-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
τι λαμπρος τιτλος. Μονος σου τον σκεφτηκες;O τίτλος σε πείραξε ή η ουσία του θέματος;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
τι λαμπρος τιτλος. Μονος σου τον σκεφτηκες; -
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Αντίο. Δε θα μας λείψεις [Mod] -
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Αντίο. Δε θα μας λείψεις [Mod].... προετοιμαστείτε .... mariosF2
-
Δύσκολα τα πράγματα για τους τζαμπατζήδες.[/url]
..... δηλ η ΕΤ έχει την παραίσθηση ( μεγαλείου ? ) ότι εάν κάποιος θελήσει να δεί 'μη νόμιμα' F1 , θα επιλέξει να δεί την μετάδοσή της ?
-
ρε συ το αρθρο δν εχει τετοιο τιτλο, ο παραλης που το ποσταρε τον εβαλε
-
.... έβαλε για τίτλο την εκτίμηση του .... πραγματικά θα μου λήψει
-
Ίσως και να μη σου λείψει
-
-
Ας το σταματήσουμε εδώ
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... έβαλε για τίτλο την εκτίμηση τουΘα σου βαλω ξανα την ειδηση για να δεις ποσο προκειται για εκτιμηση μου.
Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 και τα πάντα γύρω από το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων είναι στον... αέρα.
Οι διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 έχουν 'παγώσει' και δεν αναμένεται άμεσα κάποια εξέλιξη, καθώς στη δημόσια τηλεόραση επικρατεί στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα λόγω διοικητικών εξελίξεων.
Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων στην Ελλάδα είχε έρθει κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ, ωστόσο οριστική συμφωνία δεν επιτεύχθηκε λόγω των αλλαγών σε διοικητικές θέσεις της δημόσιας τηλεόρασης.
Οι φήμες που κυκλοφόρησαν για εξελίξεις την Παρασκευή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς δεν έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ΕΡΤ, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για ζητήματα και εκκρεμότητες όπως αυτό της Formula 1.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
τι λαμπρος τιτλος. Μονος σου τον σκεφτηκες;
O τίτλος σε πείραξε ή η ουσία του θέματος;
Θα συνεχισεις στο στυλ του mariosf1;
-
Μου φαίνεται ότι τον πρώτο αγώνα θα τον δούμε αφού τον κατεβάσουμε...
-
Ή stream.
δεν με νοιάζει, θα τον δω όπως και να χει.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μου φαίνεται ότι τον πρώτο αγώνα θα τον δούμε αφού τον κατεβάσουμε...Εγώ η μόνη περίπτωση να μην έκανα ότι έκανα τα τελευταία χρόνια (στριμακι ή τορεντ αμα ο αγωνας ειναι πρωινος) θα ηταν αν εβαζε η ερτ τους αγωνες με πολυ λιγοτερες διαφημισεις απο τον αλφα και χωρις τον πουρναρακη φυσικα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ή stream.δεν με νοιάζει, θα τον δω όπως και να χει.
++
Μεχρι περσι ειχα ανοιχτα streams για να βλεπω οταν πεφτουν διαφημισεις (καθως ειναι πιο ανετο να βλεπεις στην tv παρα στο laptop) αλλα φετος θα τους παρακολουθω ολους απο streams.
-
Τον φρεντο όμως τον πληρώνεις 6 ευρώ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τον φρεντο όμως τον πληρώνεις 6 ευρώΕπιτέλους είδες και εσύ το φως το αληθινό...
-
Κανω την ερωτηση και συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει...
Ο Alpha θα δειχνει φετος τον αγωνα της Κυριακης? Ζωντανα ή κονσερβα...?
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Κανω την ερωτηση και συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει...Ο Alpha θα δειχνει φετος τον αγωνα της Κυριακης? Ζωντανα ή κονσερβα...?
ο Α φιλε μου κατα 99,9% δεν θα δειξει φετος αγωνες Φ1, παιζεται να παρει η ΕΡΤ τα δικαιωματα αλλα κ μαλλον θα χασουμε 2-3 αγωνες στην πορεια και μεχρι η δημοσιουπαλληλικη κωλαρα τους να παρει αποφαση.
Λυσεις για το προβλημα: το ΟΤΕ τν θα συνεχισει κανονικα να δειχνει practice, qf + race sessions σε HD αναλυση οπως κ περσι. Αποκει και περα, για ολους οσους δεν μπορουν να σκανε επιπλεον € τον ΟΤΕ, υπαρχουν δορυφορικες λυσεις (RTL Austria απο τον δορυφορο Αστρα), στριμακια απο διαφορα σαιτς π θα ποσταρουμε στο φορουμ εδω κ φυσικα τορρεντς απο γνωστους racing trackers.Αυτα
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014