-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το παιδί για το οποίο μιλάμε τόση ώρα δεν το γνωρίζουμε και μας ζητά συμβουλές. Τι να υποθέσουμε ούτως ώστε να το βοηθήσουμε όσο γίνεται καλύτερα για τη δική του ζωή; Οτι είναι η εξαίρεση ή ο κανόνας;Αφου εχεις οδηγησει το Ζ (ή εστω κατι παρομοιο, μην κολλαμε σε λεπτομεροιες) να του πεις οτι το Ζ δεν ειναι ενα μηχανακι που θα τον μπλεξει σε λαθη ή θα τον φερει σε δυσκολη θεση. Ειναι φιλικο και ειναι απο τα μηχανακια που σε βοηθανε να μαθεις να οδηγεις και διορθώνουν πολλα απο τα λαθη σου.
Αν εχει καποια εμπειρια απο μηχανες (οχι τιποτα σοβαρο, αλλα μην ψαχνει πως αλλαζουμε και ταχυτητα ) και εχει το ΜΥΑΛΟ να ανακαλυψει σιγα-σιγα το γκαζι του δε θα εχει προβλημα.Αν δεν εχει το μυαλο και δυνατο μονοκυλινδρο να του δωσεις θα τσακιστει.
Τοσο απλα.
Υ.Γ. Οταν καποιος ρωταει κατι δεν καταλαβαινω γιατι ολοι (σχεδον) του απαντατε λες και ειναι κουλος, φτωχος, ανεργος και ολα τα σχετικα.
-
Εγω θελω να παρω κατι,π να ναι ωραιο βασικα.Αλλα δεν θελω κ να το αλλαξω σε ενα η δυο χρονια.Μηχανη εχω οδηγησει,οχι πολυ,αρκετα.παρα πολυ βασικα ενα bmw 650cs,γυρω στα 10.000 χλμ.Απλα θελω το ζ απο ομορφια βασικα,και οταν το μαθω να εχω κ λιγο γκαζι...αυτο...
kawasaki z1000 2006 - αγορα,αποψεις,αποριες,συμβουλες