-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=lies-article' target='_blank
Ακομα ενα κοματι της ελληνικης αγωνιστικης πραγματικοτητας , που θα συνδεσει το παζλ .... για την ιστορια .
Πιστευω να ειναι συνδεδεμενοι πλεον < ολοι οσοι > , και για μια φορα εστω να μπορεσουν να παρακαμψουν τις μικροτητες της Ελληνικης φλεβας μας .
-
Για να το ελαφρύνουμε και λίγο, Χρήστο μην πάρεις diesel, απαγορεύεται στην Αθήνα...
Κατά τα λοιπά, ο Στράτης έδωσε μια πολύ καλή εικόνα για τα των διοικητικών του σπορ....
Πολλά τα συμπεράσματα αλλά μόνο ένα είναι πλέον σίγουρο...Χρειάζεται ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή του σκηνικού...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Για να το ελαφρύνουμε και λίγο, Χρήστο μην πάρεις diesel, απαγορεύεται στην Αθήνα......
Και οι diesel τυποι , γενικα βλαπτουν , και ο Χρηστος δεν τους παιρνει με τιποτα
η ΡΙΖΙΚΗ αλλαγη , sp0+ μου , ειναι αναγκαια εδω και χρονια , αλλα .... πολλα τα κολλημενα και καθυστερημενα στον χωρο ........
-
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Ο Β.Δ.-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΠΑ ΜΑΣ-ΣΑΣ-ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΚΑΙ Η ΕΛΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ...
ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΤΙ Σ.Χ. , ΠΛΑΤΗΔΕΣ ΚΛΠ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΑ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ-ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ-ΘΕΣΗ-ΚΑΡΕΚΛΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΛΙ ΜΑΖΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ (YES MEN) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ. 4 ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ...ΕΝΑΣ-ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΙΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΠΑ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ...ΤΣΙΜΠΙΣΕ Ο **Σ.Χ. **ΜΕ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ(ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΕΑ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΡΑΛΛΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ) ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ Β.Δ. ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ....
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο Σ.Χ. ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙ?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΝ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ Β.Δ. ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΙΝΩΝ-Α! ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ- ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΛΠ)
-
'Τρελό Σαβατοκύριακό στου Μπένι'
ήταν μια ταινία που πρωταγωνιστής ήταν ένας... πεθαμένος. επειδή δεν ήξεραν τι να τον κάνουνε και για να μη χαλάσει το... πάρτυ, τον μεταφέρανε από εδώ και από εκεί κάνοντας ότι ήταν ζωντανός, χαιρετούσε τους φίλους κτλ, φυσικά με 'τεχνητά μέσα'
κάτι τέτοιο μου φαντάζει εδώ και λίγο καιρό ότι παίζει στην ΕΘΕΑ της ΕΛΠΑ
πολύ χρήσιμη η σελίδα του ΣΧ γιατί έδωσε τον τόνο της προετοιμασίας για να δούμε το.. τελικό αποτέλεσμα
-
[quote='akrivodikaios']ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΤΙ Σ.Χ. , ΠΛΑΤΗΔΕΣ ΚΛΠ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΑ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ-ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ-ΘΕΣΗ-ΚΑΡΕΚΛΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΛΙ ΜΑΖΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.quote]
Επι Προσωπικου. Για πες μας βρε 'ακριβοδικαιε' ποια καρεκλα μου μοιρασε ο ΒΔ και την πηρα, η απο ποιο τυρι εχω φαει 30 χρονια σ αυτο το σπορ? Ελα, σε παρακαλω, ετσι χωρις ονομα και χωρις οικτο, πες μας τι εχω προσποριστει ολα αυτα τα χρονια απο την οποιαδηποτε εμπλοκη μου, ετσι για να σου πω τι εχω πληρωσει...
Μηπως πηγα ταξιδακια τσαμπα και δεν το ξερω? Μηπως πουλησα πραγματακια και τ αγορασε η ΕΛΠΑ η οποιος αλλος και δεν το θυμαμαι? Μηπως πηρα κατι παραπανω απο μια προσκληση για την γυναικα μου στο παρκινγκ του ακροπολις και το ξεχασα? Μηπως δουλεψα συμβουλος παρα τω (οποιω) προεδρω και πηρα μισθουλη , και τον εκανα λαστιχα? Η μηπως βρηκα χορηγεια μετα απο 'τηλεφωνημα'?
Εμπρος, σε παρακαλω, βγαλε τα απλυτα μου στα φορα, αλλιως σβησε με απο τις παρεες που υπονοεις...
Χ.Π.Υ.Γ. Οι αποψεις μου επι των οσων συμβαινουν , σε λιγο.
-
Αντε πάλι!!!
-
Καλημερα σε ολους.
Επειδη το μονο μεσο για να εκφρασω αποψεις, αποριες και συμερασματα, ειναι τουτο εδω- κι ας το υποτιμουν μερικοι κατα περιπτωση κι οπως τους βολευει- κι επειδη οπως φαινεται τα πραγματα ειναι πολυ πιο βαθεια αρρωστημενα απο την γριππη που κρεβατωσε το Ρ. ΕΛΠΑ, νομιζω οτι πρεπει να ψαξουμε πιο υπευθυνα για την αληθεια.
Βεβαια, (και σ ευχαριστω Στρατη) αφορμη ηταν το σημειωμα του Στρατισσινο, που ηταν ο μονος που ειχε την ευαισθησια να μας περιγραψει τα γεγονοτα οπως αυτος τα ειδε, την δικη του εκδοχη δηλαδη. Σε αντιδιαστολη, ακουω οτι καποια στιγμη θα δοθει μια συνεντευξη τυπου απο πλευρας ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ, για να δοθει στη δημοσιοτητα και η δικη της εκδοχη. Μακαρι. Οπως μακαρι, να ειναι αυτη η κινηση η απαρχη του ξεκαθαρισματος (που δεν το πιστευω και πολυ...) Γιατι?
Γιατι η δικη μου εντυπωση ειναι πως το σπορ σημερα δεν πασχει απο την ασθενεια που ειχαμε διαγνωσει επι εποχης Δαρδουφα. Σημερα πασχει απο το Συνδρομο των Προσωπικων Αντιθεσεων και Διεκδικησεων (Σ.Π.Α.Δ.) μιας χουφτας ανθρωπων. Και που τα φαρμακα και την ολη περιθαλψη πληρωναμε και πληρωνουμε ολοι εμεις, οσοι κραταμε –η ονειρευομαστε να κρατησουμε- ενα τιμονι.
Απ αυτα λοιπον που μας γραφει ο Στρατης μου δημιουργουνται τα παρακατω ευλογα ερωτηματα, στα οποια θαθελα (και πιστευω πως υπαρχει υποχρεωση) να παρω απαντησεις.- Αφου ειχαμε Αλυταρχη τον Ν Πασαλη, ποιος ο λογος να τον αλλαξουμε και να γινει ο Κος Μανιατοπουλος? Επειδη εφερνε τα χρηματα απο τα υπουργεια και τον «προσωπικο φιλο-χορηγο»? Δηλαδη αν εγω φερω αυριο εναν καλο χορηγο, θ απαιτησω να γινω κι αλυταρχης του Ακροπολις?
Ειχα την εντυπωση οτι προσφορα = δινω χωρις ανταλλαγμα. Κατι δεν μ αρεσει εδω, οπως δεν μ αρεσει που ξαναγυρναμε στα ξαναμασημενα. Γνωριζοντας τον Ανθρωπο, ξερω οτι δεν τα παραταει ΠΟΤΕ και εχει παντα το πεισμα να φτανει στον στοχο. Πολλες φορες σηκωνοντας αρκετη σκονη γυρω-τριγυρω .Αξιοθαυμαστος απο καποιους, μισητος απ αλλους. Αναλογα πως βλεπουν τη ζωη. ΟΜΩΣ Η λυση “one man show” δοκιμαστηκε, πετυχε οργανωτικα κι απετυχε παταγωδως στην ψυχολογια και την επικοινωνια. Μηπως ειναι καιρος ν αφησει τα πραγματα να εξελιχθουν?
Τι κι αν ειναι συναγωνιστης σου και τεως «πυροβολητης» Στρατη? Τι κι κι αν τον εγκατελειψαν οσοι στις μερες της παντοδυναμιας προσκυνουσαν? Το σπορ κι εμεις θα τα πληρωνουμε αυτα, εσαει? Κι ο Περικλης εκανε χρυσο αιωνα. Θα τον καναμε Αλυταρχη κι αυτον? ΟΧΙ. Δεν σκοτωνουν τ’ αλογα οταν γερασουν! Τα τιμουν, αρκει να ξερουν ποτε ν αποσυρθουν...
Τελος αυτο, και νομιζω πως εγινα σαφης. Οσο δεν γινονται οσοι κολακες (και δεν ειναι λιγοι) σωπαινουν, φοβουμενοι μην χασουν το ψωμακι τους. - Γιατι ν αμφισβητησω το Βετο της «φιλης»? Δεν οφειλεται σ αυτην τιποτε απο τις επιτυχιες του Ακροπολις? Δεν εσωσε αρκετες φορες τις καταστασεις που δημιουργουσαν τα «σωνει και καλα» του Αρχηγου? Μαζι δεν λεγαμε οτι μερικα πραγματα ειναι ξυλινα, υπερβολικα η σκληρα, και δεν γινονται? Ολοι δεν λεμε οτι το 2ο Ολυμπιακο Σταδιο ηταν ενα Βατερλω σε σχεση με το 1ο, για γνωστους λογους? Δεν εγιναν τραγικα επικοινωνιακα λαθη?
Δεν βρισκω καθολου περιεργο τελικα, να μην μπορουν να συνεργαστουν δυο ανθρωποι, με τοσο σοβαρες αρμοδιοτητες ο καθενας τους.
Και καλα (?) τα λες για την 'Τεκερο'. Κανεις ομως δεν μου εχει απαντησει ,χρονια τωρα, στην ερωτηση: 'Αν αρρωστησει η Τεκερο τι κανουμε?' Ποιος ξερει τη δουλεια της, ποιος εχει προετοιμαστει να την βοηθησει η να την διαδεχθει σ ενα μακροπνοο σχεδιο? Σκοταδι, οπως παντου. - Αυτη η ερωτηση απευθυνεται τοσο στον Στρατη οσο και στον Κο Δεσποτοπουλο. Γιατι καλοι μου αφησαμε το σπορ να κατρακυλησει κατω απο ενα παιχνιδακι που εχει γινει της μοδας στα σαλονια? Το παιχνιδακι του ιστορικου-regularite?(Οχι του Sporting) Σ οποιο σαλονι η «Σκαφος» βρεθεις, η κουβεντα ειναι για κατι ωραια, γυαλισμενα, πανεμορφα και μεγαλης αξιας «απολιθωματα» , που νομιζουν οτι κανουν αγωνα. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΑ? Εχει καποια σχεση ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ με την κολιτσινα του Μαθιου? Δεν ξερω τι παιζεται Προεδρε, καλοι και Αγιοι ο Θοδωρης κι ο Γιωργης (Βουκιδης-Δρακακης), αλλά τι δουλεια εχουν με τις πυραυλακατους? Μολις πιασουν τα 3 μποφωρ, αρχιζουν τις Δραμαμινες! Δεν γινεται, ο ανθρωπος (και φιλος μου γαμωτο!) που μου ειπε στο Ακροπολις οτι ειναι ευχαριστημενος με τις 10 Ελληνικες συμμετοχες –και δεν θελει αλλες- ν αποφασιζει για τις δικες μας ιστοριες τρομου.
Χωριστε αρμοδιοτητες. Οι του πινακλ στο πινακλ κι οι στρατιωτες στον πολεμο. - Τι εννοει ο Στρατης γραφοντας «δεν μου αρέσει όπως εξελίσσεται η κατάσταση του Αντώνη Παρταλιού»? Αφου τα γραφεις ολα, γραφτο κι αυτο. Εχουν ακουστει τοσα, που πιθανοτατα θα προσφερεις μια καλη υπηρεσια στον Αντωνη...
- Πρωτη φορα διαβαζω απο επισημη πεννα, οτι τα γρηματα απο τους αγωνες δεν μενουν στην ΕΘΕΑ. Ευλογη η απορια. Τωρα το μαθαμε? Κι αν οχι, τι καναμε τοσο καιρο? Κατι ειχε πιασει τ αυτι μου περι οικονομικου ελεγχου που μηκε στο αρχειο. Απο ποιον και γιατι?
- Και τελικα, αφου ο Αρμοδιος «προσφερθηκε» να χορηγησει (τα ομοιοματικα γιατι δεν ξερω κανεναν να προσφερει πανω απο χιλιαρικο χωρις να ζηταει κατι σε ανταποδοση), τι εγινε και γιατι βγηκε το «λιτο» δελτιο τυπου? Καποιοι λενε οτι ο Κος Δεσποτοπουλος εφυγε για διακοπες και αγνοησε. Δεν θελω να το πιστεψω, γιατι αν ειναι ετσι... Αλλοι λενε οτι δεν ηθελε η Ελπα να το κανει. Κι αυτο μου φαινεται δυσκολο, αφου οι ιδιοι λενε οτι Θεος της ΕΛΠΑ ειναι το χρημα, κι αυτο ειχε βρεθει!!! Κατι βρωμαει εδω, κι αυτο με ξαναγυρναει στα προσωπικα και τα «συντροφικα μαχαιρωματα».
- Κι εγραψε ο Στρατης: με τη σύμφωνη γνώμη (αποκλείεται!) ή με τη σθεναρή αντίσταση του Δεσποτόπουλου, που είναι σαφές πως δεν έχει ξεκάθαρο λόγο .
Δυστυχως συμφωνω, επισημαινοντας βεβαια οτι ο ξεκαθαρος λογος πρεπει να συνοδευεται απο δημοκρατικες διαδικασιες. Ειναι πασιφανες οτι ο Προεδρος ακροβατει αναμεσα στο (δικο μας) καλο και στο κακο. Ωρα να σπασει αυγα, προς οποια κατευθυνση θελει, αρκει να ξερουμε που παμε.
Εν κατακλειδει ...μπαχαλο. Οπως θα διαβασατε, δεν ασχολουμαι καθολου με τα εσωτερικα της ΕΛΠΑ. Δεν με αφορουν. Αλλωστε ΠΟΤΕ δεν εχω κανει αιτηση για να γινω μελος. Περιεργο ε? Παρ ολο που τ αυτια μου, 25 χρονια τωρα, εχουν πηξει με μισολογα εξουσιοδοτησεων.
Θελω μονο να προτρεψω να γινει μια σωστη ενημερωτικη διαδικασια και να μπει το μαχαιρι στο κοκκαλο, απ οποιους τελικα εχουν και το πεπονι. Φτανει πια η διαλυση ενος σπορ για χαρη μιας επιπλαστης εξουσιας.
Υ.Γ. 1.Το δικο μου μυαλο αρνειται να λειτουργησει με «σου’πα-μου’πες» και απειρους συνδυασμους μυστικοσυμβουλιων και διαπλοκης και γι αυτο μενω εξω απο ολα αυτα, φτιαχνοντας δοντια κι ενιοτε στριβοντας τιμονια...
2. Ακριβοδικαιε???Η δημοσίευση αυτή συγχωνεύθηκε στο θέμα για την ακύρωση του ράλι ΕΛΠΑ
(Moderator nass) - Αφου ειχαμε Αλυταρχη τον Ν Πασαλη, ποιος ο λογος να τον αλλαξουμε και να γινει ο Κος Μανιατοπουλος? Επειδη εφερνε τα χρηματα απο τα υπουργεια και τον «προσωπικο φιλο-χορηγο»? Δηλαδη αν εγω φερω αυριο εναν καλο χορηγο, θ απαιτησω να γινω κι αλυταρχης του Ακροπολις?
-
Apla... GIATI???? To poios ta pairnei h den ta pairnei den me apasxolei dioti diale3a na zhso se mia allh xora k na fugo makria apo ton topo pou agapo/miso/lupamai/neuriazo/kardioxtupo... (einai san mia gkomena me liga logia...)
Auto pou me endiaferei (h mallon endiefere giati ta 4 xronia apoxhs apo ellhnikous agones htan liga mou fenetai...) einai GIATI prepei na akuronoume etsi tous agones mas k na 3eftilizomaste (die8nws) ka8e fora????
Ena megalo GIATI apo enan fanatiko opado tou a8lhmatos
Lancia 037 - Miki Biasion ftw
-
kai kati allo: Min dinete uposxeseis tis opoies 3erete oti den 8a krathsete.
-
Ο χρήστης 8anos_rallyman έγραψε:
kai kati allo: Min dinete uposxeseis tis opoies 3erete oti den 8a krathsete.Συγγνωμη, με αφορα? Κι αν ναι, για ποιες υποσχεσεις μιλατε? Ευχαριστως ν απαντησω...
-
gia na apanthses (isos k na enoxlh8hkes) paei na pei oti se afora. o noon nohto.
Alla 8a perimeno episimi apanthsh apo elpa epi tou 8ematos eos tote geia xara... isos ta 3anapoume se kamia 5etia.
Mik Biasion - Lancia 037
-
Γράφε Ελληνικά. Οι επόμενες δημοσιεύσεις σου με Greeklish, θα διαγράφονται.
-
Στο καλό και να (μη) μας γράφεις, δε σε υποχρέωσε κανείς να μοιραστείς μαζί μας τις βαρυσήμαντες απόψεις σου -αλλά αν το κάνεις, θα το κάνεις με τους κανόνες του Forum.
(Moderator nass)
-
Στο καλό και να (μη) μας γράφεις, δε σε υποχρέωσε κανείς να μοιραστείς μαζί μας τις βαρυσήμαντες απόψεις σου -αλλά αν το κάνεις, θα το κάνεις με τους κανόνες του Forum.
(Moderator nass)
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ,
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ?) ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. **Β.Δ. **
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Β.Δ.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ-ΣΧΟΛΙΑ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ..ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟ (ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΑ ΠΡΟΣ ΑΟΘ-RALLY.GR-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ή TO ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΔ/ΕΘΕΑ).
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΟΥΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΔ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ.
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΟΟΣΟ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΒΓΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΟΛΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ REGULARITE ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ?? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ ...... ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ (καλό κι αυτό ..μισόλογα..δεν το γνωρίζεις-άρε αντικειμενικότητα με παρωπίδες) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ή ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝΕ
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ? (Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ)
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γράφε Ελληνικά. Οι επόμενες δημοσιεύσεις σου με Greeklish, θα διαγράφονται.Στο καλό και να (μη) μας γράφεις, δε σε υποχρέωσε κανείς να μοιραστείς μαζί μας τις βαρυσήμαντες απόψεις σου -αλλά αν το κάνεις, θα το κάνεις με τους κανόνες του Forum.
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γράφε Ελληνικά. Οι επόμενες δημοσιεύσεις σου με Greeklish, θα διαγράφονται.Στο καλό και να (μη) μας γράφεις, δε σε υποχρέωσε κανείς να μοιραστείς μαζί μας τις βαρυσήμαντες απόψεις σου -αλλά αν το κάνεις, θα το κάνεις με τους κανόνες του Forum.
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης 8anos_rallyman έγραψε:
gia na apanthses (isos k na enoxlh8hkes) paei na pei oti se afora. o noon nohto.Alla 8a perimeno episimi apanthsh apo elpa epi tou 8ematos eos tote geia xara... isos ta 3anapoume se kamia 5etia.
Mik Biasion - Lancia 037
Ειναι κι αυτο μια αποψη Αν ειναι να ξαναμιλησουμε σε 5 χρονια, θα ξερουμε κι αν εχω κρατησει τον λογο μου. Αρα περιτη η συζητηση.
-
Ο χρήστης akrivodikaios έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ?) ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. **Β.Δ. **
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Β.Δ.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ-ΣΧΟΛΙΑ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ..ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟ (ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΑ ΠΡΟΣ ΑΟΘ-RALLY.GR-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ή TO ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΔ/ΕΘΕΑ).
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΟΥΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΔ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ.
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΟΟΣΟ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΒΓΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΟΛΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ REGULARITE ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ?? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ ...... ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ (καλό κι αυτό ..μισόλογα..δεν το γνωρίζεις-άρε αντικειμενικότητα με παρωπίδες) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ή ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝΕ
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ? (Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ)
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΑς Σοβαρευτουμε.
1.Αν ειναι οπως τα λες, γιατι δεοντολογικα δεν εχω δικαιωμα να επιβεβαιωνω τις επαγγελματικες μου σχεσεις, η σχεση Γιατρου-Ασθενη δεν συνεπαγεται και εξαρτημενη σχεση φιλιας.
2. Ομως , κι αν ακομη εχω φιλια με καποιον, δεν δισταζω να του επισημαινω τα -κατα τη γνωμη μου- λαθη του, κι αυτο σημειωνεις κι εσυ.'ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΒΓΑ '
3. Συμβουλος επικοινωνιας η καπως ετσι, δεν ονομασθηκα ουτε ορισθηκα απο τον Β.Δ. Ενα βραδυ, βγηκα με τον Στρατη, μεσα Ιουλιου, μου ζητησε την βοηθεια μου στο θεμα της προβολης, του την υποσχεθηκα , και μ ονομασαν ετσι για να μπορεσει να βγει 'παστρικα' η κληση μου σε βοηθεια για την προβολη. Ουτε τιτλος υπαρχει ουτε αξιωμα. Ομαδα δουλειας θελουμε να φτιαξουμε. Αν εισαι σχετικος, εχεις αντιρρηση να δουλεψεις μαζι μας? Η μηπως εισαι απ αυτους που κρινουν οτι το σπορ δεν χρειαζεται προβολη? Και περα απ αυτο, η ΕΘΕΑ εχει ανθρωπο εντεταλμενο επι της επικοινωνιας και των Δημ Σχεσεων και αρα εγω περιττευω.
4. Και τελικα, αν εχουμε ποινικοποιησει τις μιζες, την διαπλοκη, τα γλυψιματα και το ξεσκονισμα του γιακα, θα ποινικοποιησουμε και τις φιλιες? Τι λετε μωρεεεε?
5. Εγω ομως σε ρωτησα αν εχεις να μου πεις κατι για απολαβες απο την εμπλοκη μου. Για την ταμπακερα δηλαδη. Τωρα, αν η αμοιβη μου για το σφραγισμα ειναι διαπλοκη, τοτε μην πληρωσεις τον ψυχιατρο σου, γιατι θα σε πω διαπλεκομενο
Ευτυχως που ολοι δεν σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο...
Χ.Π. με ονομα, επωνυμο και τηλεφωνο.Υ.Γ.1. Σε παρακαλω να διαβαζεις πιο προσεκτικα τι γραφω. Δεν κατηγορω την Regularite. Λεω οτι οι νανθρωποι που ασχολουνται μ ενα παιχνιδι ,οσο ωραιο κι αν ειναι, δεν μπορουν να παιρνουν αποφασεις για εναν πολεμο. Για το παιχνιδι τους μονο μπορουν.
2. Και για να το γλεντησουμε λιγο, ξερεις πολλους στο φορουμ που γραφουν το ΜΑΖΥ με Υ , τα ΑΒΓΑ με Β και το ΚΡΙΒΩ με Ι?
Ραλλυ Ελπα τελος ? η Ελπα τελος .....?