-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωπα! Αν χάναμε θα παίζαμε με τους Αμερικάνους. Οχι με τους Λιθουανούς! Αρα, καλά κάναμε!Μήπως κάνεις κάποιο λάθος;
-
Πόσο είναι το σκορ παιδιά, γιατί είμαι στο γραφείο (άρχισα πάλι δουλειά )
-
Γαιδουράκο greo αν καθόμασταν να χάσουμε θα γέλαγαν και τα γαιδούρια μαζί μας...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν παιζαμε με τις ΗΠΑ δε θα λεγονταν χιαστί, αλλα σταυροβελονιαΣτον ημιτελικο ρε θα εννοουσε ΗΠΑ ο σοφος moderator.
Συμφωνω κι εγω οτι καλυτερη θα ηταν η 4η θεση, αλλα και να στηθεις να χασεις ειναι καπως ρε γαμωτο...
-
Κερδισαμε με 14
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κερδισαμε με 14thx
-
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 552401.htm
Αφού η Κϊνα θα παίξει με τις ΗΠΑ (κατά το άρθρο) εμείς δεν παίζαμε με τις ΗΠΑ, αν χάναμε? Η λέω μ@@@κία?
-
Ας γελασουν τα γαιδουρια και ας βγουμε 2οι. Δε χρειαζεται να χασεις προκλητικα, αλλα αν εκανες 5 κλεψιματα και 5 επιθετικα ρημπς λιγοτερα θα εχανες στο ευγενικο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/08/18/1552401.htm' target='_blankΑφού η Κϊνα θα παίξει με τις ΗΠΑ (κατά το άρθρο) εμείς δεν παίζαμε με τις ΗΠΑ, αν χάναμε? Η λέω μ@@@κία?
Δε μου λε ρε κουκ! Για το χρηματιστηριο διαβαζεις την ΩΡΑ και τη Γατα;
-
-
Aμερική - Αυστραλία
Ισπανία - Κροατία
Ελλάδα - Αργεντινή
Λιθουανία -Κίνα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Νταξ τι να πουμε; Ρεσιταλ ανωριμοτητας για αλλη μια φορα. Σημερα επρεπε να χασουμε οπως και να εχει.
Οι μεγαλες ομαδες παντα πανε για τη νικη και τ'αρχιδια μου στη γλαστρα.Για ποιον ακριβώς αγώνα μιλάς?
-
Κινα - Ελλαδα
-
Είσαι σίγουρος οτι μιλάς γι' αυτόν τον αγώνα?
Ρεσιτάλ ανωριμότητας?
-
Φυσικα. Δηλωσεις του στυλ 'Δε διαλεγουμε αντιπαλο, παμε παντα για τη νικη' και λοιπες τετοιες αηδιες ειναι ρεσιταλ ανωριμοτητας. Τι εχεις στοχο ρε δρακε; Τον τελικο ή τον ημιτελικο; Αν εχεις τον τελικο, κατσε και χασε σημερα
-
Νόμιζα οτι έλεγες για τον αγώνα αυτό καθ' αυτό.
Αλλά και πάλι, σου λέω το εξής...
Έστω οτι καθόταν να χάσει και πέρναμε τον πούλο στο τέλος... θα του είχαν ή δε θα του είχαν χρεώσει ΚΑΙ οτι έκατσε να χάσει?
Εγώ λέω δεν παίζεις με τέτοια θέματα. -
Αν δεν παρουμε μεταλιο θα ειναι αποτυχια. και _
Ηδη εκ των πραγματων εχουμε παραιτηθει απο τα 2 πρωτα. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν δεν παρουμε μεταλιο θα ειναι αποτυχια. και _
Ηδη εκ των πραγματων εχουμε παραιτηθει απο τα 2 πρωτα.Θα παρουμε το τριτο (το ... καλυτερο )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
**Αν δεν παρουμε μεταλιο θα ειναι αποτυχια. και _ **
Ηδη εκ των πραγματων εχουμε παραιτηθει απο τα 2 πρωτα.Aυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Λες και είσαι καινούριος στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ, όπου μπορεί ένα κακό 5λεπτο να σε καταστρέψει.
Μην ξεχνάς οτι μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήμασταν καν στους Ολυμπιακούς, για ποια αποτυχία μιλας? -
Μιλαω για αποτυχια σε περιπτωση μη κατακτησης μεταλιου και εξηγουμαι:
Υπηρχε μια ομαδα η οποια βγηκε πρωτη στην Ευρωπη και 2η στον κοσμο. Η ιδια ομαδα μετα την 4η θεση περσι θεωρηθηκε σχεδον αποτυχημενη. Οχι ομως ολη η ομαδα συλληβδην αλλα ορισμενοι παικτες της. Καλως ή κακως οι παικτες αυτοι ειτε απομακρυνθηκαν ειτε εξαναγκαστηκαν σε απομακρυνση. Οχι μονο αυτο, αλλα η επιτροπη προπαγανδας δια του τυπου διαφημιζει την ομαδα τη φετινη ως την πληρεστερη, καλυτερη, δυνατοτερη σχεδον ολων των εποχων. Ε λοιπον, η ελλειπης, μετρια και λίγοτερο δυνατη ομαδα ειχε καποιες διακρισεις. ΑΠΑΙΤΩ, ετσι οπως χειριστηκε το ζητημα ο ντραγκον και η καμαριλα του ωστε να βγει ο ιδιος λαδι, λοιπον τουλαχιστον μεταλιο. Χαρη κανω. Τελικο θα επρεπε να απαιτω, οπως καταφεραν οι ανεπαρκεις.Α και μην ακουσω αηδιες μετα το επερχομενο κλαρινο απο τα αμερικανά περι παντοδυναμιας τους και λοιπες αηδιες. Πανω τους πηγαμε και πεσαμε με χαρα κιολας.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)