-
Tι εγινε ρε Θανε...εφυγες απο το βιντεοκλαμπ?
-
Δεν μου άρεσε το ματς που είδα σήμερα.
Δεν μου αρέσει που το Clio αργοπεθαίνει και κανείς δεν μιλάει.
Δεν μου αρέσει που δεν είναι μόνο το Clio που αργοπεθαίνει.
Μου άρεσε που σήμερα πήγαν καλύτερα τα πράγματα.
Δεν μου αρέσει που αύριο μπορεί να πάνε χειρότερα.
Μου αρέσει που μυρίζω μπριζόλες (πριτσόλες) στο σπίτι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Tι εγινε ρε Θανε...εφυγες απο το βιντεοκλαμπ?Έφυγα ναι... είχα να πληρωθώ κανονικά, κάπου στους 6 μήνες... τι να έκανα;
Τώρα κοιτάω απλά παντού... και τίποτα... -
Τα πραγματα εχουν γινει πολυ δυσκολα,θα πεινασουμε πολυ συντομα.
-
Eχουν δυσκολεψει, αλλα οχι τοσο ωστε να πειναμε. Ασε που εχω την εντυπωση οτι ειναι πολλοι αυτοι που εκμεταλλευονται την 'κριση' απλα για να τα ΄κονομανε... (Δε σε πληρωνω, η κριση βλεπεις...)
htanso21, απο που εισαι?
-
Αθήνα, Γέρακα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eχουν δυσκολεψει, αλλα οχι τοσο ωστε να πειναμε. Ασε που εχω την εντυπωση οτι ειναι πολλοι αυτοι που εκμεταλλευονται την 'κριση' απλα για να τα ΄κονομανε... (Δε σε πληρωνω, η κριση βλεπεις...)Αυτα ομως πανε αλυσιδα,δεν εισπρατω δεν εχω να πληρωσω.Εγω το βλεπω στο εμποριο.Εποχη εκπτωσεων και τα μαγαζια ειναι αδεια.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Tι εγινε ρε Θανε...εφυγες απο το βιντεοκλαμπ?
Έφυγα ναι... είχα να πληρωθώ κανονικά, κάπου στους 6 μήνες... τι να έκανα;
Τώρα κοιτάω απλά παντού... και τίποτα...Για να μην νιωθεις οτι μονο εσυ εμπλεξες...ενας γνωστος δουλευε κανα 6 μηνο σε εναν μαλακα που πουλουσε συσκευασμενο κρεας, δεν ειχε πληρωθει και του δανεισε και ενα 5χιλιαρο Βαρεσε κανονι ο τυπος.....το παλικαρι δεν εχει τωρα ουτε μαντηλι να κλαψει!!!!
-
Δεν νιώθω βρε συ, οτι μόνο εγώ έμπλεξα... ξέρω αρκετός κόσμος είναι στην ίδια θέση με εμένα...
Απλά βλέπω οτι έχω 3 κωλόχαρτα στην άκρη και δεν μπορώ να βρω μια δουλειά...τεσπά, δεν το βάζω κάτω!
-
άμα δεν έχεις γνωριμίες δεν έχεις τίποτα .-
-
Μιας και έγινε αναφορά στα videoclub...
Παρατήρησε κανένας ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες κλείνουν το ένα μετά το άλλο;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μιας και έγινε αναφορά στα videoclub...Παρατήρησε κανένας ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες κλείνουν το ένα μετά το άλλο;
Όντως... ή μεταπωλούντε σε υπερβολικά χαμηλές τιμές...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μιας και έγινε αναφορά στα videoclub...Παρατήρησε κανένας ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες κλείνουν το ένα μετά το άλλο;
Τα εφαγε η DSL .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μιας και έγινε αναφορά στα videoclub...
Παρατήρησε κανένας ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες κλείνουν το ένα μετά το άλλο;
Τα εφαγε η DSL .
Στις σειρές ΝΑΙ!
Στις ταινίες, όχι και τόσο πολύ...
-
Απλά βλέπω οτι έχω 3 κωλόχαρτα στην άκρη και δεν μπορώ να βρω μια δουλειά...
τεσπά, δεν το βάζω κάτω!
Δεν εχει σημασια αν εχεις 3,4,5 κωλοχαρτα... Το ιδιο κανει, να μη σου πω και χειροτερα...
Αλλα το κυριοτερο ειναι να μη το βαλεις κατω...
-
τι κρίση και μλκίες? δεν υπάρχει ακόμα κρίση στην Ελλάδα, απλώς κακοδιαχείριση των ταμείων. αντί να μειώσουν τους ανεξήγητα υψηλούς μισθούς βουλευτών και να κόψουν για λίγο διάστημα τις μίζες θα έρθουμε στα ίσα μας
βασικά στα ανέκδοτα έπρεπε να το βάλω γιατί μιλάμε για την ελλάδα
-
Από μια κρίση δεν βγαίνεις με περικοπές, αλλά με ανάπτυξη. Που προϋποθέτει επενδύσεις και όραμα! Ναι... ΟΚ!!!!
-
Δεν μου αρέσει, που δεν μπορώ να βρω δουλειά με τίποτα...όχι ρε «γείτονα» τώρα το διάβασα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσει, που δεν μπορώ να βρω δουλειά με τίποτα...
όχι ρε «γείτονα» τώρα το διάβασα.
Άστα βρε Σάββα μου... τι τηλέφωνα, τι βιογραφικά, τι συνεντέυξεις... Τίποτα...
Θύμαμαι πρόπερσι που ήμουν στην ίδια θέση, βρήκα δουλειά στο άψε σβήσε... τό ίδιο και οι γνώστοί μου, όλο και κάποιος γνωστός - γνωστού θα ήθελε κάποιο άτομο... τώρα; τώρα κανένας δεν θέλει κανένα...
-
Θανάση, σε τι αντικείμενο ψάχνεις δουλειά ?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]