θα τρωει ζορι το κακομοιρο το λαπτοπ
ελπιζω να το ξεφυσας συχνα γιατι ειδες τι παθαμε οσων τα λαπτοπ ειχαν τιγκαρει στη σκονη
ΥΓ η 5650 βγαινει μονο για λαπτοπ ? γιατι σε σταθερα δεν πρεπει να την εχει παρει το ματι μου
Ειμαι δυστυχως αναγκασμενος αλλα δεν το βλεπω να ζοριζεται.
Εχω ηδη καψει ενα turbo-x των 2.5k απο καρτα γραφικων η οποια ψηθηκε και ηταν καρφωμενη πανω στη μητρικη (απο τη προβληματικη παρτιδα των nvidia χωρις mxm για να την αλλαξω) και απο τοτε παντα checkαρω θερμοκρασιες να δω τι παιζει.
Σε φορτιο ειμαι max 78 μεχρι τωρα με το multiplayer του COD MW2 με φουλ ολα τα γραφικα.
Η μαλακια ειναι σε αυτο το laptop δεν εχω προσβαση σε ψυκτρες/ανεμιστηρες καθολου.
Και δεν το φοβαμαι, το ανοιγω το laptop.
Αλλα για να το ανοιξεις και να φθασεις στη ψυκτρα, πρεπει να αφαιρεσεις τα παντα και να φθασεις ενα βημα πριν την αφαιρεση μητρικης.
Το checkαρα μιας και εχω το service manual.
Αυτο μαλλον θα ειναι προβλημα αλλα το βλεπω αργοτερα, προς το παρον το μηχανημα ειναι νιανιαρο.
Ναι η 5650 ειναι μονο mobility version. -
78 δεν ειναι και τοσο ανησυχητικο, αλλα θα πρεπει να εισαι σε εγρηγορση γιατι δε θελει και πολυ με τη σκονη να πιανει 90αρια+ και να αρχισει να σβηνει
τα turbox εχω καταληξει οτι ειναι μπουρδελα, οχι μονο τα laptop (και γειτονα μου του ειχε καει) , αλλα και τα 2 ups που μου παρεδωσαν πνευμα και ενα φορητο τηλεφωνο που ειχαμε.. πεταμενα λεφτα
-
78αρια για την gpu δεν ειναι πολυ.
Απο 90 και πανω μιλαμε για οριακη κατασταση.
Στους 100 κλεινει το λαπτοπ συμφωνα με το bios της gpu μου.
Αργοτερα θα κανω ενα undervolt και oc 100Mhz να την κανω 5730 και θα ειναι αποδεδειγμενα σταθερη.
Το εχουν παρακανει με τις διαφορες εκδοσεις που δεν εχουν καμια διαφορα παρα μονο τα mhz στη μνημη.
Που και εκει οι διαφφορες ειναι τοσο μικρες που με ενα ασφαλες oc εχεις το επομενο μοντελο.Τα σασι των τουρμπο ειναι της clevo η οποια ειναι γνωστη εταιρια.
Αλλα απο οτι φαινεται επασχαν απο εξαερισμο τα παλια μοντελα τους και φαινεται να εχουν φτιαξει τωρα.
Παντως δεν το ξαναεπιχειρησα. -
κι εγω μπορω με καλα πραγματα να σου φτιαξω βομβες
δε ξερω ρε συ , εγω ουτε φλασακι δεν αγοραζω πλεον απο αυτους
να σε ρωτησω αυτα τα λαπτοπ τα φτιαχνουν οι τεχνικοι του πλαισιου? εκει που συναρμολογουν και τα σταθερα?
-
Nαι, φτιαχνονται στην Αθηνα και διανεμονται παντου.
Τα σασι ερχονται σκετα, αντε με τη gpu πανω αν εxei integrated graphics. -
ειναι καλοι οι συναρμολογητες του πλαισιου και κανουν προσεκτικη δουλεια, η μονη μου ενσταση ειναι οτι δεν εκφραζουν αποψη πολλες φορες
πχ βαζει μια μερα ενας φιλος μου σε ενα πολυ μικρο με μολις μια τρυπα για εξαερισμο (αλλα ντιζαινατο αλουμινενιο με οθονη απ'εξω ) κουτι ενα 4πυρηνο και 8800 gtx και φυσικα σε μια βδομαδα λαμπαδιασε η καρτα
δεν του ειπε κανεις του φιλου μου αυτου, οτι αυτο που δημιουργησε ηταν ωρολογιακη βομβα
επισης πολλες φορες πριονιζουν πραγματα, στραβωνουν πραγματα για να χωρεσουν.. σχεδον χασαπακλες
ο,τι και να τους πεις να φτιαξουν , αυτοι θα ξεκινησουν να το φτιαξουν , καμια αντιρρηση
θα το κανουν παση θυσια (κυριολεκτικα)
οποτε δε ξερω ποιος εμπνεεται τις συνθεσεις των λαπτοπ τους, αλλα θα επρεπε να υπαρχει καποιος που να δοκιμαζει τι μπορει να παθουν σε συνθηκες πιεσης, οχι απλα τα συναρμολογουμε και τελος
-
για το alanwake τι εχετε να πειτε?
το τερματισε ενας φιλος μου, αλλα δεν πεταγε και απο τη χαρα του παροτι ειχε ενθουσιαστει (πριν το παιξει)
-
Μια χαρα game ειναι, με πολυ καλα γραφικα και ανατρεπτικη πλοκη.
Μερικες φορες γινεται και horror.
Δεν ειναι game του 10/10, αλλα σιγουρα ειναι για παραπανω απο το 8 που πηρε overall, σε reviews.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)