-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ: πού έχει καλό επιτάφιο? θα μαι αντίχριστος αν πάω και φωτογραφίζω ?
Στις αντιπροσωπειες VW..μπες μεσα και ζητα να φωτογραφισεις γκολφ.Θα σε περασουν για μαζοχα αλλα who cares..
ξεχνας τα κειμηλια απο την προηγουμενη δεκαετια (λεγε με 147) που υπαρχουν ακομα στις αντιπροσωπειες της alfa..
αυτες τουλαχιστον εχουν και ιστορικο ενδιαφερον...
τα golf ειναι τοσο βαρετα...
(και καινουρια )1ον την 147 μπορεις να πας να την φωτογραφισεις και να σε πουν και γουστοζο...
2ον τα γκολφ δεν ειναι καινουρια (μπλιαχ,ειναι αναγκη σημερα να μιλαμε για γκολφ; ) απλα εχουν καινουριο ονομα... -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Νταξ αν εχεις θετικη διαθεση,εισαι τυφλος γερμανοφιλος και δεν κοιτας ποτε γυρω σου ΜΠΟΡΕΙ και να την παλεψεις μεσα...
+1
κάνω +1 σε ποστ του πάσχου...
δεν είμαι καλάΚοιτα ο σκαι πηρε μιτο,ο κιουσης ΘΑ παρει μιτο GTA ( ) οποτε εισαι στο σωστο δρομο. Στο χω ξαναπει αλλωστε,οταν ερθει η στιγμη να παρεις την αλφα πρωτα εσυ και μεταο Vasgti,θα ποσταρω ενα 'νενικηκαμεν' και θα δωσω τον κωδικο μου στον ρατανπλαν να χει να παιζει..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νταξ αν εχεις θετικη διαθεση,εισαι τυφλος γερμανοφιλος και δεν κοιτας ποτε γυρω σου ΜΠΟΡΕΙ και να την παλεψεις μεσα...
Mετανοείτε Αντίχριστοι! Ηρθε το τέλος!
Το τελος δεν ηρθε,απλα κανεις την συνηθη διαδρομη,παρε τωρα γερμανικο,μετα παρε κανα κορεατη να πηγαινεις λαικη και στο τελος οταν θα χεις σοβαρευτει και θες το απολυτο θα δεις τι θα παρεις..
Επειδη ειναι και ψιλοταφος το κουπριδι,πες μου να παμε μαζι να βαλουμε ενα προγραμματακι στην Overload που χω και κονε..(αν εχεις συμπληρωσει 20000 χλμ δλδ αν εχεις αλλαξει τουρμπινα ηδη 2 φορες,μη με παρεις,αστο.. )
-
πασχο πες μου ενα λογο να παρω gta
να χω μικροτερο αυτοκινητο με εκνευριστικα κακους χωρους(συγκρινεται με c2 και χανει ανετα απο clio 2 σε χωρους παντα) με πιο σαπια πλαστικα,κουτσουρο, το οποιο θα ειναι ελαχιστα γρηγοροτερο στην ευθεια(αν θα ναι κιολας) με κινηση εμπρος?γιατι να το κανω αυτο ?
να μου λεγες για καμια milano να καταλαβω, οχι και mito..
-
για σταματηστε με τα κουβαδακια σας θα ασχολουμαστε τωρα
μονο η λαντσια βγαζει αμαξια,ολα τα αλλα ειναι για κλωτσιες,αντε μην αρχισω και μετραω πρωταθληματα στο ραλυ.
η βασιλισσα του ποδοσφαιρου ειναι η ρεαλ και των ραλυ η λαντσια.
ανιστορητοι,αμορφωτοι, διαβαστε λιγο ιστορια και μετα μιληστε. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
για σταματηστε με τα κουβαδακια σας θα ασχολουμαστε τωρα
μονο η λαντσια βγαζει αμαξια,ολα τα αλλα ειναι για κλωτσιες,αντε μην αρχισω και μετραω πρωταθληματα στο ραλυ.
η βασιλισσα του ποδοσφαιρου ειναι η ρεαλ και των ραλυ η λαντσια.
ανιστορητοι,αμορφωτοι, διαβαστε λιγο ιστορια και μετα μιληστε.2009 lancia...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πασχο πες μου ενα λογο να παρω gta
να χω μικροτερο αυτοκινητο με εκνευριστικα κακους χωρους(συγκρινεται με c2 και χανει ανετα απο clio 2 σε χωρους παντα) με πιο σαπια πλαστικα,κουτσουρο, το οποιο θα ειναι ελαχιστα γρηγοροτερο στην ευθεια(αν θα ναι κιολας) με κινηση εμπρος?γιατι να το κανω αυτο ?
να μου λεγες για καμια milano να καταλαβω, οχι και mito..
εγω παντως φιλε elteo να την πω την αμαρτια μου σε mito θα πηγαινα
Απ αυτο πιαστηκα ρε μην το δενεις κι εσυ... Απλα προσπαθω να βαλω σε σωστο δρομο μια χαμενη περιπτωση,τον v@sili. Ο κορσαιρ δεν κανει καλη δουλεια σ αυτο τον τομεα,οποτε καποιος πρεπει να τον μαζεψει.. Αμεσως εσυ να μου δυσκολεψεις το λειτουργημα (γιατι περι τετοιου προκειται )
Καταλαβες τωρα γιατι πρεπει να παρεις μιτο;
-
καταλαβα
παντως σε σουπερμινι αυτη τη στιγμη και σε αυτα τα λεφτα η μιτο ρουλαρει
-
για αμαξια μιλαμε οι για παιχνιδομηχανες
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μονο η λαντσια βγαζει αμαξια,ολα τα αλλα ειναι για κλωτσιες
Kάποτε έβγαζε,μια φορά κι εναν καιρό.
Από Delta εποχής και μετά όλα είναι μαζέματα από fiat και alfa. -
Που κολλαει η MiTo με το Leon ρε σεις;
Το Leon παιζει στην κατηγορια 147/149, και επειδη η 147 εχει παλιωσει (προσφερεται ομως σε πολυ καλη τιμη που βεβαια δεν εχει να λεει γιατι χανεις με τη μια σε μεταπωληση) και η 149 ή οπως θα λεγεται δεν εχει ερθει, τα εναλλακτικα του gruppo σε σχεση με το Leon ειναι το Bravo και η DeltaTo Leon ειναι πολυ καλο αυτοκινητο ΙΜΟ και πολυ καλο σε χωρους ενω και στην οδηγηση μια χαρα ικανοποιει. Το εσωτερικο ειναι σαφως βελτιωμενο σε σχεση με το πραγματικα ΕΜΕΤΙΚΟ προηγουμενο, αλλα και παλι δεν πιανει μια μπροστα στο εσωτερικο οχι της Delta αλλα ουτε καν του Bravo. Ομως δεν θα το απερριπτα πια για το εσωτερικο του, οπως παλια.
Σαββα, για το νεο Megane τι λες, μιας και εισαι και γαλλοφιλος;
-
@ all
η επιλογή γίνεται όχι για την ομορφιά αλλά για τον ενδιαφέροντα χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Μοτέρ, στήσιμο και κιβώτιο δεν έχουν αντίπαλο σε αυτή την τιμή. Το Leon εξωτερικά μου αρέσει πολύ ειδικά σε λευκό που το θέλω απλά τα σπάει με μαύρη ζάντα. Μέσα το τωρινό εσωτερικό πραγματικά είναι εμετικό σχεδιαστικά. Αλλά του f/l το βρίσκω μια χαρά. Δεν είμαι κ από αυτούς που τα χαϊδεύουν κ την βρίσκουν.
Ειδικά τώρα που το dsg7 θα μπαίνει κ στο 1.8 [160] που θέλω βουρρρρ......
Tέλος γουστάρω που είναι 5θυρο και μοιάζει λόγω των χερουλιών εκεί πάνω σαν 3πορτο.@ skye ...δεν είμαι γαλλόφιλος. Την τσέπη και το συμφέρον μου κοιτώ. Μεγκάν ούτε απέξω που λένε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@ allη επιλογή γίνεται όχι για την ομορφιά αλλά για τον ενδιαφέροντα χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Μοτέρ, στήσιμο και κιβώτιο δεν έχουν αντίπαλο σε αυτή την τιμή. Το Leon εξωτερικά μου αρέσει πολύ ειδικά σε λευκό που το θέλω απλά τα σπάει με μαύρη ζάντα. Μέσα το τωρινό εσωτερικό πραγματικά είναι εμετικό σχεδιαστικά. Αλλά του f/l το βρίσκω μια χαρά. Δεν είμαι κ από αυτούς που τα χαϊδεύουν κ την βρίσκουν.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@ all
η επιλογή γίνεται όχι για την ομορφιά αλλά για τον ενδιαφέροντα χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Μοτέρ, στήσιμο και κιβώτιο δεν έχουν αντίπαλο σε αυτή την τιμή. Το Leon εξωτερικά μου αρέσει πολύ ειδικά σε λευκό που το θέλω απλά τα σπάει με μαύρη ζάντα. Μέσα το τωρινό εσωτερικό πραγματικά είναι εμετικό σχεδιαστικά. Αλλά του f/l το βρίσκω μια χαρά. Δεν είμαι κ από αυτούς που τα χαϊδεύουν κ την βρίσκουν.
γούστα είναι αυτά ....είπε κάποιος από το κοινό.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Που κολλαει η MiTo με το Leon ρε σεις;
Το Leon παιζει στην κατηγορια 147/149, και επειδη η 147 εχει παλιωσει (προσφερεται ομως σε πολυ καλη τιμη που βεβαια δεν εχει να λεει γιατι χανεις με τη μια σε μεταπωληση) και η 149 ή οπως θα λεγεται δεν εχει ερθει, τα εναλλακτικα του gruppo σε σχεση με το Leon ειναι το Bravo και η DeltaTo Leon ειναι πολυ καλο αυτοκινητο ΙΜΟ και πολυ καλο σε χωρους ενω και στην οδηγηση μια χαρα ικανοποιει. Το εσωτερικο ειναι σαφως βελτιωμενο σε σχεση με το πραγματικα ΕΜΕΤΙΚΟ προηγουμενο, αλλα και παλι δεν πιανει μια μπροστα στο εσωτερικο οχι της Delta αλλα ουτε καν του Bravo. Ομως δεν θα το απερριπτα πια για το εσωτερικο του, οπως παλια.
Σαββα, για το νεο Megane τι λες, μιας και εισαι και γαλλοφιλος;
εγω μπερδευτηκα και νομιζα οτι μιλαμε για ibiza
καπως ετσι μπηκε η μιτο στη κουβεντα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Που κολλαει η MiTo με το Leon ρε σεις;κάνουμε διαγωνισμό ασχήμιας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μόνο που το βλέπω στη φωτό μ' ούρχετε να το αμολήσω Ταύρο στα πλαινά
Ρε Σάββα? -
τι;
εγώ το λατρεύω.
-