-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
«Τους έφτασα κορυφή και με πέταξαν»!
*Αναμφισβήτητα, όταν ακούς από τον κορυφαίο NBAer που έχει έρθει στην Ευρώπη να μιλάει με πικρία για τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και δη στον Παναθηναϊκό, τότε αισθάνεσαι απογοήτευση. Ο Ντομινίκ Γουίλκινς, λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πράσινο Τύπο», αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την «πράσινη» ΚΑΕ, λόγω οικονομικών οφειλών: «Έχω μια γλυκόπικρη ανάμνηση από τη χρονιά μου στην Ελλάδα. Θα ήμουν πολύ καλύτερα αν δεν μου χρωστούσε ο Παναθηναϊκός χρήματα και αν δεν αναγκαζόμουν να πάμε στα δικαστήρια για να λύσουμε τις διαφορές μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να καταλήξουμε έτσι; Ήρθα στην Ελλάδα για να οδηγήσω τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Το έκανα και με πέταξαν... Γιατί;», τόνισε μεταξύ άλλων ο νυν αντιπρόεδρος των Ατλάντα Χοκς. *
http://www.sport-fm.gr/article/149603' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank«Ο Ντομινίκ πήρε μέχρι και την τελευταία δεκάρα»
*Για το θέμα που προέκυψε με τον Ντομινίκ Γουίλκινς, τη νέα μπασκετική χρονιά, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα, μίλησε στον «Arren-a Radio 89,2» ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος. «Δεν ξέρω ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί το δημοσίευμα αυτό, μετά από δεκατρία χρόνια. Ο Γουίλκινς πήρε τα λεφτά του μέχρι τελευταίας δεκάρας», ήταν το σχόλιο του ισχυρού άνδρα του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
*
http://www.sport-fm.gr/article/149935' target='_blank' target='_blank -
- Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο αντίπαλο, αυτή η κόντρα υποτίθεται ότι είναι σαν αυτή των Red Sox με τους Yankees. Τι ξέρεις γι’ αυτό;
Είναι 10, ίσως 100 φορές χειρότερο. Φτάνει στο σημείο που στα εντός έδρας παιχνίδια μας, δεν μπορούν να έρθουν οι οπαδοί τους. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας όταν παίζουμε στην έδρα τους. Δεν ξέρω πόσο καιρό πριν ήταν, αλλά αντάλλασαν πυροτεχνήματα και μετά τα παιχνίδια, έδιναν ραντεβού σε κάποιο μέρος για να τσακωθούν. Όταν λέω ότι είναι 10 φορές χειρότερα, είναι με την κυριολεκτική έννοια του πολύ σκληρός για να πεθάνεις. Παίζουμε μαζί τους δυο φορές κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και για το κύπελλο, που νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι και όταν συναντιόμαστε στα πλέι οφ είναι για τη σειρά best-of-five. Νομίζω ότι τους αντιμετωπίσαμε πέρσι έξι φορές.Γινόμαστε ΡΕΖΙΛΙ, και έχει δίκιο δυστυχώς
- Πόσο είναι το ενοίκιο του σπιτιού σου;
-
Δεν ξέρω. Μπορώ να πω περίπου 5.000 με 8.000 μηνιαίως. Ίσως είναι λιγότερο. Το όριο που μου είχαν δώσει ήταν 9.000 ευρώ. Είμαι 25 λεπτά από το γήπεδο. Το πρωί όμως έχει κίνηση και υπάρχουν μόνο δυο κυρίως δρόμοι για να πας εκεί. Έτσι, θα δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Θα πάρω το τραμ. Λένε ότι είναι 25 λεπτά η διαδρομή και κοστίζει ένα ευρώ. Θα δω αν μου αρέσει. Το τραμ σ’ αφήνει έξω από το γήπεδο και ξεκινά έξω από το σπίτι μου.
Να δούμε Τσίλντρες με κάρτα απεριορίστων διαδρομών, και τι στον κόσμο
-
Παμε ρε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ! !
-
-
-
Μετά το γήπεδο του Σπόρτινγκ δεν είναι καιρός να χρησιμοποιηθεί και το ''σαλούν'' του Παπάγου στην Α1;
Όχι τίποτα άλλο απλά θα περιμένουμε να πεταχτούν από κάποια γωνιά ο Τόνι Κόστνερ και ο Μίτσελ Ουίγκινς. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Με Καβάλες-Δαφνες και δεν συμαζεύεται τι γίνεται τελικά;
http://www.superbasket.gr/?c=308&a=107571' target='_blank αν και μάλλον θα το έχεις πληροφορηθεί
-
Τραγικές όντως.
Μου ήρθε να ξεράσω.
Πρώτη φορά φοράει ριγε φανέλες στο μπάσκετ η ομάδα και ελπίζω τελευταία. -
Καλός ο Ολυμπιακός το Σάββατο..μου άρεσε που έτρεχαν και πίεζαν στην άμυνα No matter what..
Μου άρεσε πολύ ο Πρίντεζης και ο Ερτσεγκ..
Μου άρεσε ξανά ο Τσίλι, οι διεισδύσεις του θα αποφέρουν πολλά κερδισμένα φάουλ στην επίθεση, σε κρίσιμα παιχνίδια..
Δεν μου άρεσε ο Θοδώρής, αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει, και είμαι σιγουρος πως θα το κάνει για να ξαναβρεί την φόρμα του..
Δυστυχώς φέτος περιμένεις να δεις μόνο τα παιχνίδια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ για να έχεις αγωνία για το αποτέλεσμα..
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Καλός ο Ολυμπιακός το Σάββατο..μου άρεσε που έτρεχαν και πίεζαν στην άμυνα No matter what..Μου άρεσε πολύ ο **Πρίντεζης **και ο Ερτσεγκ..
Μου άρεσε ξανά ο Τσίλι, οι διεισδύσεις του θα αποφέρουν πολλά κερδισμένα φάουλ στην επίθεση, σε κρίσιμα παιχνίδια..
Δεν μου άρεσε ο Θοδώρής, αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει, και είμαι σιγουρος πως θα το κάνει για να ξαναβρεί την φόρμα του..
Δυστυχώς φέτος περιμένεις να δεις μόνο τα παιχνίδια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ για να έχεις αγωνία για το αποτέλεσμα..
Άλλο αγώνα έβλεπες;
-
'Έτοιμοι για πρόταση στον Μπράιαντ'
-
Μετά θα ακολουθήσει πρόταση στον Τζόρνταν, που θα επιστρέψει για τρίτη φορά στα γήπεδα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
-
Δεν ξέρω. Μπορώ να πω περίπου 5.000 με 8.000 μηνιαίως. Ίσως είναι λιγότερο. Το όριο που μου είχαν δώσει ήταν 9.000 ευρώ. Είμαι 25 λεπτά από το γήπεδο. Το πρωί όμως έχει κίνηση και υπάρχουν μόνο δυο κυρίως δρόμοι για να πας εκεί. Έτσι, θα δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Θα πάρω το τραμ. Λένε ότι είναι 25 λεπτά η διαδρομή και κοστίζει ένα ευρώ. Θα δω αν μου αρέσει. Το τραμ σ’ αφήνει έξω από το γήπεδο και ξεκινά έξω από το σπίτι μου.
Πριν από κανα δυο μήνες, όταν ανακοινωθηκε η μεταγραφή του, άκουγα μια εκπομπή στο ραδιόφωνο (ή τον 'φουνταριστό' ή τον Σίλα στην Ερα Ζμπορ) που έλεγαν οτι ο τύπος είναι ολίγον τι φραγκοφονιάς. Στους Hawks, λέει, όταν η ομάδα ταξίδευε για αγώνες εκτός έδρας έδιναν στους παίκτες ένα έξτρα ημερήσιο 'επίδομα' (καμιά 30ριά δολάρια) για να καλύπτουν τα μικροέξοδά τους (άκου τώρα) και ο Τζος σε μια συνέντευξή του, λέει, έλεγε περήφανος οτι την προηγούμενη σαιζόν είχε καταφέρει να αποταμιεύσει περίπου 4000$ κάνοντας προσεκτική διαχείριση του συγκεκριμένου επιδόματος.
Παιδί για σπίτι!
Χαρά που θα κάνει όταν μάθει για τα Lidl -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
-
Πριν από κανα δυο μήνες, όταν ανακοινωθηκε η μεταγραφή του, άκουγα μια εκπομπή στο ραδιόφωνο (ή τον 'φουνταριστό' ή τον Σίλα στην Ερα Ζμπορ) που έλεγαν οτι ο τύπος είναι ολίγον τι φραγκοφονιάς. Στους Hawks, λέει, όταν η ομάδα ταξίδευε για αγώνες εκτός έδρας έδιναν στους παίκτες ένα έξτρα ημερήσιο 'επίδομα' (καμιά 30ριά δολάρια) για να καλύπτουν τα μικροέξοδά τους (άκου τώρα) και ο Τζος σε μια συνέντευξή του, λέει, έλεγε περήφανος οτι την προηγούμενη σαιζόν είχε καταφέρει να αποταμιεύσει περίπου 4000$ κάνοντας προσεκτική διαχείριση του συγκεκριμένου επιδόματος.
Παιδί για σπίτι!
Χαρά που θα κάνει όταν μάθει για τα LidlΚαταλαβα!Οταν θα τελειωνουν τα ντερμπυ θα μαζευει τα δίφραγκα απο κατω!!!
-
Θα μαζεύει κι αυτός τις αποδείξεις των διοδίων όπως ο Ριβάλντο?
-
Σοβαρά έκανε τέτοιο πράμα ο Ριβάλντο;
Πέρα από την πλάκα, μου αρέσει να βλέπω αθλητές που δείχνουν προσγειωμένοι, δε σκορπάνε όλα τους τα λεφτά και σκέφτονται το μέλλον. Όχι και να μαζεύεις τα διόδια όμως, ήμαρτον
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μετά θα ακολουθήσει πρόταση στον Τζόρνταν, που θα επιστρέψει για τρίτη φορά στα γήπεδασου πήγαινε ποτε στο μυαλό όταν παίρναμε τον Ομπράντοβιτς, οτι οι γαύροι θα έφταναν σε κατάσταση παράκρουσης?
η είδηση πρέπει να είναι αληθινή , τη δημοσιεύει ιταλικό site άλλωστε -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κάποια προνόμια που εξετάζονται για να δελεάσουν τον Μπράιαντ να υπογράψει περιλαμβάνουν:
Οι φόροι θα πληρωθούν από την ελληνική ομάδα, διάφορες άλλες αμοιβές θα πληρωθούν από τους Έλληνες, μια μεσογειακή βίλα που θα πληρωθεί από τον σύλλογο, προσωπικός μπάτλερ και καθαρίστρια πληρώνεται από την ομάδα, ένα αυτοκίνητο και προσωπικό οδηγό που πληρώνονται από τους 'ερυθρόλευκους', ένα σκάφος και το πλήρωμα του σκάφους που πληρώνονται από τους Πειραιώτες, ακόμη και η διδασκαλία των παιδιών του Κόμπι στο μέλλον θα πληρώνεται από τον Ολυμπιακό.
Τελικά ο ολυμπιακός μόνο τη διδασκαλία των παιδιών του Κόμπι θα πληρώνει.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κάποια προνόμια που εξετάζονται για να δελεάσουν τον Μπράιαντ να υπογράψει περιλαμβάνουν:
Οι φόροι θα πληρωθούν από την ελληνική ομάδα, διάφορες άλλες αμοιβές θα πληρωθούν από τους Έλληνες, μια μεσογειακή βίλα που θα πληρωθεί από τον σύλλογο, προσωπικός μπάτλερ και καθαρίστρια πληρώνεται από την ομάδα, ένα αυτοκίνητο και προσωπικό οδηγό που πληρώνονται από τους 'ερυθρόλευκους', ένα σκάφος και το πλήρωμα του σκάφους που πληρώνονται από τους Πειραιώτες, ακόμη και η διδασκαλία των παιδιών του Κόμπι στο μέλλον θα πληρώνεται από τον Ολυμπιακό.
Τελικά ο ολυμπιακός μόνο τη διδασκαλία των παιδιών του Κόμπι θα πληρώνει. [/ quote]
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Παιδί για σπίτι!
Χαρά που θα κάνει όταν μάθει για τα LidlΆλλο ένα κρούσμα έγκριτης ελληνικής δημοσιογραφίας. Και ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς.
Ντάξει ρε παλικάρια (στους δημοσιογράφους απευθύνομαι) είναι λογικό να γλύφετε το χέρι που σας τάϊζε τόσα χρόνια αλλά αυτό απέχει πολύ από το να λασπολογείτε για τους υπόλοιπους. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, αυτό έγινε στα πλαίσια ενός άτυπου διαγωνισμού/κόντρας ανάμεσα στους παίκτες των γερακίων (σικ) για το ποιος θα καταφέρει να την βγάλει με τα λιγότερα.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)