-
Μου συνέβη το εξής παράξενο.
Κινούμενος στην Εγνατία με ταχύτητα περί τα 180-190, έκανα σινιάλο με τα φώτα. Και ξαφνικά έσβησε το ραδιο και μηδένισαν ο μερικός χιλιομετρητής και οι ενδείξεις του Board Computer (μέση κατανάλωση, ταχύτητα, ρολόι κλπ) ενώ άναψε και η ένδειξη του DSC-xdrive. Σταμάτησα, έσβησα τον κινητήρα και ξαναέβαλα μπροστά και πλέον είχε σβήσει η ένδειξη του DSC. Η στιγμιαία απώλεια ρεύματος δεν επηρέασε την λειτουργία του κινητήρα. Επίσης δεν άλλαξε κάτι στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Στην συνέχεια πήγα σε συνεργείο της BMW και το διαγνωστικό δεν έδειξε τίποτα.
To ίδιο συνέβη δύο μέρες μετά κατά την διάρκεια παρκαρίσματος (βράδυ).
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Καμμιά ιδέα?(Το αυτοκίνητο είναι Χ3 - 3.0i)
-
Μου συνέβη το εξής παράξενο.
Κινούμενος στην Εγνατία με ταχύτητα περί τα 180-190, έκανα σινιάλο με τα φώτα. Και ξαφνικά έσβησε το ραδιο και μηδένισαν ο μερικός χιλιομετρητής και οι ενδείξεις του Board Computer (μέση κατανάλωση, ταχύτητα, ρολόι κλπ) ενώ άναψε και η ένδειξη του DSC-xdrive. Σταμάτησα, έσβησα τον κινητήρα και ξαναέβαλα μπροστά και πλέον είχε σβήσει η ένδειξη του DSC. Η στιγμιαία απώλεια ρεύματος δεν επηρέασε την λειτουργία του κινητήρα. Επίσης δεν άλλαξε κάτι στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Στην συνέχεια πήγα σε συνεργείο της BMW και το διαγνωστικό δεν έδειξε τίποτα.
To ίδιο συνέβη δύο μέρες μετά κατά την διάρκεια παρκαρίσματος (βράδυ).
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Καμμιά ιδέα?(Το αυτοκίνητο είναι Χ3 - 3.0i)
-
θα ηθελα να με βοηθησει οποιος ξερει κατι πανω σ αυτο που μου συνεβει σημερα.το αμαξι ειναι ενα πασσατ 1.6 fsi μοντ2006.του οποιου η χρηση ειναι παρα πολυ σεμνη και ηρεμη.σημερα μολις πηγα να ξεπαρκαρω μου αναψε το λαμπακι του τιπονιου και στην οθονη εγραφε ''steering column lock failure visit workshop''
το εσβησα και το εβαλα παλι μπρος και δεν το εβγαλε παλι.ισως ομως γιατι πατησα οκ πριν και το εχει το προβλημα απλα δεν το εμφανιζει παλι.θα το παω στο workshop (ευτυχως ειναι ακομα στην εγγυηση)αλλα μηπως ξερετε τι μπορει να παιζει??στο τιμονι δεν εχει καποια διαφορα ειναι οκ.ξερω οτι κατι παιζει με την κλειδαρια συμφωνα με την ενδειξη αλλα ρωταω μηπως προκειται για κατι πιο σοβαρο -
Μάλλον δεν είναι από την κλειδαριά όπως το εννοείς, αλλά από τον μοχλό κλειδώματος της ρύθμισης του τιμονιού, αν έχεις βέβαια ρυθμιζόμενο τιμόνι, μέσα - έξω, ή πάνω - κάτω, ή και τα δύο.
Για δες μήπως έχει ξεσφίξει το κλείδωμα του τιμινιού στην θέση που το έχεις ρυθμίσει. -
Mπα, πιο πιθανό είναι αν έχει ηλεκτρική κλειδαριά τιμονιού να είναι σποραδικό σφάλμα από αυτήν.
-
ευχαριστω παιδια
παράξενο λαμπάκι....