-
Αν κινείστε στην περιοχή της διασταύρωσης Μεσογείων-Κατεχάκη θα γνωρίζετε ότι όσοι έρχονται από τον περιφερειακό (από Ηλιούπολη κλπ) έχουν 2 λωρίδες για στροφή αριστερά.
Συνήθως υπάρχει μία λωρίδα για αριστερά αλλά κάποιος τρόμπας κάθετε δεξιά αυτής με αποτέλεσμα να κακοποιεί σεξουαλικώς την κυκλοφορία.
Μεσογείων και Κατεχάκη οι λωρίδες είναι δύο (από τον περιφερειακό). Κάποιος που δεν ξέρει θα στηθεί στη 2η από αριστερά για να κινηθεί ευθεία και θα την πατήσει. Δεν θα καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος και θα αρχίσει την κόρνα.
Το ίδιο ισχύει και στη Βεΐκου στη στροφή αριστερά για Λαμπρινή-Περισσό. Το ξέρω (τα βελάκια στην άσφαλτο είναι μισοσβησμένα αλλά όχι αόρατα). Έχει τύχει να στηθώ στη 2η από αριστερά λωρίδα για να στρίψω αριστερά και να με βρίσουν.
Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;
-
Αν κινείστε στην περιοχή της διασταύρωσης Μεσογείων-Κατεχάκη θα γνωρίζετε ότι όσοι έρχονται από τον περιφερειακό (από Ηλιούπολη κλπ) έχουν 2 λωρίδες για στροφή αριστερά.
Συνήθως υπάρχει μία λωρίδα για αριστερά αλλά κάποιος τρόμπας κάθετε δεξιά αυτής με αποτέλεσμα να κακοποιεί σεξουαλικώς την κυκλοφορία.
Μεσογείων και Κατεχάκη οι λωρίδες είναι δύο (από τον περιφερειακό). Κάποιος που δεν ξέρει θα στηθεί στη 2η από αριστερά για να κινηθεί ευθεία και θα την πατήσει. Δεν θα καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος και θα αρχίσει την κόρνα.
Το ίδιο ισχύει και στη Βεΐκου στη στροφή αριστερά για Λαμπρινή-Περισσό. Το ξέρω (τα βελάκια στην άσφαλτο είναι μισοσβησμένα αλλά όχι αόρατα). Έχει τύχει να στηθώ στη 2η από αριστερά λωρίδα για να στρίψω αριστερά και να με βρίσουν.
Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;
-
Δηλαδη ποιος θα ειναι αυτος που θα αστυνομευσει ολα αυτα που πολυ σωστα αναφερεις....και που θα δωσει τη λυση, εχεις καποιο θεσμικο οργανο της πολιτειας υποψιν σου...???? Εγω παντως οχι...... δυστυχως και ετσι καταληγουμε να βριζουμε απο μεσα μας η απ'εξω μας για ολα αυτα που βλεπουμε να συμβαινουν γυρω μας.....για να μην χρειασθει να πληρωνουμε ψυχιατρο αργοτερα...
-
animals animals animals
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δηλαδη ποιος θα ειναι αυτος που θα αστυνομευσει ολα αυτα που πολυ σωστα αναφερεις....και που θα δωσει τη λυση, εχεις καποιο θεσμικο οργανο της πολιτειας υποψιν σου...???? Εγω παντως οχι.......Δίκιο έχεις.... από πότε είναι δουλειά της αστυνομίας να ασχολείται με την αστυνόμευση και την τήρηση των νόμων.... Εδώ έχουν να προστατεύσουν όλους τους ψευτοεπώνυμους, θέλουμε να αστυνομεύσουν κιόλας??? Αυτό έλειπε να τους φορτώσουμε και την αστυνόμευση.... Μην τους αναγκάσουμε να βγούν στους δρόμους, να κλείνουν εθνικές οδούς, να οδύρονται για την εκμετάλλευση από τον εργοδότη τους....
Στο φανάρι για αριστερά