-
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 07241.html
δεν έχουν τον Θεό τους
-
Σε καθε αγωνα και καλυτεροι οι εφηβοι....
Καλη επιτυχια στον τελικο.... -
Αυτή η ομάδα των εφήβων, εκτός από φοβερή ομάδα έχει και πληθώρα ταλέντων.
Πολλές κλάσεις ανώτερη τις αντίστοιχης περσινής.Σλούκας-Παπανικολάου τρελά πουλέν!
-
Το σιγουρο ειναι οτι τουλαχιστον μεχρι το 2020 θα ειμαστε σε top επιπεδο....
-
Πιστό αντιγραφο της 'Mεγάλης' Εθνικης οι Εφηβοι!
Αμυνα, τρεξιμο, αμυνα και αντε γεια...για να δουμε τα κοτσια τους και στον τελικο απεναντι σε μια ομαδα που εχουμε ριξει ηδη μια 20αρα.. -
Τα μυαλά στο κεφάλι όμως και ΠΟΛΛΗ δουλειά από εδώ και μπρος....
Επίσης, είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ονομαστεί γήπεδο 'Βασιλακόπουλος' πριν ονομαστεί γήπεδο 'Γκάλης'. Δε ντρέπονται λιγάκι λέω εγώ... Έπρεπε το ΟΑΚΑ να ονομαστεί Γκάλης, να του στήσουν και ένα άγαλμα έξω από το Αλεξάνδρειο (α-λα Τζόρνταν), και ίσως λέω και λίγα.
-
http://www.superbasket.gr/?c=363&a=105855
Ώπα παιδιά, παίζουμε και εμείς στους Ολυμπιακούς! Και η πλάκα είναι ότι δείχνουν τρεις σκηνές από την ομάδα της Κίνας που είναι παρμένες από τον αγώνα που έφαγαν την τριαντάρα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τα μυαλά στο κεφάλι όμως και ΠΟΛΛΗ δουλειά από εδώ και μπρος....Επίσης, είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ονομαστεί γήπεδο 'Βασιλακόπουλος' πριν ονομαστεί γήπεδο 'Γκάλης'. Δε ντρέπονται λιγάκι λέω εγώ... Έπρεπε το ΟΑΚΑ να ονομαστεί Γκάλης, να του στήσουν και ένα άγαλμα έξω από το Αλεξάνδρειο (α-λα Τζόρνταν), και ίσως λέω και λίγα.
Για το θέμα της ονομασίας του κλειστού,ήταν επιθυμία του δήμου και των κατοίκων του Πύργου να τιμηθεί ο Βασιλακόπουλος,γιατί χάρη σε αυτόν απέκτησε η πόλη κλειστό γυμναστήριο.
Συμφωνώ ότι πρέπει να δοθεί στο ΟΑΚΑ το όνομα του Γκάλη,εδώ όμως ήταν απόφαση δικιά μας.εννοώ κατοίκων και παραγόντων της περιοχής.
Και μια φωτό από τον αγώνα με τους Λιθουανούς,στην β φάση των ομίλων:
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επίσης, είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ονομαστεί γήπεδο 'Βασιλακόπουλος' πριν ονομαστεί γήπεδο 'Γκάλης'. Δε ντρέπονται λιγάκι λέω εγώ... Έπρεπε το ΟΑΚΑ να ονομαστεί Γκάλης, να του στήσουν και ένα άγαλμα έξω από το Αλεξάνδρειο (α-λα Τζόρνταν), και ίσως λέω και λίγα.Σωστά αυτά που λες ΑΛΛΑ:
Αν ονόμαζαν το ΟΑΚΑ Νίκος Γκάλης εδώ πάνω θα γινόταν πόλεμος.
Το όνομα είναι 'κλεισμένο' για το καινούριο γήπεδο του Άρη όταν και άμα αυτό γίνει. -
Εγω απο την αλλη ειμαι αντιθετος να 'βαφτιζονται' γηπεδα με ονοματα εν ζωη αθλητων....
Οσο γιατο σποτακι της FIBA θα δωθουν οι απαντησεις που πρεπει μεσα στο γηπεδο..... -
Πρώτη θέση οι πιτσιρικάδες
-
μπραβο στα μικρα..
-
-
Προσωπικά, έμεινα εντυπωσιασμένος από το '12' της Ρωσίας, τον Αντίποφ.
Εάν το πάει έτσι θα τον δούμε γρήγορα σε μεγάλη ομάδα να έχει ρόλο ή ακόμα και στο ΝΒΑ.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Για το θέμα της ονομασίας του κλειστού,ήταν επιθυμία του δήμου και των κατοίκων του Πύργου να τιμηθεί ο Βασιλακόπουλος,γιατί χάρη σε αυτόν απέκτησε η πόλη κλειστό γυμναστήριο.Κατανοητόν, και δεν το γνώριζα
Σωστά αυτά που λες ΑΛΛΑ:
Αν ονόμαζαν το ΟΑΚΑ Νίκος Γκάλης εδώ πάνω θα γινόταν πόλεμος.
Το όνομα είναι 'κλεισμένο' για το καινούριο γήπεδο του Άρη όταν και άμα αυτό γίνει.Έχω την εντύπωση ότι ο Γκάλης 'ανήκει' σε όλους τους Έλληνες, καθώς έκανε μεγάλα πράγματα και με την Εθνική, κατακτώντας μάλιστα διεθνείς ομαδικές διακρίσεις που με τον Άρη δεν κατέκτησε. Στον Ελλαδικό χώρο βέβαια ταυτίστηκε απόλυτα με τη δυναστεία του Άρη.
Εκτιμώ λοιπόν ότι το μεγαλύτερο (και πιο προβεβλημένο) μπασκετικό γήπεδο της χώρας θα έπρεπε να ονομαστεί Νίκος Γκάλης, και στο νέο γήπεδο του Άρη να μπει ένα άγαλμα (α-λα United Center).
-
Συγχαρητηρια στην ομαδα...αν και ξεκινησε με 2 βολες σε 9 λεπτα (!!!!!!) καταφερε και το γυρισε...αντε να τους δουμε να παιζουν και στην Α1..
-
Γιατι επρεπε ο Παππας να καταληξει στην Μπιλμπαο(!!)????
Γιατι οι ξενοι ειναι πιο διορατικοι απο τους ελληνικους συλλογους???? -
Ομαδαρες και οι δυο......
-
Ξυπνήστε ρεεεεε, παίζουμε με την Ισπανία
-
Ωραία ματσάρει ο Ζήσης με τον Ρούμπιο μια χαρα βόλτα έκανε ο Ισπανός στη ρακέτα μας
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)