-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
και πως μπαίνω internet τότε;;
Προφανώς χρειάζεσαι τις σωστές ρυθμίσεις για να επικοινωνήσεις με τον ασύρματο router. Τώρα πώς γράφεις στο νετ;
απο το πληκτρολόγιο \
βλέπω internet με firefox/ie7
μπαίνω msn
βλέπω τα αρχεία των άλλων υπολογιστών του δικτύου
...όλα κανονικά και μια χαρά!
-
Bάλε κανένα κρακ για την ενεργοποίηση αν δεν βγάλεις άκρη. Τελείως γελοία διαδικασία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Bάλε κανένα κρακ για την ενεργοποίηση αν δεν βγάλεις άκρη. Τελείως γελοία διαδικασία.αυτό θέλω να αποφύγω γιατί γίνεται λίγο μπάχαλο με το ποια δουλεύουν κ ποια σου κλειδώνουν το σύστημα κ πρέπει να κάνεις format πάλι
αν δεν μπορώ και αυριο-μεθαυριο, θα το κάνω μέσω τηλεφώνου
-
Ίσως έχει πέσει ο server της MS. Με τα σωστά κρακ δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Καταρχήν, έπρεπε να βάλεις ΧΡ χωρίς ενεργοποίηση! Αυτά σπάνε ευκολότερα (για να κάνεις updates) και δεν σε πρήζουν καν για ενεργοποίηση...
-
Μονσιούρ Μάνος δεν σε αναγνωρίζω... ...κρακ εννοείς τα κρακεράκια;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καταρχήν, έπρεπε να βάλεις ΧΡ χωρίς ενεργοποίηση! Αυτά σπάνε ευκολότερα (για να κάνεις updates) και δεν σε πρήζουν καν για ενεργοποίηση...αυθεντικά είναι
-
Tα κρακ είναι βοηθητικά προγράμματα για τους χρήστες. Όπως εδώ για παράδειγμα. Να έχεις πληρώσει και να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις το software; Απαράδεκτο!
-
v@silis, ποσες φορες εχουν ενεργοποιηθει τα Windows σου μεχρι σημερα?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
v@silis, ποσες φορες εχουν ενεργοποιηθει τα Windows σου μεχρι σημερα?το laptop είχε αγοραστει πριν 2 χρόνια κ τα είχε ήδη εγκατεστημένα, αυτή είναι η πρώτη φορά που του έκανα format και τα ξαναπέρασα
-
Ωραία, αν είναι έτσι, κάνε την ενεργοποίηση από το τηλέφωνο. Αν έχει σταθερό, είναι δωρεάν, δεν πληρώνεις τίποτε.
Απλά θα σου πάρει 2 λεπτά, ενώ από το Internet θα γινόταν αμέσως. -
το έκανα μέσω τηλεφώνου τελικά
...πολύ βοηθήσατε ..................
και κάτι άλλο.
particion magic για φορματ/διαχείριση σκληρών κτλ. ή κάποιο άλλο; -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το έκανα μέσω τηλεφώνου τελικά...πολύ βοηθήσατε ..................
και κάτι άλλο.
particion magic για φορματ/διαχείριση σκληρών κτλ. ή κάποιο άλλο;Κανένα . Τα Windows τα καταφέρνουν μόνα τους. Μόνον Partition δεν σ' αφήνουν να φτιάξεις στο partition που βρίσκεται το λειτουργικό, αλλά έχουν σοβαρούς λόγους που δεν το επιτρέπουν. Αν θέλεις την ησυχία σου, ΜΗΝ μπλέξεις με τέτοια προγράμματα.
-
έχω έναν σκληρό χωρισμένο στα 2, τον οποίο θέλω να τον ενώσω και να τον κάνω φορματ
-
έχω έναν σκληρό χωρισμένο στα 2, τον οποίο θέλω να τον ενώσω και να τον κάνω φορματΤρέχεις λειτουργικό επάνω του τώρα;
Μην μου πεις πως είναι το μηχάνημα που μόλις έστησες! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
έχω έναν σκληρό χωρισμένο στα 2, τον οποίο θέλω να τον ενώσω και να τον κάνω φορματ
Τρέχεις λειτουργικό επάνω του τώρα;
Μην μου πεις πως είναι το μηχάνημα που μόλις έστησες!όχι ρε
ναι, τώρα τρέχει λειτουργικό αλλά τον βάζω σε μια εξωτερική θήκη αν είναι κ τον κάνω απο άλλο μηχάνημα.
μετά τον ξαναβάζω στο αρχικό pc και κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows -
Μπορείς να δοκιμάσεις να τον βάλεις σαν 2ο σκληρό σε ένα μηχάνημα που τρέχει Windows και να δοκιμάσεις από εκεί να το κάνεις. Control Panel/ Administrative Tools/ Computer Management/Storage/ Disk Management.
Εκεί έχει και επιλογές για να κάνεις ότι θέλεις. Αν θέλεις να το παίξεις σπουδαίος μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο command prompt με το εργαλείο DiskPart...
Εννοείται, αυτά τα κάνεις για να γλιτώσεις το format. Αν δεν σε ενδιαφέρει και θες να το κάνεις ούτως ή άλλως, μην μπαίνεις στον κόπο. Ξεκίνα νέα εγκατάσταση των ΧΡ και σβήσε απλώς το Partition Table και όλα θα είναι σαν να ξεκινάς από καινούριο δίσκο.
-
και κάτι άλλο.
particion magic για φορματ/διαχείριση σκληρών κτλ. ή κάποιο άλλο;Acronis Disk Director
http://www.acronis.com/i/thumbnail/arti ... ctor/2.jpgΥπάρχει μικρή περίπτωση να τα σκατώσει όλα, όμως ποτέ δεν μου έχει κάνει ζημιά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tα κρακ είναι βοηθητικά προγράμματα για τους χρήστες. Όπως εδώ για παράδειγμα. Να έχεις πληρώσει και να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις το software; Απαράδεκτο!εγώ γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αν υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να σε πιάσουν θα ήσουν κάτι μεταξύ Alan Cox και Torvalds
-
(σοβαρή απάντηση: ) Σε τέτοια περίπτωση, θα ήταν τόσοι οι χρήστες που θα υπήρχαν περισσότερα προγράμματα και επιλογές.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]