-
Eλεύθερα δοκιμαστικά Μαλαισια τωρα LIVE στο λινκ:
-
Ο χρήστης JIMNIKOLA έγραψε:
Eλεύθερα δοκιμαστικά Μαλαισια τωρα LIVE στο λινκ:.... ωραίος .... ( την άλλη φορά βελε το λινκ σε Code μην μας τσιμπήσουν )
-
pos na to balo? den xero
-
Όσοι έχασαν τα free...τώρα τα έχει πάλι στο BBCi.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
την άλλη φορά βελε το λινκ σε Code μην μας τσιμπήσουνΜια χαρά μας 'τσιμπάνε' (sic) και σε 'Code'.
-
Ο χρήστης JIMNIKOLA έγραψε:
pos na to balo? den xero -
ok eyxaristo
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Υ.Γ.Ασχετο! Θέτω δημοψήφισμα στο φορουμ για την αλλαγη του nickname του νεου συνφορουμιστη washcloud σε bedsheetman !
...αυτό μου έφερε στο μυαλό εκείνο το ανέκδοτο με τον Πόντιο που περνάει εξετάσεις Φυσικής, κι αφού του έχουν σφυρίξει οι προηγούμενοι ότι ο εξεταστής έβαλε την ερώτηση-παγίδα 'είσαι στο τρένο/κάνει ζέστη/τί θα κάνεις;', κι όταν όλοι απαντήσανε 'θ' ανοίξω το παράθυρο', τους στρίμωξε με την δύσκολη ερώτηση 'με πόση γωνιακή ταχύτητα μπαίνει ο αέρας;', κι όταν έρχεται η σειρά του και μπαίνει να εξεταστεί, όσο και να τον ρωτάει ο εξεταστής, αυτός απαντάει κάθε φορά ότι θα βγάλει ένα ακόμη ρούχο, μέχρι που 'μένει με το σώβρακο', κι όταν αγανακτισμένος ο εξεταστής τον ρωτάει για τελευταία φορά 'μα κάνει ακόμη πολύ ζέστη, τι θα κάνεις;', αυτός ωρύεται 'ρε και το σώβρακο θα βγάλω, και να με γαμήσεις θα κάτσω - ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ!'
...το λοιπόν, το νικ μου δεν το αλλάζω με τίποτα........
washcloud μας δουλεύεις? Αυτό λέγετε quote τώρα 8 σειρές απάντηση? Τς τς τς τς.......
....Μεγάλη Εβδομάδα φίλε μου................Νηστεία!
-
τελικά ισχύει το :
10:55 FORMULA 1 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ
Δοκιμαστικά Formula 1 από τη Μαλαισία.http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&d=1
?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τελικά ισχύει το :10:55 FORMULA 1 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ
Δοκιμαστικά Formula 1 από τη Μαλαισία.http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&d=1
?
Θα αρχίσει τη μετάδοση 5 λεπτά πριν την έναρξη?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
τελικά ισχύει το :
?
Λογικά δεν θα είναι έτοιμο το στούντιο του αλφα να δούμε την φατσούλα του Τάκη, αλλά θα πάμε κατευθείαν σε εικόνα από Μαλαισία και σχολιασμό από στούντιο
-
Εγω λεω να παει να κανει ανασταση με την οικογενεια του και να μας βαλουν την μεταδοση του BBC... Κριμα ειναι και ο Τακης τετοιες γιορτινες μερες!
Το ιδιο μπορουν να κανουν και με τους υπολοιπους αγωνες... Ειναι να χαλας λεφτα σε studio εν καιρω κρισης??? -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εγω λεω να παει να κανει ανασταση με την οικογενεια του και να μας βαλουν την μεταδοση του BBC... Κριμα ειναι και ο Τακης τετοιες γιορτινες μερες!
Το ιδιο μπορουν να κανουν και με τους υπολοιπους αγωνες... Ειναι να χαλας λεφτα σε studio εν καιρω κρισης???Σωστοοος!
+10000 -
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Μάλιστα, θυμάμαι την εκπομπή που είχε από ΟΥΓΚαρόρινγκ το 2008, με καλεσμένο τον Σταθάκη, τον οποίον όταν τον είδα κατουρήθηκα απ' τη χαρά μου, γιατί θυμόμουν πως λάτρευα τις μεταδόσεις του ως πιτσιρικάς κι εγώ απ' τα μέσα των '80ies, κι έφαγα ΕΝΑ ξενέρωμα.......... Ο δε p0urn, πολύ σωστότερος στη συγκεκριμένη μετάδοση (και 'μου χε κάνει κι εντύπωση).........
Ναι αλλα το 1986 η ομαδα της Ζακσπιντ που ειχε χορηγο την West και μπλαμπλαμπλαμπλα
Για να το επαναφέρεις θα πρέπει να σου 'χε κάνει τρελή εντύπωση όμως...
Ενα αυτο και ενα οι σπονσορες της Ισπανιας Τια Μαρια, Τιο Πεπε και Τιος Κρήστος ειναι τα 2 κλισε του Σταθακη που δεν παραλειπει ποτέ. Α θα ξεχνουσα και τον Κουροσαβα της F1 τον Νακαζιμα που επαιρνε μονιμως καμερα και εμενε πισω για να μπαινουν στο πλανο ολοι και μπλαμπλαμπλα
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Το RTL Πάντως που παρακολουθούσα φέτος το έκοψε το παραθυράκι!Το RTL παντα βαζει το παραθυρακι στο τελευταιο διαφημιστικο break, στα προηγουμενα οχι. Ειδικα στην Αυστραλια που βλεπαμε τους Γερμανους στην μια απο τις δυο οθωνες πεθαναμε στα γελια γιατι σε ενα break εχασαν σχεδον τον μισο αγωνα. Συμβαινει και στους καλυτερους
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Εσυ θα μας πεθανεις καμια ωρα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εσυ θα μας πεθανεις καμια ωρα....άσε, τώρα που το ανέσυρες, εντόπισα και ατέλειες : έπρεπε την κάννη να την είχα βάλει στο στόμα (...έχασκε που έχασκε...Τζάμπα πήγε η πόζα)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
τελικά ισχύει το :
?
Ειχε ξαναγινει αυτο αρκετες φορες στο παρελθον. Σημασια εχει πως θα δειξουν και τα δοκιμαστικα!
-
το διαφήμισαν και είναι οριστικό, θα δείξει τα δοκιμαστικά!!
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Για Τάκη εκτός του ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης παρά τους όσους περάσαν απ' την ομάδα του
(Παλομπαρίνι ευτυχώς έγινε Πουλομπαρίνι, το 'παμε)
(Καλός ο Σατανίδης, αλλά μόνο για ΣΥΜπαρουσίαση)
(Ο Ψάρας πολύ ψαράς)
(Η Σταυρούλα μου θυμίζει εκείνα τα κουκλάκια σε ταμπλώ αυτοκινήτου, που κουνιέται το κεφάλι τους με ελατήριο, όταν πιάνεις λακούβες, οπότε πάει εκτός συναγωνισμού)
πιστεύω πως δεν έχει 'αντάξιό του' στην Ελλάδα, λόγω πρωτίστως της εμπειρίας που έχει στςι μεταδόσεις (τί ωραία να τα λες πίσω από πληκτρολόγιο, γλυτώνεις απ' τα πλήθη που θα οργίσεις ).Μία είναι η λύση:
Άμεση επαναφορά από την αποστρατεία του Αντώνη Κόλλια!!!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014