-
Done that. Έβαλα μπωλ με πάγο δίπλα στην μητρική. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, η θερμοκρασία επεξεργαστή είναι 42 βαθμοί, και στις δύο περιπτώσεις.
-
στο σπίτι έχεις 2 ασύματα?
έχεις ορίσει στα settings της κάρτας να είναι preferred το δίκτυο στο σπίτι? να μην κάνει roaming?
ποια κάρτα έχεις συγκεκριμένα. -
Ναι. Και να επιτρέπεται η συγκεκριμένη συσκευή. Και έκανα reset τον router. Και έβαλα το default password. Η κάρτα δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς είναι...
Τα ασύρματα είναι 5. Και δουλεύουν όλα!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως...
-
μπερδεύτηκα. 5 ασύρματα δίκτυα? ή 5 ασύρματες συσκευές
πόσα SSID βλέπεις όταν κάνεις scan δηλ?επιτρέπεται η συσκευή... έχεις MAC filtering δηλ?
-
Ένα ασύρματο δίκτυο. Πέντε συσκευές.
Ένα ssid. Ναι, έχω (το έβγαλα για δοκιμή) και επιτρέπεται η συσκευή αλλά την δείχνει inactive.
-
βγάλε το MAC filtering όταν κάνεις δοκιμές.
σούμα
1.Δίκτυο με WPA και να φανταστώ DHCP όχι static IP?τι θα έκανα.
1.Τσεκάρω οτι έχω βαλει το σωστό key.
2.Τσεκάρω οτι στα settings της κάρτας έχω επιλέξει να παίρνει dynamic IP.
3.Τσεκάρω οτι στο Utility της κάρτας έχω επιλέξεει το profil που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο δίκτυο.
4.Βγάζω mac filtering απο router
5.ενεργοποιώ την κάρτα και κάνω προσπάθεια να συνδεθώ
6.αν δεν δουλέψει αλλάζω σε ανοιχτό δίκτυο σε κάρτα ΚΑΙ router και ξαναπροσπαθώ να συνδεθω.
7.να έχεις ανοιχτό τον task manager και να βλέπεις τι γίνεται με το cpu utilisation και ποια process το τερματίζει αν το τερματίζει.στέλνεις αναφορά όταν τα κάνεις, πάλι όχι τα έχω ξανακάνει, και ξέχνα την ιδέα περί format
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
βγάλε το MAC filtering όταν κάνεις δοκιμές.
σούμα
1.Δίκτυο με WPA και να φανταστώ DHCP όχι static IP?τι θα έκανα.
1.Τσεκάρω οτι έχω βαλει το σωστό key.
2.Τσεκάρω οτι στα settings της κάρτας έχω επιλέξει να παίρνει dynamic IP.
3.Τσεκάρω οτι στο Utility της κάρτας έχω επιλέξεει το profil που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο δίκτυο.
4.Βγάζω mac filtering απο router
5.ενεργοποιώ την κάρτα και κάνω προσπάθεια να συνδεθώ
6.αν δεν δουλέψει αλλάζω σε ανοιχτό δίκτυο σε κάρτα ΚΑΙ router και ξαναπροσπαθώ να συνδεθω.
7.να έχεις ανοιχτό τον task manager και να βλέπεις τι γίνεται με το cpu utilisation και ποια process το τερματίζει αν το τερματίζει.στέλνεις αναφορά όταν τα κάνεις, πάλι όχι τα έχω ξανακάνει, και ξέχνα την ιδέα περί format
Επίσης, κάνω αλλαγή port στην κάρτα, και τα ξανακάνω όλα από την αρχή. Τρείς φορές, όσα και τα PCI ports! Τα έχω κάνει, σου λέω...
Και τώρα, π.χ., γράφω από laptop που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο που το άλλο δεν μπορεί να δει.
-
έχεις κολλήσει στις pci. αν ήταν πρόβλημα IRQ conflict θα πάγωνε το pc, θα έστελνε το cpu στο 100% ή θα έκανε restart. κάνει τίποτα απο αυτά? δεν νομίζω + οτι έπαιξε στο φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον
άρα δεν χρειάζεται να παίζεις με τα pci slot.κάνε κατάργηση της συσκευής απο το router και ξαναπροσπάθησε. ΑΝΟΙΚΤΟ δίκτυο και χωρίς MAC FILTERING
-
Κατάργησα την συσκευή από το router. Και από το PC. Τα ξαναεγκατέστησα. Τα ίδια.
Πριν 1 χρόνο είχε παρουσιάσει παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα βάζοντας την κάρτα σε άλλο slot. -
ρε κουκ αυτό που λες δεν παίζει.
Η αλλαγή slot ανάγκασε απλώς το λειτουργικό να κάνει νέα εγκατάσταση και γιαυτό σου έπαιξε τότε. αν είναι καθαρά θέμα slot=irq conflict έχει συμπτώματα σαν αυτά που σου είπα, όχι να μην βλεπει το δίκτυο.δοκίμασες να κάνεις σωστό unistall. να βγάλεις δηλ drivers και utility και ξανά install? αλήθεια τη σύνδεση την αναλαμβάνει το utility της κάρτας ή των windows?
-
Στον 1 μήνα που παιδεύομαι, πίστεψέ με, έχω δοκιμάσει τα πάντα.
Ναι, έχω κάνει πλήρες uninstall.Την σύνδεση την διαχειρίζονται τα ΧΡ. Φόρτωσα πάλι και το utility της κάρτας, και τα ίδια. Έβαλα και μια άλλη Netgear που είχα, και τα ίδια. Απλά είδα ότι πάει να συγχρονίσει το κανάλι 1, και αρχίζει να γυρίζει τα κανάλια συνεχώς..
-
irq conflict...
να και κατι που εχω να ακουσω απο τον καιρο των modem, trumpet winsock και σειριακου ποντικιου!! -
είσαι αρνητικός
σκέψου να κάνεις φορματ και πάλι να μην δουλέψει
να δουλέψεις μόνο με το utility της καρτας
άνοιξε το router απο κλειδ. κλπ, απεγκατέστησε κάρτα και utility, σβήσε την σύνδεση απο τα windows, κάνε ρεσταρτ, εγκατέστησε και αν έχει επιλογή μην αφήνεις τα win να κάνουν κουμάντοΥΓ έχεις κανει τίποτα απο αυτά σήμερα?
-
Οχι. Θα τα ξανακάνω το Σ/Κ και θα ενημερώσω.
-
α, το firewall το έχεις σκοτώσει?
-
μπορεί να είναι κ η τρίτη φορά που διαβάζω όλη την ιστορία
ρε συ kouk, άνοιξε ένα θέμα μόνο για την περίπτωση σου, για να υπάρχουν όλα μαζεμένα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι. Θα τα ξανακάνω το Σ/Κ και θα ενημερώσω.το σ/κ επισης εχεις και να ... γρασσαρεις!
παρε γρασσαδορο και οπου βρισκεις τρουπα, χωσε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Οχι. Θα τα ξανακάνω το Σ/Κ και θα ενημερώσω.
το σ/κ επισης εχεις και να ... γρασσαρεις!
παρε γρασσαδορο και οπου βρισκεις τρουπα, χωσε!Φρόντισε μόνο το χορτοκοπτικό σου να μην μπαίνει στο WLAN σου, γιατί σε βλέπω να κουρεύεις τα κυπαρίσια!
-
The icon for Greek language on the bottom right hand side of the screen is gone!!!!!!!!
Please help guys!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
The icon for Greek language on the bottom right hand side of the screen is gone!!!!!!!!Please help guys!!!!!!!!!!!
σκάσανε από την ζέστη και πήγαν για μπάνιο ????
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]