-
José Calderón στον Θρύλο!
-
κάποιος διαβάζει 4τφ απο το γαύρο...
πόσα έχουν σπρώξει μέχρι τώρα οι Αγγελόπουλοι? -
O Kaλντερόν τι σχέση έχει???
-
Σπανουλης
Και η εθνικη φαινετε πολυ δυνατη εν οψη eurobasket -
Δεν ειδα το ματς αλλα τα στατιστικα δειχνουν οτι η περιφερεια με τους παλιουρες καλειται να τραβηξει το κουπι και ο Σχορτσιανιτης να κανει την διαφορα,οχι πολυ ενθαρρυντικα ολα αυτα.
Πήραμε Χοσέ;Ανασταση!Και οτι ειχα αρχισει να πιστευω οτι οι Αγγελοπουλοι ειναι θυματα βουντου!
Παντως δεν το βλεπω ακομα σε κανενα site. -
Ημουνα στο γηπεδο και νομιζω οτι θα εχουμε πολλα προβληματα... Πολυ σοβαρες οι ελειψεις στον ασο και το 3. Ο Σοφο ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Καλυτεροι παικτες αυτης της ομαδας ειναι οι Σπανουλης-Μπουρουσης.
Ειδα και το πρωτο ματς Ρωσια-Λιθουανια και ο Λινας στο λιγο που επαιξε (δε χρειαστηκε, νικησαν ευκολα) ηταν αρχοντας
TRAV ακριβως πισω μου ηταν Ομπραντοβιτς-Ιτουδης κι οταν σχολιαζα τον Καλαθη (χαλια σημερα) με κοιταζαν περιεργα
Επισης διπλα μου ηταν η γκομενα του Ζηση της οποια δυστυχως δεν εχω φωτοΥΓ. Αυτες οι πληροφοριες για Καλντερον απο που ειναι; Καλα, αν επαληθευτουν (πολυ δυσκολο) καποιος απο τη διοικηση σιγουρα διαβαζει 4ΤΦ
-
Ριχνοντας μια ματια στα stats του Calderon....νομιζω οτι πρεπει να το ξεχασουμε
Tετοιο παιχτη μονο με ενα ποδι θα τον αφησουν να φυγει οι αμερικανοι,οπως εκαναν με τον Ματσε.* Ranks #4 in the NBA in Assists Per Game(8.9) * Ranks #25 in the NBA in Field-Goal Percentage(0.497) * Ranks #31 in the NBA in Three-Point Field-Goal Percentage(0.406) * Ranks #1 in the NBA in Free-Throw Percentage(0.981) * Ranks #6 in the NBA in Assists(607.0) * Ranks #1 in the NBA in Assists Per Turnover(4.24)
-
Ρε παιδιά ο Καλντερόν έχει πολυετές συμβόλαιο με τους Ράπτορς και τέτοια συμβόλαια στο ΝΒΑ δε σπάνε.
Ο Καλάθης δεν ήταν καλός χτες, και σίγουρα δε μπορεί να επωμιστεί τόσο βαρύ ρόλο. Στον Παναθηναϊκό όμως θα παίζει 3ος PG, και θα έχει όλο το χρόνο να προσαρμοστεί σταδιακά. Αργός πάντως δεν είναι ούτε κατά διάννοια, και νομίζω πως κάναμε πολύ καλή μεταγραφή.
-
Υπαρχει και το viewtopic.php?f=13&t=35898
Μοd Bill33 -
εχει σχεση με το μπασκετ; μοντ bill33
-
-
Λοιπον, καθε μερα παω γηπεδο (θα παω και σημερα), αλλα αυτα που βλεπω δε μου αρεσουν και ειμαι πολυ απαισιοδοξος για το αποτελεσμα. Το καλο ειναι οτι εχουν ολοι απουσιες αλλα το προβλημα μας στον ασο βγαζει ματι. Θα μου πεις ολοκληρη Λιθουανια κατεβαινει με 1,5 (γιατι αυτος ο Μαζουτις δεν ειναι ουτε μισος) πλειμεικερ, εμεις μονο θα ζοριστουμε;
Τεσπα, υπαρχουν ομαδες αν οχι πιο πληρεις τουλαχιστον πιο κοντρολαρισμενες απο εμας: πχ ακομα και οι Σερβοι με τα πιτσιρικια μου φανηκαν πιο γεματοι με πολλες λυσεις σε θεσεις κλειδια. Μην πω για τους Γαλλους ειδικα αν τελικα είναι ΟΚ ο Παρκερ που φυσικα τον μονο PG μας τον Καλαθη τον εχει για πρωινο… Αλλα και οι αλλοι PG που εχουν (καταπληκτικος είναι ο πιτσιρικας ο Diot που ανεβασανε από τη νεων αλλα και ο De Colo που εγινε φετος ντραφτ) είναι αξιολογοι παικτες. Καλα οι Ισπανοι είναι σε άλλο επιπεδο και τρεμω στην ιδεα να μας πετυχουν πουθενα… Κριμα γιατι εχουμε μερικους σπουδαιους παικτες με πρωτους τους Σπανουλη και Μπουρουση που θα πανε χαμενοι…
Επισης να πω οτι ο Καζλαουσκας κανει τις ιδιες μαλακιες που εκανε και στον Ολυμπιακο... -
Χτες παιξανε καλα καποιοι που ηταν για κοψιμο και αναγκασανε τον Καζλάουσκας να μην παρει ακομα αποφασεις για την τελικη 12αδα.Η επιμονη του να δει τον Πριντεζη τριάρι οπως δηλωσε δεν νομιζω να μας βγει σε καλο,ή ειναι μεγαλοφυία ή τα έχει χαμένα.
Σε οτι αφορα τον άσο ο Καλάθης εδειξε σημαδια βελτίωσης αν και παλι εγιναν πολλα λαθη,αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ενας απειρος παιχτης που επιπλεον δεν εχει παιξει ποτε ξανα με τους δικους μας.
Στα guards γενικοτερα σπασαμε τα καλαθια,πολυ αστοχια μακρια απο την ρακετα.
Οι Ρωσοι ηταν μια τελειως νεα ομαδα,πολλες ελλειψεις και αυτοι.Παρόλλα αυτα ειναι θετικο οτι πολλες φορες δεν καταφερναν να ολοκληρωσουν επιθεση στα 24 δευτερα. -
Φίλε Asimov πολύ απαισιοδοξία. Εντάξει, είναι και οι φωτιές που μας μαυρίσανε την ψυχή, αλλά όχι και έτσι.
Χωρίς να θέλω να πω ότι η ομάδα είναι super, εξακολουθούμε να είμαστε στον αφρό και πάντα ελπίζουμε σε βελτίωση που θα έρθει με την εμπειρία των νέων.
Άσχετο με το τοπικ, αλλά αντίθετα, όσο αντέχω να βλέπω ποδόσφαιρα, βλέπω ότι είμαστε λίγο πάνω από τον πάτο. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λοιπον, καθε μερα παω γηπεδο (θα παω και σημερα), αλλα αυτα που βλεπω δε μου αρεσουν και ειμαι πολυ απαισιοδοξος για το αποτελεσμα. Το καλο ειναι οτι εχουν ολοι απουσιες αλλα το προβλημα μας στον ασο βγαζει ματι. Θα μου πεις ολοκληρη Λιθουανια κατεβαινει με 1,5 (γιατι αυτος ο Μαζουτις δεν ειναι ουτε μισος) πλειμεικερ, εμεις μονο θα ζοριστουμε;
Τεσπα, υπαρχουν ομαδες αν οχι πιο πληρεις τουλαχιστον πιο κοντρολαρισμενες απο εμας: πχ ακομα και οι Σερβοι με τα πιτσιρικια μου φανηκαν πιο γεματοι με πολλες λυσεις σε θεσεις κλειδια. Μην πω για τους Γαλλους ειδικα αν τελικα είναι ΟΚ ο Παρκερ που φυσικα τον μονο PG μας τον Καλαθη τον εχει για πρωινο… Αλλα και οι αλλοι PG που εχουν (καταπληκτικος είναι ο πιτσιρικας ο Diot που ανεβασανε από τη νεων αλλα και ο De Colo που εγινε φετος ντραφτ) είναι αξιολογοι παικτες. Καλα οι Ισπανοι είναι σε άλλο επιπεδο και τρεμω στην ιδεα να μας πετυχουν πουθενα… Κριμα γιατι εχουμε μερικους σπουδαιους παικτες με πρωτους τους Σπανουλη και Μπουρουση που θα πανε χαμενοι…
Επισης να πω οτι ο Καζλαουσκας κανει τις ιδιες μαλακιες που εκανε και στον Ολυμπιακο...Ασιμωφ, καλα το τουρνουα γιατι δεν το δειχνει?Εψαχνα μεχρι και λιθουανικο καναλι...,τι κακο κι αυτο γμτ...Δε με βλεπω να παιρνω τζουρα απο μπασκετ μεχρι τα επισημα...btw o ο γκασολ θα παιξει ευρωμπασκετ? επαιξε με κουφο στο 5 και μπουρουση στο 4 και αν ναι τι αμυνα ειχε??Απεναντι σε ζωνη πως μας ειδες?
Και στον ολυμπιακο ο Καζλαουσκας δεν ειχε φοβερο ροστερ...παλι
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Φίλε Asimov πολύ απαισιοδοξία. Εντάξει, είναι και οι φωτιές που μας μαυρίσανε την ψυχή, αλλά όχι και έτσι.
Χωρίς να θέλω να πω ότι η ομάδα είναι super, εξακολουθούμε να είμαστε στον αφρό και πάντα ελπίζουμε σε βελτίωση που θα έρθει με την εμπειρία των νέων.
Άσχετο με το τοπικ, αλλά αντίθετα, όσο αντέχω να βλέπω ποδόσφαιρα, βλέπω ότι είμαστε λίγο πάνω από τον πάτο.Ειμαι απαισιοδοξος γιατι βλεπω οτι οι τρυπες ειναι πολυ μεγαλες για να κλεισουν αλλα κυριως γιατι ενω το ταλεντο ειναι πλουσιο βλεπεις παικτες της εθνικης με ελλειψεις στα βασικα στα 30 τους! Στην Ελλαδα η διδασκαλια γινεται στο συστημα (τωρα τελευταια της μοδας το p n' r) enω kanonika θα επρεπε να διδασκονται τα βασικα και το συστημα να ερχεται μετα. Ετσι κερδιζουμε τιτλους στη νεων (που το πολυ να βγει για την ανδρων ο Παπανικολαου) ενω βλεπεις οτι οι Γαλλοι που τους κερδισαμε με την τακτικη στον τελικο εχουν ηδη ετοιμους για μεγαλα πραγματα 3 παικτες (Τζακσον, Ντιο ,Σεραφεν). Ολ' αυτα γιατι εχουμε προταξει το δογμα Βασιλακοπουλου και των λοιπων γελοιων της ΕΟΚ 'τιτλοι παση θυσια' (που ουτε αυτοι ερχονται πια αν δουμε τη φετινη πανωλεθρια εφηβων-παιδων -13οι-14οι). Και φτανουμε για να γυρισω στην αντρων να φερνουμε 20χρονο PG απο κολλεγιο μπας και μας βγει και δεν εχουμε 2-3 απο το ελληνικο πρωταθλημα εστω δευτερης διαλογης, εστω να τον βοηθησουν. Και δεν εχουμε ουτε ενα τριαρι της προκοπης και δεν εχουμε ουτε εναν καθαρο σουτερ της προκοπης (εναν που εχουμε για 'περιεργους' λογους δεν τον καλεσαμε ουτε στην προεπιλογη). Και παιζει ο Σπανουλης PG που δεν ειναι η δουλεια του του χριστιανου και παθαινουμε τρικυμια για να κατεβει η μπαλα...
ΥΓ. gto To deixnei στη ΝΕΤ! Και τα δυο παιχνιδια της ημερας Για τα αλλα θα σου γραψω το βραδυ ή αυριο το πρωι να δω και σημερα να εχω πληρη εικονα. Απλα για ζωνη πως να παιξουμε χωρις σουτερ;;;;
-
Καπου υπερβαλλεις τωρα,δηλαδη φτασαμε στο σημειο να μην θελουμε νικες στις μικρες ηλικιες;
Αν δηλαδη κερδιζουμε αντιπαλους ανωτερους σωματικα ή ως μονάδες, αυτο μας χαλαει ή μήπως ειναι μαγκιά μας;
Και αν εχουμε 3 τραυματιες playmaker, ποιος φταιει;Δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα. -
Απο την Β' κατηγορια Ουκρανιας ψωνισαμε,ποιος Καλτερον τωρα
ΟΝΟΜΑ: Patrick Beverley
ΥΨΟΣ: 1.85
ΗΜ. ΓΕΝ.: 12/7/1988
ΘΕΣΗ: Γκαρντ
ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Αρκάνσας (2006-08), BC Dnipro (2008-09) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επισης διπλα μου ηταν η γκομενα του Ζηση της οποια δυστυχως δεν εχω φωτο
Θες?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Απο την Β' κατηγορια Ουκρανιας ψωνισαμε,ποιος Καλτερον τωραΟΝΟΜΑ: Patrick Beverley
ΥΨΟΣ: 1.85
ΗΜ. ΓΕΝ.: 12/7/1988
ΘΕΣΗ: Γκαρντ
ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Αρκάνσας (2006-08), BC Dnipro (2008-09)Δεν έχει χαΐρι το μπάσκετ μωρέ. Θάψτε το να ησυχάσουμε.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)