-
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά ακόμα κι αν ο Καγκελάρης ήταν τελευταίος δε θα έπρεπε να αφήσει το σικέην έστω και για τον ουραγό;
-
Δεν διάβασες μάλλον προσεκτικά την ανάλυση μου ... απαντώ ήδη!
-
re paidia ntax ena lathos htan!...o k.lefkot ta leei analytika!
-
Για να επιστρέψουμε στα του αγώνα, θα πω ότι η οργάνωση ήταν σε αρκετά υψηλά επίπεδα σε όλους τους τομείς, κατά τη γνώμη μου....Αυτοί που θα πρέπει θα πρέπει να προσπαθήσουν να μην εκθέτουν τη λέσχη τους, είναι οι ίδιοι οι γιαννιώτες οδηγοί και εξηγώ:
Από που και ως που (αν και ουσιαστικά στα σπριντ δεν έχει σημασία αλλά το θέμα είναι πιο σοβαρό απ' ότι φαίνεται) δηλώνεις 106 Rallye στην κλάση Ν2 και εμφανίζεσαι φίλε μου με 15άρες, σκούπες, τετραπίστονες δαγκάνες(!!!!) και ένας θεός ξέρει τι άλλο...Δεν είναι ευθύνη της λέσχης (αν και κάποιος έπρεπε να 'τραβήξει αυτιά' ) ούτε του τεχνικού εφόρου (ο οποίος παρόλα αυτά τέτοια καραυγαλέα πράγματα θα έπρεπε να τα επισημαίναι και να αποκαθιστά την τάξη εντάσοντας το αυτοκίνητο στην σωστη κλάση και κατηγορία δηλ. Α6)
Τα παραπάνω δεν αλλοιώνουν τα αποτελέσματα, αλλά εισάγουν θέματα ηθικής τάξεως, κάνουν όλους εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε Ν2 να αισθανόμαστε το λιγότερο ηλίθιοι και εν τέλει δίνουν λάθος εντύπωση για τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα.
Σπύρος Πούντος
-
Μια ερωτηση τεχνικης φυσεως.Το αυτοκινητο με το νουμερο 20 εχει ROLLBAR συνομο με τους τεχνικους κανονισμους.Φωτο απο http://www.eleta.pblogs.gr/ picasakaker
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 96
Προσωπικό μήνυμα -
Ο χρήστης kaker έγραψε:
Μια ερωτηση τεχνικης φυσεως.Το αυτοκινητο με το νουμερο 20 εχει ROLLBAR συνομο με τους τεχνικους κανονισμους.Φωτο απο http://www.eleta.pblogs.gr/' target='_blank' target='_blank picasakaker
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 96
Προσωπικό μήνυμαΈχεις ξαναθέσει το θέμα και πήρες κάποιες απαντήσεις. Εδώ στο forum μπορείς να ρωτήσεις σε άλλο topic σχετικό με τεχνικούς κανονισμούς και να πάρεις μια ποιο 'έμπειρη' άποψη. Γιατί η επιμονή εδώ;
-
Η γκαλλερυ απο το Δωδωνης
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=30903
Καλιο αργα,παρα αργότερα.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Από που και ως που (αν και ουσιαστικά στα σπριντ δεν έχει σημασία αλλά το θέμα είναι πιο σοβαρό απ' ότι φαίνεται) δηλώνεις 106 Rallye στην κλάση Ν2 και εμφανίζεσαι φίλε μου με 15άρες, σκούπες, τετραπίστονες δαγκάνες(!!!!) και ένας θεός ξέρει τι άλλο...Tο θεμα ειναι οτι αυτος που κατεβαζει ενα Α/6 δηλωμενο Ν/2 μαλλον δεν ξερει οτι μπορει να δεχτει ενασταση απο τους αντιπαλους του γιατι το αυτοκινητο ενω ειναι δηλωμενο Ν/2, εχει τα 'προσοντα' ενος Α/6.
Κανω λαθος? -
Δεν θα έβγαζες άκρη αφου υποτίθεται ότι είχε ενημερώσει προφορικά τη λέσχη για την αλλαγή κατηγορίας από Ν σε Α και η λέσχη δεν ενημέρωσε ούτε τις συμμετοχές (πως να προλάβει αφου το είπε στον Τεχνικό Έλεγχο) ούτε όμως απεκαταστάθη η αλήθεια στα αποτελέσματα.....
(Πολύ θα ήθελα να ήξερα, αυτή τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής τη συμπλήρωσε κάποιος από τους τοπικούς; Εκει αναγράφονται όλα......)
3o Sprint Δωδώνης-20 Ιουλίου