-
Πιστευω πως η ελλειψη θεατων αυτου του αγωνα οφειλεται και στην απεργια των τελωνειακων και στην ελλειψη βενζινης.
οκ βενζινη τελικα υπηρξε, αλλα πιθανον πολλοι λογω απεργιας να προγραμματισαν κατι αλλο εκεινο το ΣΚ. -
ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 330 Γ.Ρ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
-
Ο χρήστης SMARY έγραψε:
ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 330 Γ.Ρ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑEπειδη τυγχανει να γνωριζω εγω , αλλα περιμενω και την επισημη ανακοινωση , γραψε μας και το ονοματακι σου αγαπητε SMARY , για να υπαρχει μια σοβαρη συζητηση μιας και το 330 που γραφεις διερευσε απο σοβαρους ανθρωπους ..
Χ.Α.
-
Tι εστι Γ.Ρ.
Γιδια Ραλλυτζηδικα ?
-
Παντως για το ατυχημα που εγινε πριν απο λιγες μερες ειδα βιντεο που δειχνει το που καταληξε το αυτοκινητο και τι υπηρχε απο κατω και ακομα τρεμω απο το φοβο μου αλλα και απο την σκεψη των φρικτων στιγμων που εζησαν οι αγωνιζομενοι.Και η καμερα που αποθανατησε ολα αυτα βρισκοταν στο χειλος ενος απυθμενου και καθετου ελεω λατομειου γρεμου.Και αηδιασα οταν εμαθα οτι ηταν στην εξοδο δεξιας στροφης μετα απο ευθεια που ερχοσουν με εκτη και μοναδικη προστασια ηταν ενα πεσμενο συρμα περιφραξης.Και αναρωτιεμαι μερικοι που κανουν τους παρατηρητες στους αγωνες και τελος παντων εχουν επιροη στα του αθληματος δεν σκεφτονται τα παιδια τους που και αυτα τρεχουν.Απιστευτο εγκλημα εξ'αμελειας-αν και το να παραβλεπεις κατι εσκεμενα-εκ προμελετης
-
Γ.Ρ. = Γαργάρα τα γραμμάρια
κατά τά άλλα τό παίζουμε σωτήρες του σπόρ
-
Τι διέρευσε και δεν διέρευσε και μ@λ#%^& ειναι αυτά που λέτε (και γράφετε) όλοι! Εδώ υπάρχει μια πελώρια παραφιλολογία. Σε οποιο συνεργείο να πας, που να φτιάχνει απο αγωνιστικό 127 μεχρι Mitsubishi για το θέμα γνωρίζει και το χειρότερο εχει και αποψη. Ποια γραμμαρια, ποια κυβικά, μονο για turbo δεν μιλάνε.Ασε το αλλο, σημερα σε μαγαζί που περασα για καφέ ειχε επικοινωνία με τον τεχνικό ελεγχο (για να μην πω τεχνικό εφορο γιατι δεν ειμαι σιγουρος) σε ενα αμάξι που ελυσαν απο το ΤΑΤΟΪ.Μιλούσε για συμπιέσεις, κιβώτια κλπ.Στο τελος μετά απο 1 ωριτσα σκαει τηλέφωνο μιλάει για λίγο, το κλείνει και μου λέει .
Νομιζω οτι γυνόμαστε ολοι συμμετοχοι σε θεατρο σκιών. Απλά δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ο Καραγκιόζης, διότι για τον καθένα μας ειναι διαφορετικός.Την κουλαμάρα μας, την ασχετοσύνη μας και το εγώ μας το μεταφράζουμε σε ιπποδύναμη και μαϊμουδιές.
Γιατι δεν ρωτάτε ευθέως αν θελετε να μάθετε κάτι!Γιατι δεν εχει γινει καμία ανακοίνωση απο την Ελπα;
Αρα όλα ισχύουν ως εχουν! Καληνύχτα!Υστερογραφο:Γιάννης Ανδρόνικος
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλέ μου φίλε ‘ σκουντο’ (συχώρεσε με δεν βρίσκω τα λατινικά σαφτο το μπου…..!) Ήμουν στα 300 μέτρα κριτής, τρέχω 40 χρόνια +, και έχω αγοράσει πολλά οικόπεδα!!. Ήταν τρέλα…… 2 παιδία ψύχραιμα, 2 παιδιά ευγενέστατα, 2 παιδιά συγκροτημένα ( με το που βγήκαν επάνω, και αφού ευχαρίστησαν τους πάντες, μελέτησαν γιατί συνέβη το γεγονός!!!!!…). Δεν είπαν τίποτα για την οργάνωση, που έπρεπε να επιλέξει δρόμο με μπάρες!!!!, το ήξεραν?. Ορκίσθηκα να αγωνίζομαι, να γίνουν λέσχες σχεδόν αντάξιες αυτού του πληρώματος!!!.
Καλέ μου φίλε ΜΑΝΟΛΗ, δεν έτρεχε ο γιος σου?. Φώναξε με, να σπάσω τα κέρατα μου, να ξενυχτήσω, να βρω ασφαλής διαδρομές, δεν θέλω λεφτά, δεν μου περισσεύουν, μα για το σπορ. Και αν δεν βρούμε να πάει στο διάβολο, για αγώνας.
Για να μην εκτεθούν αυτοί που πάντα φταίνε?. Για τα άτιμα τα λεφτά?, για τον λίγο? Ποίος δοκίμασε τους δρόμους, να πάει στο σπίτι του!. Θέλω την έκθεση του. Όλα στο μιλιτο? Όλα στο πόδι?, νισάφι πλέων!. Καμία αξία ο άνθρωπος? Όλα για τους πατρονους?. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ, θέλω να τους βλέπω μέχρι να πεθάνω, αξίζουν σαν άνθρωποι, ήρθαν πρώτοι στην συμπεριφορά!!!! .Φταίει άραγε κανένας για αυτούς?!!!!. Φταίει κανένας για τον ΜΑΚΡΗ?, φταίει κανένας για τον άλλο στην Κόρινθο?, φταίει κανένας για τον γιο του βουλευτή?. Για όλους φταίει κάποιος. Φωτιά στα μπατζάκια σας, πολλή το ξέρουν και σίγουρα εγώ. Και μην κοροϊδεύεστε, υπάρχουν Φώτο, υπάρχουν κασέτες, υπάρχουν μαρτυρίες, ‘έχουν γνώση οι φύλακες’. Συνέλθετε, σε αυτήν την χώρα όλα ξεχνιούνται αρκεί να μην ‘ξύνονται’. Όλοι ξέρεται πως. Θάρρος χρειάζεται, και απόφαση. Όσοι μπορούν καλώς, τους άλλους τους ευχαριστούμε πολλή, μα να πάνε, στο σπίτι τους. Θα τους έχουμε κοντά μας, μα μακριά από το ‘κουμάντο’!!!!!. Το είδαμε, το αισθανθήκαμε, πονέσαμε, τέλος πλέον!. Από ΦΙΑ γελάνε αυτοί που ήξεραν το ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, και έχουν αναφέρει. Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι. Νομίζεται ότι μόνον εσείς ξέρεται και έχετε επαφές? Χάσατε!!!.
Είσαστε αδέρφια, συναθλητές, τρέχουν τα παιδία σας, δύναμη χρειάζεστε για να κάνετε αυτό που πρέπει. ΑΝΤΟΝΙΣ-ΤΕΑΜ.Ερώτηση, Εσύ κάποτε δεν εισουνα φανατικός ΕΛΠΑΤΖΗΣ ή κανω λάθος?Απο την εμπειρία μου στα 30 χρονια απο κοντά στους αγώνες ετσι νόμιζα.Συγχωρέσε με αν κάνω λάθος αλλα σε καποια Σπύρος Λούης και καποιο Παναθηναϊκο ράλι, αυτό το συμπέρασμα ειχα βγάλει.
Και πάλι συγχωρεσέ με αν κάνω λάθος! -
Mακαρι να ειχαν αυτες τις αποψεις και αυτη την οπτικη γωνια και οι ηγετες ρυθμιστες των αγωνιστικων πραγματων της χωρας μας που δυστυχως τους εχει διαφθειρει τοσο η εξουσια της τιποτενιας καρεκλας τους που κινητρο τους πλεον ειναι η διαρκη επιβιωση τους στις θεσεις τους.Δεν ειναι θεμα αν εισαι φανατικος η μη ΕΛΠΑΤΖΗΣ.Θεμα ειναι οτι η διαπλοκη εχει μπει τοσο βαθια στους κολπους της ΕΛΠΑ που εκτος απο παρακμη σε ολα τα αλλα επιπεδα υπαρχει και παρακμη προχειροτητα αδιαφορια και σε θεματα ασφαλειας.Μονο στα θεματα χρηματων κρατικων χορηγιων υπαρχει κοπος ενδιαφερον. Πραγματικα θα αηδιαζατε θα παθαινατε σοκ αν βλεπατε αυτα που ειδα εγω στο βιντεο.Καλα κανεις αγωνιζομενος δεν ειδε τους γκρεμους στις δοκιμες.Δεν εμαθε κανεις απο τον χαμο του Μακρη.Και τελος ειδα σημερα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ τον αγωνα και δηλωσεις αγωνιζομενων.Για να γινεις μεγαλος οδηγος πρεπει να εχεις μεγαλη προσωπικοτητα.Και κανεις μα κανεις δεν την διαθετει.Κανεις δεν ανορθωσε το αναστημα του δεν ανεφερε το παραμικρο για την αναβολη του ΕΛΠΑ αλλα και για τα γεγονοτα που προηγηθηκαν.Αλλα και οι σχολιαστες και ειδικα ο καλεσμενος πολυ μα πολυ κατωτερος των περιστασεων αλλα και του ρολου που πολλοι απο εμας ελπιζαμε ελπιζουμε οτι θα διαδραματισει.Ολα τελεια ασφαλεια τελεια απλως δεν ετρεχαν ξενοι ολα καλα ομως Ενταξει ομως πιεσαμε και μας επετρεψαν να αλλαξουμε λαστιχα αλλα καμμια πιεση η αναφορα- για να μην γινει στο μελλον αναλογο λαθος- για τους αφυλακτους γκρεμους.Μεγαλη απογοητευση.Ειμαι γρινιαρης απαισιοδοξος.Ισως.Τουλαχιστον υπηρχε ΘΕΟΣ σε αυτο το ραλλυ και εστειλε ενα βραχακι να σταματησει στα 100 στα 160 μετρα εκατοστα πριν απο την καθετη αβυσσο τον εφιαλτη που θα τελειωνε φρικτα πολλα εκατονταδες μετρα μετα και ετσι τα παιδια επεστρεψαν στο νησι μας στα παιδια τους στις οικογενειες τους ορθιοι και σιγουρα βλεποντας την ζωη με αλλο ματι.Αληθεια πως και με τι προσωπο κυρος οι διαφοροι Πασαληδες Χαλιβελακηδες θα ερθουν τωρα στην Κρητη να πουλησουν επ'αμοιβη τις συμβουλες οδηγιες εντολες τους
-
[quote='scudo']Και τελος ειδα σημερα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ τον αγωνα και δηλωσεις αγωνιζομενων.Για να γινεις μεγαλος οδηγος πρεπει να εχεις μεγαλη προσωπικοτητα.Και κανεις μα κανεις δεν την διαθετει.Κανεις δεν ανορθωσε το αναστημα του δεν ανεφερε το παραμικρο για την αναβολη του ΕΛΠΑ αλλα και για τα γεγονοτα που προηγηθηκαν.Αλλα και οι σχολιαστες και ειδικα ο καλεσμενος πολυ μα πολυ κατωτερος των περιστασεων αλλα και του ρολου που πολλοι απο εμας ελπιζαμε ελπιζουμε οτι θα διαδραματισει.Ολα τελεια ασφαλεια τελεια απλως δεν ετρεχαν ξενοι ολα καλα ομως Ενταξει ομως πιεσαμε και μας επετρεψαν να αλλαξουμε λαστιχα αλλα καμμια πιεση η αναφορα- για να μην γινει στο μελλον αναλογο λαθος- για τους αφυλακτους γκρεμους.Μεγαλη απογοητευση.
AΓΑΠΗΤΕ SCUDO,
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ (Η ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ) ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ,ΗΜΟΥΝ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΩΤΗΡΧΟΣ-ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ-ΝΑΣΟΥΛΑΣ-ΝΙΩΡΑΣ-ΠΙΤΣΟΣ-ΚΥΡΚΟΣJR Κ.Α. ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ 1200 ΜΕΤΡΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΕΑΝ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΟΥΣΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΡΙΝΑ ΑΠΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ?ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ,(ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ) ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΓΩΝΑ.
ΦΩΤΕΙΝΕΛΗ ΑΚΟΥΣ ?
ΑΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ.'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
-
[quote='scudo']και ετσι τα παιδια επεστρεψαν στο νησι μας στα παιδια τους στις οικογενειες τους ορθιοι και σιγουρα βλεποντας την ζωη με αλλο ματι.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ,(ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ) ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΟΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ-ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΣΑΛΟΧΙΟΤΙΔΙΔΕΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ) ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ (ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.'EL-EM'
-
Kyrie Lwrh an moy epitrepete, xwris na exw thn dikhs sas empeireis h opoioydhpote alloy poy asxoleitai mono me rally, na kanw ligo to dikigoro toy diaboloy.
Eseis kalws h kakkos h kakkos exete thn epiroh ston opoiodhpote organwth/lesxh/elpa. Apo thn allh omws an ena plhrwma to opoio twra arxizei thn 'kariera' toy paei kai pei h kanei parathrhseis 8a eispraksei thn klasikh apanthsh 'Ayto einai kai an soy aresei trexeis'. Kserw oti to motorsport den einai basismeno sthn dhmokratia alla mallon sthn Ellada o 'monarxhs' toy sport exei pe8anei edw kai kairo kai apla oi gyrw toy ton kratane se styl taineias 'Ena trello S/K stoy Berny' kai prospa8oyne na kanoyne agwnes. Apo oso exw katalabei exoyn dokimasei ta panta. Apo empeiroys agwnizomenoys stis dioikhtikes 8eseis mexri kai agnwstoys poy den kseroyn ti einai h eisagwgh.... Den milame bebaia gia orismenoys krites etsi? Apo edw pan kai alloi.....
To mono poy den exei dokimas8ei akoma einai na plhrwsoyn gia ena xrono enan 'epaggelmatia se faseis organwshs/dioikhshs toy motorsport ' na er8ei na balei taksh gia 2-3 xronia, na ekpaideysei toys an8rwpoys aytoys kai sto telos na gyrisei se epaggelmatiko epipedo thn opoia omospondia/e8ea/lesxh opws 8elete peite to. Mhn moy peite gia ta lefta poy mporei na stoixhsei giati lefta gia Paparizoy, Alliages klp celebrities briskoyn. Gia n ftiaksoyn ligo to xwro den mporoyn na broyn omws? (poy isws na einai kai h kalyterh ependysh)
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kyrie Lwrh an moy epitrepete, xwris na exw thn dikhs sas empeireis h opoioydhpote alloy poy asxoleitai mono me rally, na kanw ligo to dikigoro toy diaboloy.Eseis kalws h kakkos h kakkos exete thn epiroh ston opoiodhpote organwth/lesxh/elpa. Apo thn allh omws an ena plhrwma to opoio twra arxizei thn 'kariera' toy paei kai pei h kanei parathrhseis 8a eispraksei thn klasikh apanthsh 'Ayto einai kai an soy aresei trexeis'. Kserw oti to motorsport den einai basismeno sthn dhmokratia alla mallon sthn Ellada o 'monarxhs' toy sport exei pe8anei edw kai kairo kai apla oi gyrw toy ton kratane se styl taineias 'Ena trello S/K stoy Berny' kai prospa8oyne na kanoyne agwnes. Apo oso exw katalabei exoyn dokimasei ta panta. Apo empeiroys agwnizomenoys stis dioikhtikes 8eseis mexri kai agnwstoys poy den kseroyn ti einai h eisagwgh.... Den milame bebaia gia orismenoys krites etsi? Apo edw pan kai alloi.....
To mono poy den exei dokimas8ei akoma einai na plhrwsoyn gia ena xrono enan 'epaggelmatia se faseis organwshs/dioikhshs toy motorsport ' na er8ei na balei taksh gia 2-3 xronia, na ekpaideysei toys an8rwpoys aytoys kai sto telos na gyrisei se epaggelmatiko epipedo thn opoia omospondia/e8ea/lesxh opws 8elete peite to. Mhn moy peite gia ta lefta poy mporei na stoixhsei giati lefta gia Paparizoy, Alliages klp celebrities briskoyn. Gia n ftiaksoyn ligo to xwro den mporoyn na broyn omws? (poy isws na einai kai h kalyterh ependysh)
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ,
ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ,ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΝ ΕΤΗ 2008. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ (ΜΙΚΡΟΣ) ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.
ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΓΑ ΕΓΩ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.
ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η Κ@@ΛΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Kyrie Lwrh an moy epitrepete, xwris na exw thn dikhs sas empeireis h opoioydhpote alloy poy asxoleitai mono me rally, na kanw ligo to dikigoro toy diaboloy.
Eseis kalws h kakkos h kakkos exete thn epiroh ston opoiodhpote organwth/lesxh/elpa. Apo thn allh omws an ena plhrwma to opoio twra arxizei thn 'kariera' toy paei kai pei h kanei parathrhseis 8a eispraksei thn klasikh apanthsh 'Ayto einai kai an soy aresei trexeis'. Kserw oti to motorsport den einai basismeno sthn dhmokratia alla mallon sthn Ellada o 'monarxhs' toy sport exei pe8anei edw kai kairo kai apla oi gyrw toy ton kratane se styl taineias 'Ena trello S/K stoy Berny' kai prospa8oyne na kanoyne agwnes. Apo oso exw katalabei exoyn dokimasei ta panta. Apo empeiroys agwnizomenoys stis dioikhtikes 8eseis mexri kai agnwstoys poy den kseroyn ti einai h eisagwgh.... Den milame bebaia gia orismenoys krites etsi? Apo edw pan kai alloi.....
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ,
ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ,ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΝ ΕΤΗ 2008. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ (ΜΙΚΡΟΣ) ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.
ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΓΑ ΕΓΩ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.
ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η Κ@@ΛΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Apla pisteyw k.Lwrh oti o eyais8htopoihmenos (mikros) agwnizomenos sta 4 perasmata prospa8ei na grapsei thn diadromh kai den exei thn empeireia na dei tis opoies paralhpseis mpoerai na yparksoyn. Eite epeidh den tis prosexei eite logo K@@L@S opws proanaferate (ISWS kai ekei panw na patane oi lesxes kai oi organwtes). Oloi to parathroyne meta.....
Alla kai na to dei kai na to dhlwsei opws proeipate, h lesxh 8a ton parei sobara? 8a paei na to tsekarei? Poioi 8a pane? Oi idioi an8rwpoi oi opoioi epileksane thn diadromh? Aytoi den htan poy epeleksan thn diadromh kai bash twn krithriwn thn ekrina asfalh kai thn proteinan.
Edw mperdeyomai. Opote ISWS na lene oi organwtes (elpizw na mhn einai etsi apla eikasies kanw) afoy to eide enas mikros, kapoios allos den to parathrhse as kanoyme ton stayro mas na mhn ginei tpt kai synexizoyme h allh antimetwpish einai (pali eikasies kanw) ela mwre newbee esy poy 8a mas kaneis kai ypodeikseis.... -
Ρε παιδια τι ειναι τελικα αυτα τα γραμμαρια?
Μπας και δεν μιλατε γιατι ειναι απο εκεινο το καλο το ασπρο και θελετε να το χαρειτε μονοι σας?
Μοναχφαιδες!!!.
Δωστε λιγο ρε!!! -
Μηπωs ξερει καποιοs να μου πει τι εγινε με τον Κ, Κυρικοπουλο και του αφερεθηκαν οι βαθμοι για το ραλλυ ΕΛΠΑ?
Γιατι εκτοs απο τη βαθμολογια τηs ΕΘΕΑ δεν αναφερεται κατι πουθενα.
Η μηπωs αναφερεται κατι και δεν το εχω δει!!!!! -
Ο χρήστης KOSTAS_GK έγραψε:
Μηπωs ξερει καποιοs να μου πει τι εγινε με τον Κ, Κυρικοπουλο και του αφερεθηκαν οι βαθμοι για το ραλλυ ΕΛΠΑ?
Γιατι εκτοs απο τη βαθμολογια τηs ΕΘΕΑ δεν αναφερεται κατι πουθενα.
Η μηπωs αναφερεται κατι και δεν το εχω δει!!!!!Ενας σοβαρος συναθλητης στην προκειμενη περιπτωση μπορει να δειξει το ενδιαφερον της αθλητικης του αμιλλας στελνοντας ενα p.m. στον ιδιο , κυριε kOSTAS GK .........
αν δεν κρατιεται ....
Δεν εισαι θεατης , ουτε πιτσιρικας που παιζει με τα p.c , ετσι δεν ειναι ?
Εκτος κι αν ψωφας κι εσυ για κοτσομπολια σαν τις κατηνουλες εδω μεσα , που εμφανιζοντε οταν ειναι να δουλεψουν τα κομπλεξ που τους αφησε η φυση απ'τους κακομηρους γονεις τους .... που δεν το νομισω οτι εισαι , γιατι δεν θα καθοσουν διπλα στον υπεροχο Σωτηρη .
Αν σε στεναχωρισα μπορεις να με βαλεις στους εχθρους πατωντας επανω στο nikname μου , αυτο εχω κανει κι εγω για διαφορα παρασιτα που κυκλοφορουν εδω μεσα και δεν μ'αγγιζουν οι ηλιθιοτητες τους ... -
Ενας σοβαρος συναθλητης στην προκειμενη περιπτωση μπορει να δειξει το ενδιαφερον της αθλητικης του αμηλας στελνοντας ενα p.m. στον ιδιο , κυριε kOSTAS GK .........
αν δεν κρατιεται ....
Δεν εισαι θεατης , ουτε πιτσιρικας που παιζει με τα p.c , ετσι δεν ειναι ?
Εκτος κι αν ψωφας κι εσυ για κοτσομπολια σαν τις κατηνουλες εδω μεσα , που εμφανιζοντε οταν ειναι να δουλεψουν τα κομπλεξ που τους αφησε η φυση απ'τους κακομηρους γονεις τους .... που δεν το νομισω οτι εισαι , γιατι δεν θα καθοσουν διπλα στον υπεροχο Σωτηρη .
Αν σε στεναχωρισα μπορεις να με βαλεις στους εχθρους πατωντας επανω στο nikname μου , αυτο εχω κανει κι εγω για διαφορα παρασιτα που κυκλοφορουν εδω μεσα και δεν μ'αγγιζουν οι ηλιθιοτητες τους ...[/quote]Κυριε APR
Το αν ειμαι σοβαροs εχει αποδειχτει εστω και με τη μικροχρονη εμπλοκη μου στουs αγωνεs. Οσο για τα υπολοιπα που ειπατε δεν χρειαζεται να απαντησω τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τουs.
Θα επρεπε ομωs να ξερετε οτι το κανενα αθλημα δεν σωνεται με μυστικισμο.
Μην ανυσηχειται δεν με στεναχωρειται εσειs. Με στεναχωρουν ολα αυτα που γινονται γιατι απο οτι βλεπω ολοι θελουν να κρινουν χωριs να κριθουν.
Ευτυχωs ομωs οι δικοι μου οι γονειs με εχουν μαθει να δεχομαι τα λαθη και να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου και τουs ευχαριστω γιαυτο. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kyrie Lwrh an moy epitrepete, xwris na exw thn dikhs sas empeireis h opoioydhpote alloy poy asxoleitai mono me rally, na kanw ligo to dikigoro toy diaboloy.Eseis kalws h kakkos h kakkos exete thn epiroh ston opoiodhpote organwth/lesxh/elpa. Apo thn allh omws an ena plhrwma to opoio twra arxizei thn 'kariera' toy paei kai pei h kanei parathrhseis 8a eispraksei thn klasikh apanthsh 'Ayto einai kai an soy aresei trexeis'. Kserw oti to motorsport den einai basismeno sthn dhmokratia alla mallon sthn Ellada o 'monarxhs' toy sport exei pe8anei edw kai kairo kai apla oi gyrw toy ton kratane se styl taineias 'Ena trello S/K stoy Berny' kai prospa8oyne na kanoyne agwnes. Apo oso exw katalabei exoyn dokimasei ta panta. Apo empeiroys agwnizomenoys stis dioikhtikes 8eseis mexri kai agnwstoys poy den kseroyn ti einai h eisagwgh.... Den milame bebaia gia orismenoys krites etsi? Apo edw pan kai alloi.....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ++++++
-
Αγαπητε μου χαιρομαι που μου το επιβεβαιωνεις , γιατι οπως ειδες παρ'οτι δεν σε γνωριζω ,εγραψα οτι πιστευα οτι υπαρχει η απαιτουμενη σοβαροτητα .
Τωρα να σου διευκρινησω τα περι μυστικισμου ?......που εμμεσως με κατηγορεις ?
Τα πραγματα εγιναν ως εξης .Την τεταρτη στις 6 μμ εστειλαν το σφραγισμενο αυτοκινητο ν.36 στο συνεργειο του κ.Ιωαννιδη για ελεγχο .
Το αυτοκινητο ελεγθει στα εξης σημεια .1. Κινητηρα,
2. εισαγωγή αέρος
3. αυλούς εισαγωγής κυλινδροκεφαλής
4. πεταλούδα γκαζιού
5. κυβωτιο ταχυτήτων
6. Hμιαξονια
7. οπίσθιες δαγκάνες φρένων
8. οπίσθιες δισκόπλακες
9. εμπρόσθιες δαγκάνες φρένων
10. εμπρόσθιες δισκοπλακες
11. Πλάτος επιφάνειας τριβής εμπρόσθιων και οπίσθιων Τακακιών
12. Ψαλλίδια
13. Κιβωτιο ταχυτήτων
14. βΟΛΑΝ
Οι μετρησεις και οι ελεγχοι βρεθηκαν ολα συννομα , με την διαβεβαιωση του Τ.Εφορου Ν. Π. και το αυτοκινητο το πηραμε στα εξ ων συνετεθει στις 11.30 μμ.Το βολαν σφραγιστηκε αφου πρωτα ζυγιστικε εκει 5070 γρ. αντι 5408 γρ.σε μικρη ζυγαρια (δεν εχει διαπιστευση κρατικου ελεγχου , αλλα αυτο δεν ενοχλουσε ) και πηρε τον δρομο για τους αγωνοδικες ....
Την Παρασκευη τηλεφωνουν στον κ.Κυριακοπουλο λεγοντας του να επιστρεψει τα κυπελα και να παραλαβει την αποφαση των αγωνοδικων ....
Εχω ηδη ενα βολαν στα χερια ιδιο ακριβως ( με την τορνευση για το πλατω ΑP στην μπροστινη μερια εκει που παταει ο δισκος ,και ανεπαφο οπουδηποτε αλλου για τυχον ελεφρωμα οπως το περι ου ο λογος βολαν ) για να ελεγξει η τεχνικη επιτροπη αγωνοδικων που φανταστικα οτι με περιμεναν για την απαραιτητη απολογια αποδειξη .....
Πλακα ειχα .... η αποφαση ειχε βγει τηλεφωνικως με τους αλλους δυο αγωνοδικες , που σας διαβεβαιω , οπως με διαβεβαιοσαν εκει οτι δεν ειχαν και καμια σχεση επαγγελματικη με μηχανολογια ....
Με λιγα λογια , ουτε η εφεση ενδιεφερε τον κ.Κυριακοπουλο μετα απ'αυτα που ειδαμε ουτε ειχαμε καμια ορεξη να προσπαθησουμε να μειωσουμε την ποινη , εφοσον ο ιδιος Τ.Εφορος και ο παρευρισκομενος Αγωνοδικης ειχαν καταληξει οτι εκτος της απαιτουμενης εργασιας για την προσαρμογη του διαιρουμενου πλατω ap και την φθορα των πεντε ετων που το εδειχνε αλλωστε το βολαν ....δεν ειχε ειχε καμια τορνευση με δολο ελαφρωματος ........
Eτσι εχουν τα πραγματα αγαπητε Κωστα , τα ιδια ακριβως θα σου ελεγε ο Γιωργος στο pm που σου ειπα να του κανεις , και δεν ειχαμε κανεναν λογο να γραφουμε παραφιλολογιες αν δεν ειχε κανει την ανακοινωση της , πρωτα η εθεα , που εγινε λιγα λεπτα πριν οπως ειδες .....Ο Γ. Κυριακοπουλος οπως και ολοι οι οδηγοι που εχουν περασει απο εδω μεσα , γνωριζουν την ιδεολογια μου γυρω απ'τις ενεργειες και γιαυτο 30 χρονια δεν εχει να πει κανεις τιποτα εις βαρος μου και σαν αγωνιζομενος που ημουν , αλλα και σαν μηχανικος προετοιμαστης ....
Σε κουρασα , αλλα τωρα τουλαχιστον καταλαβες ο μυστικισμος και η παρουσια μου στον χωρο δεν συμπιπτουν .
Σ'ευχαριστω Χ.Αναγνωστοπουλος .
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ - ΙΤΕΑ .