-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
den tha apantoysa opos eipa kai pio epano alla perimena apo enan anthropo tis hlikiasas kai tis ontotita sas na einai pio kosmios kai ama blepo ego fantasmata eseis mallon zeite se allo kosmo!!!!!! kai na min jexnate to ti lete gia alloys agones faskete kai anti fasketai!!!!!!!!
kai sto thed den trexate alla gia ta servise kriniazate synexia me analogia xiliometron kai servise i misi apo oti sto elpa .
loipon tha parakaloysa apo ton kyrio el-em mias kai polla padia ton exoyn san protipo kai ego mesa se aytoys kai epeidi einai apo toys anthropoys poy probaloyn ton xoro pros ta ejo na sumperiferete san alithinos protathlitis!!!
kai ola ayta den tha ta egrafa an den apajionate tin sizitisi me to yg.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ,ΘΑ ΠΑΡΑΒΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ
ΣΤΟ ΔΕΘ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ,'ΦΩΝΑΖΑ' ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ 30ΛΕΠΤΟ SERVICE ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 20ΛΕΠΤΟ. ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ,ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Υ.Γ. ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.'EL-EM'
OΠΩΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΤΣΑΜΠΑ' ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.
'EL-EM'
-
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ RALLY ΕΛΠΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ [ΙΣΤΟΡΙΚΑ-30 ΛΕΠΤΑ ΣΕΡΒΙΣ] ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤOPIC.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
ΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Κ.Α
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ.TI ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. -
Ναι οντως το θεμα δειχνει λιγο επι προσωπικου......
Και νομιζω οτι παρχουν σοβαροτερα θεματα γνα συζητηθουν για το ΕΛΠΑ.
Κατι ακουσα για ενα χαντακι στο Οινοχωρι. Ξερει κανεις τιποτα ? -
kyrie el-em sygnomi kai mono tha zytiso apo esas gia to yfos toy logoy moy afoy kai esy kanate to idio, kai to ektimo poly!
alla den theoro tis apoceis moy lathos, opos eipate to 30 servise exei kathierothi den einai ypoxreotiko basei kanonismoy!
ama thelete na sas anfero oti to bradi meta apo 20 km eidikon eixame 30 servise me 10 to proi kai ana 30 km eidikon 20 lepta tote kai san agonisomenos me arketi peira poy eimoyn ston agona kai epitrece moy oti den akoysa kanenan allon agonizomeno na exei parapono ara mallon den itan to megalitero komati alla isos mia mikri merida synanthito mas kai blepontas ayto to sxediosmo sto elpa kai kaneis na min milaei gia ayto kai eipa ayta ta pragmata.
den einai tipota prosopiko aplos diaforetikes apoceis!!!!
sytao sygnomi ama jefige to thema toy topit pisteyo oti to thema exei leijei toylaxiston gia emena kai den tha sas koyraso allo
na exoyme oloi enan kalo agona xoris aproopta!
Φίλε μου σε παρακαλώ γράφε Ελληνικά, είναι υποχρεωτικά από τον κανονισμό του Forum
(Moderator nass) -
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
Κατι ακουσα για ενα χαντακι στο Οινοχωρι. Ξερει κανεις τιποτα ?
ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ. -
Καλημέρα σε όλους !!
Για τις προσβάσεις των ειδικών (Σαββάτου & Κυριακής) γνωρίζει κανείς κάτι ??? Υπάρχει κάτι ?? -
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ?
-
Αυτο ειναι και δικη μου απορια...
Απο οτι ακουω η απεργια των τελωνειακων θα συνεχιστει...Ιδη απο σημερα η βενζινη ειναι ειδος υπο εξαφανιση.
Εχει ακουσει κανεις κατι με το τι προκειται να γινει με τον αγωνα? -
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η ΕΛΠΑ.
ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΟ ΤΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ 5000 ΛΙΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ!
ΚΑΛΟ Ε!!!Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Σιγά και μην ιδρωσει το αυτακι κανενος.
Και καλα κανουν. Καθεστως μονοπωλιου ειναι.
Εχουν και το μαχαιρι και την πιτα και τα πιατα και τα κουταλια. -
Κανενα Νεο ??????
-
Καταργειται λεει η επιβραδυνση στην Παυλιανη της τουλιπας 20 σελ.10 και 20 σελ.36 !
Γιατι αραγε ....
-
Ειδατε καμια ανακοινωση πουθενα σχετικα με τον αγωνα ?
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ? της μεσογειων
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καταργειται λεει η επιβραδυνση στην Παυλιανη της τουλιπας 20 σελ.10 και 20 σελ.36 !Γιατι αραγε ....
Μάλλον γκρινιάξανε κάποιοι με μακριά κιβώτια...
Όταν γκρινιάξουν και αυτοί με τα κοντά, θα ξανατοποθετηθεί.
-
μμμ δεν αποκλειεται κι αυτο ..... θα μαθευτει που θα παει ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[Μάλλον γκρινιάξανε κάποιοι με μακριά κιβώτια...
Όταν γκρινιάξουν και αυτοί με τα κοντά, θα ξανατοποθετηθεί.
-
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
Καλημέρα σε όλους !!
Για τις προσβάσεις των ειδικών (Σαββάτου & Κυριακής) γνωρίζει κανείς κάτι ??? Υπάρχει κάτι ??http://www.rally.gr/view08.asp?menu_cod ... e_id=15199' target='_blank
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η ΕΛΠΑ.
ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΟ ΤΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ 5000 ΛΙΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ!
ΚΑΛΟ Ε!!!Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ωραία..και για δοκιμες; Άντε, 40 λίτρα για να φτάσουμε έως την Ιτέα έχουμε...μετά;
-
Φανταζομαι πως οι περισσοτεροι ειχαν προγραμματισει να φυγουν απο σημερα, με την κατασταση ομως που επικρατει ολοι ειμαστε στον αερα!!! Πιστευει κανεις πως θα ληξει η απεργεια αυριο??? Σιγουρα δεν προκειται!! Αλλα ακομα και αν αυριο ληξει δεν προκυται να προλαβουν να καλυψουν ολη την αγορα με καυσιμα. Θα φυγει λοιπον κανεις σημερα? Να παει που? Και αν δεν ληξει η απεργεια πως θα γυρισει? Σιγουρα λοιπον η αυριανη ημερα ειναι χαμενη απο χερι.
Ας παρει η οργανωση μια αποφαση επιτελους βασιζομενη στην κατασταση που επικρατει και να μας πει τι θα γινει! Υπαρχει κανεις να παρει την κατασταση στα χερια του?
Μπορει ο ΣΟΑΑ να επικοινωνησει με ΕΘΕΑ να μας μεταφερει τουλαχιστον τις σκεψεις τους? -
Aυτη η απαξιωση απο ολους τους φορεις - οργανωτες προς τους αγωνιζομενους ..... ειναι το κατι αλλο ......
Θα πει καποιος φυσικα , καλα τοσα χρονια δεν τους κοβεις απ'την μαπα τι ειναι ?......
Ειναι δυνατον να παρει στροφες - πρωτοβουλια εστω ενας απ'αυτες τις φατσες και να βοηθησει μια φορα που υπαρχει προβλημα ?
Ολοι περιμενουν τον αργοστροφο , που αν δεν τον ξυπνησει καποιος θα νομιζει οτι εχει γινει κι ο αγωνας .....
Αν ακουσετε δε ... τις απαντησεις μιας γυνακειας φωνης στο τηλεφωνο της εθεα για το θεμα ...... ε ειναι για πολλες μολοτωφ εκει μεσα ....
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ - ΙΤΕΑ .