-
Καλησπερα αγαπητοι συμφορουμιτες
Δε γνωριζω αν υπηρξε παλιοτερα παρομοιο τοπικο και μια προχειρη αναζητηση δε μου εδωσε αποτελεσματα .
'Θελω - Δε θελω...' , λοιπον , ενα θεμα στον αντιλογο για ... χαβαλε για να εκφραζονται οι επιθυμιες του καθενος .
Βεβαια , υπαρχουν αρκετα θεματα για να εκφραστει ο καθενας αλλα ειπε να το ανοιξω μωρε
Αν υπηρξε παλιοτερα ή αν οι μοδερειτορς κρινουν οτι πρεπει να κλειδωθει , καλως
Για να αρχισω με κατι :
Δε θελω να παω στη δουλεια αυριο
Θελω υπνο
-
Δε γνωριζω αν υπηρξε παλιοτερα παρομοιο τοπικο και μια προχειρη αναζητηση δε μου εδωσε αποτελεσματα .
'Θελω - Δε θελω...' , λοιπον , ενα θεμα στον αντιλογο για ... χαβαλε για να εκφραζονται οι επιθυμιες του καθενος .
Βεβαια , υπαρχουν αρκετα θεματα για να εκφραστει ο καθενας αλλα ειπε να το ανοιξω μωρε
Για να αρχισω με κατι :
Θελω υπνο
-
Για να αρχισω με κατι :
Θελω υπνο
-
Θέλω να παω για ύπνο..
Θέλω να παω διακοπες
Θέλω να παω στο dubai -
Θελω να γινω ο νεος χιου χεφνερ...
-
πάμε για αρχή με το all time classic:
θέλω ιαπωνικό
δεν θέλω ιταλικό -
Θέλω να δω τον v@silis με ιταλικό και τον pasxos με κορεάτικο...
-
θελω να δω τον γρηγορη με skoda
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
θελω να δω τον γρηγορη με skodaΚαι με skoda εγώ θα είμαι ωραίος τύπος όμως...
Αν μου το χάριζαν, ευχαρίστως θα το οδηγούσα (αφού ξήλωνα ξαπλώστρες, βόδι κιτ κλπ κλπ). Αλλά να δώσω τα καλά μου λεφτουδάκια για κάτι τέτοιο ΟΧΙ.
Θέλω να δω τον skye να πίνει κάτι άλλο από μπίρα...
-
Θελω να δω τον skye-san με μια Γιαπωνεζα
-
θελω να δω τον HF να πινει κατι που να χρειαζεται λιγοτερη ωρα να φτιαχτει απ'οση κανει να το πιει
Θελω να δω τον skye-san με μια Γιαπωνεζα
σ'αγαπω
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
θελω να δω τον HF να πινει κατι που να χρειαζεται λιγοτερη ωρα να φτιαχτει απ'οση κανει να το πιειΠίνω και Bombay Sapphire με τόνικ!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και με skoda εγώ θα είμαι ωραίος τύπος όμως...
Αν μου το χάριζαν, ευχαρίστως θα το οδηγούσα (αφού ξήλωνα ξαπλώστρες, βόδι κιτ κλπ κλπ). Αλλά να δώσω τα καλά μου λεφτουδάκια για κάτι τέτοιο ΟΧΙ.
Mου αρέσει που το έχεις δεδομένο ότι θα έχει ξαπλώστρες και βόδι κιτ πάνω
Θέλω δίπλωμα μηχανής.
Θέλω και λεφτά για να πάρω μηχανή
Δε θέλω άλλη εξεταστική -
Θέλω ένα εισιτήριο για το WSOP 2009 main event και αυτό το κιτσάτο μπρασελεδάκι που σου δίνουν για δώρο άμα κερδίσεις ....
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Και με skoda εγώ θα είμαι ωραίος τύπος όμως...
Mου αρέσει που το έχεις δεδομένο ότι θα έχει ξαπλώστρες και βόδι κιτ πάνω
Θέλω δίπλωμα μηχανής.
Θέλω και λεφτά για να πάρω μηχανή
Δε θέλω άλλη εξεταστικήΑ, δεν θα έχει;
Γιατί , τα πουλάνε και ...σκέτα;Πέρα από την πλάκα, το Octavia5 RS αν αφαιρέσεις την αεροτομή και τα...σήματα, είναι μια χαρά αυτοκίνητο. Οχι να το αγοράσω για μένα, αλλά θα το πρότεινα με κλειστά μάτια σε πολλούς, αν δεν έχουν πρόβλημα με την τραγική μεταπώληση...
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...
Θέλω κι εγώ BMW μηχανή, αλλά ΔΕΝ θέλω να με τσακίσει κάποιο ζώο και ΔΕΝ αγοράζω...
-
Αλήθεια είχες ποτέ κάποιο ατύχημα που σε απογοήτευσε τόσο;
-
Θέλω να ξαναφύγω Χαλκιδική (φεύγω πάλι Τετάρτη βράδυ )
Θέλω μια κοπέλα συμμαζεμένη (...βασικά τη Δήμητρα θέλω :inlove: )
Θέλω ...τίποτα άλλο δεν θελω μια χαρά είμαστε δόξα τω Θεω
-
Θελω οσα 'θελω' εχουν γραφτει και οσα θα γραφουν στις επομενες 1234049489292 σελιδες του θεματος...
Δε θελω τιποτα απο τα 'δε θελω' ,ευχαριστω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θελω οσα 'θελω' εχουν γραφτει και οσα θα γραφουν στις επομενες 1234049489292 σελιδες του θεματος...Δε θελω τιποτα απο τα 'δε θελω' ,ευχαριστω...
Περιμένω με ανυπομονησία μία από τις συμφορουμίτισσες να γράψει ότι θέλει τον Μπραντ Πιτ (ή τον Σάκη από την εσωτερική αγορά).
Υ.Γ.: No offence ελπίζω!
-
θέλω.....λεφτά....πολλά λεφτά......
θέλω οι κλέφτες πολιτικοί να πάνε φυλακή.......
θέλω να έχω ωραίες γυναίκες γύρω μου.......
θέλω όλοι από το forum 4Τ να είναι ευτυχισμένοι.......
θέλω...θέλω....θέλω....μπορώ να τα έχω ??????
ΘΕΛΩ - ΔΕ ΘΕΛΩ ...