-
Λένε ότι δεν θα δείξουν δοκιμαστικά γιατί δεν προλαβαίνουν, ισχύει ;;
-
Το ακουσα και εγω αυτο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λένε ότι δεν θα δείξουν δοκιμαστικά γιατί δεν προλαβαίνουν, ισχύει ;;A ρε αθάνατη Ελλάδα...ο λαός της τελευταίας στιγμής ρε γμτ είμαστε...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
A ρε αθάνατη Ελλάδα...ο λαός της τελευταίας στιγμής ρε γμτ είμαστε...
δεν διαμαρτύρομαι γιατί επιτέλους θα δούμε Φ1 από τον καναπέ μας!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
A ρε αθάνατη Ελλάδα...ο λαός της τελευταίας στιγμής ρε γμτ είμαστε...
δεν διαμαρτύρομαι γιατί επιτέλους θα δούμε Φ1 από τον καναπέ μας!!
+1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λένε ότι δεν θα δείξουν δοκιμαστικά γιατί δεν προλαβαίνουν, ισχύει ;;.... όπως είπε και ο μεγάλος Τασος Μπουγάς
.......NEVERMIND
-
τι ακριβως δεν προλαβαινουν? το τρενο πριν αρχισουμε και πεταμε κανα topolm στο στουντιο τους?
μετα απo μεταδοση rtl και bbc τα ελληνικα ξαφνικα ειναι πολυ πισω..
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
+1 .... απλά ο Λακαφώσης κέρδισε πόντους όταν τα' χωσε - ευγενικά αλλά τα'χωσε - στον Αλφα για τις διακοπές της μεταδοσης ( τον έφαγε και αυτόν η 17Ν )
τον έφαγαν μετά επίσης ο εισαγγελάτος και οι αναπαραστάσεις βολής με αντιαρματικό...
υ.γ: να το πούμε άλλη μια φορά ότι δεν στέκουν οι συγκρίσεις ελλάδας, ant1 και alpha με αγγλία, bbc και itv;
-
ειδα διαφημιστικο στον Αλφα για την Φορμουλα 1....
αντε παλι καλα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειδα διαφημιστικο στον Αλφα για την Φορμουλα 1....αντε παλι καλα....
To agroths monos psaxneis eblepes?
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Μάλιστα, θυμάμαι την εκπομπή που είχε από ΟΥΓΚαρόρινγκ το 2008, με καλεσμένο τον Σταθάκη, τον οποίον όταν τον είδα κατουρήθηκα απ' τη χαρά μου, γιατί θυμόμουν πως λάτρευα τις μεταδόσεις του ως πιτσιρικάς κι εγώ απ' τα μέσα των '80ies, κι έφαγα ΕΝΑ ξενέρωμα.......... Ο δε p0urn, πολύ σωστότερος στη συγκεκριμένη μετάδοση (και 'μου χε κάνει κι εντύπωση).........
Ναι αλλα το 1986 η ομαδα της Ζακσπιντ που ειχε χορηγο την West και μπλαμπλαμπλαμπλα
-
Απο το εναν στον αλλον και παλι τουμπαλιν...οπως τοσα χρονια τα τρωμε στη μαπα με τα κομματα και πολιτικους..
με τα καμωματα του ΑNT1 μαθαμε εναλλακτικους τροπους τηλεοπτικοιντρνετικοδορυφορικης παρακολουθησης της F1 και πραγματικα με καλη ταχυτητα συνδεσης παρακολουθεις ικανοποιητικα σε διαφορες γλωσσες ,διαφορες ποιοτητες εικονας κ.α. τι στα κομματια εμεινε απο αυτη την ιστορια?
Γιατι εγινε οτι εγινε και πρεπει κατι να αποκομισουμε απο αυτο...Χασαμε χρονο, πονεσαν τα ματια μας στις οθονες του υπολογιστη, στεναχωριες-γκρινιες εμφανιστηκαν, μισησαμε για τα καλα τον ANT1 και τωρα...? τι στο καλο μας προσφερει αυτη η αλλαγη-επιστροφη εδρας της μεταδοσης?Ειμαι απαισιοδοξος το λεω και το υποστηριζω σε αυτα που μας εδειξαν καναλια και παραγωγοι τοσα χρονια...ολα αλλαξαν ξαφνικα γραφουν καποιοι...ζητω ο Alpha καποιοι αλλοι...ζητω ο Πουρναρ και οι λοιποι καποιοι αλλοι...και πολλα αλλα τετοια...εγω βλεπω μια προσκαιρη χαρα-λυτρωση (οπως το ΠΑΣΟΚ) και μετα παλι γκρινια....το γνωστο μας σπορ...η γκρινια...και επειδη δε μου αρεσει να γκρινιαζω θα συνεχισω να ακουω BBC ραδιο και εικονα απο Alpha (το μονο θετικο για εμενα) και στις διαφημισεις καποιο web, οτι να'ναι...
Επομενως λυσεις και δυνατοτητες υπαρχουν για ολα τα γουστα, για καχυποπτους και απαισιοδοξους..για λατρεις της ελληνικης μεταδοσης και για λατρεις της αγγλικο-γερμανο-ρωσικης...νομιζω πως καναμε αλλο ενα βημα πισω και το στηριζω στην επιστροφη Πουρναρακη-Σεϊτανιδη, στις διαφημισεις και στη λογικη του θα δοκιμασω(αν δοκιμασω) αργοτερα κατι νεο...τωρα βολευομαι με αυτους!!ακομα μια υποψια υποτιμησης του τηλεοπτικου κοινου τους...
Αν ολα πανε καλα εκει στον Alpha και διορθωθουν τα πραγματα θα το μαθαινω εδω μεσα απο εσας, γιατι και αντικειμενικους τυπους διακρινω και σωστα επιχειρηματα...τωρα ισως παρακολουθησω τον Alpha το καλοκαιρι λογο ελλειψης ιντερνρετ αλλα παντα με το mute πατημενο οπως εκανα τα 4 τελευταια χρονια.. -
Νομίζω το BBC radio δεν το έπιανα την ώρα του αγώνα, μόνο διαφήμιση είχε. Πώς μπορώ να το πιάνω γιατί εικόνα από Αλφα και σχολιασμός από BBC ακούγεται πολύ καλό!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Νομίζω το BBC radio δεν το έπιανα την ώρα του αγώνα, μόνο διαφήμιση είχε. Πώς μπορώ να το πιάνω γιατί εικόνα από Αλφα και σχολιασμός από BBC ακούγεται πολύ καλό!BBC RADIO 5 εχει το live των αγωνων...κανονικα απο το site τους το ακουω και με παρα πολυ καλο ηχο!!!
http://www.bbc.co.uk/programmes/b007m6lj
Το πιο δυσκολο κομματι ειναι ο συγχρονισμος εικονας-ηχου...λογικα η εικονα θα ειναι πιο μπροστα..περιπου 5 δευτερα..
πολυ καλη λυση παντως...αξιζει!!! -
Ante paidia to savvato xipname-arazoume ston kanape mas kai vlepoume f1...!!auta einai!Ante twra na epsaxnes live stream kai ta sxetika....Mpravo ston Alpha!!
-
Την Κυριακη εννοεις Δεν θα δειξει δοκιμαστικα.
Περικλη, και εγω αυτο σκεφτηκα. Ο συγχρονισμος παιζει να ναι προβλημα.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Την Κυριακη εννοεις Δεν θα δειξει δοκιμαστικα.Περικλη, και εγω αυτο σκεφτηκα. Ο συγχρονισμος παιζει να ναι προβλημα.
Α ναι συγγνωμη την Κυριακη.Ε ενταξει δεν μας χαλαει.Εμενα προσωπικα και το τραιιλερ με πωροσε!!!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τι ακριβως δεν προλαβαινουν?O Tάκης κάνει θεραπεία για τη φαλάκρα
Ο Πάνος αποτρίχωση
Κι η Σταυρούλα δοκιμάζει τακούνια
Μάλιστα, θυμάμαι την εκπομπή που είχε από ΟΥΓΚαρόρινγκ το 2008, με καλεσμένο τον Σταθάκη, τον οποίον όταν τον είδα κατουρήθηκα απ' τη χαρά μου, γιατί θυμόμουν πως λάτρευα τις μεταδόσεις του ως πιτσιρικάς κι εγώ απ' τα μέσα των '80ies, κι έφαγα ΕΝΑ ξενέρωμα.......... Ο δε p0urn, πολύ σωστότερος στη συγκεκριμένη μετάδοση (και 'μου χε κάνει κι εντύπωση).........
Ναι αλλα το 1986 η ομαδα της Ζακσπιντ που ειχε χορηγο την West και μπλαμπλαμπλαμπλα
χαχ ναι, μου είχε θυμίσει τα κλισέ-α-λα-Τakis (...>
-
να με συγχωρέσουν οι κυρίες που τυχόν παρακολουθούν γι' αυτό που θα πω, αλλά η στροφή που ακολουθεί είναι αυτό που λέμε μία 'αντρική στροφή' / η Φόρμουλα Ένα είναι αντρικό σπορ
-
ελατε τωρα, αφου ξερω οτι ολοι χαρηκατε με την επιστροφη του τακαρου
αντε να ξανακουσουμε παλι και τα ωραια 'λαμπιρη style' σχολια της σταυρουλας
Μονο σωστη μεταδοση Φ1 δεν θα εχουμε!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014