Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    3ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 4/5/6-7-2008
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. 3ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 4/5/6-7-2008
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Ελληνικοί Αγώνες
    8
    24
    56
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      platis last edited by

Ο χρήστης jei έγραψε:

Κάτι έχω χάσει μάλλον, διαβάζω και βλέπω τα εξής,
      αναβολή στην αναβολή, ανακοινωση μη συμμετοχής από αγωνιζόμενους, απάντηση, κράξιμο στα καπάκια, απόλυτα δικαιολογημένο,και μετά θέτεις εαυτόν στη διάθεση της οργάνωσης? ποιά η διαφορά από το να πάς να τρέξεις?

Ναι φιλε μου καλα βλέπεις.
      Απλα κάποιοι νομίζουν οτι έχουμε κατι προσωπικο με την ΑΟΛΑΠ και οτι όλα αυτα έγιναν εκ του πονηρου. Ετσι θεωρω οτι με τη κινηση μου αυτη φαίνεται καθαρα οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΑΟΛΑΠ και τους εξαιρετικούς αγώνες που διοργανώνει.
      Εχουμε πρόβλημα με τη 2η αναβολή και το πώς έγινε. Εγω θα κατέβαινα στον αγώνα αλλα απο τη στιγμη που αποφάσισαμε να 'εξεγερθούμε' φυσικά υπέγραψα και υπερασπίζομαι τις δίκαιες θέσεις μας. Απλα μετα απο αυτη την εξέλιξη πιστευω οτι οποιαδήποτε λέσχη θα το σκεφθει 2 φορες πριν αναβάλει αγώνα 'δήθεν' για καυσωνες
      Και ειλικρινα πολυ θελω να παω το ΣΚ στο Ολυμπιακο(οχι όμως ως αγωνιζόμενος) διότι πάντα η φιλοξενία αλλα και οι άνθρωποι του ΑΟΛΑΠ είναι εξαιρετικοι.

Δεν θελω να μπλεκω στα δικα σας, αλλά ειδατε? Τελικα οτι κι αν κανει κανεις, καποιοι θα βρεθουνε να λενε...
      Πινουμε πολυ Frappe (ευτυχως )

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • J
        jei last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:

Κάτι έχω χάσει μάλλον, διαβάζω και βλέπω τα εξής,
        αναβολή στην αναβολή, ανακοινωση μη συμμετοχής από αγωνιζόμενους, απάντηση, κράξιμο στα καπάκια, απόλυτα δικαιολογημένο,και μετά θέτεις εαυτόν στη διάθεση της οργάνωσης? ποιά η διαφορά από το να πάς να τρέξεις?

Ναι φιλε μου καλα βλέπεις.
        Απλα κάποιοι νομίζουν οτι έχουμε κατι προσωπικο με την ΑΟΛΑΠ και οτι όλα αυτα έγιναν εκ του πονηρου. Ετσι θεωρω οτι με τη κινηση μου αυτη φαίνεται καθαρα οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΑΟΛΑΠ και τους εξαιρετικούς αγώνες που διοργανώνει.
        Εχουμε πρόβλημα με τη 2η αναβολή και το πώς έγινε. Εγω θα κατέβαινα στον αγώνα αλλα απο τη στιγμη που αποφάσισαμε να 'εξεγερθούμε' φυσικά υπέγραψα και υπερασπίζομαι τις δίκαιες θέσεις μας. Απλα μετα απο αυτη την εξέλιξη πιστευω οτι οποιαδήποτε λέσχη θα το σκεφθει 2 φορες πριν αναβάλει αγώνα 'δήθεν' για καυσωνες
        Και ειλικρινα πολυ θελω να παω το ΣΚ στο Ολυμπιακο(οχι όμως ως αγωνιζόμενος) διότι πάντα η φιλοξενία αλλα και οι άνθρωποι του ΑΟΛΑΠ είναι εξαιρετικοι.

Δεν θελω να μπλεκω στα δικα σας, αλλά ειδατε? Τελικα οτι κι αν κανει κανεις, καποιοι θα βρεθουνε να λενε...
        Πινουμε πολυ Frappe (ευτυχως )

Και να κάνει θα λένε και να μη κάνει θα λένε... Θα γνωριστούμε απο κοντα αυριο...με φραπέ ή χωρίς αλλα σίγουρα με πολλές ιδέες

• M
          manavis last edited by

From: George Kikizas
          To: ΠΥΡΓΟΥ ΑΟΛΑΠ
          Sent: Tuesday, August 26, 2008 7:24 AM
          ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΟΛΑΠ

Αγαπητη ΑΟΛΑΠ,

Σας κοινοποιω την επιστολη που εστειλα προς τους φιλους που υπογραφουν την προθεση τους για αποχη απο το 3ο Ιστορικο Ολυμπιακο Ραλλυ.

Σας δηλωνω οτι διαχωριζω πληρως την θεση μου. Δεν βρισκω κανενα απολυτως νοημα στην αδικαιολογητη αυτη αντιδραση. Ελπιζω το Ραλλυ να διεξαχθει κανονικα και πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο τους υπογραφοντες θα αλλαξουν γνωμη.

Γιωργος Κικιζας

Αγαπητοι φιλοι,

Θεωρω λιγο υπερβολικη την (οψιμη) αντιδραση σας για την νεα ημερομηνια διεξαγωγης του 3ου Ιστορικου Ολυμπιακου Ραλλυ.

Ειναι γνωστο οτι η περιοχη της Ηλειας επληγη δυο φορες απο θεομηνιες και ηταν απολυτως φυσικο να γινει αναβολη της αρχικης ημερομηνιας.

Ο ορισμος της δευτερης ημερομηνιας εγινε για τον Ιουλιο και εκ των υστερων απεδειχθη οτι α) ηταν μια εβδομαδα προ του Ιστορικου Ραλλυ Κυπρου (οσοι συμμετειχαμε στην Κυπρο θα επρεπε να φορτωσουμε τα αυτοκινητα μας απο την προηγουμενη Δευτερα στο καραβι), β) ακομα τα προβληματα στον Νομο δεν ειχαν ξεπεραστει οποτε δεν υπηρχε και πολυ διαθεση των Ηλειων για Ραλλυ και γ) ηταν μεσα στις ζεστες του Ιουλιου που πιθανως καποιοι ειχαν προγραμματισει τις διακοπες τους.

Για ολους αυτους τους λογους ανεβληθη για δευτερη φορα για τις αρχες Σεπτεμβριου, υποθετω με την συμφωνη γνωμη του Χρ. Αποστολιδη – ΕΘΕΑ και λαμβανοντας υπ οψη και τις αλλες υποχρεωσεις της Λεσχης. Δεν βλεπω καποιο προβλημα σε αυτο , ουτε μεχρι τωρα υπηρξαν αλλες αναβολες αγωνων που να «αναστατωνουν» το προγραμμα.

Πιστευω οτι αρκετη κριση περναει το σπορ του αυτοκινητου στην Ελλαδα και καλο ειναι να μην προσθεσουμε αλλο ενα προβλημα με την αδικαιολογητη αποχη μας και αρα με το μποϋκοταζ του Ιστορικου Ολυμπιακου Ραλλυ.

Πολυ φιλικα

Γιωργος Κικιζας

Με τιμή
          Το Δ.Σ. της ΑΟΛΑΠ

• D
            dionaolap last edited by

Πρέπει να σεβόμαστε όλοι και την Ηλεία και τους ανθρώπους. Μετά από μεγάλες καταστροφές όταν σβήσουν τα φώτα της κάμερας, μένουμε μόνοι με τις πληγές. Μην τα βάζετε με τη λέσχη που σέβεται τις προτεραιότητες τον συμπολιτών μας.
            Ευχαριστώ.

• J
              jei last edited by

Αγαπητέ dionaolap
              εάν (επαναλαμβάνω ΕΑΝ και μονο ΕΑΝ - δυστυχώς δεν διευκρινίζετε σε ποιο/α posts αναφέρεστε) το παρακάτω σχόλιο...

Ο χρήστης dionaolap έγραψε:
              Πρέπει να σεβόμαστε όλοι και την Ηλεία και τους ανθρώπους. Μετά από μεγάλες καταστροφές όταν σβήσουν τα φώτα της κάμερας, μένουμε μόνοι με τις πληγές. Μην τα βάζετε με τη λέσχη που σέβεται τις προτεραιότητες τον συμπολιτών μας.
              Ευχαριστώ.

...αφορά και εμένα, παρακαλώ να διαβάζετε πιο προσεκτικά τα posts μου και να είστε πιο προσεκτικός οταν αναφέρεστε σε 'σεβασμό', 'καταστροφές', 'πληγές', 'προτεραιότητες', διότι ΕΑΝ(και πάλι) αναφέρεστε ΚΑΙ στα δικά μου posts σας θυμίζω τα παρακάτω προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης:

Η πρώτη αναβολή έγινε ως γνωστόν λόγω του μεγάλου σεισμού που έπληξε την περιοχή της Ηλείας (και κατά περίπτωση τις περιοχές που βρίσκονταν πάνω στη διαδρομή του αγώνα).

Και πολυ καλώς αναβλήθηκε! Ολοι μαζί σας.

Ευχαριστώ...περιμένω τη διευκρίνισή σας

Επισης περιμένω απάντηση απο τον manavis για τα posts μου...αλλα μάλλον απαντά επιλεκτικά...
              ...και φυσικά φαντάζομαι οτι η δημοσιοποίηση ΜΙΑΣ επιστολής συμπαράστασης προς την ΑΟΛΑΠ απο ΕΝΑΝ αγαπητό φίλο και συναγωνιζόμενο δεν μπορεί να θεωρηθεί απάντηση στα επιχειρήματα/γεγονότα που παραθέτω στα posts μου.

Ιάσων Φωτόπουλος ή jei

• First post
                Last post
              • 1
              • 2
              • 2 / 2
              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                • ΕΛΛΑΔΑ
                • ΚΟΣΜΟΣ
                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ