-
Ε ναι ρε, τι να πτοηθει. Φετος ο θειος επενδυει σε δικηγορους, μιας και η μπαλα παιζεται στα δικαστηρια μαυτους
Το μονο σιγουρο ειναι το γελιο που θα ριξουμε με τα γεροτζιολια, τους παδοπουλους και τα λοιπα σαπακια του ΑΙΩΝΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ
-
ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣτα δύο ζευγάρια.......
-
Καλη κληρωση και στους 2 ετυχε
Παντως για εμας, αν θυμαμαι και το 01-02 ειχαμε στον 3ο προκριματικο την Σπαρτα. Αντε να βγει γουρικη
-
Kι εμείς την Ανόρθωση το '99! Ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε στους 8, αλλά φύσηξε αέρας δύο λεπτά πριν προκριθούμε στους 4 και μείναμε μέχρι εκεί. Εύχομαι μια από τα ίδια + άπνοια.
-
για το ΟΥΕΦΑ.....
ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΡΗΣ-Σλάβεν Κοπρίβνιτσα (Κροατία) -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Καλη κληρωση και στους 2 ετυχεΠαντως για εμας, αν θυμαμαι και το 01-02 ειχαμε στον 3ο προκριματικο την Σπαρτα. Αντε να βγει γουρικη
Σαν ονομα δεν ειναι και τοσο ευκολη η Σπαρτα αφου συμμετεχει παραδοσιακα στο Τσ.Λ. (θα μου πειτε και ο Ολυμπιακος συμμετεχει αλλα...), σαν μεγεθος ομως νταξ, δεν ειανι και κανενα φοβητρο...ετσι κ αλλιως τους εχουμε πελατες τους Τσεχους και τους παταμε οπου τους βρουμε (Σλαβια-Σπαρτα-Λιμπερετς-Μλαντα κτλ)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
(θα μου πειτε και ο Ολυμπιακος συμμετεχει αλλα...εγω εχω αλλαξει 3 υφασματα στον καναπε μου που εχει βαρεθει τον κ@λο μου)Σωστα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
σσσσ, δεν μιλαω πολυ, κανω τουμπεκι τις πενταροεφταρες μηπως και τις ξεχασουν και οι αλλοι. Μια πορεια στα 11 χρονια κανω και εγω, ε μην την χαλασω -
Καλυτερα μια πορεια στα 11 χρονια παρα 1 πρωταθλημα στα 12 χρονια.Αλατι λοιπον.
-
Τσαμπιονς Λιγκ γραφει το τοπικ, φιλτατε πασχο, και οχι 'διορισμενη λιγκα'
-
Aρα εισαι οφφ τοπικ,οπως και περσυ.Αλατι λεμε μαστορα.
-
λολ ημαρτον ρε
-
Με κουραζεις...
-
Η αποστολη μας για το ματς με την Ντιναμο
Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ
Νίλσον
Βύντρα
Σπυρόπουλος
Γκούμας
Σιόντης
Ζιλμπέρτο Σίλβα
Μάτος
Καραγκούνης
Σιμάο
Νίνης
Γκάμπριελ
Ρουκάβινα
Σαριέγκι
Σαλπιγγίδης
Μάντζιος
Χριστοδουλόπουλος
Κλέιτον -
Για να καταλαβω, απαλλαχτηκαμε τελειως απο τον Τζιολη;;
Ο Τεν Κατε θα μεινει στην ιστορια γι’αυτο οπως και ο Μουνιοθ που εβγαλε τον Νινη...Αντε να κανουμε αλλη μια νικη να ζεσταθουμε για την Σπαρτα
-
Και οχι μονο αυτο, αλλα υπαρχει εντονο ενδιαφερον απο γερμανικες ομαδες για τον αλεκο. Στο καλο και να μας γραφει
Και που ξερεις, οταν γυρησει ελλαδα μπορει να παει πειραια
-
Δε σας χαλαει να τον τρώτε από πρώην παίκτες σας που με σας ήταν loosers και μεταμορφώθηκαν σε πρωταθλητές έτσι?
-
-
Μην κανεις ετσι ρε καραγκουνη για αυτο -----> http://www.youtube.com/watch?v=gOq-PIc0NiA το βιντεο,δεν του κανε και τιποτα,απλα απεδειξε απο το πρωτο του παιχνιδι ποσο παλτο ειναι το βαζελι.
-
οκ ο ματτος ειναι βραζιλιανος και το ζειμπεικικο δεν το χορευει καλα
Παντως στα θεατρικα, αλλοι εχουν μαστερς και διδακτορικα
Champions League & Uefa 2008-2009