Ε ναι ρε, τι να πτοηθει. Φετος ο θειος επενδυει σε δικηγορους, μιας και η μπαλα παιζεται στα δικαστηρια μαυτους
Το μονο σιγουρο ειναι το γελιο που θα ριξουμε με τα γεροτζιολια, τους παδοπουλους και τα λοιπα σαπακια του ΑΙΩΝΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ
Ε ναι ρε, τι να πτοηθει. Φετος ο θειος επενδυει σε δικηγορους, μιας και η μπαλα παιζεται στα δικαστηρια μαυτους
Το μονο σιγουρο ειναι το γελιο που θα ριξουμε με τα γεροτζιολια, τους παδοπουλους και τα λοιπα σαπακια του ΑΙΩΝΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
τα δύο ζευγάρια.......
Καλη κληρωση και στους 2 ετυχε
Παντως για εμας, αν θυμαμαι και το 01-02 ειχαμε στον 3ο προκριματικο την Σπαρτα. Αντε να βγει γουρικη
Kι εμείς την Ανόρθωση το '99! Ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε στους 8, αλλά φύσηξε αέρας δύο λεπτά πριν προκριθούμε στους 4 και μείναμε μέχρι εκεί. Εύχομαι μια από τα ίδια + άπνοια.
για το ΟΥΕΦΑ.....
ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΡΗΣ-Σλάβεν Κοπρίβνιτσα (Κροατία)
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Καλη κληρωση και στους 2 ετυχεΠαντως για εμας, αν θυμαμαι και το 01-02 ειχαμε στον 3ο προκριματικο την Σπαρτα. Αντε να βγει γουρικη
Σαν ονομα δεν ειναι και τοσο ευκολη η Σπαρτα αφου συμμετεχει παραδοσιακα στο Τσ.Λ. (θα μου πειτε και ο Ολυμπιακος συμμετεχει αλλα...), σαν μεγεθος ομως νταξ, δεν ειανι και κανενα φοβητρο...ετσι κ αλλιως τους εχουμε πελατες τους Τσεχους και τους παταμε οπου τους βρουμε (Σλαβια-Σπαρτα-Λιμπερετς-Μλαντα κτλ)
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
(θα μου πειτε και ο Ολυμπιακος συμμετεχει αλλα...εγω εχω αλλαξει 3 υφασματα στον καναπε μου που εχει βαρεθει τον κ@λο μου)
Σωστα.
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
σσσσ, δεν μιλαω πολυ, κανω τουμπεκι τις πενταροεφταρες μηπως και τις ξεχασουν και οι αλλοι. Μια πορεια στα 11 χρονια κανω και εγω, ε μην την χαλασω
Καλυτερα μια πορεια στα 11 χρονια παρα 1 πρωταθλημα στα 12 χρονια.Αλατι λοιπον.
Τσαμπιονς Λιγκ γραφει το τοπικ, φιλτατε πασχο, και οχι 'διορισμενη λιγκα'
Aρα εισαι οφφ τοπικ,οπως και περσυ.Αλατι λεμε μαστορα.
λολ ημαρτον ρε
Με κουραζεις...
Η αποστολη μας για το ματς με την Ντιναμο
Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ
Νίλσον
Βύντρα
Σπυρόπουλος
Γκούμας
Σιόντης
Ζιλμπέρτο Σίλβα
Μάτος
Καραγκούνης
Σιμάο
Νίνης
Γκάμπριελ
Ρουκάβινα
Σαριέγκι
Σαλπιγγίδης
Μάντζιος
Χριστοδουλόπουλος
Κλέιτον
Για να καταλαβω, απαλλαχτηκαμε τελειως απο τον Τζιολη;;
Ο Τεν Κατε θα μεινει στην ιστορια γι’αυτο οπως και ο Μουνιοθ που εβγαλε τον Νινη...
Αντε να κανουμε αλλη μια νικη να ζεσταθουμε για την Σπαρτα
Και οχι μονο αυτο, αλλα υπαρχει εντονο ενδιαφερον απο γερμανικες ομαδες για τον αλεκο. Στο καλο και να μας γραφει
Και που ξερεις, οταν γυρησει ελλαδα μπορει να παει πειραια
Δε σας χαλαει να τον τρώτε από πρώην παίκτες σας που με σας ήταν loosers και μεταμορφώθηκαν σε πρωταθλητές έτσι?
Μην κανεις ετσι ρε καραγκουνη για αυτο -----> http://www.youtube.com/watch?v=gOq-PIc0NiA το βιντεο,δεν του κανε και τιποτα,απλα απεδειξε απο το πρωτο του παιχνιδι ποσο παλτο ειναι το βαζελι.
οκ ο ματτος ειναι βραζιλιανος και το ζειμπεικικο δεν το χορευει καλα
Παντως στα θεατρικα, αλλοι εχουν μαστερς και διδακτορικα