-
Ο χρήστης akrivodikaios έγραψε:
...άλλοι δύο παραιτήθηκαν (αφού είχαν καβαλήσει 15 καλάμια και βάλε ο καθένας)
και τελικά κάτι πουλάκια (της ΕΛΠΑ) λένε ότι και ο αγνός μέχρι 'μακκακίας' πρόεδρος......τα καλαμια(...ποσα είπαμε? 15...), τα πουλακια καθως και η 'μακκακία', σας επιστρέφονται να τα χρησιμοποιήσετε οπως και(κυρίως) όπου θέλετε...
-
Ο χρήστης akrivodikaios έγραψε:
Τι γίνεται με την ΟΕΠΑ...άκρα του τάφου σιωπή
που είναι τα λαλήστατα μέλη της?
πόσο λέει η ελληνική παροιμία ότι κρατάνε τα ..θαύματα?Το μόνο που ακούμε είναι παραιτήσεις..απομακρύνσεις και καυγάδες για το πάπλωμα
(δείτε καροσημαία)Ο ένας εκδιώχθηκε (λόγω τρέλας), άλλοι δύο παραιτήθηκαν (αφού είχαν καβαλήσει 15 καλάμια και βάλε ο καθένας)
και τελικά κάτι πουλάκια (της ΕΛΠΑ) λένε ότι και ο αγνός μέχρι 'μακκακίας' πρόεδρος Χ.Πλατής υπέβαλε την παραίτηση του στον Δεσποτόπουλο, μην αντέχοντας, ακόμα κι αυτός, άλλο την κοροϊδία και το αλλαλούμ.Αλλά αγαπητέ Χ.Π. 'όπως έστρωσες θα κοιμηθείς'. Όταν καλείς αυγουστιάτικα την πρώτη συγκέντρωση -για ειδικούς όπως έλεγε η ανακοίνωση- και όποιος είδε ανοιχτή πόρτα μπήκε...
και αυτούς τους 8 χωρίς καμιά διαδικασία τους χρήζεις Επιτροπή,και τι επιτροπή(υπουργοί νομίζανε πως ήτανε το λιγότερο- και μεγάλοι παράγοντες του χώρου-όχι όλοι αλλά εσύ γνωρίζεις καλλίτερα ποιοί), τι αποτέλεσμα περίμενες να έχεις?Αναμένουμε λοιπόν τη συνέχεια
Kyrie akrivodikaio stile mas tin address na sou stiloume invitaion december mina me courier na mas eksigisis ti enois 'όπως έστρωσες θα κοιμηθείς'. ... we wait you... mhn pis oti erxode giortes???
thanks
-
Ka8este kai trwgeste oloi me oloys, enw gnwrizete o enas ton allo klp. Kanete xeirotera kai apo forum aytokinhtistikoy 'kai kala' periexomenoy, poios exei ftiaksei to kalytero amaksi klp....
Otan analambanei kapoios na ferei eis peras ena ergo, tote prepei na to perimenete. To kserate apo thn arxh ti 8a antimetwpisete kai pws 8a paei kai poioi 8a sas thn poyne, poioi 8a sas poyne kala logia klp....
Opote afoy to analabate, kleiste ta aytia sas kai parte mono tis kales protaseis. To kserate apo thn arxh oti prepei na exete gero stomaxi kai afoy proxwrhsate shmainei oti to exete... Synexiste loipon na kanete oti kanete kai pate parakatw.....Filika
Alexandros -
Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Πειραιά.
Η ΟΕΠΑ με λύπη της ανακοινώνει την αναβολή του Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Πειραιά για λόγους ανωτέρας βίας.
Συγκεκριμένα, το αρμόδιο γραφείο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), με παρέμβαση του ειδοποίησε την οργανωτική επιτροπή, ότι λόγω αναβολής αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ, το Στάδιο θα χρησιμοποιηθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία που θα διεξαγόταν το Φεστιβάλ, για την τέλεση τους.
Η ΟΕΠΑ αναζητεί νέα ημερομηνία, έχοντας εξασφαλίσει όλες τις άλλες απαραίτητες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Πειραιά.
Για την αναλυτική πληροφόρηση παντός ενδιαφερομένου δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα http://www.oepa.gr' target='_blank τα κυριότερα σχετικά έγγραφα.Επίσης υπενθυμίζονται:
- H συνέχιση της διεξαγωγής της Δημογραφικής έρευνας μέχρι το μεσημέρι της 7ης Δεκεμβρίου. Με την λήξη της θα γίνει η επεξεργασία των αποτελεσμάτων.
- Η ανάγκη δήλωσης συμμετοχής των γυναικών οδηγών αγώνων στο αντίστοιχο έπαθλο μέχρι τις 15/12/2008
Τέλος, η ΟΕΠΑ ανακοινώνει την για προσωπικούς λόγους παραίτηση των μελών της Κωνσταντίνου Καλαφατά και Ιάσονα Φωτόπουλου, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία.
Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη 9/12/2008 στις 19.00.
Από την ΟΕΠΑ
-
ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΤΡΕΞΙΜΟ???
-
http://www.youtube.com/watch?v=POmXdLLuYAY
Monza Rally Show 2008 - Master Show (Capello vs Rossi) -
Ο χρήστης npit_ έγραψε:
ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΤΡΕΞΙΜΟ???Τσάμπα είναι το να κάθεται κάποιος και να κρίνει εκ του ασφαλούς, του κακοπροαίρετου και του πονηρού...
Το τρέξιμο δεν είναι ποτέ τσάμπα (ακόμα και αν δεν έχει αποτέλεσμα), αντίθετα, είναι πάντα άξιο συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση... [δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα αλλά γενικά]
_
-
Κρίμα....Μάλλον ήταν πολύ καλό για να 'ναι αληθινό.....
Ας ελπίσουμε....
-
ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ . ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΠΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΥΑΓΗΣΕ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ; ΣΚΕΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ! ΧΟΡΗΓΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΟ ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ .ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ. ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ; ΟΛΑ ΜΑΖΙ ; ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
Ο Χ.ΠΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ; Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
-
Απαντησεις αμεσες , οσο οι ερωτησεις δεν ειναι κακοβουλες.
-
ΣΠΥΡΟ, ηταν και ειναι ακομα απολυτα αληθινο. σε παραπεμπω στο http://www.oepa.gr . Μπες και διαβασε.Το ιδιο ισχυει και για ολους τους αλλους φιλους που εχουν αποριες.
Θα βαλω ενα κουιζ και πραγματικα θελω απαντησεις. Ποσο χρονο νομιζετε οτι χρειαστηκαμε για να παρουσιαστει η προταση χορηγιας EYKAIRIA PROBOLHS (εγγραφο στο Site). Θα σας το πω μολις προβληματιστειτε, χαρτι και καλαμαρι. Αυτη τη δουλεια λοιπον θα την καναμε αν δεν ηταν τα πραγματα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ? (οχι μονο σοβαρα) -
ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙΑ, αρχικα σου παραθετω αποσπασμα απο εγγραφο που μας εστειλαν ΣΕΦ και Καραισκακη για την διαθεσιμοτητα τους.
Κύριε Πλατή,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας παραθέτω τις ελεύθερες ημερομηνίες
ΣΕΦ
17-18/01
21-22/02 γίνεται μια μικρή έκθεση αλλά είναι ελεύθερα η αρένα και οι εξωτερικοί χώροι
07-08/03 και
21-22/03 ελεύθερη αρένα και εξωτερικοί χώροι επίσης/κάποιες αίθουσες θα χρησιμοποιηθούν για έκθεσηκαι
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SPORTS UNITED)
οι παρακάτω ημερομηνίες είναι ελεύθερες αλλά θα μπουν και τα παιχνίδια της Εθνικής για τα οποία δεν έχουν το πρόγραμμα.
17-18/01
31/01- 01/02
07-08/02
21-22/02 και
07-08/03Επικοινωνία ΣΕΦ με την κ. Καλογεροπουλου (τηλ. 2104893386) και για Καραϊσκάκη κ. Οικονόμου τηλ. 2107280200
Αν λοιπον μου βρεις ημερομηνια να ανακοινωσουμε χωρις διαβουλευσεις και προσπαθειες, θα εχεις το Ιμπρεζα μου για εναν αγωνα, με ολα τα εξοδα πληρωμενα. Με δεδομενο οτι την πρωτη κρουση την ειχαμε απο το ΣΕΦ την περασμενη Τριτη, κι απο τοτε τρεχουμε σαν τρελλοι, θελω μεχρι αυριο να εχεις ημερομηνια. Για να βγει δελτιο τυπου οπως το θες.
Οικονομικο θεμα υπηρχε. Διαβασε το site , κανε τον κοπο αφου θες να σχολιαζεις. ΕΡΤ, Διεση και χορηγοι επικοινωνιας δεν δινουν λεφτα. Δινουν δημοσιοτητα για να παρουμε λεφτα για την διοργανωση. Μονη οικονομικη χορηγος ηταν η Aluset. Και υπηρχαν πιθανοι αλλοι, με τους οποιους κουβεντιαζαμε.Ειχε δηλαδη συγκεντρωθει το 40% των χρηματων που χρειαζοταν , συμφωνα με τον προυπολογισμο, την στιγμη που ανακοινωθηκε η αναβολη. Να σημειωσω εδω, οτι το κοστος του ΣΕΦ ηταν 28000 Ευρω, μειον μια μικρη εκπτωση, μη καθορισμενη ακομα, λογω του φιλανθρωπικου χαρακτηρα της εκδηλωσης.
Το αν φανηκαμε ανικανοι, ασε τελικα να το κρινει κανεις που ξερει καλυτερα τα πραγματα. Αστο καλυτερα. Θα καεις.
Εχω δε ξαναπροσπαθησει να κανω πραξη μπολικα πραγματα. Αλλα τα καταφερα, αλλα οχι. Εδω δεν διαβαζεις Δελτια Τυπου, θα διαβασεις την ιστορια μου?
Ειπαμε, η αναβολη εγινε λογω ΣΕΦ. Τελεια και παυλα. Ο Ολυμπιακος εχει τα πρωταρχικα δικαιωματα στο ΣΕΦ. Οποιος δεν το καταλαβαινει, κακο δικο του.ΑΝΤΩΝΗ, με καλυψες, σ ευχαριστω. Καλαφατας και Φωτοπουλος προσεφεραν οτι κι οι αλλοι. Μηπως τους πληρωνε κανεις για να μεινουν υποχρεωτικα μεχρι τελους?
Τελικα, ενα μου κανει εντυπωση. Η ετοιμοτητα τοσων και τοσων για κριτικη. Ανωνυμη, αστηριχτη, ερασιτεχνικη, κακοβουλη. Αν νομιζει κανεις οτι ειμαστε τοσο βλακες ν αφηνουμε κενα, οταν ξερουμε οτι μας περιμενουν στη γωνια, απαταται. Υπαρχει ενα αρχειο καμποσων γιγαμπαιτ, για να δωσει καθε πληροφορια σε οποιονδηποτε σοβαρα ενδιαφερομενο.
Καλησπερα. -
-
Γιατρέ, φυσικά και καμία κακή προαίρεση από εμένα...
Την απογοήτευσή μου για την αναβολή εξέφρασα όπως και τότε για το παλιό εκείνο φεστιβάλ που είχε γίνει προσπάθεια να οργανωθεί.....
Ακόμα θυμάμαι το διαγωνισμό για το σήμα κλπ....
Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να βοηθήσουμε....
Εύχομαι, για το καλό όλων, το εγχείρημα να πάρει σάρκα και οστά (άντε και δόντια ) σύντομα και εμείς θα είμαστε εκεί κι ας μην είμαστε 50άρηδες, κι ας μην έχουμε φτερούγες...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εν πρώτης συμφωνώ απόλυτα με τα γραφομενα σου.
Πάντως πρέπει όλοι να γνωρίζουμε,
(...)
Είναι τεκμηριωμένα και πολλά τα κακά που συμβαίνουν στον χώρο. Ευχαριστώ.
Antonis-teamΤο μήνυμά μου έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις μου...
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της ΟΕΠΑ ως δράσης / ενέργειας, το σημαντικό είναι να γίνεται κάτι προς μία σωστή κατεύθυνση... *εύστοχος ο platis με τις 'πέτρες στα νερά'..Κάποια στιγμή ενδιαφέρονται τα άτομα που μπορούν, κάποια στιγμή οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, και όλα γίνονται όπως σχεδιάζονται ή όπως επιθυμεί κάποιος/κάποιοι να γίνουν...
_
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Γιατρέ, φυσικά και καμία κακή προαίρεση από εμένα...Την απογοήτευσή μου για την αναβολή εξέφρασα όπως και τότε για το παλιό εκείνο φεστιβάλ που είχε γίνει προσπάθεια να οργανωθεί.....
Ακόμα θυμάμαι το διαγωνισμό για το σήμα κλπ....
Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να βοηθήσουμε....
Εύχομαι, για το καλό όλων, το εγχείρημα να πάρει σάρκα και οστά (άντε και δόντια ) σύντομα και εμείς θα είμαστε εκεί κι ας μην είμαστε 50άρηδες, κι ας μην έχουμε φτερούγες...
Σπυρακο, ψυχολογογικα εχω παθει ψιλοκαθιζηση. (Και φοβαμαι πως δεν ειμαι ο μονος). Χθες, και πολυ περισσοτερο σημερα, ασχολουμαστε με το γραψιμο και την αποστολη επιστολων ενημερωσης κι ευχαριστιων σε οσους συνεργαστηκαν μαζι μας , με την ελπιδα οτι θα βρουμε ημερομηνια και θα τους ξαναχρειαστουμε (διαβασε http://www.oepa.gr -ΑΝΑΒΟΛΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ). Μαυριλα.
Την Τριτη θα ξαναβρεθουμε ολοι μαζι, κι εκει θα δουμε πως θα συνεχισουμε. Τη στιγμη αυτη μπαινει κι ενα ΑΝ, ομως μαλλον οφειλεται στη στεναχωρια.
Πληροφοριακα μονο σου λεω, οτι το μελος της ΕΘΕΑ κ. Νωντας Φατουρος εχει αναλαβει να ψαξει για νεα ημερομηνια, εχοντας τις γνωριμιες και την αναλογη εμπειρια απο Ολυμπιακους αγωνες και Ακροπολις. Οψομεθα... -
Κυριε Πλατη καπου διαβασα οτι γινοταν κατι σα γκαλοπ για το καλυτερο οδηγο ραλυ , δε στηνετε μια εκδηλωση στα προτυπα του gti της χρονιας των 4Τ με προφαση την βραβευση των καλυτερων της αγωνιστικης χρονιας και να μας βαλετε στα αγωνιστικα να μας φερετε 2 σβουρες σε μια χωματινη ειδικη ?
Ενας τετοιος διαγωνισμος ευκολα τρεχει μεσα απο το φορουμ , υστερα με κληρωση η καποιο 'κουιζακι'
επιλεγετε καποιο κοσμο 50 100 δε ξερω , σιγουρα ολοι ψοφατε ( με τη καλη εννοια ) να βαλετε τις φορμες σας χωρις το αγχος αγωνα , ψιλοπανηγυρικος χαρακτηρας σ'αυτα σκιζουμε , προβολη απο συγγενικα περιοδικα εκπομπες μεταξυ μας δηλαδη αντε και μερικα πλανα μετα και δελτια τυπου και στους υπολοιπους , πριν ή μετα δε ξερω , το σουλουπωνετε εσεις
Το κανετε Γεναρη να κρατησει ζεστους εμας και εσας και κατι που ισως προσελκυσει και αλλο κοσμο .
Δεν θελετε για βαση δημοψηφισμα , χρησιμοποιειστε την βραβευση των πρωταθλητων κλασεων αντι για κουστουμια φορμες και μπυροσουβλακα !
Μπορει να το εχετε ξανασκεφτει ή επιχειρησει αλλα καθε εποχη ειναι διαφορετικη ,οι αναγκες και τα μεσα αλλαζουν .
Τελικα με πατε μια βολτα με το impreza ? -
...ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ,................ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ...????
...ΑΣΕ ΞΕΡΩ...
.......ΣΤ@ -
Εγω κυριε μια σκεψη μου ειπα δυνατα , μπορει να ηταν χαζομαρα αυτο που ειπα και δεν θελετε ουτε να το σχολιασετε και δικαιωμα σας , μη με ειρωνευεστε ομως για ενα αστειο που εκανα και ηταν συνεχεια αυτου που ειπωθηκε σε αλλο post .
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλο ειναι να υπενθυμισουμε την σχετικη προταση της ΟΕΠΑ. Ο.Κ. ο πρωταθλητης ειναι πρωταθλητης, άλλά καντε κι ενα κυπελλο Πολυνικους να βγουν απο την αφανεια οι χεραδες χωρις λεφτα. Αν λοιπον γινει αποδεκτη η προταση (δεν εχω σχετικη πληροφορηση) , τοτε τα πραγματα μπαινουν σε σωστη βαση. Ας περιμενουμε να δουμε.Aπλά να θυμίσω:
Πέμπτη **9/10/2008 **πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών της ομάδας μας με την ολομέλεια της ΕΘΕΑ. Συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι προτάσεις μας, και τα αποτελέσματα της συζήτησης είναι:
...
4. Πρωτάθλημα νέων οδηγών. Θα προκηρυχθεί σύμφωνα με την πρόταση μας.
12. Κύπελλο πολυνίκους στο πρωτάθλημα Ράλλυ. ΕγκρίθηκεNα περιμένουμε να δούμε?
-
Απο την ερευνα που κανατε και τα ερωτηματολογια που συμπληρωσαμε θα δημοσιευτουν καποια αποτελεσματα-στατιστικες ? Θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε και τι συμπερασματα βγαλατε και πως θα τα χρησιμοποιησετε . Οπως καταλαβαινετε κ.Πλατή ουτε σκεψη να εγκαταλειψετε δεν πρεπει να κανετε , ανυπομονουμε ολοι πιστευω να δουμε κατι καινουργιο και καλυτερο στους Ελληνικους αγωνες . Και αν καποιοι σας αποπαιρνουν ή απογοητευουν να ξερετε οτι ειναι ακομα πιο πολλοι αυτοι που δεν ξερουν εσας ή τι προσπαθειες κανετε αλλα ονειρευονται...
-
Καλησπέρα. Ναι, ολοκληρώθηκε η έρευνα, περίπου 2000 άτομα έλαβαν μέρος. Τα αποτελέσματα με την πρώτη 'ανάγνωση' τους σήμερα τα κρίναμε μοναδικής σημασίας. Θέλουν ιδιαίτερη επεξεργασια, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία προέκυψαν και αποφασίσαμε να γίνει εκτενής παρουσίαση των αποτελεσμάτων στα μέσα του Ιανουαρίου, σε εκδήλωση στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι σχετικοί φορείς και δημοσιογράφοι του χώρου. Είναι τόσο σημαντική τελικά αυτή η έρευνα που θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αξιοποιηθούν στο μέγιστο, τουλάχιστον από την ομάδα μας.
Προσωπική εκτίμηση πως είναι περισσότερο σημαντικά τα αποτελέσματα ακόμη και από την διοργάνωση του Φεστιβάλ για το οποίο δυστυχως τελικά δεν βρέθηκε ημερομηνία κατά την οποία να είναι ελεύθερα στο σύνολό τους ταυτόχρονα το Σ.Ε.Φ. και το στάδιο Καραϊσκάκη.
Αυριο σε δελτίο τυπου της ΟΕΠΑ θα γίνει η σχετική αναφορά.
-
Θελω με τη σειρα μου να εξηγησω κατι σχετικα με τον Πειραια.
Πολλοι φιλοι μας ρωτανε 'μα καλα δεν υπαρχει καμμια ημερομηνια' Λογικο το ερωτημα. Ομως.- Για να γινει η εκδηλωση , χρειαζεται το ΣΕΦ για την τελεση της, Το Καραισκακη για Παρκινγκ επισκεπτων και των κατοικων της Καστελλας που θα 'ξεσπιτωσουν ' τ αυτοκινητα τους, για ν αδειασουν οι δρομοι.
- Δεν πρεπει να υπαρχει στον Πειραια σημαντικο αθλητικο η κοινωνικο γεγονος, για προφανεις λογους.
- Δεν πρεπει να υπαρχει στην περιοχη γεγονος που να απασχολει την Τροχαια και την Δημοτικη αστυνομια.
- Δεν πρεπει να διεξαγεται αγωνας των Εθνικων Πρωταθληματων.
Ολα τα παραπανω + η επιθυμια του Δημου Πειραια να γινει η εκδηλωση μεσα στον χειμωνα, μπορουσαν να ικανοποιηθουν μονο στις 17-18 Ιανουαριου, ημερομηνια που χασαμε , αφου οι αγωνες μπασκετ της 28/12 μεταφερθηκαν στη δικη μας ημερομηνια.
Ατυχια.
Τιποτα ομως δεν παει χαμενο.
Καλημερα
Ομαδα Εργασιας για την Προβολη (Ο.Ε.Π.)