-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το μέγεθος μετράει και εσύ την έχεις μικρήΑμα την χαιδεψεις (κανεις κλικ) μεγαλωνει!
-
-
μη μιλήσω για ανάλυση
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Aντε εμένα δεν με σέβεσαι Βασίλη... ...τον σεβάσμιο γέροντα από πάνω δεν τον σέβεσαι;
τι λόγια είναι αυτά; -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάμε για τα 7 εκατομμύρια.... http://downloadcounter.sj.mozilla.com/EDIT πωπω τα σπάει ο Firefox 3 ....πολύ γρήγορος!
Να δούλευε και κανένα extension...
Δουλειά ΡΕ, ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
πάμε για τα 7 εκατομμύρια.... http://downloadcounter.sj.mozilla.com/
EDIT πωπω τα σπάει ο Firefox 3 ....πολύ γρήγορος!
Δουλειά ΡΕ, ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!μόλις έφτιαξαν το adblock
-
Εγώ έχω πρόβλημα με τον FF3!
Και εντελώς τυχαία (;), πάλι το πρόβλημα όπως και με το κινητό, το έχω με το 4Τφόρουμ!
Αργεί ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ν'ανοίξει σελίδες κάποιες στιγμές, ενώ μου βγάζει κάτω στο status bar, το μήνυμα : waiting for http://www.admix.gr και μένει εκεί για κάμποσα δευτερόλεπτα!Η οποία είναι κι αυτή σελίδα των Τ.Ε... Τι παίζει, το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;
Αν είναι να σερνόμαστε στο φόρουμ τι να το κάνω που αλλού πετάει; -
Μήπως κάποιο extension δημιουργεί πρόβλημα; Εμένα δεν μου αργεί το 4ΤΦ.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και εντελώς τυχαία (;), πάλι το πρόβλημα όπως και με το κινητό, το έχω με το 4Τφόρουμ!
Αργεί ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ν'ανοίξει σελίδες κάποιες στιγμές, ενώ μου βγάζει κάτω στο status bar, το μήνυμα : waiting for http://www.admix.gr' target='_blank και μένει εκεί για κάμποσα δευτερόλεπτα!Η οποία είναι κι αυτή σελίδα των Τ.Ε... Τι παίζει, το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;
Αν είναι να σερνόμαστε στο φόρουμ τι να το κάνω που αλλού πετάει;ΤΡΕΧΩ OPERA & ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
-
Και εντελώς τυχαία (;), πάλι το πρόβλημα όπως και με το κινητό, το έχω με το 4Τφόρουμ!πες μας και τι κινητό έχεις...
-
ΑΚΥΡΟΝ!
Κι εμένα που και που μου κολλάει φορτώνοντας το admix.gr... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΑΚΥΡΟΝ!
Κι εμένα που και που μου κολλάει φορτώνοντας το admix.gr...Βρήκα λύση μάλλον: βάλε το adblock και θα πηγαίνει σφαίρα! Κάποιες διαφημίσεις είναι που το κολλάνε και τις βάζει το ίδιο το...φόρουμ!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Και εντελώς τυχαία (;), πάλι το πρόβλημα όπως και με το κινητό, το έχω με το 4Τφόρουμ!πες μας και τι κινητό έχεις...
Cruise, Touch Cruise...
(αλλά σιγά μην ήξερε από κινητά ένας ιδιοκτήτης ροζ Corolla... )
-
Cruise, Touch Cruise...
(αλλά σιγά μην ήξερε από κινητά ένας ιδιοκτήτης ροζ Corolla... )
οδηγούσα όλη μέρα ένα νεκρό Dedra... Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο σήμερα με ιταλικά αμάξια και wannabe ιταλικά κινητά...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δουλειά ΡΕ, ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!Ένας τρόπος (υπάρχει και άλλος αλλά προϋποθέτει επέμβαση και επεξεργασία στα στοιχεία του extension) να δουλέψουν τα περισσότερα (ΟΧΙ ΟΛΑ) τα extensions με τη νέα έκδοση του ff, ώσπου να αναβαθμιστούν, είναι ο παρακάτω:
Στην γραμμή διευθύνσεων γράφουμε about:config και δεχόμαστε ότι θα είμαστε προσεχτικοί.
Ανοίγει η σελίδα με τις διάφορες ρυθμίσεις και εκεί σε ένα κενό σημείο κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε 'New' -> data type 'Boolean' και σαν όνομα δίνουμε 'extensions.checkCompatibility'.
Κάνουμε κλικ πάνω στη νέα ρύθμιση και δίνουμε τιμή 'False'.Με την παραπάνω διαδικασία εξασφαλίζουμε ότι δεν θα γίνεται έλεγχος για συμβατότητα των extensions.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραπάνω διαδικασία δεν κάνει αν δεν ξέρουμε να διορθώσουμε ότι πιθανόν θα χαλάσει. Είναι απλά ένα τρυκ για όποιον θέλει και κυρίως ξέρει τι να κάνει αν χρειαστεί, ώστε να χρησιμοποιήσει τα extensions του μέχρι να αναβαθμιστούν. Τη χρησιμοποιώ από τις πρώτες beta χωρίς πρόβλημα στο adblock plus, στο fasterfox και 2-3 άλλα που χρησιμοποιώ.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πάμε για τα 7 εκατομμύρια.... http://downloadcounter.sj.mozilla.com/
EDIT πωπω τα σπάει ο Firefox 3 ....πολύ γρήγορος!
Δουλειά ΡΕ, ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!μόλις έφτιαξαν το adblock
Aπο την πρωτη στιγμη που βγηκε ο ΦΦ3 εχω βαλει το adblock σε εκδοση 0.7.5.5 και δουλευει κανονικα.
-
ΑΚΥΡΟΝ!
Κι εμένα που και που μου κολλάει φορτώνοντας το admix.gr...Βρήκα λύση μάλλον: βάλε το adblock και θα πηγαίνει σφαίρα! Κάποιες διαφημίσεις είναι που το κολλάνε και τις βάζει το ίδιο το...φόρουμ!
καλά έχεις ΦΦ χωρίς adblock ; ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!
Στο θέμα με τον σταθερό μου που είχε πρόβλημα....τελικά ξεγελάστηκα από αυτά τα καταραμένα μαραφέτια.
Δεν έφταιγε το ανεμιστηράκι. Μου το ξανακανε. Μου ήρθε να το σπάσω!
Το ξανάνοιξα...έβγαλα την μνήμη που είχα αγοράσει προ εξαμήνου δηλ τώρα είμαι με 1 GB και τώρα δουλεύει άψογα.Η μνήμη είναι ακριβώς ίδια με αυτή που μου είχε έρθει από το πλαίσιο, Τranscend DDR2 800MHz.
Δεν είναι ακριβή αλλά με ταλαιπώρει.θα μείνω με 1 GB καλά είναι...το πισι μου είναι αλλεργικό στην επιπλέον.
-
Δεν είχα προλάβει να το βάλω το adblock γιατί πρόσφατα ξανάστησα το PC...
-
Ούτε εγώ το έχω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]