- 

Ε ναι ρε, τι να πτοηθει. Φετος ο θειος επενδυει σε δικηγορους, μιας και η μπαλα παιζεται στα δικαστηρια μαυτους Το μονο σιγουρο ειναι το γελιο που θα ριξουμε με τα γεροτζιολια, τους παδοπουλους και τα λοιπα σαπακια του ΑΙΩΝΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ 
- 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
 ΠΑΟ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣτα δύο ζευγάρια....... 
- 

Καλη κληρωση και στους 2 ετυχε Παντως για εμας, αν θυμαμαι και το 01-02 ειχαμε στον 3ο προκριματικο την Σπαρτα. Αντε να βγει γουρικη 
- 

Kι εμείς την Ανόρθωση το '99! Ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε στους 8, αλλά φύσηξε αέρας δύο λεπτά πριν προκριθούμε στους 4 και μείναμε μέχρι εκεί. Εύχομαι μια από τα ίδια + άπνοια. 
- 

για το ΟΥΕΦΑ..... ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 
 ΑΡΗΣ-Σλάβεν Κοπρίβνιτσα (Κροατία)
- 

Ο χρήστης KaragouniS έγραψε: 
 Καλη κληρωση και στους 2 ετυχεΠαντως για εμας, αν θυμαμαι και το 01-02 ειχαμε στον 3ο προκριματικο την Σπαρτα. Αντε να βγει γουρικη Σαν ονομα δεν ειναι και τοσο ευκολη η Σπαρτα αφου συμμετεχει παραδοσιακα στο Τσ.Λ. (θα μου πειτε και ο Ολυμπιακος συμμετεχει αλλα...), σαν μεγεθος ομως νταξ, δεν ειανι και κανενα φοβητρο...ετσι κ αλλιως τους εχουμε πελατες τους Τσεχους και τους παταμε οπου τους βρουμε (Σλαβια-Σπαρτα-Λιμπερετς-Μλαντα κτλ) 
- 

Ο χρήστης og2002gr έγραψε: 
 (θα μου πειτε και ο Ολυμπιακος συμμετεχει αλλα...εγω εχω αλλαξει 3 υφασματα στον καναπε μου που εχει βαρεθει τον κ@λο μου)Σωστα. 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 σσσσ, δεν μιλαω πολυ, κανω τουμπεκι τις πενταροεφταρες μηπως και τις ξεχασουν και οι αλλοι. Μια πορεια στα 11 χρονια κανω και εγω, ε μην την χαλασω
- 

Καλυτερα μια πορεια στα 11 χρονια παρα 1 πρωταθλημα στα 12 χρονια.Αλατι λοιπον. 
- 

Τσαμπιονς Λιγκ γραφει το τοπικ, φιλτατε πασχο, και οχι 'διορισμενη λιγκα' 
- 

Aρα εισαι οφφ τοπικ,οπως και περσυ.Αλατι λεμε μαστορα. 
- 

λολ ημαρτον ρε 
- 

Με κουραζεις... 
- 

Η αποστολη μας για το ματς με την Ντιναμο Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ 
 Νίλσον
 Βύντρα
 Σπυρόπουλος
 Γκούμας
 Σιόντης
 Ζιλμπέρτο Σίλβα
 Μάτος
 Καραγκούνης
 Σιμάο
 Νίνης
 Γκάμπριελ
 Ρουκάβινα
 Σαριέγκι
 Σαλπιγγίδης
 Μάντζιος
 Χριστοδουλόπουλος
 Κλέιτον
- 

Για να καταλαβω, απαλλαχτηκαμε τελειως απο τον Τζιολη;; 
 Ο Τεν Κατε θα μεινει στην ιστορια γι’αυτο οπως και ο Μουνιοθ που εβγαλε τον Νινη...Αντε να κανουμε αλλη μια νικη να ζεσταθουμε για την Σπαρτα 
- 

Και οχι μονο αυτο, αλλα υπαρχει εντονο ενδιαφερον απο γερμανικες ομαδες για τον αλεκο. Στο καλο και να μας γραφει Και που ξερεις, οταν γυρησει ελλαδα μπορει να παει πειραια 
- 

Δε σας χαλαει να τον τρώτε από πρώην παίκτες σας που με σας ήταν loosers και μεταμορφώθηκαν σε πρωταθλητές έτσι? 
- 

- 

Μην κανεις ετσι ρε καραγκουνη για αυτο -----> http://www.youtube.com/watch?v=gOq-PIc0NiA το βιντεο,δεν του κανε και τιποτα,απλα απεδειξε απο το πρωτο του παιχνιδι ποσο παλτο ειναι το βαζελι. 
- 

οκ ο ματτος ειναι βραζιλιανος και το ζειμπεικικο δεν το χορευει καλα 
 Παντως στα θεατρικα, αλλοι εχουν μαστερς και διδακτορικα

Champions League & Uefa 2008-2009