-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ωραίος μέχρι στιγμής ο τελικός τένις. Nadal - Gonzalez.
Τέλος! 3-0 υπέρ του Rafa! Ασταμάτητος φέτος ο El Torro.
Ναι, ναι...ήταν ωραίο match. Το είδα το μεσημέρι live στο Sport+
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι αμερικανοι εχωσαν κανονικότατα στην φυλακη την Jones,εμεις τι ποινες επιβαλλαμε;Τους κάναμε αξιωματικούς στον ελληνικό στρατό,υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό;
-
Σιγουρα το εχετε σχολιασει....αλλα τι εκανε ο τζαμαικανος ρε παιδια? 9.69 που απο τα 80 μετρα ειχε κοψει και πηγαινε με ανοιχτα χερια? Χωρις πλακα τωρα, τι ντοπες παιρνει? Ισχυει οτι το 9,72 ηταν παλι δικο του ρεκορ και ειχε γινει με βροχη?
-
Ναι ρε φίλε, δικό του και το 9,72, γιατί ο τύπος έχει All Weather Ντοποκράτημα να' ουμ και αποδίδει παντού(tarmac, ice, snow).
Υ.Γ.: Βέβαια, η συνολική απόδοση της 'κατασκευής' πέφτει κάμποσο όταν η θερμοκρασία υπερβεί τους 40 βαθμούς Κελσίου, γιατί ως γνωστόν, τα τουρμπάτα αποδίδουν καλύτερα σε πιο 'ανθρώπινες' θερμοκρασίες.- -
μαλλον ειχε ''εσωτερικη εντολη'' να μην το παει στα 7 δευτερολεπτα γιατι μετα μπορει σε καποιο κακοπροαιρετο μυαλο να εμπαιναν ιδεες περι ντοπαρισματος.
φημες λενε οτι εχει οστα απο ανθρακονηματα και πληρως ρυθμιζομενα γονατα καθως και launch control -
Για το λοντσς κοντρολ εχω μια αμφιβολια μιας και δεν νομιζω οτι εκανε πολυ καλη εκκινηση, Πρεπει να δουμε ποσο ειχε 0-18 μετρα
Α και μια απορια....εχουν καποιο μονιτορ δεξια ή καποιο ρολοι? Μου κανει εντυπωση που κοιταξε δεξια, κατι ειδε και απο εκει και μετα εκοψε.
Ρε τον φουστη μιλαμε εμεινα μαλακας, πρεπει να εχω δει και 50 φορες το βιντεο
-
Δωστε ενα λινκ . Στο youtube δε βρισκω κατι καλο .
-
Εχθες στην ΕΤ3 οταν σχολιαζαν το ρεκορ του παιδιου στα 100μ. ειπε ο καλεσμενος :
'Σημερα , πας να αγορασεις ενα αυτοκινητο και ρωτας τον πωλητη ποσο χρειαζεται για τα 0-100 , σου λεει 9.70 και λες , ω ειναι σπορ αυτοκινητο θα το παρω , φανταστειτε αυτο το παιδι που εκανα 9.69' .
Η απαντηση δεν ηταν καλυτερη , απο τον παρουσιαστη :
'Δε θελω να ξερω τι αυτοκινητο αδηγει ο Μπολτ (γελακι)'
...
-
Eπειδή κάποιος (βαριάμαι να ψάξω τώρα ποιος ) αναφέρθηκε σε αθλήματα που θεωρητικά δεν έχει λόγο ύπαρξης το ντοπινγκ...
Και όμως στη σκοποβολή έχει και παραέχει... Υπάρχουν φάρμακα που βελτιώνουν τη σταθερότητα του χεριού. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μου φαινεται καποιος μας δουλευει... Ξαφνου πετιεται η Χαλκια (στα 24 ) κι η Δεβετζη (στα 28 ) και πλησιαζουν τα παγκοσμια ρεκορ... Κι εμεις πανηγυριζουμε χωρις να βλεπουμε το οφθαλμοφανες παιχνιδι που παιζεται στην πλατη μας ή (το χειροτερο) στρουθοκαμηλιζουμε. Δυστυχως η Ελλαδα χανει σιγα-σιγα την ευκαιρια ν’ αποκτησει πραγματικο μαζικο αθλητισμο και παιδεια και γινεται μια μικρη Αν. Γερμανια με ο,τι αυτο συνεπαγεται... Κριμα. Οταν ο Παναγιωτοπουλος γινει Τζεκος θα εχουμε ανακαλυψει και τον δευτερο ενοχο και θα ξαναγυρισουμε πλευρο.Προφητικη δημοσιευση (διολου παραξενο για εναν Asimov ) απο το θεμα για τους Ολυμπιακους του 2004. Ειδικα η ατακα για τον Παναγιωτοπουλο ηταν κορυφαια!
Διαβαστε, εχει ενδιαφερον πως βλεπαμε τα πραγματα τοτε.viewtopic.php?f=13&t=8185&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE&start=150' target='_blank
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eπειδή κάποιος (βαριάμαι να ψάξω τώρα ποιος ) αναφέρθηκε σε αθλήματα που θεωρητικά δεν έχει λόγο ύπαρξης το ντοπινγκ...
Και όμως στη σκοποβολή έχει και παραέχει... Υπάρχουν φάρμακα που βελτιώνουν τη σταθερότητα του χεριού.Του ματιού εγώ ξέρω. Τώρα για τη Χαλκιά τι να πω. Από ρεπόρτερ του Μάκη έγινε χρυσή ολυμπιονίκης. Πώς λέμε από μηχανολόγος μηχανικός πήρε ένα MBA και έγινε διευθύνων σύμβουλος;
Πάντως και το ύφος της στη συνέντευξη (απόλυτα ψυχρό και κυνικό - 'Τι να πώ, δεν ξέρω...') έδειχνε ότι έντάξει κάναμε την αρπαχτή, τώρα μας πιάσανε, δεν πειράζει πάμε γι άλλα. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εχθες στην ΕΤ3 οταν σχολιαζαν το ρεκορ του παιδιου στα 100μ. ειπε ο καλεσμενος :'Σημερα , πας να αγορασεις ενα αυτοκινητο και ρωτας τον πωλητη ποσο χρειαζεται για τα 0-100 , σου λεει 9.70 και λες , ω ειναι σπορ αυτοκινητο θα το παρω , φανταστειτε αυτο το παιδι που εκανα 9.69' .
-
Μου εξηγελί κάποιος γιατί είχαμε 1 χρυσό και 2 αργυρά στις Τζαμαϊκανές?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μου εξηγελί κάποιος γιατί είχαμε 1 χρυσό και 2 αργυρά στις Τζαμαϊκανές?Ίδιος χρόνος (ακριβώς)!
Πάντως κάτι παίζει με τους Τζαμαϊκανούς φέτος. Κάτι καλό ανακάλυψαν... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μου εξηγελί κάποιος γιατί είχαμε 1 χρυσό και 2 αργυρά στις Τζαμαϊκανές?Γιατί και οι 2 τερμάτισαν 2ες, έτσι έδειξε το Photo-finish, και πήραν και οι 2 τη 2η θέση, άρα αργυρό.
-
Thanks! Δεν το είχα δει. Φοβερό. Έχει ξαναγίνει ποτέ?
-
Να δωθούν δύο αργύρα πρέπει να έχει ξαναγίνει.
Το ωραίο είναι ότι όταν ξεκινάς ένα αγώνισμα με τρεις αθλητές, λες ότι το τέλειο είναι να πάρεις ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο.
Πριτς!
Οι Τζαμαικανές ξεπέρασαν το τέλειο.ΥΓ: Ο Τσάτουμας κλασικά άκυρο το πρώτο άλμα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ΥΓ: Ο Τσάτουμας κλασικά άκυρο το πρώτο άλμα.0/2
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΥΓ: Ο Τσάτουμας κλασικά άκυρο το πρώτο άλμα.
0/2
0/3
Παει αδοξα ο Τσατουμας. -
Φυσιολογικά πάει ο Tσάτουμας, όχι άδοξα.
Όταν έχεις τέτοιες τεράστιες δυνατότητες και σε όλους τους αγώνες κάνεις μόνο άκυρα, έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο. Μισό μέτρο πίσω να πατήσει, πάλι μπαίνει στην οχτάδα.
Ακατοίκητο!
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008