-
συγχαρητηρια φιλε μου,καναμε την ιδια επιλογη και εγω περιμενω το μαυρο p.p αυτην την εβδομαδα.....>Ο χρήστης Crius έγραψε:
Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Είμαι και εγώ ένα από τα...θύματα του 3008. Τους τελευταίους δύο μήνες βρέθηκα στο δίλημμα 3008 ή YETI. Τα λεφτά ήταν περίπου τα ίδια, το λιονταράκι υπερείχε σε εμφάνιση και εξοπλισμό, το αρκουδάκι στη τετρακίνηση. Τελικά κατέληξα στο 3008 και στις 15 του μήνα, περίπου, περιμένω ένα P.P. black perla.
Καλή χρονιά!
-
Χρόνια πολλά ....... Είμαι και εγώ ...θύματα του 3008
Είμαι στη φάση ποιος θα μου πάρει το παλιό μου αυτοκίνητο για ανταλλαγή (mx-5 2004 μοντέλο)
Αλλά έχω φάει κόλλημα με τα ξενον (800€) και ετσι θα εχω παράδοση γύρω στους 3 με 4 μήνεςΕχω αποφασίσει για Μαυρο p p 1.6 (150) με 18 ζαντες + δερματινο σαλονι+ ξενον και ετσι παω για εργοστασιακή παραγγελιά
Με αποτέλεσμα η τιμή να είναι αόριστη μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο -
Υπερβολή οι 18αρες IMHO
-
Το ξέρω ………αλλά μου αρέσουν υπερβολικά και δείχνει άλλο αυτοκίνητο με τις 18αρες.
Το έχει πάρει κανένας με ξενον ? -
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Χρόνια πολλά ....... Είμαι και εγώ ...θύματα του 3008
Είμαι στη φάση ποιος θα μου πάρει το παλιό μου αυτοκίνητο για ανταλλαγή (mx-5 2004 μοντέλο)
Αλλά έχω φάει κόλλημα με τα ξενον (800€) και ετσι θα εχω παράδοση γύρω στους 3 με 4 μήνεςΕχω αποφασίσει για Μαυρο p p 1.6 (150) με 18 ζαντες + δερματινο σαλονι+ ξενον και ετσι παω για εργοστασιακή παραγγελιά
Με αποτέλεσμα η τιμή να είναι αόριστη μέχρι να έρθει το αυτοκίνητοΤο καλο ειναι οτι θα ειναι με το νεο κινητηρα με τα 156 αλογα
-
Αφαντο ακομα το 3008. Τωρα μου ειπαν απο πεμπτη και οτι ειναι στον ασπροπυργο και απ οτι διαβαζω στο site της πεζω ειναι κατι σαν δικο τους τελωνειο. Τα νευρα μου.
-
ποτε σου ειχαν πει οτι θα στο παραδωσουν;γιατι εμενα μου λεγανε αυτην την εβδομαδα και τωρα μου το αλλαξανε για την αλλη.... >Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Αφαντο ακομα το 3008. Τωρα μου ειπαν απο πεμπτη και οτι ειναι στον ασπροπυργο και απ οτι διαβαζω στο site της πεζω ειναι κατι σαν δικο τους τελωνειο. Τα νευρα μου.
-
Παραμονη Χριστουγεννων μας ειχαν πει.
-
miatakiasg τι κυβικα το ΜΧ5? ποσα στο πηραν ανταλαγη?
Παιδια υπομονη, οι τελωνιακοι αυτοι χωροι ειναι σχεδον σαν δικες τους αποθηκες, αλλα θελουν μαι συγκεκριμενη διαδικασια για να βγουν
-
Υπομονή Σταυρούλα
Τον γάιδαρο τον έφαγες, η ουρά σου έμεινε
-
Καλα οσο θυμαμαι το πρωτο μου αυτοκινητο το 1996 vw polo οτι το ειχα παραγγειλει μαιο και ηρθε οκτωβριο νιωθω καλυτερα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
miatakiasg τι κυβικα το ΜΧ5? ποσα στο πηραν ανταλαγη?Ειναι 1.6 του 2004 φουλ εξτρα με 23.000 χιλ Δεν μου το πηραν ακομα μαζεύω πρόσφορες, εως τωρα εχω 12.000€ και βλεπουμε..........
-
1,6?
-
Παιδια εχει σκεφτει κανεις για διαμηκεις μπαρες οροφης;και αν ναι γνωριζει κανεις το κοστος;
-
Οταν ειχαμε παει στην αντιπροσωπεια ειχε ενα 207 station wagon με διαμηκεις μπαρες οροφης και ο αντρας μου ρωτησε ποσο πανε στο 3008. Μας ειπαν οτι δεν μπαινουν σε 3008 ,μονο καθετες μπαινουν.
-
οι καθετες δεν εχουν νοημα,εγω το σκεφτομουν πιο πολυ για ομορφια παρα για φορτωση πραγματων...
-
Κι εμας μας αρεσε το 207 γι αυτο ρωτησαμε αλλα πηραμε αρνητικη απαντηση. Εκτος κι αν δεν ηξερε τι του γινεται. Ψαχνω παντως στο google μηπως βρω καμια φωτο του 3008 με μπαρες και δεν εχει.
Το 207 sw. Ωραιο αμαξακι.
-
Τέτοιες μπάρες;
-
Ναι αλλα αυτο δεν ειναι το 3008. Το γραφει μεν αλλα ειναι αλλιως στο πισω μερος.
-
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Ναι αλλα αυτο δεν ειναι το 3008. Το γραφει μεν αλλα ειναι αλλιως στο πισω μερος.Photoshopιά;;;
Peugeot 3008 '08