-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εγω δε θα σε παω στην αρχαιοτητα,θα σε παω στη ριζουπολη και στη σκηνη 5 γυρισμα 1ο με τον κυριακο να λειαινει τη μανικα του Ατζα.Αντε περαστικα και ΑΛΑΤΙ (καιρο ειχα να το πω).
Και η ριζουπολη αρχαιοτητα ειναι, μαλιστα μεσαιωνας. Τωρα, αν εχετε για σημαια αντριλας τον Βουλη τον κερατουκλη, πασο.
Το αλατι κρατο το, γιατι θα το χρειαστεις για το αγγουρι - φρεσκο φρεσκο.ΥΓ. Το αλανι ειναι το ιδιο που παρακαλατε να ερθει;
ωραιος ο pro εισαι στο κλιμα του thread!
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εγω δε θα σε παω στην αρχαιοτητα,θα σε παω στη ριζουπολη και στη σκηνη 5 γυρισμα 1ο με τον κυριακο να λειαινει τη μανικα του Ατζα.Αντε περαστικα και ΑΛΑΤΙ (καιρο ειχα να το πω).
Και η ριζουπολη αρχαιοτητα ειναι, μαλιστα μεσαιωνας. Τωρα, αν εχετε για σημαια αντριλας τον Βουλη τον κερατουκλη, πασο.
Το αλατι κρατο το, γιατι θα το χρειαστεις για το αγγουρι - φρεσκο φρεσκο.ΥΓ. Το αλανι ειναι το ιδιο που παρακαλατε να ερθει;
Δικιο εχεις.το παιχνιδι εκεινο (οπως και καθε παιχνιδι οσφπ-βαο) ηταν αναπαρασταση του Μεσαιωνα με τοσες βιαιοτητες,βασανιστηρια και ΟΡΓΙΑ στο ορνιθοφαγωμενο ΠΤΩΜΑ του τετραφυλλου. Σημαια αντριλας στον οσφΠειραιως δεν ειναι κανενας ξεχωριστα αλλα ολοι οσοι ερωτοτροπουν στο αψυχο κορμι του Βαο 12 χρονια τωρα. Το αλατι ειναι σημα κατατεθεν αγαπητε,εχει αφησει εποχη και θα πρεπει να το σεβεσαι μιας και νιουμπας στο τοπικο.Το αγγουρι το τρως 12 χρονακια τωρα που απλα δεν υπαρχεις στο χαρτη,βαζεις 4 τζουρες αλατακι ΧΟΝΤΡΟκομμενο και ΞΥΔΑΚΙ για να ταιριαζει στην ξινη πραγματικοτητα που βιωνεις απο τη γεννηση σου ως αιωνια 2ος. Αυτα,αν και ειχα αποφασισει να ειμαι λιγο πιο χαλαρος πλεον στο τοπικό αυτο,ωστοσο με κατι τετοια ποστ θυμαμαι τον παλιο καλο εαυτο μου και κοινως δεν εχεις στον ηλιο μοιρα. Αντε την 4αρα σου και αλατι τωρα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δικιο εχεις.το παιχνιδι εκεινο (οπως και καθε παιχνιδι οσφπ-βαο) ηταν αναπαρασταση του Μεσαιωνα με τοσες βιαιοτητες,βασανιστηρια και ΟΡΓΙΑ στο ορνιθοφαγωμενο ΠΤΩΜΑ του τετραφυλλου. Σημαια αντριλας στον οσφΠειραιως δεν ειναι κανενας ξεχωριστα αλλα ολοι οσοι ερωτοτροπουν στο αψυχο κορμι του Βαο 12 χρονια τωρα. Το αλατι ειναι σημα κατατεθεν αγαπητε,εχει αφησει εποχη και θα πρεπει να το σεβεσαι μιας και νιουμπας στο τοπικο.Το αγγουρι το τρως 12 χρονακια τωρα που απλα δεν υπαρχεις στο χαρτη,βαζεις 4 τζουρες αλατακι ΧΟΝΤΡΟκομμενο και ΞΥΔΑΚΙ για να ταιριαζει στην ξινη πραγματικοτητα που βιωνεις απο τη γεννηση σου ως αιωνια 2ος. Αυτα,αν και ειχα αποφασισει να ειμαι λιγο πιο χαλαρος πλεον στο τοπικό αυτο,ωστοσο με κατι τετοια ποστ θυμαμαι τον παλιο καλο εαυτο μου και κοινως δεν εχεις στον ηλιο μοιρα. Αντε την 4αρα σου και αλατι τωρα.
Πασχο, παρακολουθω καιρο το τοπικο και εχει πλακα που νομιζεις οτι εισαι καουμπους εδω μεσα. Η δε επιχειρηματολογια σου για το μεγκα ποστ πρεπει να παιχτει στον Θεμο - μετα το γιατι δεν παιρνει τηλεφωνο ο Δουρος εχουμε το γιατι κλειδωθηκε το ποστ και ανοιχτηκε νεο. Απλα σου λεω κατι που σου ειπε και καποιος πιο σεβασμιος παλιοτερα (γιατι εγω ειμαι νιουμπας κι εσυ ο γεροπαλιουρας), με τις παπαριες που γραφετε εδω μεσα, απλως διωχνετε κοσμο. Κι οταν σας απανταει καποιος στο ιδιο στυλ, ζοριζεστε κιολας...
Κατα τα αλλα, σε αντιθεση με σενα, στα κρισιμα χρονια που διαμορφωνουν και χαρακτηρα, ημουν καβαλα για καμια 15αρια χρονια. Γι αυτο δεν εχω και κομπλεξ.Αντε γειες, αλατια, πιπερια και σκορδα.-
-
Σωραιος.Αντε καλο απογιομα..
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
πες οτι θες πασχο, αλλα το γαυρος στα αγγλικα γινεται gayros. Αλλοι το εχουν στο ονομα τους βλεπω..το σωστό είναι gauros...
ξέρουμε ξέρουμε ....κάθε καλοκαίρι είστε οι πρωταθλητές της επόμενης σεζόν....μέχρι να έρθει ο Νοέμβρης....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πες οτι θες πασχο, αλλα το γαυρος στα αγγλικα γινεται gayros. Αλλοι το εχουν στο ονομα τους βλεπω..
το σωστό είναι gauros...
ξέρουμε ξέρουμε ....κάθε καλοκαίρι είστε οι πρωταθλητές της επόμενης σεζόν....μέχρι να έρθει ο Νοέμβρης....
τώρα απλώσαμε τέντα........
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω δε θα σε παω στην αρχαιοτητα,θα σε παω στη ριζουπολη και στη σκηνη 5 γυρισμα 1ο με τον κυριακο να λειαινει τη μανικα του Ατζα.Αντε περαστικα και ΑΛΑΤΙ (καιρο ειχα να το πω).Τα δοντια που εχασε ο τζιοβαννι τα βρηκε τελικα; Ο Δουρος πηρε τηλεφωνο στην Σταη; Στεγνωσαν τα δακρυα του Αλεφα;
Αλλα κυριως αυτο: Ανακαλυψε ο κερατουλης βουλης ποιος κρυβοταν στην ντουλαπα του;το σωστό είναι GAYros...
μωρε ακουμε τι σου λεω, GAYros ειναι το σωστο
-
Στης Πάργας τον ανήφορο,κανέλλα και γαρύφαλο.
-
Αντε ξεκινανε και οι ευρωπαικες υποχρεωσεις των συλλογων μας!
Ο Πανιωνιος με OFK Beograd στι 6 Ιουλιου για το Ιντερτοτo, και μετα περιμενει η Ναπολι.
Αυριο μαθαινει και ο Παναθηναικος τον αντιπαλο για τον 2ο προκριματικο...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αντε ξεκινανε και οι ευρωπαικες υποχρεωσεις των συλλογων μας!Ο Πανιωνιος με Ναπολι στι 19 Ιουλιου για το Ιντερτοτ.
Αυριο μαθαινει και ο Παναθηναικος τον αντιπαλο για τον 2ο προκριματικο...
για να δούμε θα είμαστε έτοιμοι ?
-
γιατι να μην ειμαστε;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
γιατι να μην ειμαστε;πότε είναι οι αγώνες ?
-
29-30/7 οι πρωτοι αγωνες και 5-6/8 οι δευτεροι
Και περνοντας στον 3ο προκριματικο, ειμαστε στους ισχυρους
-
άντε να δούμε κάτι διαφορετικό φέτος........
-
Μακάρι να δούμε ότι είδαμε και πέρσι, τουλάχιστον, ή κάτι ακόμα καλύτερο. Ήταν μια εκπληκτική χρονιά η περσινή.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μακάρι να δούμε ότι είδαμε και πέρσι, τουλάχιστον, ή κάτι ακόμα καλύτερο. Ήταν μια εκπληκτική χρονιά η περσινή.Eκπληκτική από ποια άποψη?
Αν εννοείς το τζέρτζελο που έγινε με τις 4άρες και τις ενστάσεις ΟΚ, αλλά από την άποψη θεάματος μία απ'τα ίδια ήταν.
Άντε να βάλουμε στα θετικά και κάποια παραπάνω ενδιαφέροντα παιχνίδια λόγω πλέι-οφ.. -
Για τα ευρωπαϊκα ματς μιλαγε ο Κουκος.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Για τα ευρωπαϊκα ματς μιλαγε ο Κουκος.A, OK!
Nαι, στην Ευρώπη ήταν καλύτερα τα πράγματα για τις ελληνικές ομαδες, αν και θα μπορούσαν καλύτερα. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Για τα ευρωπαϊκα ματς της ΑΕΚ μιλαγε ο Κουκος. -
Δυναμό Τιφλίδας-Ρούναβικ (Νησιά Φερόες).
Ο νικητής θα έχει τη ''χαρά'' να αντιμετωπίσει τον Βγενό..... εεεεεε.....τον Παναθηνα'ι'κό στον 2ο προκριματικό του Ch. L.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009