-
Θα ήθελα Μπάρτσα-Γιουνάιτεντ και κλάμα του Ρονάλντο .
-
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Ο τελικός θα είναι Μπάγερν-Μάντσεστερ και θα τον πάρουν οι Γερμανοί με ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον πιο άδικο τελικό αυτόν του 1999 που όλοι θυμούνται ότι τον πήρε η Μάντσεστερ στις καθυστερήσεις αλλά κανείς ότι έπρεπε να χάνει 3-0 στον κανονικό αγώνα.Το 'έπρεπε' και 'αν' δεν υπάρχουν στα αθλήματα. Γιατί με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσα να σου απαντήσω π.χ. 'ας' τα έβαζαν.
-
Συμφωνώ αλλά όταν κάτι είναι άδικο είναι άδικο και δυστυχώς το ποδόσφαιρο σε αντίθεση με άλλα αθλήματα (π.χ. μπάσκετ, βόλλευ) είναι ένα άθλημα που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά πολλές φορές ο πιο τυχερός και εκείνο το βράδυ σίγουρα κέρδισε ο πιο τυχερός και όχι ο καλύτερος.......
-
Τελικα καλα λεω εγω(και πολλοι αλλοι) οτι ειναι η πιο σιχαμενη και κωλοφαρδη ομαδα του πλανητη.
Αντι 0-3 ειναι στο 1-1
Οπως ελεγε και παλια καποιος,....η μπαλλα ειναι πουτανα -
O,τι λεμε δλδ τοσα χρονια για τον απιστευτο ΚΩΛΟ του βαζελου στην ευρωπη.Οπως και με την Μπαρτσελονα,αντι το σκορ να ειναι (ρεαλιστικοτατο) 12-0 ,ήταν 5-0.
Τεσπα,οσο κι αν σε τσουζει οι αμπαλοι της λιβερπουλ παλι δε θα δουν πρωταθλημα.Μονο αν ο Λετο γυρισει του χρονου εχετε ελπιδες... -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τελικα καλα λεω εγω(και πολλοι αλλοι) οτι ειναι η πιο σιχαμενη και κωλοφαρδη ομαδα του πλανητη.
Αντι 0-3 ειναι στο 1-1
Οπως ελεγε και παλια καποιος,....η μπαλλα ειναι πουτανα+1
Δεν τους χάλασε πάντως το 2-2.Έπαιζαν στην έδρα τους,κόντρα σε μια εμφανώς ανώτερη ομάδα την Πόρτο.Τι γκολάρα έβαλε αυτός ο Αντεμπαγιόρ;
-
Λέω να χαραμίσω ένα 50άρι στους Γερμαναραίους απόψε. Με 7 απόδοση καλό μου φαίνεται. Αν και με απόντες και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς μάλλον θα πάρουμε τον πούλο.
Ελπίζω σε κανένα τσαφ του Τόνι -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λέω να χαραμίσω ένα 50άρι στους Γερμαναραίους απόψε. Με 7 απόδοση καλό μου φαίνεται. Αν και με απόντες και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς μάλλον θα πάρουμε τον πούλο.
Ελπίζω σε κανένα τσαφ του ΤόνιΕίπαμε να ρισκάρεις αλλά εσύ το παράχεσες...
Εγώ το έπαιξα Χ, σε μονό αποδεκτό. Έτσι για σπάσιμο στο χαμηλό ποσοστό του άσσου. -
Δεν έχω τίποτα με τα λεφτάκια του κόσμου, να τα κρατήσει και να τ' αυγατίσει, όχι όμως με τη Μπάρτσα. Καλύτερα να γίνονταν σουβλάκια, γιατί τέτοια θα κεράσει ο Μέσι.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ελπίζω σε κανένα τσαφ του ΤόνιΚι εγω αυτό θα έκανα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν έχω τίποτα με τα λεφτάκια του κόσμου, να τα κρατήσει και να τ' αυγατίσει, όχι όμως με τη Μπάρτσα. Καλύτερα να γίνονταν σουβλάκια, γιατί τέτοια θα κεράσει ο Μέσι.Ναι αλλά εμείς μιλάμε βάσει στοιχηματικής λογικής.
Όχι ποδοσφαιρικής. -
3 τεμαχια η μπαγερν μεχρι τωρα και θα ειναι ευχαριστημενη αν σταματησουν στα 5 οι συμπαικτες του Τουρε....
Η λιβερπουλ κλασσικα εναν κωλο ΝΑ (με το συμπαθειο),αχωνευτη ομαδα.Α ρε ντρογκμπα τα αχαστα χανεις..1-3 θα ταν τωρα. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν έχω τίποτα με τα λεφτάκια του κόσμου, να τα κρατήσει και να τ' αυγατίσει, όχι όμως με τη Μπάρτσα. Καλύτερα να γίνονταν σουβλάκια, γιατί τέτοια θα κεράσει ο Μέσι.
Ναι αλλά εμείς μιλάμε βάσει στοιχηματικής λογικής.
Όχι ποδοσφαιρικής.A, πάσο τότε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι αλλά εμείς μιλάμε βάσει στοιχηματικής λογικής.
Όχι ποδοσφαιρικής.A, πάσο τότε.
Μην συνεχίζεις να εκτίθεσαι...
Όταν αγνοείς κάτι, ή απλά δεν το καταλαβαίνεις, μην το κοροϊδεύεις; -
Εξήγησέ το τότε.
Άλλο το να κυνηγάς την έκπληξη και την απόδοση κι άλλο να πετάς χρήματα στον κουβά. Εκτός αν το 4-0 δείχνει κάτι διαφορετικό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εξήγησέ το τότε.
Άλλο το να κυνηγάς την έκπληξη και την απόδοση κι άλλο να πετάς χρήματα στον κουβά. Εκτός αν το 4-0 δείχνει κάτι διαφορετικό.Απλά πας ενάντια στην κοροϊδία του μπουκ που σου δίνει τέτοιο παιχνίδι στο 1.30. Και το Χ στο 4.00 να σε γλυκοκοιτάει...
Χαίρω πολύ ότι το ματς ήταν άσσος, σε 2 κουπόνια εκεί που έριξα και τα γκαφρά το έχω στο ένα άσσο και στο άλλο όβερ. Η νοοτροπία του παίκτη (όχι του ψιλικατζή) είναι ότι όταν ο μπούκης σου δίνει ματς της 8άδας του τσαμπιολι 1.30 σε προκαλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη.* Ή όπως λένε οι μεγαλύτεροι 'παίξε σωστά και ας χάσεις'.
Άλλωστε τέτοια παιχνίδια εύκολα τα ρεφάρεις κάνοντας lay στο φαβορί στο live στοίχημα...
Με κατάλαβες;*edit: χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το χθεσινό της manu με την πόρτο.. ακόμα κλαίνε τα μπούκια.
ρε 4.00 το Χ???? ωωωωωωαχαχαχαχαχα -
Wake up REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDS!!!!!
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΓΚΟΛ? ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
3 τεμαχια η μπαγερν μεχρι τωρα και θα ειναι ευχαριστημενη αν σταματησουν στα 5 οι συμπαικτες του Τουρε....
Η λιβερπουλ κλασσικα εναν κωλο ΝΑ (με το συμπαθειο),αχωνευτη ομαδα.Α ρε ντρογκμπα τα αχαστα χανεις..1-3 θα ταν τωρα. -
4-0
1-3
Champions League & Uefa 2008-2009