-
Κοιτα λοιπον φιλε tfrc να κερδισεις καναν αστερα τριπολης με 5-4-1 στην εδρα σου οταν ο θεος ειναι ξυπνιος κι ασε τις μεγαλες ομαδες να ριχνουν 5αρες σε δις κατοχο κυπελλου ουεφα.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και ΑΛΑΤΙ...
-
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοιτα λοιπον φιλε tfrc να κερδισεις καναν αστερα τριπολης με 5-4-1 στην εδρα σου οταν ο θεος ειναι ξυπνιος κι ασε τις μεγαλες ομαδες να ριχνουν 5αρες σε δις κατοχο κυπελλου ουεφα.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και ΑΛΑΤΙ...Ποιο ουεφα λες; Τοτε λεγοταν Κυπελλο Εκθεσεων, νομιζω καπου το 1963 κερδισε ευρωκουπα τελευταια φορα
Η ασχετοσυνη και αμπαλοσυνη σου για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο (που οι γνωσεις σου περιοριζονται μονο μεσα και γυρω απο τα πεπραγμενα της πειραικης ομαδας σου), με εκπλησει πραγματικαΕλα να σου πω εγω για μπαρτσα, γιουβε, ιντερ, αγιαξ, πορτο και ολους τους ενενεργεια πρωταθλητες ευρωπης που εχω σκισει εγω, και μετα τα λεμε κακοιμοιρακια μου, βγαινετε, πετατε μια βλακεια και μετα χανεστε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=bAulpIdgA6E' target='_blankΘρύλος-Μπενφίκα με αγγλική περιγραφή.
paaatzatzoglou opa opa opa
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=bAulpIdgA6E' target='_blankΘρύλος-Μπενφίκα με αγγλική περιγραφή.
Εξαιρετική περιγραφή
OPA OPA DIOGO SAGAPO POLY να λένε
-
καραγκουνη
Τοσα χρονια μας πρηζετε για την μποχα του γουεμπλευ και σε πειραξε το πως λεγοταν τοτε το κυπελλουχων;;; Αντε κανε μας τη χαρη λοιπον και ακου τα παρακατω:
Ζοσε Μουρινιο 29/11/2008
'Δεν ανησυχώ πάντως. Ανησυχούσα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό γιατί φοβόμουν ότι θα ήμασταν χαλαροί, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά επειδή η Νάπολι είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο ματς'.ΑΛΑΤΑΚΙ και στο λαγουμι σου ΑΦΟΥ πρωτα καταφερεις να κερδισεις καναν αστερα οταν ο θεος ειναι ξυπνιος..
-
Αστο ρε κακομοιρη, τωρα σε επιασα και εκτεθηκες ανεπανορθωτα. Για να μαθεις και λιγο ιστορια, τοτε στην ευρωπη υπηρχε το Κυπ. Πρωταθλητριων, το Εκθεσεων και το Κυπελλουχων - και αν ξερεις οποτε επαιζες εκει ετρωγες κατι ξεγυρισμενες τεσσαροπενταρουλες
Μην τα μπερδευεις, αν και ειναι πασηφανεστατο πως εισαι ασχετος απο Ευρωπαικο Ποδοσφαιρο και σε συγχωρωΤι μου κοπανας τις πιπες του καγκουρα των γηπεδων; Εφαγε το δωρακι του και πηγε κλαφτος, γιαφτο εξαλλου τον στειλανε απο την τσελσι, μιλαγε πολυ και στην ευρωπη παπαλα. Να δουμε τον ευρωπεο σου τι θα παθει αν παιξει μαζι του
Αντε τωρα ονειρεψου χουντες και για τα δανειακια που σας πασαρανε, λεφτα πουλημενα βαμμενα με αιμα. Τελικα ο γαυρος του 70 δεν εχει κατι να ζηλεψει απο τον γαβρο με τους διοικουντες-δολοφονους-πρακτορες του '08
-
Ασχετο θα λες τους φιλους σου τους βαζελους,σε μενα θα σαι σουζα.
Μας πιπιλας τοσο καιρο για το γουμπλευ και σε πειραξε το ποτε πηρε η μπενφικα το κυπελλο κυπελλουχων...αστο ψαξε αλλου κανα αλλο θυμα. -
Τωρα τοχασες τελειως
Διπλο στο μιλανο και το ΑΛΑΤΙ σου
-
ο,τι να ναι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μαγκα ορεστακο ημαρτον...κοιμηθηκε στο συγκεκριμενο παιχνιδι λεμε.Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κοιμησης προπονητης.Αλλωστε ως καλυτερος προπονητης του κοσμου εχει εκφερει αποψη τεκμηριωμενη για τις δυο ελληνικες. Ε κι επισης η βερντερ που αντιμετωπισες ηταν πολυ χειροτερη απ αυτη που αντιτωπισα εγω.Ειε σ αρεσει είτε οχι αυτη ειναι η αληθεια.-Τωρα για ποιο λογο γινεσαι εριστικος και τα γενικοποεις ολα ετσι (ειναι κοιμησης ο μουρινιο γενικα ενω εγω εχω πει για το συγκεκριμενο παιχνιδι) δεν ξερω,μπορει να χει σαββατιατικο φεγγαρι,τι να σου πω..τεσπα..το ΑΛΑΤΑΚΙ σου.Ρε πασχο, θες τωρα να μιλησουμε σοβαρα;
Καθε επιτυχια του Παναθηναικου την αποδιδετε μια στο οτι κοιμηθηκε ο αντιπαλος προπονητης, μια στο οτι ο αντιπαλος ειναι 6,5 φορες χειροτερος απο οταν επαιξε με σενα κτλ κτλ
Περυσι μας λεγατε κομπλεξικους, οταν (και καλα) λεγαμε την βερντερ καφενειο για να μειωσουμε την επιτυχια σας. Δεν καταλαβαινετε οτι τωρα, να κανετε ακριβως το ιδιο, ειναι αστειο;
Ειναι δυνατον να μου λες τον Μουρινιο κοιμηση, ενω εχεις κορνιζαρει μια φραση του, σαν αυθεντια; Οποτε ειναι υπερ σου ειναι θεος, και οποτε εναντιον σου κοιμησης;
Πραγματικα σβηνεις καθε λογο να μιλησει καποιος μαζι σου σοβαρα.
Ποιο εριστικος απο σενα δεν ειμαι...καταλαβες μαγκα πασχαλουκο; ( ) -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Έχει βάλει και στο Μπερναμπέου..
Που κολλαει αυτο; Το γκολ στο Μπερναμπεου πανηγυριζε χθες;Εγώ πάντως προτιμώ να βλέπω μπαλάρα και να χάνω παρά ταμπούρι και να κερδίζω 0-1, έτσι είμαι, έτσι βλέπω το ποδόσφαιρο, τι να κάνω.
Και εννοείται πως όταν παίζεις ανοιχτά με μεγάλες ομάδες μπορέι και να σε διαλύσουν.
Οχι απλα μπορει...σχεδον σιγουρα θα σε διαλυσουν.
Αφου λοιπον εσυ προτιμας να βλεπεις μπαλαρα, γιατι περυσι πανηγυριζες με το ταμπουρι του Ολυμπιακου;
Εγω το βλεπω αλλιως το ποδοσφαιρο. Θελω να νικαω τους μικρους, και να κοντραρω τους μεγαλους. Εσυ κατσε να συντριβεις τους μικρους, και να σε συντριβουν οι μεγαλοι. ΔεκτονΤώρα εσύ το τσουκου-τσουκου μπολ το βαφτίζεις 'σοβαρα και πειθαρχημενα' γιατί έτσι ηχεί καλύτερα στ' αυτιά σου. Ότι δε σε χαλάει, εγώ δεν έχω πρόβλημα...
Οχι φιλε, αναποδα τα λες. Εσυ βαφτιζεις το 'σοβαρο και πειθαρχημενο' ποδοσφαιρο τσουκου-τσουκου-μπολ γιατι ετσι σε συμφερει.Απόδειξη γι' αυτό, κοιτα τα σκορ των διπλών σου στην Ευρώπη. Όλα είναι 0-1, εκτός από μερικά 1-2, ένα μόνο 0-2 και το μοναδικά 0-3 φέτος με τη Βέρντερ.
Κουιζ μονο για σενα: Ρειντζερς-Παναθηναικος; Σπαρτα-Παναθηναικος
Αφου δεν την παλευεις ρε, γιατι ασχολεισαι;Τέλος, για μένα ένα 0-1 που κοιμάται ο Θεός ή οι αντίπαλοι επειδή σε υποτίμησαν δεν είναι θρίαμβος (ειδικά αν στον επαναληπτικό σου ρίξουν 3 μπαλάκια στην έδρα σου - βλ. το 'μεγαλύτερο διπλό της ιστορίας' με τον Άγιαξ) είναι απλά μια επιτυχία, μια ευτυχής συγκυρία αν θέλεις, που επαναλαμβάνεται 1 φορά στα 50 χρόνια.
Mε τον Ολυμπιακο γιατι δεν κοιμαται ποτε ο Θεος; Τον Ολυμπιακο γιατι δεν τον υποτιμανε ποτε;
Ειναι δυνατον να παιζεις ημιτελικο και να σε υποτιμαει ο αντιπαλος;
Ο Παναθηναικος τους επιασε στον υπνο 8η φορα σε 14 χρονια...κατιτις καλυτερο ποσοστο απο το 1 στα 50...Μαλλον κατι αλλο φταιει...Θρίαμβος είαι μια νίκη με 5 γκολ που διαλύεις τον αντίπαλο ή αν πχ απέκλειες τότε τον Άγιαξ ή να σηκώσεις την κούπα (όπως κ εθνική το 2004). Αυτό είναι θρίαμβος.
Θριαμβος ειναι να κανεις κατι δυσκολο, κατι που κανεις αλλος δεν το εχει καταφερει, κατι που δυσκολα επαναλαμβανεται, αναλογα παντα με τις δυνατοτητες σου.
Θριαμβος ειναι για την Λαρισα που απεκλεισε περυσι την Μπλακμπερν, θριαμβος ηταν για τα Γιαννενα που απεκλεισαν τον Ολυμπιακο, θριαμβος ηταν που το Λουξεμβουργο κερδισε μεσα στην Ελβετια, θριαμβος ηταν και η νικη του Παναθηναικου μεσα στην εδρα της πρωταθλητριας Ιταλιας, θριαμβος θα ειναι και αμα προκριθει σοτυς 16. Και ας μην δινουν τιτλο ολα αυτα.Το να τσακώνονται 2 μικρές ευρωπαϊκές ομάδες (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) για το ποιος έχει καλύτερη παρουσία στο Τσ.Λ. (που παρεπιμπτόντως είναι πλέον πολύ διαφορετική και πολύ δυσκολότερη διοργάνωση από το παλιό πρωταθλητριών) είναι τουλάχιστον αστείο, είναι αναλογικά σαν να τσακώνεται ο Θρασύβουλος με το Λεβαδειακό για το ποιος είχε καλύτερη παρουσία στο κύπελλο Ελλάδας. Αν δεν έχεις σηκώσει ποτέ την κούπα, ότι και να μου λες για βάρος φανελας και τέτοια τα ακούω βερεσέ. Τι να πουν δλδ και κάτι Λίβερπουλ και κάτι Μπάγερν.
Γιατι ειναι αστειο;;; Ο Λεβαδειακος εχει καλυτερη παρουσια στο κυπελο, και γουσταρει γι'αυτο, if you know what I mean...
Αυτο με το Πρωταθλητριων δεν το επιασα...Και τοτε και τωρα ο Παναθηναικος εκανε μεγαλυτερα πραγματα απο τον Ολυμπιακο...τι θες να πεις;;;;
Φτανει με αυτη την καραμελα με τις κουπες. Οταν δεν μπορεις να παρεις κουπα, κοιτας να φτασεις οσο πιο μακρυα μπορεις, και αυτο ΝΑΙ,ειναι μετρο συγκρισης.
Δηλαδη το ιδιο ειναι να μενεις 4ος στον ομιλο, το ιδιο να φτανεις στους 8; Στους 4; -
Ο χρήστης syele έγραψε:
:yahoo:
Πάντα μου αρέσει να ακούω ξένους να περιγράφουν Ελληνικές νίκες!
E τοτε, παρε ενα δωρακι απο μενα:
http://www.youtube.com/watch?v=v4frAiY_ ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blankΚοβαθ, πως πανηγυριζει ετσι ο Γκαλεττι ρε...ουτε γκολ στο Μπερναμπεου να εβαζε
Το DNA του Ολυμπιακου ειναι να παιζει οπως να'ναι, οπως του κατσει.
Στην Ελλαδα αυτο πιανει, επειδη εχει μεγαλη διαφορα απο τους αλλους,και παιρνει τιτλους.
Στην Ευρωπη ομως, συνηθως ξεφτιλιζεται. Μια στις 10, που ειναι στατιστικα αποδεκτο, του βγαινουν ολα, και αυτο το αναρχο ποδοσφαιρο του δινει θριαμβους.
Ολα τα παραπανω επιβεβαιωνονται και απο την περσινη χρονια, οπου ο Ολυμπιακος εγινε πιο συγκροτημενη ομαδα, εφερε ευρωπαικες επιτυχιες, αλλα στην Ελλαδα δυσκολευτηκε οσο ποτε.Το DNA του Παναθηναικου, ειναι να παιζει παντα σοβαρα και πειθαρχημενα (οι αμπαλοι το λενε τσουκου-τσουκου μπολ ), γι'αυτο τα βρισκει σκουρα στην Ελλαδα με ολα τα χωρια που κλεινονται με 10 παικτες στην αμυνα, ενω στην Ευρωπη, οι επιτυχιες και οι θριαμβοι ειναι ο κανονας, και εχει παρει καμια 25αρια διπλα.
Αυτα τα συμπεραινω απο τα τελευταια 12 χρονια που βλεπω μπαλα, παλια φανταζομαι θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.
Απογοητευτικό post Ορέστη. Κρίμα
Γιατι ρε syele? Συγνωμη δεν ηθελα να σε στεναχωρησω
Διαφωνεις οτι το στυλ-νοοτροπια του Παναθηναικου πιανει στην Ευρωπη και οχι στην Ελλαδα, ενω του Ολυμπιακου το αντιθετο; -
Εντάξει ρε, εγώ δεν τη παλεύω.
Σταματάω να ασχολούμαι με το μέγιστο ιστορικό σύλλογο Παναθηναϊκό και τις τρομερες ευρωπαϊκές εμφανίσεις του που συγκλονίζουν ακόμη και σήμερα όλη την Ευρώπη!Άντε τώρα να πάρεις ισοπαλία απ' τον Αστέρα με ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΟΛ και όταν ξαναβγείς ΤΣΟΥ ΛΟΥ μετά από 4-5 χρόνια το ξανασυζητάμε!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
...........................στον άλλο γύρο έχουμε νέους ομίλοι ή ξεκινούν τα χιαστί?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:whatever:Εντάξει ρε, εγώ δεν τη παλεύω.
Σταματάω να ασχολούμαι με το μέγιστο ιστορικό σύλλογο Παναθηναϊκό και τις τρομερες ευρωπαϊκές εμφανίσεις του που συγκλονίζουν ακόμη και σήμερα όλη την Ευρώπη!Άντε τώρα να πάρεις ισοπαλία απ' τον Αστέρα με ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΟΛ και όταν ξαναβγείς ΤΣΟΥ ΛΟΥ μετά από 4-5 χρόνια το ξανασυζητάμε!
Επειδη το εικονιδια με την μαλακια το παιρνω προσωπικα, αν δεν το εννοεις προσωπικα αποφυγε το μαζι μου. (Αν το εννοεις προσωπικο πες μου μερος και ωρα )
Συγνωμη αλλα οταν ξεκινας προταση 'Αποδειξη γιαυτο ειναι...' και οι αποδειξεις δειχνουν ακριβως το αντιθετο, ειναι προκλητικο...
Ακομα και η ισοπαλια με τον Αστερα Τριπολης, ακριβως αυτο που λεω επιβεβαιωνει αν δεν το καταλαβες
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...........................
στον άλλο γύρο έχουμε νέους ομίλοι ή ξεκινούν τα χιαστί?
Διπλα νοκ αουτ παιχνιδια...
Κατσε να περασουμε πρωτα, και θα σου κανω ολοκληρο αφιερωμα -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Διπλα νοκ αουτ παιχνιδια...
Κατσε να περασουμε πρωτα, και θα σου κανω ολοκληρο αφιερωμαάντε , να ξεστραβωθώ και λίγο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εχει απο καπου στο 2001/2002 να μπουν νέοι ομιλοι.
Champions League & Uefa 2008-2009