-
είμαι κάτοχος ενός jeep patriot 2400 με πποδύναμη 170 άλογα
καύσιμο βενζίνα
ρωτάω αν υπάρχει κάτι στην αγορά που να αναβαθμίζει τον κινητήρα αυξάνοντας την ιπποδύναμη και την ροπή του αυτοκινήτου με πρόγραμμα ή με κάποιο άλλο ΄τρόπο με χαμηλό κόστος και με σιγουριά μιας και το αυτοκίνητο είναι ακόμα στην εγγύηση
ευχαριστώ θερμά -
καύσιμο βενζίνα
ρωτάω αν υπάρχει κάτι στην αγορά που να αναβαθμίζει τον κινητήρα αυξάνοντας την ιπποδύναμη και την ροπή του αυτοκινήτου με πρόγραμμα ή με κάποιο άλλο ΄τρόπο με χαμηλό κόστος και με σιγουριά μιας και το αυτοκίνητο είναι ακόμα στην εγγύηση
ευχαριστώ θερμά -
καύσιμο βενζίνα
ευχαριστώ θερμά -
Καταρχάς καλως ήρθες στο φόρουμ! Δευτερευόντως καλό θα ήταν να μπει η απορία σου εδώ viewforum.php
Επί του θέματος τώρα είναι αρκετά δύσκολο να αναβαθμίσεις ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα και ακόμα περισσότερο τη ροπή χαμηλά χωρίς να κάνεις ριζικές αλλαγές στο μοτέρ που μπορούν ακόμα και να μειώσουν την πραγματική ισχή του μοτέρ. Επιπλέον όπως το επισημαίνεις και ο ίδιος θα χάσεις την εγγύηση...
Γενικά με τα σημερινά υψηλής τεχνολογίας μοτέρ δύσκολά θα συνιστούσα βελτιώση ειδικά για ατμοσφαιρικό και ειδικότερα για τζιπ...
-
Το παρόν μεταφέρεται στα Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις.
αναβάθμιση κινητήρα