-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Αγαπητέ Hannibal...προσωπικά δεν έχω κανένα κόλλημα να παραδεχθώ καλό οδηγό. Το είχα πει στο προηγούμενο GP για τον Αλόνσο τα έχω πει για τους Kubica/Heidfeld κλπ. Τον Χάμιλτον τώρα, δε τον έχω σε εκτίμηση. Δεν έχει καταφέρει τίποτα το ουσιαστικό αυτή τη σεζόν και οι περισσότερες νίκες του είναι είτε από κολοφαρδία ή επειδή κάποιος εγκατέλειψε, όπως σωστά τα παρουσίασε ο Καραγκούνης.
Niko kai soy ksanalew. O kairos mono 8a deiksei, alla kai h kolofardia kai to na egkatalhpsei kapoios einai mesa sto programma. Ayto den meiwnei thn prospa8eia toy odhgoy. Isa isa poy prepei na ta ekmetaleytei.
Opws xarh sto parkarisma poy koroideyei o karagkoynis pio panw einai ayto poy edwse to prwta8lhma perisy ston Kimi( malakia alloy odhgoy=kolofardia pros ton allon odhgo)....
Σωστά, ο καιρός θα δείξει...το δις εξαμαρτείν λένε πάντως...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Les kai ksanales gia to monako re karaggoynis.....
Mlkia ekane o Lewis alla h omada toy htan etoimh ka ieswse thn katastash.... H Ferrari ti ekane fetos?
Ti katastash ekmetaleytike gia na boh8hsei toys odhgoys ths? A nai.... Esteile ton Kimi me f8armena elastika ston kataklysmo.....Eidame bebaia kai tis antidraseis toy Iceman pros ton fwtoreporter. Mporei na eixe dikio kai o reporter na htan malakas poy pathse thn tsanta alla oxi kai etsi....
Alla den peirazei na to dikaiologhsoyme to paidi afoy einai odhgos ths Ferrari.Μπορεί σαν αντίδραση αν τη δεις μεμονωμένα να ήταν λάθος, αλλά βάλε τη πίεση και την ήττα από τον αγώνα και έβγαλες το συμπέρασμα. Εσύ που τρέχεις, θα καταλάβεις!
Πάντως, προτιμώ την αντίδραση του Κίμι, παρά τα καραγκιοζιλίκια του μπαμπά Χάμιλτον που μόνο σαντουιτσάκι δε πάει στον μαμόθρεφτο (ή μπαμπόθρεφτο) γιο του μέσα στο μονοθέσιο...
Niko oso kai na einai h piesh den dikaiologei tetoies antidraseis. Epaggelmatias einai re gmt kai xtypaei asxhma.... Eipa oti mlkisthke o reporter alla den eprepe na antidrasei etsi.
Oso gia to santoyitsaki ston Hamilton, poy na deis thn mana moy ti kanei otan mpainw na odhghsw....
-
Πάντως, προτιμώ την αντίδραση του Κίμι, παρά τα καραγκιοζιλίκια του μπαμπά Χάμιλτον που μόνο σαντουιτσάκι δε πάει στον μαμόθρεφτο (ή μπαμπόθρεφτο) γιο του μέσα στο μονοθέσιο...
Μπαμπακας χαμιλτον στην ενδοεπικοινωνια
'Ελα λιουις, μετα τον αγωνα εχει φτιαξει η μαμακα σου σαντουιτσακια να φας'Περιεργο παντως. Ο ενας δεν ξεκολλαει απο τους δικους του ενω ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ καποτε, εμαθε για τον θανατο της μανας τους και τι εκανε; Βγηκε εξω, 'διελυσε' τους απανταχου πελατες και αποτησε φορο τιμης στην αδικοχαμενη μητερα του
-
Αγαπητέ Hannibal...προσωπικά δεν έχω κανένα κόλλημα να παραδεχθώ καλό οδηγό. Το είχα πει στο προηγούμενο GP για τον Αλόνσο τα έχω πει για τους Kubica/Heidfeld κλπ. Τον Χάμιλτον τώρα, δε τον έχω σε εκτίμηση. Δεν έχει καταφέρει τίποτα το ουσιαστικό αυτή τη σεζόν και οι περισσότερες νίκες του είναι είτε από κολοφαρδία ή επειδή κάποιος εγκατέλειψε, όπως σωστά τα παρουσίασε ο Καραγκούνης.
Niko kai soy ksanalew. O kairos mono 8a deiksei, alla kai h kolofardia kai to na egkatalhpsei kapoios einai mesa sto programma. Ayto den meiwnei thn prospa8eia toy odhgoy. Isa isa poy prepei na ta ekmetaleytei.
Opws xarh sto parkarisma poy koroideyei o karagkoynis pio panw einai ayto poy edwse to prwta8lhma perisy ston Kimi( malakia alloy odhgoy=kolofardia pros ton allon odhgo)....
Σωστά, ο καιρός θα δείξει...το δις εξαμαρτείν λένε πάντως...
Pame pali. Nai moy aresei o Hamilton san odhgos otan einai swstos kai den yperodhgei (opws eipe ston ALPHA sthn metadwsh, o filos moy o D. Rizikarhs) alla DEN EINAI ETOIMOS (apo polles optikes gwnies) na stef8ei prwta8lhths.... An to parei bebaia megeia toy me xara toy.... Apo ekei kai pera na doyme thn poreia toy. Egw perimenw allon odhgo na er8ei sthn F1, opoy 8a ton eksetazw sto mikroskopeio. An kai kserw tis antidraseis apo twra ama kanei eite patata eite kedisei agwnes....
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μπαμπακας χαμιλτον στην ενδοεπικοινωνια
'Ελα λιουις, μετα τον αγωνα εχει φτιαξει η μαμακα σου σαντουιτσακια να φας'Περιεργο παντως. Ο ενας δεν ξεκολλαει απο τους δικους του ενω ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ καποτε, εμαθε για τον θανατο της μανας τους και τι εκανε; Βγηκε εξω, 'διελυσε' τους απανταχου πελατες και αποτησε φορο τιμης στην αδικοχαμενη μητερα του
Xalarwse ligo re... Mhpws na skotwsoyme kapoion apo toys dyo goneis toy na doyme pws 8a antidrasei?
ELEOS. Ta skeftesai ayta poy grafeis? -
dp
-
ειπα γω τιποτα τετοιο ρε φιλε;
Συγκρινω εναν οδηγο φουσκα που δεν ξεκολαει απο την αγγαλια του πατερα του με εναν υπερπρωταθλητη οδηγο. Αυτο κανω απλα, και ασε τις διεστραμμενες ιδεες στην ακρη -
Eimai pantws periergos ti 8a ginotan an to sprwksidi to eixe riksei o LH ston reporter....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
[snip]
Opws xarh sto parkarisma poy koroideyei o karagkoynis pio panw einai ayto poy edwse to prwta8lhma perisy ston Kimi( malakia alloy odhgoy=kolofardia pros ton allon odhgo)....Ρε συ Χάνιμπαλ, μη τους χαλάς τη σούπα βρε συ! Η Φεράρι ποτέ δεν κερδίζει από κωλοφαρδία ή από ατυχίες άλλων.
Άσε που άρχισαν να βάζουν στο στόμα μας λόγια που ποτέ δεν είπαμε (π.χ. Άρχοντα της Βροχής) στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να απαντήσουν στο χαβαλέ που δικαίως τους κάνουμε για τα χάλια τους στην Αγγλία. Άρχισαν ήδη να ποστάρουν άσχετες περσινές φωτογραφίες και από περασμένους αγώνες, μέχρι τον Κούλχαρντ θυμήθηκαν. Σε λίγο θα αρχίσουν να μας γράφουν και για τον Τζον Γουάτσον
Στο μεταξύ ο Μάσα το χει ρίξει στην... βιντεοθεραπεία.
-
Μανα μου, ειναι πολλα τα ΕΝΝΕΑ χρονια χωρις κουπα...
-
ειπα γω τιποτα τετοιο ρε φιλε;
Συγκρινω εναν οδηγο φουσκα που δεν ξεκολαει απο την αγγαλια του πατερα του με εναν υπερπρωταθλητη οδηγο. Αυτο κανω απλα, και ασε τις διεστραμμενες ιδεες στην ακρηProspa8w na paramerhsw to prwto e-moticon kai na soy apanthsw ka8ws den to pernw sta sobara.(prosexe pws ta xrhshmopoieis omws giati mporei na parekshgh8eis apo kapoion sto mellon)
Ti h8eles mhpws na soy apanthsw sto paradeigma poy ebales gia to pws antedrase ENAS PRAGMATIKOS PRWTA8LHTHS sto akoysma toy 8anatoy ths mhteras toy?Alla mallon ekana mlkia giati soy dinw idees.....
-
Μανα μου, ειναι πολλα τα ΕΝΝΕΑ χρονια χωρις κουπα...Wra einai na to gyrismoyme sta podosfairika quotes....
Ferrari.... Prwta8lhtria sta xartia
McLaren.. Prwta8lhtria stis pistes kai stis kardies mas..... -
Ferrari.... Prwta8lhtria sta xartia
Fototipia tis Ferrari-κλοπηright.. Prwta8lhtria stis pistes kai stis kardies mas.....Η φ1 ειναι ενα σπορτ στο οποιο τρεχουν 10 ομαδες και κερδιζει παντα η Φερραρι
-
Από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα!
-
Τα αστεία τα προσπερνώ, μένω στο... σοβαρό:
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κλόουν= .......
...για να μην θυμηθώ το αμίμητο παρκάρισμα στην αμμοπαγίδα των πιτ πέρσι...
Και αυτά τον κάνουν κλόουν;
Αυτός εδώ τι είναι τότε...;
http://www.youtube.com/watch?v=WpnFnOF3F-Y
Youtube VideoΑν είναι έτσι οι κλόουν μπορώ να σας βρώ πάαααρα πολλούς!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τα αστεία τα προσπερνώ, μένω στο... σοβαρό:κλόουν= .......
...για να μην θυμηθώ το αμίμητο παρκάρισμα στην αμμοπαγίδα των πιτ πέρσι...
Και αυτά τον κάνουν κλόουν;
Αυτός εδώ τι είναι τότε...;
http://www.youtube.com/watch?v=WpnFnOF3F-Y
Youtube VideoΑν είναι έτσι οι κλόουν μπορώ να σας βρώ πάαααρα πολλούς!
κλόουν κ αυτός ... δεν φοράω παρωπίδες Χάρη μου. Εγώ το παραδέχομαι αν και δεν είμαι φερραρικός αλλά αλονσικός (remember?) ...εσύ τον έχεις θεοποιήσει.
-
Κλόουνς κι αυτοί;...
Από που κι εως που τον έχω θεοποιήσει; Εγώ ούτε Σένα τον είπα, ούτε Άρχοντα της Βροχής, ούτε τίποτα. Τα γεγονότα που είδα σε έναν αγώνα παρέθεσα σε συνδυασμό με τη βαθμολογία.
-
KaragouniS, σε έχει πειράξει πολύ η μεγαλειώδης εμφάνιση του Hamilton ε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κλόουνς κι αυτοί;...Από που κι εως που τον έχω θεοποιήσει; Εγώ ούτε Σένα τον είπα, ούτε Άρχοντα της Βροχής, ούτε τίποτα. Τα γεγονότα που είδα σε έναν αγώνα παρέθεσα σε συνδυασμό με τη βαθμολογία.
λάθος μου
το σχόλιο μου αφορά κυρίως τους περισσότερους μακλαρενιστι σαν τον από πάνω ...πάντως εάν δεν τον έχεις δει σε όλη την σεζόν μην είσαι σίγουρος από το 48β. ότι γαζώνει όπως πέρσι. Τουναντίον κάνει την μια μαλκία μετά την άλλη.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κλόουνς κι αυτοί;...Από που κι εως που τον έχω θεοποιήσει; Εγώ ούτε Σένα τον είπα, ούτε Άρχοντα της Βροχής, ούτε τίποτα. Τα γεγονότα που είδα σε έναν αγώνα παρέθεσα σε συνδυασμό με τη βαθμολογία.
1)OMG, o David Coulthard
2)ΘΕΟΣ ο σουμι που πατησε τον χαφιε
Eπίσημο thread: GP M.Bρετανίας-Silverstone 2008