-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δε μ' αρεσει που από αύριο η μέρα γίνεται και πάλι μικρότερη από τη νυχτα...
επιτέλους
άντε να αλλάξει κ η ώρα γιατί έχει παραγίνει το κακό -
Μ'αρεσει η x2 'ανάβαση' που έκανα με το καρούλι μου. Ό,τι πρέπει ήταν!
-
Δεν μου αρέσει που εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο το Καλλονές, τραγουδίστριες κλπ και δεν μπορώ να βάλω φώτο από την MLV (Maria Louiza Vourou)...
-
Μ' αρέσει που την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής μου στην τοπική ΔΟΥ, υπάλληλος, κάποιας ηλικίας, είδε απο τη θέση της (που ήταν στου διαόλου τη μαμά), γεροντάκι να παρατηρεί τον περιβάλλοντα χώρο με το βλέμα που έχουμε συνήθως όταν δε ξέρουμε σε ποιόν να απευθυνθούμε, σηκώθηκε, τον πλησίασε, τον έβαλε να καθήσει, τον ρώτησε τι ήθελε, έφερε η ίδια γύρα τα σχετικά γραφεία και ξαναγύρισε με τα χαρτιά του τακτοποιημένα.
Στην ίδια κατέληξα και γω για να με ενημερώσει για τα χρειαζούμενα προκειμένου να εισπράξω απο το ταμείο αχρεωστήτως καταβληθέν ποσό.
Για να είμαι ειλικρινής θεώρησα το συμβάν τυχαίο.Μ' αρέσει λοιπόν ακόμη περισσότερο (και γιαυτό το σχολιάζω εδώ), που σήμερα ξαναπήγα στην ίδια ΔΟΥ, πλήρως εφοδιασμένος, και η ίδια κυρία μόλις με είδε με κατεύθυνε στην αρμόδια υπάλληλο πριν καν διατυπώσω τη σχετική ερώτηση. Στη συνέχεια ανακάλυψα ότι ήταν η προϊσταμένη του τμήματος. Πηγαίνω στο ταμείο να πάρω τα χρήματα και η υπάλληλος λείπει. Με βλέπει ότι δεν εξυπηρετούμαι αμέσως, περιμένει ένα εύλογο δίλεπτο, σηκώνεται και δίνει εντολή στον ταμία εισπράξεων να με πληρώσει για να μη περιμένω. Συζητάμε για χρόνο που δεν ξεπέρασε τα 4-5 λεπτά. Τι να πω, είναι απο τις λίγες φορές που έφυγα απο δημόσια υπηρεσία με την αίσθηση ότι αντιμετωπίστηκα ως πολίτης και όχι ως υποτελής, χάρη σε μια κυρία η οποία έκανε τη δουλειά της, (τουλάχιστον όσο αφορά την εξυπηρέτηση του πολίτη - και μάλλον κάνει συστηματικά) περισσότερο απο καλά. Μπράβο της.
υ.γ.: Επειδή δεν μπορώ να μη γράψω και τη κακία μου, την ίδια απόσταση που η κυρία αυτή έκανε σε χρόνο t (ως κανονικός άνθρωπος), συνάδελφοί της την έκαναν σε χρόνο ν*t όπου ν>2 .
-
Μ'αρέσει που δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω την τηλεόραση εδώ και αρκετό καιρό.
Μ'αρέσει που απεναντίας προτιμώ στον ελεύθερο χρόνο όταν μένω σπίτι να σερφάρω στο διαδίκτυο παρέα με καλή μουσική και ένα ποτηράκι κρασί.
Μ'αρέσει αυτό το τραγούδι http://nl.youtube.com/watch?v=NUZx8DlrQyc
-
Μ΄αρέσει που έμαθα πως πέρασα ένα μάθημα-προσωπικό εφιάλτη. Και με βαθμό κιόλας, που νόμιζα ότι είχα γράψει 3-4. Κέρδισα κάποια από τα χρόνια που έχασα τις τελευταίες 2 μέρες λόγω άγχους.
Κοντεύουμεεεεεεεε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ΄αρέσει που έμαθα πως πέρασα ένα μάθημα-προσωπικό εφιάλτη. Και με βαθμό κιόλας, που νόμιζα ότι είχα γράψει 3-4. Κέρδισα κάποια από τα χρόνια που έχασα τις τελευταίες 2 μέρες λόγω άγχους.Κοντεύουμεεεεεεεε
Δηλαδή, μπορούμε ν'αρχίσουμε να φοβόμαστε οι...απέξω;
Σύντομα θα βρεθείς σε κάποιο νοσοκομείο ή να κάνεις το αγροτικό σου;Αντε ρεεεεε! Με πτυχίο σύντομα!
-
beware
θα με φροντίσει η μαμά πατρίδα όμως πρώτα, θα την πληρώσουν τα φάνταρα.Προτρέχουμε όμως και δεν κάνει.
-
Μαρέσει που πήρα το 304, το έπλυνα, το καθάρισα και πήγα για βόλτες! Δείκτης κεφαλογυρίσματος μεγαλύτερος και από Ιταλίδες καλλονές.
-
Οι περαστικοί απλά θα αναρωτιόντουσαν ...κοίτα να δεις στην εποχή του σκανδάλου του Βατοπαιδίου υπάρχουν και «ιερωμένοι» με ταπεινά παλιά αμαξάκια...
-
Ταπεινό, ναι... Πάρε ένα βιντεάκι από όταν ήταν άσπρο... http://www.youtube.com/watch?v=kHlifJ0Xn4s
-
Στην εποχή των GrandCherokee, των LandCruiser και των Land Rover στις μονές του Αγίου Ορους ναι είναι ταπεινό και σε τούρμπο έκδοση!
Aυτό στο βίντεο δεν έχει πόμολα στις πόρτες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δείκτης κεφαλογυρίσματος μεγαλύτερος και από Ιταλίδες καλλονές.Eγω στο χω πει να ξυριστεις αλλα δε μ ακους.
-
Θα βάλω στο καροσποττινγ την φωτό του παπά της γειτονιάς μου, με ευμεγέθη κοιλιά και ζαφίρα ο-πε-σε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:shifty:Ταπεινό, ναι... Πάρε ένα βιντεάκι από όταν ήταν άσπρο... http://www.youtube.com/watch?v=kHlifJ0Xn4s
άκου ήχο από μία GS Turbo...
-
Μου αρέσει πολύ αυτός ο καιρός, η ανάβαση της Δίρφυος που έκανα πριν λίγο (με ομίχλη στα ψηλά ), τα φύλλα που έχουν αρχίσει να πέφτουν από τα πλατάνια, το ότι το δάσος μας έχει πάρει άλλο χρώμα και μυρωδιά. Το φθινόπωρο είναι υπέροχο στο βουνό...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει πολύ αυτός ο καιρός, η ανάβαση της Δίρφυος που έκανα πριν λίγο (με ομίχλη στα ψηλά ),** τα φύλλα που έχουν αρχίσει να πέφτουν από τα πλατάνια, το ότι το δάσος μας έχει πάρει άλλο χρώμα και μυρωδιά. Το φθινόπωρο είναι υπέροχο στο βουνό...**+1 μαγεία σκέτη
πάρε : http://www.youtube.com/watch?v=GUWGU8IpbGs' target='_blank
-
Μ'αρεσει που σημερα ξεκιναει το πρωταθλημα της ΕΠΣΜ...
Δε μ'αρεσει που εχω μια μικρη θλαση στους προσαγωγους και δε με βλεπω καλα... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει πολύ αυτός ο καιρός, η ανάβαση της Δίρφυος που έκανα πριν λίγο (με ομίχλη στα ψηλά ), τα φύλλα που έχουν αρχίσει να πέφτουν από τα πλατάνια, το ότι το δάσος μας έχει πάρει άλλο χρώμα και μυρωδιά. Το φθινόπωρο είναι υπέροχο στο βουνό...Μου αρέσει που η φάση επαναλήφθηκε καρμπόν και σήμερα με την προσθήκη ψιλόβροχου. Από Δευτέρα που θα είμαι σε αξιοπρεπή σύνδεση θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι για να πάρετε μια ιδέα.
Και η κατάληξη πάλι η ίδια. Τσαγάκι στην Στενή και μετά μπριζολίδια.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μ'αρεσει που σημερα ξεκιναει το πρωταθλημα της ΕΠΣΜ...
Δε μ'αρεσει που εχω μια μικρη θλαση στους προσαγωγους και δε με βλεπω καλα...Σε ποια ομαδα παιζεις?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]