-
R.I.P
Τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις ότι η μοίρα πάιζει περίεργα παιχνίδια!!!
Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Νίκου και εύχομαι τα καλίτερα για τον γιο του που τόσο πολύ αγαπούσε και τόσο πολύ του έμοιαζε.... -
Αλλος ενας εφυγε νωρίς και άδικα....κριμα...
Συλληπητήρια στην οικογένειά του. -
Καλο ταξιδι φιλε...
-
ANTIO ...
-
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..
R.I.P -
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ!!
-
Εφυγες νωρίς....Είναι πολύ άδικο...-Καλό ταξίδι φίλε.
Ζάχος Βαγγέλης
-
Κρίμα....
Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.... -
Νικολάκη,καλο ταξίδι φίλε.Ο θεός να σε προσέχει εκει που είσαι τώρα φιλαράκι.
Γ.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
-
KΑΛΟ 'ΤΑΞΙΔΙ' ΝΙΚΟ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!
-
MAKAΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΠΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ!!!ΣΕ ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΚΣΕΣ ΘΑ ΘΙΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!! ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΜΙΧΑΝΗ!!!ΟΠΩΣ ΜΟY ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ!!! ΘΑ ΣΕ ΘΙΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΟΚΑΣ
-
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΟ OPEN DAY ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ!!!
-
Κρίμα...
Τα συλλυπητήρια μου στη οικογένεια και φίλους...
-
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια..................
Κούλης Κ. -
ειναι κριμα. ενας ακομη φιλος εφυγε απο κοντα μας.
καλο ταξιδι νικο....εκει ψηλα θα εχεις καλη παρεα....
μαζι με τα αλλα παιδια , αντωνης λιαβας , βασιλης μαγαλιος, γιωργος μακρης, δημητρης κολιοπανος, ολοι μαζι θα βλεπετε και θα σχολιαζετε τα χαλια των ελληνικων αγωνων,
που πανε απο το κακο στο χειροτερο.......ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει.
τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του και στους δικους του ανθρωπους -
.........................
-
κριμα..συλλυπητηρια στην οικογενεια του..
-
Όταν γνωρίσαμε τον Νίκο πριν από ένα χρόνο που αγοράσαμε το Micra μας έκανε εντύπωση η σπίθα στα μάτια του όταν μιλούσε για τους αγώνες. Αυτή η σπίθα θα είναι για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας και θα τον έχουμε μαζί μας σε όλους τους αγώνες που θα τρέξουμε με το αγαπημένο του Micra. Νικόλα καλό ταξίδι!!!!! Τα θερμά μας συλλυπητίρια στην οικογένιά του. Άγγελος Τσατάς-Γιάννης Λιλλής. Πρωτείνω στο TARMAC να ονομάσει την φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά των ιδρυμάτων '' ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ'' στην μνήμη του φίλου μας
-
Προς τα εκεί προσανατολιζόμαστε!
Σε λίγες μέρες που θα τελειώσουν οι διακοπές θα ανακοινωθεί τι ακριβώς θα γίνει από μέρους μας... -
Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του..
'Κ'
Νίκος Βλάχος