-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Αρια Γερασιμιδου ????!!!Απο τη Στραυούλα στην Άρια Ο sir Takis εχει πιασει το νοημα για τα νουμερα
Να πούμε και ένα μπράβο στον Τάκαρο. Φτάνει τόση κριτική (σκληρή) που του έχω κάνει.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αρια Γερασιμιδου ????!!!
Απο τη Στραυούλα στην Άρια Ο sir Takis εχει πιασει το νοημα για τα νουμερα
Να πούμε και ένα μπράβο στον Τάκαρο. Φτάνει τόση κριτική (σκληρή) που του έχω κάνει.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ.+1
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ.+1
Τόσο σκληρή κριτική δεν έχει κάνει ούτε η Μαρία Σπυράκη στον Σαμαρά. -
Γιατί πηδήξανε 4-5 γύρους στον Α στο τέλος;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Γιατί πηδήξανε 4-5 γύρους στον Α στο τέλος;Λογω ελλειψης δρασης, δεν ηθελαν να μας κουραζουν χωρις λογο. Με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι, επιτελους;;;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Λογω ελλειψης δρασης, δεν ηθελαν να μας κουραζουν χωρις λογο. Με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι, επιτελους;;;
-
Γιατί πηδήξανε 4-5 γύρους στον Α στο τέλος;Ήταν η ώρα που σέρβιραν τα μονοθέσια στα πιτς. Λόγω ημέρας είχε και μαγειρίτσα το μενού και άργησαν λιγάκι παραπάνω.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Ήταν η ώρα που σέρβιραν τα μονοθέσια στα πιτς. Λόγω ημέρας είχε και μαγειρίτσα το μενού και άργησαν λιγάκι παραπάνω.
To άλλο το κορυφαίο: εκεί που έκοψαν πολύ οι πρώτοι 3 στο τέλος του γύρου προθέρμανσης (εκεί που ένας κριτής κυμάτιζε την κίτρινη σημαία) στο πλάνο ίσα που φάνηκε η Κινεζική σημαία και ο ΤΠ λέει 'Ωχ κόκκινη σημαία, τι έγινε τώρα, α όχι η Κινεζική είναι'
-
ναι ήταν απ' τα καλύτερά του!
-
-
To άλλο το κορυφαίο: εκεί που έκοψαν πολύ οι πρώτοι 3 στο τέλος του γύρου προθέρμανσης (εκεί που ένας κριτής κυμάτιζε την κίτρινη σημαία) στο πλάνο ίσα που φάνηκε η Κινεζική σημαία και ο ΤΠ λέει 'Ωχ κόκκινη σημαία, τι έγινε τώρα, α όχι η Κινεζική είναι'
:lol:
:ysterical: ναι ήταν απ' τα καλύτερά του!
...βάλτε και κάτι από τα 'χειρότερά' του για να καταλάβω τουλάχιστον εγώ, για ποιό λόγο το παραπάνω είναι από τα 'καλύτερά' του!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
:lol:
:ysterical: ναι ήταν απ' τα καλύτερά του!
...βάλτε και κάτι από τα 'χειρότερά' του για να καταλάβω τουλάχιστον εγώ, για ποιό λόγο το παραπάνω είναι από τα 'καλύτερά' του!..
Μήπως εκείνο στην αρχή που ο Rosberg είπε πως έκανε καλή εκκίνηση στο γύρο προθέρμανσης και ο ΤΠ νόμιζε πως τους ειρωνευόταν;
-
Τάκαρος στην πρωινή ενημέρωση προ ολίγου
-
Bλέπετε Sky μέσω Acestream? Δε μου βρίσκει από χθες streams...
-
Ναι κανονικά
acestream://f4dfe9c28bff1c3b2f9393e7fda18495607b0f5b
-
Ενα ποτηρι νερο στον Πουρναρακη ρε παιδια!
-
o Τρακουσέλλης έχρισε νικητή τον Rosberg επειδή ήταν πιο γρήγορος αλλά η ομάδα δεν τον άφησε
-
Pit radio προς Vettel: 'use your head'
Tάκης Π: Τι του είπαν δηλαδή τώρα Τάκη Τρακουσέλη;
Τάκης Τ: Του είπαν... να χρησιμοποιήσει το κεφάλι του... να χρησιμοποιήσει το μυαλό του...Κι εσείς ψάχνετε να βρείτε στριμάκια από σκάι σπορτς, τα καλύτερα χάνετε!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Pit radio προς Vettel: 'use your head'
Tάκης Π: Τι του είπαν δηλαδή τώρα Τάκη Τρακουσέλη;
Τάκης Τ: Του είπαν... να χρησιμοποιήσει το κεφάλι του... να χρησιμοποιήσει το μυαλό του...Κι εσείς ψάχνετε να βρείτε στριμάκια από σκάι σπορτς, τα καλύτερα χάνετε!
Ναι αλλά την επική συνέχεια δεν την ανέφερες
viewtopic.php?f=2&t=56278&start=105#p3020544
Επίσης Bayern7 αν δεν κάνω λάθος τσέτες είναι οι συμμορίες
-
Και σε κάποιο άλλο σημείο κάνει επίδειξη συναδελφικής αβροφροσύνης ο γίγαντας, ο σπλαχνικός, ο ανιδιοτελής o Τάκαρος.
Δίνει τον λόγο στον Τρακουσέλη (της πλάκας, να πει τη μαλακία του) λέγοντας 'Ποια είναι η γνώμη σου Τάκη, κύριε Τρακουσέλη;'
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014