-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
τα πιεζεις και κανουν λιγο χρατς χρατς
ωχ φίλε αυτό δεν είναι καλό. Δεν τα ευχαριστήθηκες. Χάσαν μυρωδιά. Την επόμενη φορά να πάρεις tubes Στέλιο θα δεις τεράστια διαφορά.
Δεν προκειται να τα στρωσει ο υγραντηρας ,για να μην τα πεταξεις ομως (γιατι δεν καπνιζονται αν κανουν ετσι ) τοποθετησε τα μεσα σε ναυλον σακκουλα -χυμα (αυτη που βαζουμε τροφιμα στο ψυγειο ) κ προσθεσε φυλλα ,οτι φυλλα θελεις (μαιντανο σελινο κτλ ).
Σε λιγες ωρες εχουν επανελθει κ καπνιζονται θαυμασια ,για αρωμα δεν σου εγγυωμαι .
Εννοειται οτι θα κλεισεις την σακκουλα . -
Όχι ρε Γιώργο τί μαϊντανό και σέληνο θα μυρίζουν χορτόσουπα
Σκύλε βάλτα στον υγραντήρα αλλά πρέπει να μείνουν πολύ καιρό μέσα για να στρώσουν, όσο μπορούν να στρώσουν βέβαια, αφού για να κάνουν χρούτσου χρούτσου παραείναι ξερά.
Στελάκο δεν άντεξα παρήγγειλα για δοκιμή μια τριάδα Η Upmann magnum 46 σε tubes βέβαια
Επίσης παρήγγειλα ένα ψηφιακό υγρομετρητή adorini για να διπλοτσεκάρω υγρασίες. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όχι ρε Γιώργο τί μαϊντανό και σέληνο θα μυρίζουν χορτόσουπαΣκύλε βάλτα στον υγραντήρα αλλά πρέπει να μείνουν πολύ καιρό μέσα για να στρώσουν, όσο μπορούν να στρώσουν βέβαια, αφού για να κάνουν χρούτσου χρούτσου παραείναι ξερά.
Στελάκο δεν άντεξα παρήγγειλα για δοκιμή μια τριάδα Η Upmann magnum 46 σε tubes βέβαια
Επίσης παρήγγειλα ένα ψηφιακό υγρομετρητή adorini για να διπλοτσεκάρω υγρασίες.Αποριπτεις κατι ,που μαλλον δεν εχεις δοκιμασει για να εχεις αποψη .Δοκιμασε το πρωτα κ τα ξαναλεμε κ ειναι πολυ πιθανον να καταργησεις τον υγραντηρα οπως εκανα κ εγω .
Ενας μετριος υγραντηρας μπορει να τα διατηρησει για λιγες μερες ,δεν μπορει να τα επαναφερει η θελει παρα πολυ χρονο .
Δεν ειναι αναγκη να τοποθετησεις σελινο κ μαιντανο υπαρχουν κ αλλα φυλλα με μεγαλη υγρασια -
Συζητώντας με ανθρώπους που χρόνια καπνίζουν πούρα , με 1 - 2 μαγαζάτορες και με αναζήτηση σε φόρουμς δεν βρήκα αυτό που λες. Επειδή το πούρο είναι επιστήμη και η μυρωδιά του είναι πολύ σημαντικό πράγμα δεν το ανακατεύω με φύλλα κλπ. Απεναντίας διάβασα ότι ο υγραντήρας μπορεί να κρατήσει πούρο πολλούς μήνες. Μερικά δε είναι κατάλληλα και για παλαίωση όπως είδα. Προσωπικά μόνο σε υγραντήρα θα τα βάζω. Άλλωστε αυτά που πρόσφατα μου ήρθαν είχαν παραγωγή 2008 και ήταν ολόφρεσκα. Προφανώς τα είχαν σε μεγάλα cabinets και όχι ανακατεμένα με φύλλα
Το ζητούμενο είναι να διατηρήσεις το τροπικό κλίμα της Κούβας. Ο υγραντήρας διατηρεί ένα επίπεδο υγρασίας 65 με 70% τόσο όσο γράφει και το χαρτί που συνοδεύει την κασετίνα των πούρων μου (r&y). Με τα φύλλα κλπ δεν μπορείς να ξέρεις τί υγρασία έχεις. Αν έχεις λίγη ξεραίνονται, αν έχεις πολύ μούχλα και μαμούνια. Αφήνω λοιπόν τον κέδρο να κάνει τη δουλειά. Άλλωστε και στην συσκευασία που έρχονται από το εργοστάσιο κέδρο έχει μέσα.
-
Θα περιμενω μια βδομαδα ακόμα...το υγρομετρο ειναι καρφι στο 70%
Καλα μην φανταστεις κανα χρατς χρουτς που σε ξεκουφαινει, το βαζεις διπλα στο αυτι σου και το ακους
-
-
Κων5, κανα νεο εχουμε? Καμια καλη αγορα εγινε?
Παιζουν και αλλα 2 καλα eshop για πουρακια -
Περιμένω τα upmann Στέλιο από μέρα σε μέρα.
Υγρασία έχουμε στο 70% καλά είμαστε.
Για στείλεΕσείς πώς τα πάτε?
-
Eμεις πριν λιγο βγαλαμε το βοηθητικο σφηνοποτηρο Θελω να δω αυριο το βραδυ απο το 71-72 %, ποσο θα εχει πέσει....!Τα πουρα παντως μοσχοβολανε πλέον
-
Μπράβο Στελάρα
-
Φιλε, Μετακομιζε η μανα μου το Σαββατο και μου εφυγε η μαγκια.
Αφου γυρισα κατα τις 10 σπιτι, μαγειρεψα τηλεφωνικος και αφου εφαγα βλεπ[οντας dvd Friends, εσκασα και ενα τσορτσιλακι
-
Αιθέρας ε φίλε?
-
Kαλα εκεινη την στιγμη και αφρολεξ να καπνιζα γαμάτο θα μου φαινοτανε
Μαμουσε....ρε φιλε πολυ καλο
-
Άχου μωρέ τον Ραντανπλανούκο μου πού καπνίζει καί πούρα!!!
Aχουτοοοο!!!
Θα μού προσφέρεις σε ένδειξη φιλίας ένα; -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Άχου μωρέ τον Ραντανπλανούκο μου πού καπνίζει καί πούρα!!!
Aχουτοοοο!!!
Θα μού προσφέρεις σε ένδειξη φιλίας ένα; -
Ρε με ενα φουστη που εχουμε μπλεξει
-
Γεια χαρα ξανα σε ολους!!Ηρεμα παιδες με τις 'προσφορες' πουρων!!!!
-
Πού χάθηκες νυχτοπερπατητή? Καλή χρονιά
Ο helena φαίνεται να κάνει καλή δουλειά με after υγραντηράκι hermann, solution και extra ψηφιακό υγρόμετρο. Έχουμε υγρασία μεταξύ 68 και 70%. Τα πούρα δείχνουν να διατηρούνται υπέροχα μαλακά και μυρωδάτα.
Μέσα έχουμε 4 romeo churchills και 3 h upmann magnum 46.Ερώτηση: Είναι επιτρεπτό μέσα στον υγραντήρα να έχουμε διαφορετικά είδη πούρων (όλα Αβάνας εννοείται) ή δεν πρέπει να μπερδεύονται?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ερώτηση: Είναι επιτρεπτό μέσα στον υγραντήρα να έχουμε διαφορετικά είδη πούρων (όλα Αβάνας εννοείται) ή δεν πρέπει να μπερδεύονται?
Γεια χαρρρρααα!!!Φυσικα και μπορουμε να εχουμε διαφορετικα ειδη πουρων μεσα στον υγραντηρα!!Και δεν σημαινει οτι-ντε και καλα-πρεπει μονο Αβανας να βαζουμε!!Και Νικαραγουας και Αγ.Δομινικου και ο,τι αλλο θελουμε παιδες!μην κολλαμε σε λεπτομερειες και let's enjoy life!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πού χάθηκες νυχτοπερπατητή? Καλή χρονιάΟ helena φαίνεται να κάνει καλή δουλειά με after υγραντηράκι hermann, solution και extra ψηφιακό υγρόμετρο. Έχουμε υγρασία μεταξύ 68 και 70%. Τα πούρα δείχνουν να διατηρούνται υπέροχα μαλακά και μυρωδάτα.
Μέσα έχουμε 4 romeo churchills και 3 h upmann magnum 46.Ερώτηση:** Είναι επιτρεπτό μέσα στον υγραντήρα να έχουμε διαφορετικά είδη πούρων (όλα Αβάνας εννοείται) ή δεν πρέπει να μπερδεύονται?
**
Αν σου αρεσει ο συνωστισμος κ να δοκιμαζεις διαφορετικες γευσεις ,γιατι οχι
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!