-
λογικο ειναι. Απο την νεα χρονια θα ειναι το σπιτι του
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Sportday??? ....σιγά μην διαβάσω και την espresso
OK,,Aν δεν σου αρεσει η sport day παρε τον 'επενδυτη'
με αποστόμωσες!
αδερφέ η σπορτντέι είναι για ποδόσφαιρα αντε κ για κανα μπασκετ. Στα της Φ1 και γενικότερα μηχανοκίνητο είναι άλλη μια φυλλάδα που αναπαράγει μεταφρασμένες ειδήσεις.
σιγά την πηγή ενημέρωσης
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sportday??? ....σιγά μην διαβάσω και την espresso
OK,,Aν δεν σου αρεσει η sport day παρε τον 'επενδυτη'
με αποστόμωσες!
αδερφέ η σπορτντέι είναι για ποδόσφαιρα αντε κ για κανα μπασκετ. Στα της Φ1 και γενικότερα μηχανοκίνητο είναι άλλη μια φυλλάδα που αναπαράγει μεταφρασμένες ειδήσεις.
σιγά την πηγή ενημέρωσης
Αρα φιλε μου μαλλον δεν εκανε καλη μεταφραση και κοροιδευουν τον κοσμο αυτοι που το εγραψαν.
Ενδιαφερον αποψη ,,,,Παντος πραγματικα εχει κακοπεσει η εφημεριδα αυτη απο αυτα που γραφει,,,μηδεν πωλησεις εχει!!! -
Αρα φιλε μου μαλλον δεν εκανε καλη μεταφραση και κοροιδευουν τον κοσμο αυτοι που το εγραψαν.άλλο να είσαι μέσα στα πράγματα και να κάνεις ρεπορταζ κ άλλο να μεταφράζεις ότι βρεις από το χαλασμένο τηλέφωνο.
Ενδιαφερον αποψη ,,,,Παντος πραγματικα εχει κακοπεσει η εφημεριδα αυτη απο αυτα που γραφει,,,μηδεν πωλησεις εχει!!!
επειδή πουλάει σε ποδοσφαιρόφιλους σημαίνει ότι κατέχει το άθλημα που λέγεται Φ1;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αρα φιλε μου μαλλον δεν εκανε καλη μεταφραση και κοροιδευουν τον κοσμο αυτοι που το εγραψαν.
άλλο να είσαι μέσα στα πράγματα και να κάνεις ρεπορταζ κ άλλο να μεταφράζεις ότι βρεις από το χαλασμένο τηλέφωνο.
Ενδιαφερον αποψη ,,,,Παντος πραγματικα εχει κακοπεσει η εφημεριδα αυτη απο αυτα που γραφει,,,μηδεν πωλησεις εχει!!!
επειδή πουλάει σε ποδοσφαιρόφιλους σημαίνει ότι κατέχει το άθλημα που λέγεται Φ1;
Oxι οχι μαλλον ειναι κοροιδα τα εκατομυρια που την διαβαζουν,,αλλα φιλε μου ας δουμε που θα παει ο Αλονσο και μετα βλεπουμε ,,,,γνωμη μου ,,δεν παει φερραρι.Ελπιζω παλι να παει στην bmw τουλαχιστον να μην πεσει εξω η παλιοεφημεριδα .
-
Oxι οχι μαλλον ειναι κοροιδα τα εκατομυρια που την διαβαζουν,,αλλα φιλε μου ας δουμε που θα παει ο Αλονσο και μετα βλεπουμε ,,,,γνωμη μου ,,δεν παει φερραρι.Ελπιζω παλι να παει στην bmw τουλαχιστον να μην πεσει εξω η παλιοεφημεριδα .
εκατομμύρια; Βρετανική είναι; κόψε κάτι...
ρε φίλε πώς να στο εξηγήσω είναι σαν να μου λές ότι ένα άρθρο για τις 50αρες ΤFT που γράφτηκε από το Olive (το περιοδικό του Μαμαλάκη) εχει την εγκυρότητα και τις πηγές που θα είχε εάν γράφονταν από το περιοδικό Hi Tech.
για την φλυαρολογία του Χελάκη και τα εξωτικά εξώφυλλα τύπου Ντιογκο καλή είναι. Αλλά ως εκεί.
-
Σκεφτηκες τι θα λες αν οντως παει στη bmw φιλε μου.Δεν θεωρω οτι η σηγκεκριμενη εφη/δα ειναι τυπου Μαμαλακη αλλα για να επιμενεις σημαινει οτι πληροφορησε απευθειας απο την ρενο οποτε μαλλον εχεις δικιο.Αλλα αληθεια μονο ο χελακης υπαρχει εκει μεσα η τα εγκυρα περιοδικα ,εξπερτ,στην φ1 μιλουν απευθειας με τον Αλονσο και τον Μπριατορε για το τι θα κανουν.Στο κατω κατω δεν υπηρχε και αλλη εφημεριδα να διαβασω στη δουλεια αλλα γιατι απαξιωνεις τοσο πολυ την δουλεια καποιων που δεν ξερεις απο πρωτο χερι που βρισκουν τις πληροφοριες τους ?,,,Α και το γελιο ,,,κοψε λιγο γιατι σε βλεπω για γαργαρες!!!
-
Σκεφτηκες τι θα λες αν οντως παει στη bmw φιλε μου.Δεν θεωρω οτι η σηγκεκριμενη εφη/δα ειναι τυπου Μαμαλακη αλλα για να επιμενεις σημαινει οτι πληροφορησε απευθειας απο την ρενο οποτε μαλλον εχεις δικιο.Αλλα αληθεια μονο ο χελακης υπαρχει εκει μεσα η τα εγκυρα περιοδικα ,εξπερτ,στην φ1 μιλουν απευθειας με τον Αλονσο και τον Μπριατορε για το τι θα κανουν.Στο κατω κατω δεν υπηρχε και αλλη εφημεριδα να διαβασω στη δουλεια αλλα γιατι απαξιωνεις τοσο πολυ την δουλεια καποιων που δεν ξερεις απο πρωτο χερι που βρισκουν τις πληροφοριες τους ?,,,Α και το γελιο ,,,κοψε λιγο γιατι σε βλεπω για γαργαρες!!!Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος....το παράδειγμα του Μαμαλάκη άλλο ήθελε να σου δείξει.
Και ΝΑΙ τα περιοδικά και ιδίως τα ξένα sites είναι ΜΕΣΑ στην πηγή ενημέρωσης και σίγουρα πολύ πιο μέσα από τον Χελάκη.Οσο για το αν πάει ο Αλόνσο στην BMW ...θα πω μακάρι μιας και στην Ρενό δεν έχει ελπίδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μία ίσως τυχερή πρόβλεψη (Sportday) με κάνει έγκυρο ... αυτό το συζητάνε πολλοί κ εδώ μέσα!
Τι σημαίνει ότι έγιναν κ έγκυροι; ΟΧΙ....απλή εκτίμηση γίνεται και μπορεί να γίνει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Αλλο αυτό. -
Fernando Alonso acknowledges that moving to the Ferrari team for 2009 is not among his options.
Despite the Italian team's President stopping by the Renault garage for a chat with the Spaniard at the recent Monza test, Luca di Montezemolo also made clear that Ferrari will head into next season with an unchanged driver line-up.
'It has always been known that their two drivers are under contract. It was never an option for next year,' Alonso is quoted as saying by the Spanish newspaper Diario AS at Spa Francorchamps.
He plays down his reported conversation with Montezemolo.
'I saw him for five seconds; he asked me how I was doing,' Alonso explained. 'Next door was Fisichella and he gave him a hug. He also saw Hamilton.'
It is clear that Renault, BMW Sauber, Honda and Toyota are holding off on finalising their plans for 2009 while Alonso is still on the market.
Alonso said the fact that Ferrari is not an option for 2009 is not a problem for him.
'I am 27 and have enough time to get back to winning races and championships, whether with Ferrari or another team.
'When I won my two championships with Renault, Ferrari were behind me, so I am not afraid of the challenge.'
In interview with the British broadcaster ITV in Belgium on Thursday, Alonso would not rule out driving for Ferrari in the future.
'I need to keep thinking not only for next year but also for the near future, so we will see,' he said.
Alonso answered 'I don't know' to whether he might be lining up a Ferrari drive for 2010
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 0709.shtml
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκεφτηκες τι θα λες αν οντως παει στη bmw φιλε μου.Δεν θεωρω οτι η σηγκεκριμενη εφη/δα ειναι τυπου Μαμαλακη αλλα για να επιμενεις σημαινει οτι πληροφορησε απευθειας απο την ρενο οποτε μαλλον εχεις δικιο.Αλλα αληθεια μονο ο χελακης υπαρχει εκει μεσα η τα εγκυρα περιοδικα ,εξπερτ,στην φ1 μιλουν απευθειας με τον Αλονσο και τον Μπριατορε για το τι θα κανουν.Στο κατω κατω δεν υπηρχε και αλλη εφημεριδα να διαβασω στη δουλεια αλλα γιατι απαξιωνεις τοσο πολυ την δουλεια καποιων που δεν ξερεις απο πρωτο χερι που βρισκουν τις πληροφοριες τους ?,,,Α και το γελιο ,,,κοψε λιγο γιατι σε βλεπω για γαργαρες!!!
Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος....το παράδειγμα του Μαμαλάκη άλλο ήθελε να σου δείξει.
Και ΝΑΙ τα περιοδικά και ιδίως τα ξένα sites είναι ΜΕΣΑ στην πηγή ενημέρωσης και σίγουρα πολύ πιο μέσα από τον Χελάκη.Οσο για το αν πάει ο Αλόνσο στην BMW ...θα πω μακάρι μιας και στην Ρενό δεν έχει ελπίδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μία ίσως τυχερή πρόβλεψη (Sportday) με κάνει έγκυρο ... αυτό το συζητάνε πολλοί κ εδώ μέσα!
Τι σημαίνει ότι έγιναν κ έγκυροι; ΟΧΙ....απλή εκτίμηση γίνεται και μπορεί να γίνει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Αλλο αυτό.Και εγω λεω οτι θα παει στην Μερσεντες φιλε μου αντε να παω να γινω δημοσιογραφος.Τελος παντων γνωμη σου ειναι οπως γνωμη μου ειναι οτι και τα ξενα sites προβλεψεις κανουν ουσιαστικα αφου ανα πασα στιγμη ο Κυριος Αλονσο μπορει να παει ακομα και σπιτι του αλλα φιλε μου πιστεψε με ισως ουτε στην μανα του δεν θα το πει.Ποτε δεν θα βρεις πιο αξιοπιστη πηγη εκτος του ιδιου που και παλι μπορει να λεει οτι θελει οποτε αντικειμενικα αυτο ισχυει για τους απαντες δημοσιογραφους υπευθυνους βεβαια και οχι δηθεν εκτος αν θεωρεις τους δημ/φους της αυτης εφ/δας ανευθυνους πραγμα που προσβαλει τους ουκ ολιγους επαγ/τιες δημ/φους καθως και αναγνωστες της εφημεριδας.Δεν απαγορευει κανενας σε αθλητικη ποδοσφαιροφυλη εφημεριδα να ασχοληθει και να δημοσιευσει μια ειδηση που πηρε απο μεσο διαδικτιου απο συγκεκριμενη κατ'εμε προβλεψη αφου δεν εχουν γινει δηλωσεις των αμμεσων εμπλεκωμενων .Οποτε οποια πηγη και να ακουσεις ολα ειναι προβλεψεις.Εσυ αφου απαξιεις μην διαβαζεις την εν λογο φυλλαδα ειναι δικαιωμα σου αλλα μην προσβαλεις αυτους που την διαβαζουν .Ειναι απλο,,,,διαβασε τις προβλεψεις των 'ειδικων',,,,,,,
-
Ayto to eide kaneis?
http://formula-1.updatesport.com/news/a ... /view.html
-
Eλα μωρε σιγα το καναλι που το ειπε ,,,,,ακους εκει Sky ,,και μαλιστα ευρωπαικο ,,,σιγα το πραμα μια προβλεψη εκαναν εκει που εκαναν τσιγαρο τα παιδια .Μην ξανασχολιασεις φιλε μου φημες απο αυτον τον σταθμο ειναι ερασιτεχνες!!!! ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ,,,και βαρεσε και 38 αρα εδω κατω.
Αντε να παει το κρατος μπροστα!!!. ,,,Το εχουμε φαει εμεις οι ιδιοι!!! -
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ,,,και βαρεσε και 38 αρα εδω κατω.Drosoyla exete..... Ela na noiwseis toys 48 edw katw poy eimai.......
-
ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΤ
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ,,,και βαρεσε και 38 αρα εδω κατω.
Drosoyla exete..... Ela na noiwseis toys 48 edw katw poy eimai.......
Υμαρτον,,,,,,,,,,,,
Αλονσο ΕΛΑ ΣΤΗ ΦΕΡΡΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,,,μ'ακουςςςςςςςςςςςςς!!!!!! -
Ένταξει ρε συ coupeas το πιάσαμε το υπονοούμενο.
Διάβασε έσυ Sportday να ενημερώνεσε για F1.
O elteo, εγώ και κανα δυο άλλοι τη θεωρούμε αναξιόπιστη. Προτιμούμε το autosport.
Απογορεύεται;
Μέτοχος είσαι και θίχτηκες;
Κατά τη γνώμη μου φυλλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει. ΟΚ;
Και τα περι τριετούς συμβολαίου αν δεν το γράψει το autosport δεν το πιστεύω. Δικαίωμά μου. -
Eγω απλά πιστευω οτι κυκλοι του Αλονσο εκριναν (πιθανον σωστά) οτι ειναι η στιγμη να διαρρευσουν φημες για μακροχρονια δεσμευση του ωστε να αναγκασουν τη Φερραρι να κινηθει αμεσα.
-
και αν αληθευει τοτε μαλλον θα ειναι του ιδιου τυπου που υπεγραψε περσυ με τη Ρενώ, αν η ομαδα δεν ειναι στις κορυφαιες θα μπορει να φυγει πριν ληξει το συμβόλαιο...
Μηπως και γι' αυτο λενε οτι ο Κουμπιτσα υπεγραψε με τη BMW μονο για το 2009?
Εαν αβανταρουν τον Αλόνσο από την BMW τοτε να ειναι ελευθερος να φυγει για να διεκδικήσει με αλλη ομάδα πρωτάθλημα? -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ένταξει ρε συ coupeas το πιάσαμε το υπονοούμενο.
Διάβασε έσυ Sportday να ενημερώνεσε για F1.
O elteo, εγώ και κανα δυο άλλοι τη θεωρούμε αναξιόπιστη. Προτιμούμε το autosport.
Απογορεύεται;
Μέτοχος είσαι και θίχτηκες;
Κατά τη γνώμη μου φυλλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει. ΟΚ;
Και τα περι τριετούς συμβολαίου αν δεν το γράψει το autosport δεν το πιστεύω. Δικαίωμά μου.Σαφως και ειναι δικαιωμα σου και δεν ειναι και σιγουρο για bmw . ,Οσο για το θιξημο ,,,,καλη καρδια!!!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ο Raikkonen ανανέωσε το συμβόλαιό του για 2 χρόνια ακόμη με την Ferrari.
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/09/ ... -contract/' target='_blank
Πραγματικά κρίμα, ελπίζω τουλάχιστον να δω τον αλόνσο στην BMW.
Αλονσο-Ferrari..η γνωμη σας!