-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Διπλό και μόνο την Κυριακή.Όχι τίποτα άλλο,για να σταματήσει ο kouk να γράφει post σαν το παρακάτω:
ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΣΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝ
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σταματήσω?
ΝΤΟΥΥΥΣΑΑΑΑΑΑΝΝΝ!!!!!!!!!!!!!
-
Θα τα αρχισω εγω μετα τα ΝΤΟΥΣΑΝ
-
koyke θα κάνεις καμιά πρόβλεψη ? Η μόνο ντούσαν ντούσαν θα διαβάζουμε?
-
Λες και δεν ξερεις τι θα σου πει.. Αφου ρε συ εχουν παραισθησεις,νομιζουν οτι θα πεταξουν 3 γκολακια λες και εμεις ειμαστε πανθηρωνιος υποδιαλυση.. Παντως να πουμε συγχαρητηρια στην ομαδα που εκανε διπλο μετα απο 17 αγωνιστικες,εκανε χτες την 3η συνεχομενη νικη της (ρεκορ... ) και θα τερματισει στο -25 απο τον πρωταθλητη ολυμπιακο.Αλλα νταξ εχουν προβληματα τα παιδια..
-
Η πλάκα είναι ότι και φέτος (όπως και πέρσι άλλωστε ) δε βλέπω πως θα μπορούσε να χάσει ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ.
Πέρσι όμως είδαμε τι έγινε, με το χειρότερο Ολυμπιακό που έχω δει ποτέ ίσως...
Βέβαια αυτά γίνονται 1 φορά στα 100 χρόνια... -
Επειδη εχουμε προβληματα διοικησης σημαινει οτι θα καθησουμε να χασουμε αγαπητε?Μεγα λαθος αν πιστευετε αυτο .Απλα ο Ντουσαν θελει αυτη την νικη για το γοητρο που χασαμε φετος απο τα λαθη των διοικουντων .Εφερε νικες εστω και δυσκολα και εφτασε την Κυριακη να 'κοροιδευει' τον περσινο νικητη Πανιωνιο σε σημειο ξεφτιλας.Λοιπον δυσκολα η οχι η ΑΕΚ θα νικησει γιατι δυστηχως για σας δεν εχει ανχος για πρωταθλημα και τωρα επιτελους εχει και ηθικο να χτυπησει με δυναμη ενα ντερμπι.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Αλλωστε ο Ολυμπιακος θα κατεβει με τα δευτερα ,απαξιωνεται. -
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
koyke θα κάνεις καμιά πρόβλεψη ? Η μόνο ντούσαν ντούσαν θα διαβάζουμε?Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
koyke θα κάνεις καμιά πρόβλεψη ? Η μόνο ντούσαν ντούσαν θα διαβάζουμε?
Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.
To penalty πάντως στο 0-0 του κυριάκου το πνίξαμε για τα καλά...έτσι για να πάει με καλή ψυχολογία ο -14 στο ματσάκι (δεν τολμάω ΚΑΝ να το ονομάσω ντέρμπυ)..
Αισιόδοξο σε βρίσκω πάντως, και δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία...
-
Θα παίξει ρόλο και η απόδοση μερικών παικτών και από τις δυο ομάδες,αν δηλαδή θα ''τραβήξουν'' που λέμε αυτοί που συνήθως κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι.Αν π.χ. ο Πελετιέρι από την ΑΕΚ δεν βρεθεί στη μέρα του ή ο Γκαλέτι του Ολυμπιακού,δυο τυχαία παραδείγματα.
Πάντως το ντέρμπι στην οικογένεια άρχισε.
Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από τον αδερφό μου και ο πατέρας μου με κοιτάει με μισό μάτι. -
Αφενος θα τους κοιτας απο ψηλα και αφετερου ετσι --->
-
Θα παίξει ρόλο και η απόδοση μερικών παικτών και από τις δυο ομάδες,αν δηλαδή θα ''τραβήξουν'' που λέμε αυτοί που συνήθως κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι.Αν π.χ. ο Πελετιέρι από την ΑΕΚ δεν βρεθεί στη μέρα του ή ο Γκαλέτι του Ολυμπιακού,δυο τυχαία παραδείγματα.Πολύ σωστό. Πάντως, έτσι όπως έχει γίνει ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, καλή μπάλα, ειδικά αν βρέξει, δεν θα δούμε.
Η αισιοδοξία μου στηρίζεται στο ότι ο Ολυμπιακός, τις τελευταίες εβδομάδες, βρίσκεται σε πτώση. Νομίζω, μάλιστα, ότι έτσι είναι το πλάνο του Βαλβέρδε. Για να μπορεί να αποδώσει σε λίγο στην Ευρώπη. Αντίθετα, με τον Μπάγιεβιτς, η ΑΕΚ κάθε Κυριακή είναι καλύτερη. Δεν παίζουμε ακόμα το φοβερό ποδόσφαιρο αλλά γίναμε ομάδα. Και αποκτήσαμε και αποτελεσματικότητα.
Όπως και να είναι, πρόκειται για ντέρμπυ. Ο καλύτερος και ο τυχερότερος θα κερδίσει.Πάντως το ντέρμπι στην οικογένεια άρχισε.
Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από τον αδερφό μου και ο πατέρας μου με κοιτάει με μισό μάτι.Ακόμα και στο ΑΕΚ-ΠΑΟ τους έβαζα και φώναζαν Ντούσαν!!!
Εμείς είμαστε 'καθαρή' οικογένεια.Παναθηκαϊκοι και ΑΕΚτζήδες!!! -
Τωρα εξηγουνται ολα... Παο παοκ αεκ φιλικα σωματεια. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΑ...
-
Δεν ξερω αν το ειδατε,αλλα η γυναικα του Καν ειναι τρελη βρωμιτσα...
Στα...ποδοσφαιρικα τωρα,το νεο παλτο του Βαο,ο Νταβιντ,μαλλον καταληγει και αυτος με τη σειρα του δανεικος στο παραρτημα...αληθεια,υπαρχει ακομα ανθρωπος που αντιδρα με τη λεξη παραρτημα οσον αφορα τον οφη; Δε θα μου προκαλεσει εκπληξη να το πει καποιος απλα θελω να δω ποσοι χαζουληδες ακομα υπαρχουν.
-
Ρε συ Πασχάλη, δοκίμασε να γράψεις χωρίς τα υποκοριστικά. Εύκολο είναι.
-
Θα παίξει ρόλο και η απόδοση μερικών παικτών και από τις δυο ομάδες,αν δηλαδή θα ''τραβήξουν'' που λέμε αυτοί που συνήθως κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι.Αν π.χ. ο Πελετιέρι από την ΑΕΚ δεν βρεθεί στη μέρα του ή ο Γκαλέτι του Ολυμπιακού,δυο τυχαία παραδείγματα.Πάντως το ντέρμπι στην οικογένεια άρχισε.
Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από τον αδερφό μου και ο πατέρας μου με κοιτάει με μισό μάτι.Και πολυ καλα σου κανουνε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ξερω αν το ειδατε,αλλα η γυναικα του Καν ειναι τρελη βρωμιτσα...Στα...ποδοσφαιρικα τωρα,το νεο παλτο του Βαο,ο Νταβιντ,μαλλον καταληγει και αυτος με τη σειρα του δανεικος στο παραρτημα...αληθεια,υπαρχει ακομα ανθρωπος που αντιδρα με τη λεξη παραρτημα οσον αφορα τον οφη; Δε θα μου προκαλεσει εκπληξη να το πει καποιος απλα θελω να δω ποσοι χαζουληδες ακομα υπαρχουν.
Για το πόστ
Επι του θέματος...
Μεγάλη ξεφτίλα να είσαι παράρτημα ρε παιδί μου!!!!!
Από την άλλη, είναι μαγκιά να έχεις παραρτήματα!!!!!!Αλλά τί λέω? Δεν έχει αποδειχθεί ακόμα!!!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αφενος θα τους κοιτας απο ψηλα και αφετερου ετσι --->Τον αδερφό μου λίγο δύσκολο να τον κοιτάξω από ψηλά γιατί είναι 1.86 και εγώ κοντύτερος
Θα παίξει ρόλο και η απόδοση μερικών παικτών και από τις δυο ομάδες,αν δηλαδή θα ''τραβήξουν'' που λέμε αυτοί που συνήθως κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι.Αν π.χ. ο Πελετιέρι από την ΑΕΚ δεν βρεθεί στη μέρα του ή ο Γκαλέτι του Ολυμπιακού,δυο τυχαία παραδείγματα.
Πάντως το ντέρμπι στην οικογένεια άρχισε.
Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από τον αδερφό μου και ο πατέρας μου με κοιτάει με μισό μάτι.Και πολυ καλα σου κανουνε.
-
Επειδή έχω μεινει λίγο εκτός τελευταια και επειδή βαριέμαι τώρα να ψάξω τις 100 τελευταιες σελίδες στο ποδοσφαιροτόπικ, σαν κάτι να πήρε το αυτί μου για επικείμενες απολλοτριώσεις οικοπέδων για να κατασκευαστεί το γηπεδο του Παναθηναϊκού, αληθεύει αυτο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επειδή έχω μεινει λίγο εκτός τελευταια και επειδή βαριέμαι τώρα να ψάξω τις 100 τελευταιες σελίδες στο ποδοσφαιροτόπικ, σαν κάτι να πήρε το αυτί μου για επικείμενες απολλοτριώσεις οικοπέδων για να κατασκευαστεί το γηπεδο του Παναθηναϊκού, αληθεύει αυτο?Δεν είσαι μόνο λίγο εκτός στα ποσοσφαιρικά αλλά γενικά έχεις χάσει επεισόδια!!!!! Εδώ γ'ινεται χαμός στη βουλή, στα κανάλια, στα δικαστήρια και δεν έχεις πάρει χαμπάρι???
-
Έχω κάνει την καλύτερη δουλεια, έχω κλεισει την τηλεόραση.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009