-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Όταν όμως πριν λίγο καιρό έφαγα κλήση 300 ΕΥΡΩ γιατί έλλειπε η μπροστινή πινακίδα (από μικροατύχημα) άλλαξα ριζικά γνώμη για το αν θα το ξανακάνω...
Δεν στη σβήσανε τελικά ;;;;;;;
Μωρέ μου την σβήσανε, αλλά χρειάστηκε ΠΟΛΥ τρέξιμο και αρκετά χιλιόμετρα (120) για να βρω το (ανθρώπινο) δίκιο μου...
Μετά απ' αυτό ΔΕΝ σκοπεύω ξανά να κυκλοφορήσω καινούργιο αμάξι χωρίς πινακίδες (στην κλήση είχα την απόδειξη του ατυχήματος...με καινούργιο αμάξι χωρίς πινακίδες όμως ΔΕΝ έχεις κάποια δικαιολογία, οπότε εξαρτιέσαι από την 'κατανόηση' του οργάνου...και δεν αξίζει τον κόπο να συγχυστώ ξανά για μερικές μερούλες υπομονής.
Τώρα βέβαια αν ο Γιώργος είναι μικρός σε ηληκία τον καταλαβαίνω πόσο λυσσομανάει να κυκλοφορήσει το καινούργιο εργαλείο του...ας κρίνει μόνος του αν αξίζει το ρίσκο...
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Γιώργο800...Μιας και είσαι συντοπίτης και με ευκαιρία της πρόσφατης εμπειρίας μου με τους Κρητικούς μας Τροχονόμους μας: ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ χωρίς πινακίδες!!!
Μέχρι τώρα πάντα κι εγώ όλα τα χρόνια ασφάλιζα το καινούργιο αμάξι με τον αριθμό πλαισίου και κοιμόμουν ήσυχος...
Όταν όμως πριν λίγο καιρό έφαγα κλήση 300 ΕΥΡΩ γιατί έλλειπε η μπροστινή πινακίδα (από μικροατύχημα) άλλαξα ριζικά γνώμη για το αν θα το ξανακάνω...Ασφαλιστικά πρέπει λογικά να είσαι καλυμμένος...
'Τροχονομικά' όμως ΔΕΝ είσαι και εξαρτάται τελικά από το σε ποιόν αξιότιμο 'κύριο' αστυνομικό πέσεις...Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια!
Όσων αφορά τους Κρητικούς μας Τροχονόμους, κατά ένα περίεργο λόγο έχω να πω τα καλύτερα... Οχτώ στις δέκα φορές που με έχουν σταματήσει σε μπλόκα, όταν κατέβασα το σκούρο φιμέ τζάμι, αρκέστηκαν στις απαντήσεις που έδωσα σχετικά με τα στοιχεία μου, χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα άλλο. Χθές βράδυ μάλιστα σε έλεγχο αλκοτέστ, αρκέστηκαν στην απάντηση μου πως δεν έχω πιει, χωρίς να το επιβεβαιώσουν. Ενώ ήταν με το μηχάνημα στο χέρι το τροχονόμος που με ρωτούσε...
Στο θέμα μας τώρα. Σήμερα ασφάλισα το αυτοκίνητο με τον αριθμό πλαισίου και με διαβεβαίωσαν πως θα έχω πλήρη κάλυψη! Μάλιστα μου είπαν να ζητήσω μια βεβαίωση απο την αντιπροσωπία, ώστε να είμαι και καλυμμένος με την τροχαία. Δεν κατάλαβα τι είδους είναι αυτή η βεβαίωση, σε επικοινωνία μου όμως με τον αντιπρόσωπο, με ενημέρωσε πως γνωρίζει τι είναι αυτό το χαρτί που ζητάω και θα το ετοιμάσει. Για να δούμε...
Κυκλοφορία αταξινόμητου αυτοκίνητου ~ Προσωρινή ασφάλεια