-
Δε βαριέσαι.. Μου Χάλασε λίγο τη γραμμή αλλα οκ..
-
Pali kala giati 8a mporoyse na soy xalasei polla perissotera o HLH8IOS.....
Pantws o synodhghos akoysthke ligo pio beltiwmenos.....
-
Αλλος συνοδηγος είναι..
Αμφίκλεια είχα φιλαράκι μου τον Πάνο τον Γιαννοπουλο. Και οι δυό ήμασταν στον πρώτο μας αγώνα.
Δωδώνη είχα την τύχη να κάθεται ο Κωνσταντίνος ο Βερικάκης δεξιά μου.. Δεύτερος αγώνας μου.. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
@Νικο,δεν βρεθηκαμε φετος πάνω,θα το οργανωσουμε του χρόνου.
εε μίλα ντε ότι θα πας.. (πήγαινες)
-
Νίκο,μήπως έχεις κάτι σε Νο42???
-
-
Δεν ξέρω αν μπορούμε να ανεβάσουμε εδώ φωτό αλλα αν είναι οκ ανεβάζω 2 δικές μου..
-
-
Ο χρήστης ktRinity έγραψε:
...Incar Leg2
http://www.youtube.com/watch?v=LFZeoRL3R64' target='_blankΠολύ ωραία το περνάτε το S
-
Στο 1.08' λες?
-
Γιατι το σικειν(επιβραδυνση),ειναι ανοικτο?
-
-
Στο 1.08' λες?Στο 5:50'' του 2ου σκέλους.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δωδώνη είχα την τύχη να κάθεται ο Κωνσταντίνος ο Βερικάκης δεξιά μου.. Δεύτερος αγώνας μου..
Ειναι και τυχαιρουλικο παιδι ο Κουτουρινιτι
αλλα , ολα τα λεφτα το τελευταιο ιν καρ τους , στο τελος το < πατα πατα ...στροφηηηηη ιιιιιιιι μπαμ >
Βρε τα μπαγασικα μας εκαναν και γελασαμε δευτεριατικα
Θες να πεις κάτι? Σχετικά με το μπαμ δεν νομιζω οτι είναι πολυ αστείο.. Εχεις κάνει αρκετά?
-
Ο χρήστης koskinas kostas έγραψε:
Γιατι το σικειν(επιβραδυνση),ειναι ανοικτο?Δεν ξέρω και δεν κατάλαβα καν!! Απλα έτσι ήταν! Στα προηγούμενα αυτοκίνητα ήταν κλέιστό??
Στο 1.08' λες?
Στο 5:50'' του 2ου σκέλους.
Το σικέιν. οπως είπα παραπάνω δεν ξέρω γιατί ηταν ανοιχτό..
-
Θες να πεις κάτι? Σχετικά με το μπαμ δεν νομιζω οτι είναι πολυ αστείο.. Εχεις κάνει αρκετά?
Μου την έλυσες τηλεφωνικώς την απορία και τοποθετήθηκες σωστά..
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. -
Το σικειν μεχρι την ωρα που περασαμε με το Ν.67,ηταν κανονικα κλειστο και περναγες απο μεσα.Καμια απαντηση για αυτο το θεμα υπαρχει απο τον συλλογο(ΕΛ.ΕΤ.Α)?
-
Ο χρήστης koskinas kostas έγραψε:
Το σικειν μεχρι την ωρα που περασαμε με το Ν.67,ηταν κανονικα κλειστο και περναγες απο μεσα.Καμια απαντηση για αυτο το θεμα υπαρχει απο τον συλλογο(ΕΛ.ΕΤ.Α)?Δεν θα μιλήσω σαν ΕΛΕΤΑ, γιατί δεν έχω ενημέρωση για το τι έγινε ... σίγουρα όμως υπάρχει λάθος του φύλακα στο συγκεκριμένο σημείο και δεν έχω καμία πρόθεση να τον δικαιολογήσω. Επιφυλάσσομαι όταν μάθω περισσότερα να ποστάρω ποιο συγκεκριμένη απάντηση.
αλλα , ολα τα λεφτα το τελευταιο ιν καρ τους , στο τελος το < πατα πατα ...στροφηηηηη ιιιιιιιι μπαμ >
Βρε τα μπαγασικα μας εκαναν και γελασαμε δευτεριατικα
Σίγουρα γέλιο δεν βγάζει και μάλλον ήδη το λύσατε μεταξύ σας!
Είναι κρίμα πάντως στο σημείο που είχαν την ατυχία τα παιδιά ... αλλά λίγο ο ενθουσιασμός, πολύ η θερμοκρασία που δείχνει πως τα λάστιχα δεν υπακούν ... κρίμα γιατί το πλήρωμα συμπλήρωνε τον αγώνα και μέχρι εκεί από το in car δείχνουν να τα πάνε περίφημα! Καλή επιτυχία στην συνέχεια τους εύχομαι. -
Να μας πεί κανένα απο τα παιδιά με τα υπόλοιπα σέντο! Παναγιώτη ήταν κλειστό οταν περάσατε??
-
Ο χρήστης lefkot έγραψε:
Σίγουρα γέλιο δεν βγάζει και μάλλον ήδη το λύσατε μεταξύ σας!
Είναι κρίμα πάντως στο σημείο που είχαν την ατυχία τα παιδιά ... αλλά λίγο ο ενθουσιασμός, πολύ η θερμοκρασία που δείχνει πως τα λάστιχα δεν υπακούν ... κρίμα γιατί το πλήρωμα συμπλήρωνε τον αγώνα και μέχρι εκεί από το in car δείχνουν να τα πάνε περίφημα! Καλή επιτυχία στην συνέχεια τους εύχομαι.Εγινε το λάθος στο πιό 'χαζό' σημείο..
Αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ενα σημείο 'εύκολο-χαζό'. Πέρα απο εκεί το όλο 3ήμερο το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, την παρέα των παιδιών, την βοήθεια που δώθηκε όταν χρειάστηκε και απο τη λέσχη και απο τον Νίκο (Χρυσάφης) και γενικά όλα ήταν καλά! Ακόμα και το μπάμ. Τώρα ξεκινάω, τώρα μαθαίνω, ίσως με λάθος τρόπο για κάποιους -επειδή πάω πιό γρήγορα απο ότι μπορώ (?) ακόμα- αλλα δεν είναι μικρόβιο τελικά οι αγώνες..
3o Sprint Δωδώνης-20 Ιουλίου