-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
Θέλω να κάνω την εξής θεωρητική ερώτηση, και αναμένω απάντηση από όσους φίλους γνωρίζοΰν:
Ποια είναι τα κριτήρια/όροι που πρέπει να ικανοποιεί κανείς για να αγοράσει απο την Ιταλία αμάξι με ιταλικές πινακίδες??????
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
Θέλω να κάνω την εξής θεωρητική ερώτηση, και αναμένω απάντηση από όσους φίλους γνωρίζοΰν:
Ποια είναι τα κριτήρια/όροι που πρέπει να ικανοποιεί κανείς για να αγοράσει απο την Ιταλία αμάξι με ιταλικές πινακίδες??????
-
-
Πρεπει να εχεις residenza(χαρτι μονιμης παραμονης) και ιταλικο ΑΦΜ...
Αυτα -
Ευχαριστω για την απαντηση! Πως τα βγαζεις αυτα??? Ειναι δυνατον να τα βγαλεις κατα την διαρκεια παραμονης 6 μηνων εκει?? Φοιτητες στην Ιταλια μπορουν να τα βγαλουν??
-
Φοιτητης ειμαι γιαυτο στα λεω
Το ΑΦΜ βγαινει σε 10 λεπτα πανευκολα
Για την αδεια παλι ειναι ευκολο αλλα πρεπει να πας στο δημο της περιοχης σου και να σου που τι ακριβως χρειαζονται .
Αν θε καποια αλλη βοηθεια στειλε pm να τα πουμε -
Thanix σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, θελω τις γνωσεις σου αν ειναι ευκολο!!! Σου εχω στειλει pm!!!
-
Thanix, το πηρες το pm μου??? Γιατι δεν μου το εμφανιζει στα σταλθεντα!!!
Ιταλικές Πινακίδες????