-
Ο χρήστης alter100 έγραψε:
Αύριο το πρωί 7.15 ώρα ελλάδος οι κατατακτήριες δοκιμες!!
Qualifying SAT 08:00
Race SUN 09:00 -
Σκ@τ@!!Ουτε νετ δεν εχω ακομα στο καινουριο σπιτι.Αρα ουτε τορρνετς μπορουν να παιξουν αμεσα!!
-
ρε σεις θα τα βαλω εγω ολα τα καναλια στο site,ελατε να μαστε ολοι μαζι...
-
Σήμερα είχες βάλει τίποτα; Γιατί μια βόλτα που πέρασα, δεν είδα κάτι.
-
Ο χρήστης tasinho έγραψε:
ρε σεις θα τα βαλω εγω ολα τα καναλια στο site,ελατε να μαστε ολοι μαζι...... Θέλει κάποιο είδος εγγραφής ?
-
Εγώ σαν παλιός σε αυτά δεν έχω ιδέα πως βλέπεις λάιβ εκτός τηλεόρασης αλλά το rally.gr προτείνει διάφορα...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=17797
-
ναι φιλε μου εβαλα σημερα..αυπνος καθησα τα ειδα και τα 2...αν θελετε hd και χωρις να κολλαει εγκαταστηστε sopcast και tvu....εκτος απο αυτα κ πολλα αλλα καναλια...θελει εγγραφη γιατι υπαρχουν πολλοι παραξενοι στο site,αν καταλαβαινεις τι εννοω,αλλα τα δοκιμαστικα θα τα χω free οπως και τους αγωνες...απλα θελω να δω μεσω των μελων ποση ανταποκριση υπαρχει και αν αξιζει να το αναπτυξω περαιτερω...θελω να το κανω domain για να ειμαστε ποιο ανετα και με πολλους players χωρις κολλημα οσοι και να ειμαστε online...λεφτα δε ζηταω απλα να χει αντικτυπο η δουλεια π κανω...
-
απλα αν υπαρχει ανταποκριση σκεφτομαι να streamarw και εγω και κανω εγω η΄ καποιος αλλος μεταδοση...θελω να κανω webtv με εκπομπες και videos ολη μερα στα ελληνικα απλα αν το κανω και εμιαι εγω και αλλοι 2-3 δε λεει...
-
Δηλαδή πάλι δεν θα το δείξει ο ΑΝΤ1; Κανένα νέο από κανένα κανάλι έχουμε; Ή θα πρέπει πάλι να ψαχνόμαστε στο διαδίκτυο;
-
Παρα πολυ καλη η ιδεα σου tasinho...νομιζω πως οι περισσοτεροι θα σε στηριξουν απο εδω μεσα...θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη μα αν ειναι και το θελεις σιγουρα θα βρεις υποστηρικτες και σταθερους οπαδους απο εδω..
Προτιμω να ακουω τον οποιονδηποτε και ας υποστηριζει καποια ομαδα-οδηγο παρα τον υποτιθεμενο παρουσιαστη του μηχανοκινητου σπορ που λεγεται F1 απο καναλι που το επιπεδο του οριζει να παρακολουθουμε dance with the stars, με το δεξι , Τατιανα, και ολα τα σχετικα..
Τελικα σε αυτη τη χωρα εχουν να κανουν με μ@λ@κς και το ξερουν...ολοι μας φταιμε και μας καβαλανε μετα...ειναι πλεον φανερο πως το καναλι αυτο ουτε χαριστικα δεν προκειται να μεταδωσει τη φετινη σεζον...
και καλα θα κανει απο οικονομικης πλετρας...αν δεν βγαινει ας μην το δειξει...αλλα που ειναι ρε παιδια η ηθικη τους?
Μια ανακοινωση....ενα σχεδιο...μια πρωτοβουλια( μιλαω για Τακη-Παναγιωτη )....αυτοι οι δυο τελικα πληρωνονται με τον αγωνα ή με τη σεζον? γιατι αν ισχυει το δευτερο, τη βαψαμε...
Λογικο ειναι το lasexta να μας εκοψε , ειδικα τωρα που πεταει ο Alonso...κατι αναλογο μπορει να συνεβαινε με το RTL αν πετουσε ο Michael.Για να μη το τραβηξω αλλο απλα θα παραθεσω μια προσωπικη μου αποψη και δε ξανασχολουμαι με το καναλι...(κ ραδιο αρβυλα θα το βλεπω απο yutube την επομενη)
Στη περιοχη που μενω εχω με το ζορι 2Mbps και αναβαθμιση δεν βλεπω συντομα και το ολο σκηνικο με τα links, free proxy, web tv κ.α. καταντησε κουραστικο μιας και καποια προβληματα θα προκυπτουν συνεχεια!!
Υπομονη για μενα λοιπον ενα χρονο και στην επομενη σεζον full πακετο δορυφορικης και ας τη βλεπω στα kinezika..
Οποιο καναλι και να την παρει(αν και δεν το βλεπω για φετος....ηδη δειχνουν να μην ενδιαφερονται...αν και ζητα πολλα και αυτη η FIA για ενα μικρο κοινο σαν το δικο μας) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ....
ΠΕΘΑΝΑΤΕ......ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
ΤΕΛΟΣ ΡΕ....
ΤΕΛΟΣ....
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ...ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΠΑΛΙΟ ΤΑΛΕΝΤ-ΜΑΓΕΙΡΟ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΕΣ.... -
να σαι καλα περικλη..συμφωνω μ αυτα π λες...εγω θελω να ασχοληθω και το παλευω..μαζευω ολα τα καναλια στο site....απο κει κ περα αν οργανωθουμε κ μ ενα μικρο αντιτιμο το μηνα(λιγοτερο απο 50cents,οσο περισσοτεροι τοσο λιγοτερο το ποσο)βαζω και δορυφορικη...εγω δε θελω να βγαλω χρηματα απλα με τη συμβολη σας(αν προβω σε αυτο) θα βαλω ολα τα δορυφορικα σε ειδικους players και ετσι θα βλεπετε ταυτοχρονα 5-6 καναλια hd και χωρις να κολλανε με γυρω στα 30-40 cents το μηνα..και δεν ισχυει μονο για f1 αλλα και για wrc,motogp,sbkποδοσφαιρο,nba και οτι αλλο τραβα η ορεξη σας...αυτα τα 10-20 cents που θα δινετε θα πανε στην εξοφληση της δορυφορικης και οσα μου περισσευουν θα γινονται διαγωνισμοι με κληρωσεις...αν το καταφερω μεχρι τελος της σεζον και το υλοποιησω αυτο,εχω ενα φιλο με ταξιδιωτικο γραφειο(παει συχνα f1),και θα δωσω ταξιδακι σε gp...αυτα τα λεω σοβαρα οχι για μονο για να τα πω...οποιος απο σας θελει να γινει και συντακτης του site(με δικο σας blog κ σελιδα)ας με ενημερωσει γτ δε προλαβαινω ολα μαζι..ευχαριστω..
-
...εγω δε θελω να βγαλω χρηματα απλα με τη συμβολη σας(αν προβω σε αυτο) θα βαλω ολα τα δορυφορικα σε ειδικους players και ετσι θα βλεπετε ταυτοχρονα 5-6 καναλια hd και χωρις να κολλανε με γυρω στα 30-40 cents το μηνα..
το εχεις ψαξει βλεπω..ενταξει ειναι εφικτο αυτο ..με καλους Players θα βλεπουμε ανετα...αρκει να αντεχει το συστημα...στη τελικη ποσα ατομα θα μαζευτουμε? μακαρι να ειμαστε και εκατονταδες, για να οργανωθει ακομα καλυτερα καθως ολο και καποιος/α θα γνωριζει κατι καλυτερα σε καποιο κομματι της οργανωσης και υλοποιησης..εγω ειμαι μεσα..
ειμαι μακρια απο το οτι εχει να κανει με τα ιδιωτικα κ κρατικα καναλια.. -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Τι εγινε το 'φαγανε' το lasexta? Φτου...
... τι να σου πω ... ήμουν στο σχολείο και δεν το είδα ... στον δρόμο όμως άκουσα σε μια εκπομπη της ΕΡΑΣΠΟΡ να μιλούν για το lasexta ... τι να πείς ....
Εκτιμώ ότι 'καηκε' ....
εδώ το διαφήμισε μέχρι και το rally.gr (ϊσως κατόπιν εορτής, αλλά όπως και να 'χει έφτασε σε κάμποσα αυτιά το θέμα, χε,χε!)
-
EIMAI LIVE EΛATEEEEEEEEEEEEEEE
-
Pou to exei re paidia se live streaming?
-
-
Που ακριβως βλεπουμε τις καταταρκτηριες στο motorsportstv.webs.com;;;
Στα HD δεν μου ανοιγει κανενα καναλι, και στα υπολοιπα το lasexta ειναι νεκρο και το player3 ειναι password protected -
λοιπον τα hd θελουν sopcast και tvu.το lasexta ξεκινα στις 8...εχω αλλα 2 players στη homepage....oτι απορια εχεις μιλα στο chat...
-
tasinho προσπαθω να μπω στο chat αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση και να προσπαθησω παλι σε λιγα λεπτα. μετα την δευτερη προσπαθεια λεει να κανω refresh την σελιδα
ΥΓ: Πολυ καλη προσπαθεια με το site που εχεις φτιαξει. Πολλα μπραβο
-
o code einai 123 gia pl3..
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014