-
Φυσικά και όχι. Τα Αγγλικά μπορεί να έχουν εξαιρετικά απλή γραμματική, αλλά έχουν φοβερά πλούσιο λεξιλόγιο. Εκφραστικά είναι πλουσιότατη γλώσσα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:hmmm: Φυσικά και όχι. Τα Αγγλικά μπορεί να έχουν εξαιρετικά απλή γραμματική, αλλά έχουν φοβερά πλούσιο λεξιλόγιο. Εκφραστικά είναι πλουσιότατη γλώσσα.αλλά για να ενισχύσω τον φίλτατο, έχω στην κατοχή μου Θυσαυρό με πάνω από 500σελίδες λέξεων, αγγλικό λεξικό με πάνω από 1οοο σελίδες και επιστημονικό αγγλικό λεξικό με αμέτρητες λέξεις!!! πάντως όχι καμιά διακοσαριά.
όλα αυτά βέβαια δεν κάνουν το Bravo πιο γρήγορο
-
Η αγγλική είναι πολύ πλούσια γλώσσα αλλά απλά οι περισσότεροι όντως βολεύονται και επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ελάχιστες, δεν ξέρω αν είναι 200, αλλά σίγουρα λίγες.
-
Εάν εννοείτε ότι τα Αγγλικά είναι πλούσια γλώσσα λόγω του αριθμού των λέξεών τους τότε δεν μπορώ να το αντικρούσω διότι δε γνωρίζω. Παρά ταύτα πρέπει επίσης να ξέρετε ότι είναι μια γλώσσα που προέρχεται από τα Λατινικά, για να μη μιλήσω για την ορολογία η οποία είναι κατά βάση ελληνική. Τα της ορολογίας φυσικά ισχύουν και για τις υπόλοιπες γλώσσες.
-
*The Oxford English Dictionary, 2nd edition (OED2) includes over 600,000 definitions, following a rather inclusive policy:
“ It embraces not only the standard language of literature and conversation, whether current at the moment, or obsolete, or archaic, but also the main technical vocabulary, and a large measure of dialectal usage and slang ”
*
Πίεση Fiat Bravo TJET 150ps