-
Ποτέ δεν είναι εύκολο να μιλήσει κάποιος για έναν θάνατο.
Ειδικά αν πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειάς του.Σήμερα το απόγευμα κατέληξε στο νοσοκομείο ο Νίκος Βλάχος, μετά από ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του που έγινε πριν μια εβδομάδα περίπου.
Ο Νίκος είχε γεννηθεί στις 12/1/74 και ήταν παντρεμένος, με ένα μικρό αγοράκι.
Ο φίλος μας vlachos δεν θα παρευρεθεί στο Open Day μας, που είχε δηλώσει συμμετοχή με το νούμερο 34, όσο και η ηλικία του...
-
Ειδικά αν πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειάς του.Σήμερα το απόγευμα κατέληξε στο νοσοκομείο ο Νίκος Βλάχος, μετά από ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του που έγινε πριν μια εβδομάδα περίπου.
Ο φίλος μας vlachos δεν θα παρευρεθεί στο Open Day μας, που είχε δηλώσει συμμετοχή με το νούμερο 34, όσο και η ηλικία του...
-
-
ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.........ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ
-
Κριμα ρε γμτ.
-
κριμα !
-
Αντίο φίλε μου Νίκο.
-
-
τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του!
-
κριμα!καλή αρμονία στους ουρανούς κύριε νίκο! ...κιαλος ρε γαμότο!!!
-
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Στο καλό Νίκο, στην άγνωστη ειδική διαδρομή σου, πήγες ξαφνικά χωρίς σημειώσεις και Road Book, είθε να έχεις ένα φως εκεί στα σκοτάδια να σε οδηγεί, σε γνώριζα μέσα από τα γραφτά σου και από τους αγώνες σου με το στρωτό σου οδήγημα.
Τα θερμά μου συλληπητήρια στους δικούς του, να κάνουν κουράγιο και να τον θυμούνται.Όλα γίνονται για ένα σκοπό στη ζωή, δεν ξέρω ποιός είναι αυτός, αλλά είναι η μόνη παρηγοριά που έχουμε για την αντιμετώπιση ενός τόσο αδόκιτου θανάτου.
Όλοι θα βρεθούμε μαζί κάποτε, κάπου αλλού, ο καιρός περνά γρήγορα, οι στιγμές είναι αβάσταχτες.
Καλό ταξίδο παλικάρι.
-
Σας προτείνω να ονομάσετε τον αγώνα Open day Νίκος Βλάχος, και να το κάνετε μια φορά τον χρόνο και για κάποιο κοινωφελή σκοπό, την ίδια σταθερή ημερομηνία που θα επιλέξετε,
-
................
-
Φίλε Νίκο καλό ταξίδι.... θα μας λείψεις...
Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του...
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ
-
...δεν ηξερα προσωπικα τον Νικο,παρα μονο μεσα απ'τα γραφομενα του εδω... αυτο βεβαια σε τιποτα δε μειωνει τη θλιψη μου,οταν φευγουν απο κοντα μας αδικα,νεοι ανθρωποι...
Τα συλληπητήρια μου & κουραγιο στους δικους του.
Β. -
Κρίμα!
-
Αντίο Νικό...
-
Aντιο Νικο.Τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του.
βαλτε αν μπορει κανειs μια φοτο με το κιτρινο micra!
Γιαννης Ακρατος
Νίκος Βλάχος