-
Ευχαριστώ παιδιά
-
Και ένα υπέροχο κομμάτι για να συνοδεύσετε το πούρο σας
Youtube Video -
Πολυ boston legal πρεπει να βλεπεις
Η μουσικη -
Δεν το ξέρω
Πού το έχει?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν το ξέρωΠού το έχει?
http://en.wikipedia.org/wiki/Boston_Legal
O Ant1 το εδειχνε νομιζωDenny Crane
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν το ξέρωΠού το έχει?
Στο νοβα ,πολυ ενδιαφερουσα σειρα ,δυστυχως τελειωσε .
-
Δεν το είχα ακούσει καθόλου. Δεν έχω και nova βέβαια. Θενξ παιδιά για τις infos
-
Αν ειχες δει εστω κ ενα επεισοδιο θα καταλαβαινες τι σου εγραψα κ γιατι στο εγραψα
-
Kάπου πάει το μυαλό μου
-
Περιμένω μια τριάδα hoyo de montery epicure no 2 και σκέφτομαι να παραγγείλω και μια 3άδα montecristo no2 πρέπει να εμπλουτίσουμε τη συλλογή για το καλοκαίρι
Μιας και το πούρο είναι ιεροτελεστία και απαιτεί και καλή μουσική εκτός από όμορφο λικεράκι πού και πού συμπληρώνω την playlist που έφτιαξα με τρομερά sexy, αισθησιακά, καλοκαιρινα ακούσματα παραλίας υπό τον τίτλο ''puro collection''
Ενδεικτικά:
New Beginning - Nuevo Comienzo
Όποιο παιδί ενδιαφέρεται να λάβει τη συλλογή όταν ολοκληρωθεί πμ me
-
Aυτα που ετοιμαζεις (υπεροχα ομολογουμενως κομματια+πουρα ) ειναι για μετα ,αυτα που θα ακουμε κατα την διαρκεια θα τα ετοιμασεις αργοτερα ??????????????????
-
Έτοιμα είναι και αυτά
-
Καλημερα και καλο μηνα στο forum!!Μιας και φτασαμε στις ημερες των διακοπων(για τους περισσοτερους εξ υμων)θα ξαναφερω στην επικαιροτητα αυτο το thread. Τι σκεφτεστε να παρετε μαζι σας στις εξορμησεις σας για να καψετε τουτες τις μερες?Θα κινηθουμε σε κλασσικα πλαισια ή μηπως μερικοι εχουν σκεφτει να δοκιμασουν και νεες γευσεις?
Προσωπικα θα κινηθω σε:
-Bolivar Belicosos Finos
-Montecristo OPEN Master
-Por Larranaga Panatelas(για πιο 'εξπρες' χρηση!) -
Γεια σου νυχτοπερπατητή
Χθες έκανα ένα h upmann magnum 46.
Nομίζω πως ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο που να συναγωνίζεται το r&y short churchill's (εύγεστο και ελαφρύ) -
Μη προκαλείς την τύχη σου
edit mod -
έλεoc..
Eπί του θέματος. Το Σάββατο έκανα ένα ramon allones robusto. Βγάζει αρκετό καπνό αλλά είναι ελαφρύ. Θετικές εντυπώσεις.
-
καλη επιλογη ακουγεται,αν και δεν το εχω δοκιμασει.Αυτη την ωρα καιω ενα ακομα Bolivar Belicossos Finos.Αρκετα καλο πουρο και με εντονες γευσεις αλλα συναμα οχι πολυ βαρυ.Ο,τι πρεπει για μια δυσκολη μερα.
P.S:συγνωμη να ρωτησω,πριν γιατι επενεβησε ο mod?ειχε γραφτει καποιο αλλο σχολιο και διαγραφηκε εν συνεχεια?
-
Ωραίος
Τα βαριά δεν τα μπορώ με ζαλίζουν -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ωραίος
Τα βαριά δεν τα μπορώ με ζαλίζουνΤον κατεβάζεις τον καπνό?....
(σόρι αν είναι ηλίθια η ερώτηση! ) -
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
P.S:συγνωμη να ρωτησω,πριν γιατι επενεβησε ο mod?ειχε γραφτει καποιο αλλο σχολιο και διαγραφηκε εν συνεχεια?
Έβαλα ένα βίντεο εις το οποίο η Ντούβλη στην εκπομπή 'ΟΛΑ' περιέγραφε πως καπνίζει πούρα από το παπί της...
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!