-
Είναι αστεία όσα λέγονται για... τρύπα στα οικονομικά της ΑΕΚ, λέει ο Νικολαΐδης
Την πεποίθηση πως το οικονομικό «άνοιγμα» της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι τόσο μεγάλο, όσο παρουσιάζεται, εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαϊδης.«Υπάρχει πάντα... τρύπα, γιατί δαπανώνται περισσότερα από τα έσοδα. 'Τρύπα' λέγεται η διαφορά της χρονιάς σε έσοδα και έξοδα. Εφέτος είναι στην ΑΕΚ γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα καλυφθούν όπως κάθε χρόνο εκ των έσω. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι άδικο να παίρνουμε τα διακανονισμένα χρέη, το άρθρο 44 που πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για έξι χρόνια, να τα βάζουμε όλα μαζί και να λέμε ότι η ΑΕΚ χρωστάει 30-35 εκατομμύρια. Είναι αστείο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέχρι πριν από δύο μήνες πρόεδρος της ΠΑΕ στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVASPORT FM.
-
Ναι, καλά. Κατά τους 'δημοσιογράφους', και ειδικά αυτούς της novasports-we-are-Olympiakos, θα ακούσουμε κι άλλα.
Το άνοιγμα, π.χ., ξεκίνησε από 4 εκ και έφτασε τα 35!!! Γουστάρωωωω!!!ΝΤΟΥΣΑΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι, καλά. Κατά τους 'δημοσιογράφους', και ειδικά αυτούς της novasports-we-are-Olympiakos, θα ακούσουμε κι άλλα.
Το άνοιγμα, π.χ., ξεκίνησε από 4 εκ και έφτασε τα 35!!! Γουστάρωωωω!!!ΝΤΟΥΣΑΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!
Τι λινκ το ειδες;
-
Το είδα εγκάθετε Τροπολιτσώτη. Αλλά εγώ δεν είμαι Κιντής! Δεν αφήνω τις φήμες να 'σέρνονται'!
-
Ο Νίκος πάλι με μάλλωσε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
edit [kouk]
Mα αυτο ειναι το θεμα ρε συ,οτι δεν πρεπει να τρωει κανεις μπαν.Μην κοιτας εμενα,εγω ημουν ειμαι και θα ειμαι στο στοχαστρο.... Eσυ μπορεις να λες ο,τι θες αν και αυτα που λετε εδω ειναι χριστοπαναγιες μπροστα σ αυτα που εστειλα εγω,αλλα δεν ξερω αν στο πα,ειμαι αλλη κατηγορια.. Aμα θες σου δινω τα πμ μου με τον αλλο τον ανεκδιηγητο να δεις μπαν τεκμηριωμενο ( ο αλλος ακομα βεβαια δεν εχει φαει κι ουτε προκειται γιατι ΕΤΣΙ...
ανεκδιηγητη ηταν ειναι και θα ειναι η συμπεριφορα καποιων ανεγκεφαλων που πισω απο ενα πληκτρολογιο προβαινουν σε χαρακτηρισμους (προσβολη ανθρωπινης υποστασης) τους οποιους αν ειχαν τα κοτσια να τους πουν σε f2f καταστασεις 8α κατεληγαν να εχουν την μορφη μπιφτεκιου...
υγ. για πολλοστη φορα αναφερεσαι στο συγκεκριμενο θεμα απο την ημερα που εγινε η αρση του ban...με ιδιαιτερους χαρακτηρισμους και υπαινιγμους...χωρις μεχρι τωρα καμια αντιδραση ουτε απο mod ουτε απο μενα...αλλα η υπομονη εχει τα ορια της
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τρεχαγυρευε τωρα.......
ΑΡΔΑΚΙΑ ολκης οι περισσοτεροι.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ανεκδιηγητη ηταν ειναι και θα ειναι η συμπεριφορα καποιων ανεγκεφαλων που πισω απο ενα πληκτρολογιο προβαινουν σε χαρακτηρισμους (προσβολη ανθρωπινης υποστασης) τους οποιους αν ειχαν τα κοτσια να τους πουν σε f2f καταστασεις 8α κατεληγαν να εχουν την μορφη μπιφτεκιου...
δικαιε κριτη των παντων
-
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να λυθεί το θέμα...
Δημοσιεύστε τα ΡΜ σας εδώ!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να λυθεί το θέμα...Δημοσιεύστε τα ΡΜ σας εδώ!
Η περιεργια σκοτωσε τη γατα Κοβαθε.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
δικαιε κριτη των παντων
η προσωπικες σου διαφορες μαζι μου οι οποιες προκυπτουν απο αλλο τοπικ του φορουμ τι σχεση εχουν στο εν λογο θεμα?
εχεις να πεις κατι επι του θεματος ουσιαστικο ή απλα σου αρεσει να δημιουργεις αναμπουμπουλα?
επισης ειρωνιες απο σενα αλλα και απο κανεναν δεν δεχομαι
ρε απαπαροι οποιος εχει να πει κατι ας το πει απο κοντα.-
get a life
-
f2f = fast 2 furious?
γιατι δε λυνετε τις διαφορες σας με μια κοντρα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
f2f = fast 2 furious?
γιατι δε λυνετε τις διαφορες σας με μια κοντρα;
δεν υπαρχει fast 2 furious...κατι σου λειπει
δεν κανω ''κοντρες''
μονο ΣΠΑΝΙΑ φιλικα ανοιγματα με ανθρωπους που μετα θα κατσουμε 8α πιουμε και ενα καφε και θα ανταλλαξουμε ανθρωπινα τις αποψεις μας
-
μονο ΣΠΑΝΙΑ φιλικα ανοιγματα με ανθρωπους που μετα θα κατσουμε 8α πιουμε και ενα καφε και θα ανταλλαξουμε ανθρωπινα τις αποψεις μας
ναι αλλα οι πολιτικα ορθοι φορουμιτες θα θυμωσουν αν δεν βγαζεις φλας στις κοντρες και μετα θα σε σχολιασουν στο φορουμ βαζοντας φατσουλες σαν και αυτη ->
ασε που δεν γινεται να ανταλλαξεις ανθρωπινα αποψεις για αυτοκινητα με τον πασχαλη
-
η προσωπικες σου διαφορες μαζι μου οι οποιες προκυπτουν απο αλλο τοπικ του φορουμ τι σχεση εχουν στο εν λογο θεμα?
εχεις να πεις κατι επι του θεματος ουσιαστικο ή απλα σου αρεσει να δημιουργεις αναμπουμπουλα?
ρε απαπαροι οποιος εχει να πει κατι ας το πει απο κοντα.-
get a life
γκετ ε λαιφ λες σ'εμενα; Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε κακομοιρη;
Εγω φιλαρακι, παρολο δεχτηκα απο γαβρο κανονικο απειλητικο προσ. μυνημα πριν απο κανα χρονο, δεν εκανα τον ρουφιανο ουτε πηγα να κλαφτω στους μοντς για να φαει μπαν ο χρηστης
και ο πασχος οσο εριστικος και αν γινεται, ξερουμε οτι κανει πλακα -ασχετα αν καμμια φορα ξεφευγει, ολοι μας το παθενουμε καποια στιγμη και αυτο-
Τωρα αν εσυ δεν μπορεις να ξεχωρησεις την πλακα απο το σοβαρο, ε τοτε παω πασοΚαι οσον αφορα τα ερωτηματα που σου εθεσα στο τοπικ του 15χρονου, αντι να απαντησεις αντρικια εκανες την κοτα και κοροιδευες απο πισω. Αιντε τωρα στο λαγουμι σου και σταματα να κανεις flame posts του κωλου
-
Αν δεν μάθεις να εκφράζεσαι δεν πρόκειται να δεις και τις δημοσιεύσεις σου!![kouk]
-
skye τι κάνει η ομαδάρα μας;
-
τα παντα ειναι στον ανθρωπο
εχω 2 καλα φιλαρακι που εχουν ενα βασικο ελλατωμα
εχουν alfa romeo
αλλα τι να κανω...αγαπα τους φιλους σου με τα ελλατωματα τους...
η διαφορα ειναι οτι τα εν λογο 2 παλικαρια εχουν το γνωθι σε αυτον και εχουν και γνωσεις για να σχολιασουν και να λειτουργησουν σε κατασταση διαλογου
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
**
ρε απαπαροι οποιος εχει να πει κατι ας το πει απο κοντα.-**get a life
γκετ ε λαιφ λες σ'εμενα; Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε κακομοιρη;
Εγω φιλαρακι, παρολο δεχτηκα απο γαβρο κανονικο απειλητικο προσ. μυνημα πριν απο κανα χρονο, δεν εκανα τον ρουφιανο ουτε πηγα να κλαφτω στους μοντς για να φαει μπαν ο χρηστης
και ο πασχος οσο εριστικος και αν γινεται, ξερουμε οτι κανει πλακα -ασχετα αν καμμια φορα ξεφευγει, ολοι μας το παθενουμε καποια στιγμη και αυτο-
Τωρα αν εσυ δεν μπορεις να ξεχωρησεις την πλακα απο το σοβαρο, ε τοτε παω πασοΚαι οσον αφορα τα ερωτηματα που σου εθεσα στο τοπικ του 15χρονου, αντι να απαντησεις αντρικια εκανες την κοτα και κοροιδευες απο πισω. Αιντε τωρα στο λαγουμι σου και σταματα να κανεις flame posts του κωλου
-
edit [kouk]
Mα αυτο ειναι το θεμα ρε συ,οτι δεν πρεπει να τρωει κανεις μπαν.Μην κοιτας εμενα,εγω ημουν ειμαι και θα ειμαι στο στοχαστρο.... Eσυ μπορεις να λες ο,τι θες αν και αυτα που λετε εδω ειναι χριστοπαναγιες μπροστα σ αυτα που εστειλα εγω,αλλα δεν ξερω αν στο πα,ειμαι αλλη κατηγορια.. Aμα θες σου δινω τα πμ μου με τον αλλο τον ανεκδιηγητο να δεις μπαν τεκμηριωμενο ( ο αλλος ακομα βεβαια δεν εχει φαει κι ουτε προκειται γιατι ΕΤΣΙ...
υγ. για πολλοστη φορα αναφερεσαι στο συγκεκριμενο θεμα απο την ημερα που εγινε η αρση του ban...με ιδιαιτερους χαρακτηρισμους και υπαινιγμους...χωρις μεχρι τωρα καμια αντιδραση ουτε απο mod ουτε απο μενα...αλλα η υπομονη εχει τα ορια της
Kακως κανω κουοτ λεγομενα σου αλλα δεν ειμαι και πολυ ησυχο παιδι γενικα. Ολα ομορφα,αυτο το 'καμια αντιδραση ουτε απο mod ουτε απο μενα' πως το εννοας δλδ; Εφαγα εγω και δεν εφαγες εσυ που μιλησες ΠΡΩΤΟΣ για αιμοροιδες κλπ (αυτο σε προσβαλε παναθεμα...) Τεσπα,θα ηθελα να δω την αντιδραση απο τη μερια σου με ενδιαφερον παντως.
Υγ: Μην εκτιθεσαι κι αλλο γιατι μπορω να βαλω ολα τα πμ κατα σειρα χρονολογικη και να γελασουν ολοι με την παρτη σου.ΑΛΑΤΙ.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009