-
Τι να το κάνεις το τσιμέντο ( υποθέτω οτι μιλάς για σκυρόδερμα που ετοιμάζεται για τις μπετονιέρες ) αμα δεν έχεις καλουπι με σίδερα μέσα για να το ρίξεις και εργάτες για να κάνουν την δουλειά?
-
Ας το κρατησουν καβα για την επομενη μερα.
Ρε συ με την ιδια λογικη ουτε οι ξυλουργοι πρεπει να δουλευουν, γιατι δεν θα εχουν φτιαχτει τα καλουπια. και παει λεγοντας
-
γενικά αύριο δεν πρέπει να καρφώνεις/βαράς με σφυρί
Δε μαρέσει που σήμερα δούλευα κ ηταν απο τις χειρότερες μέρες (απο άποψη κούρασης)
Δε μαρέσει που δουλεύω κ αύριο
Δε μαρέσει που σήμερα έχασα καφέ με γκομενάκια λόγο δουλειάς
Γενικά δε μου αρέσουν πολλά πράγματα τώρα τελευταίαΜαρέσει που την παλεύω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ας το κρατησουν καβα για την επομενη μερα.Ρε συ με την ιδια λογικη ουτε οι ξυλουργοι πρεπει να δουλευουν, γιατι δεν θα εχουν φτιαχτει τα καλουπια. και παει λεγοντας
Aμα τα κρατήσουν κάβα θα πετρώσουν ρε
Γενικά δεν δουλεύει η οικοδομη... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
σκυρόδερμαRatanplanιζεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ratanplanιζεις...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ο corsair παντως ηταν πολυ νευριασμενος που τον εστησες στον καφε..
-
Έλα ρε σεις. Προφανώς, πρόκειται για 'κατάκτηση' των χτιστάδων, παλιότερα. Που με κάποιο τρυκ, πέρασε στις βιομηχανιες τσιμέντου σαν μπόνους. Μην προσπαθείτε να το εξηγήσετε λογικά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έλα ρε σεις. Προφανώς, πρόκειται για 'κατάκτηση' των χτιστάδων, παλιότερα. Που με κάποιο τρυκ, πέρασε στις βιομηχανιες τσιμέντου σαν μπόνους. Μην προσπαθείτε να το εξηγήσετε λογικά.δεν εξηγείται λογικά, μόνο με την καρδιά
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο corsair παντως ηταν πολυ νευριασμενος που τον εστησες στον καφε..
Τι πεταγεσε και συ μωρε ξεφωνημενη... λες και συ ηρθες...
-
......................
-
M'αρέσει που μόλις γύρισα από τα λουτρά στην Αριδαία με ωραία παρέα.
Μ'αρέσει που είχε μια γυναικοπαρέα 5 κοριτσιών περί τα 23 και κάναμε εποικοδομητική συζήτησηΜ'αρέσει που αύριο δεν δουλεύω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
......................τι ταλακας θεε μου... γιατι την εσβησες ρε μπαμια? Φοβηθηκες μην παρεξηθω
Εισαι χαζος ρε...
Μην μασας... εχω την αισθηση του χουμορ...
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
......................
τι ταλακας θεε μου... γιατι την εσβησες ρε μπαμια? Φοβηθηκες μην παρεξηθω
Εισαι χαζος ρε...
Μην μασας... εχω την αισθηση του χουμορ...
Περιεργο...οι πιο πολλοι gay δεν έχουν
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Περιεργο...οι πιο πολλοι gay δεν έχουν
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια u little faggot
-
οχι απλα δε μου αρεσουν, σιχαινομαι τα βρωμοπουλια που καθε φορα που πλενω το αυτοκινητο μου μου το χεζουν
1,5 μηνα το χα μες στη βρωμα και τιποτα! εδω και 2 μερες που το πλυνα εχει χρειαστει να κατεβω κατω 2 φορες να καθαρισω της κουτσουλιες ωστε να μην ξεραθουν και αφησουν σταμπα
δε μετανιωνω καθολου που εχω παρει μερικα απο αυτα παραμαζωμα...
(μηπως ειναι βεντετα πλεον το θεμα? ) -
Δεν μου αρεσει που με εκραξε ο store manger για το οτι δεν εχει ατομα το τμημα μου (ενω εδω και μηνες φωναζω γι αυτο στον προισταμενο μου) δεν μου αρεσει που μου ελεγε μαλακιες για την ποιοτητα της δουλειας μου. Μου αρεσει ομως που του το εκοψα λεγοντας του οτι θα τα συζητησουμε αυτα αυριο που γυρναει ο προιταμενος μου οι 3 μας. Μου αρεσει οτι ξερω πως εχω κανει πολλα παραπνω σε σχεση με το ανθρωπινο δυναμικο που εχω στη διαθεση μου καθως και το οτι δεν περιμενα να το εκτιμηση καποιος αλλα το εκανα για την εμενα και για το τμημα μου!
Μου αρεσει που αυριο θα γινει της πουτανας σε αυτην την συναντηση
-
μαρεσουν τα παλια ιταλικα αμαξια
δεν μαρεσουν τα καινουρια. -
Μου αρέσει που έθεσα τέρμα σε κάτι που στους λίγους μήνες που κράτησε ήταν πιο πολύ ψυχοφθόρο παρά απολαυστικό.
Δεν μου αρέσει που η κοπελίτσα αρνείται να το βάλει στην γκλάβα της ότι τελείωσε.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]