-
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Εχτες ρε μαγκες, που γραφετε τα ακρανωτα παπακια, που ησασταν οταν σπαγανε το μαγαζι μου?Ε?
Καλά, ειδικά χθες και να τους έλεγες στο τλφ ότι σε βιάζουν 10 στον Άγνωστο Στρατιώτη, κανείς δεν θα ερχόταν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εχτες ρε μαγκες, που γραφετε τα ακρανωτα παπακια, που ησασταν οταν σπαγανε το μαγαζι μου?
Ε?
Καλά, ειδικά χθες και να τους έλεγες στο τλφ ότι σε βιάζουν 10 στον Άγνωστο Στρατιώτη, κανείς δεν θα ερχόταν.
Ναι, τηρούσαν αμυντική στάση:
Μείνανε στα κρεβάτια τους. -
ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ
Εχτες λεγανε που ειναι η αστυνομια
Σημερα που χτυπησανε, λενε γιατι χτυπησαν και γιατι κανανε συλληψεις
Τα καναλια, οι μεγαλυτεροι τρομοκρατες
-
Τη δουλειά τους κάνουν. Τηλεθέαση ζητάνε και οι κανιβαλισμοί τους ανεβάζουν ποσοστά και φουσκώνουν τις τσέπες πολλών. Η εγκράτεια και η υπεύθυνη στάση στην αντιμετώπιση ενός θέματος ιδιαίτερα μεσούσης της κρίσης θαρρώ πως λείπει από τα μαθήματα δεοντολογικής συμπεριφοράς. Κρίμα.
Που να είχαμε και πόλεμο το έλα να δεις θα γινόταν. Θυμάμαι τότε με τα Ίμια που είχε απευθείας κάλυψη του απόπλου των πολεμικών πλοίων .
-
Σημερα δεν βλεπω πως δεν θα θρηνησουμε θυματα,ειναι πολλοι οι οπλισμενοι καταστηματαρχες (και δεν τους κατηγορω,κι εγω δεν θα καθομουνα να χαζευω να γινεται το βιός μου παρανάλωμα)
-
Ο χρήστης After έγραψε:
ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑΕχτες λεγανε που ειναι η αστυνομια
Σημερα που χτυπησανε, λενε γιατι χτυπησαν και γιατι κανανε συλληψεις
Τα καναλια, οι μεγαλυτεροι τρομοκρατες
Συμφωνω ,θα επρεπε να κανουν σωστα την δουλεια τους και δυστιχως το μονο που καταφερνουν ειναι να εγυρουν το κοινο αισθημα και να κατευθυνουν επικυνδινα τον κοσμο σε ακραιες σκεψεις!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Moυ κατεβασαν την τζαμαρια κατω, καπου 1000€ ζημια, ευτυχως δεν προλαβαν να το ρημαξουν και μεσα
Τιποτα σε σχεση με αλλους 20 μετρα πιο διπλα, που δεν εμεινε τιποτα
Μεχρι σημερα βεβαια, πιο μετα ποιος ξερει τι γινεταιΕνα θα πω
Δεν εχει καμια σχεση αυτο το πραγμα με το θανατο του 15χρονου, ειναι απλα ενα ματσο λαμογια, αποβρασματα, αλητες, οι οποιοι βρηκαν ευκαιρια να δειξουν τι ανθρωποι ειναι, αν μπορουμε να τους λεμε ετσι
Αν θελουν να ξεσπασουν ας πανε στα σπιτια αυτων που τους τα τρωνε
Τι φταιει το καταχρεωμενο μαγαζακι που βγαινει δεν βγαινει?Εγω το λεω και δημοσια, ετσι κι αλλιως αστυνομια δεν υπαρχει, μπουρδελο εχει γινει η Ελλαδα
Θα προμηθευτω οπλο, κατα προτιμηση καποιο sniper, και θα στηθω στην ταρατσα του κτηριου
Και οποιον παρει ο χαρος μαγκακια μου, εκει να σας δω να καταστρεφετε την καταχρεωμενη περιουσια του κοσμακη, που ιδρωσε μια ζωηΚαι το παραπανω δεν ειναι ουτε υπερβολη ουτε ξεσπασμα της στιγμης
Ηδη καποιοι γνωστοι μου εχουν προμηθευτει καποιες κυνηγετικες καραμπινες
Δεν θα εχει καλο τελος αυτη η ιστορια, αλλα δεν θα προκαλουν μονο αυτοι, αφου θελουν χαος, θα το εχουνθα θελα να ξερα αν αυτοί οι άνθρωποι (οι καταστηματάρχες) θα φοβόντουσαν (ή στην τελικη, αν τους ένοιαζε να) μην χαρακτηρισθούν χουντικοί κλπ κλπ αν θα ένιωθαν ανακούφιση βλεποντας κι από κανένα τανκ να περνάει κ να πατάει τα αποβρασματα αυτα που λεηλατούσαν τον κοπο τους, τις άπειρες ανησυχίες και ιδρώτα που ριχνουν καθημερινά.
μπαααα
(ειναι απαίσιο πράγμα η δικτατορία,δεν τίθεται καν θεμα. πιο απαίσιο ειναι ομως να βλεπεις τα κομματόσκυλα να δίνουν πράσινο φως στον κάθε είδους μαλακοπίτουρα να σου κάνει λιμπα τον κόπο μιας ζωής)
-
Εγω θα γραψω αυτα που ειπε ο προεδρος της νεολαιας του ΣΙΡΙΖΑ στον Πρετεντερη οτι η αστυνομια δεν κανει την δουλεια της (αυτη που θα επρεπε) αλλα και να την εκανε τι θα πετυχαινε? Μηπως και αλλους νεκρους? Οποτε η παρουσια της ειναι αχρηστη.Ουτε μπορει να στεκεται και να μας βλεπει (χωρις ωφελος .Ισα ισα το αντιθετο) αλλα ουτε και να μας ακουμπησει !
Αν κανω λαθος ας με διωρθωσει καποιος .
Τα σχολια δικα σας.!,,Και δεν χρειαζεται κομματικα αφου τυχαια ακουσα τον εν λογο κυριο ! -
Ο χρήστης After έγραψε:
Moυ κατεβασαν την τζαμαρια κατω, καπου 1000€ ζημια, ευτυχως δεν προλαβαν να το ρημαξουν και μεσα
Τιποτα σε σχεση με αλλους 20 μετρα πιο διπλα, που δεν εμεινε τιποτα
Μεχρι σημερα βεβαια, πιο μετα ποιος ξερει τι γινεταιΕνα θα πω
Δεν εχει καμια σχεση αυτο το πραγμα με το θανατο του 15χρονου, ειναι απλα ενα ματσο λαμογια, αποβρασματα, αλητες, οι οποιοι βρηκαν ευκαιρια να δειξουν τι ανθρωποι ειναι, αν μπορουμε να τους λεμε ετσι
Αν θελουν να ξεσπασουν ας πανε στα σπιτια αυτων που τους τα τρωνε
Τι φταιει το καταχρεωμενο μαγαζακι που βγαινει δεν βγαινει?Εγω το λεω και δημοσια, ετσι κι αλλιως αστυνομια δεν υπαρχει, μπουρδελο εχει γινει η Ελλαδα
Θα προμηθευτω οπλο, κατα προτιμηση καποιο sniper, και θα στηθω στην ταρατσα του κτηριου
Και οποιον παρει ο χαρος μαγκακια μου, εκει να σας δω να καταστρεφετε την καταχρεωμενη περιουσια του κοσμακη, που ιδρωσε μια ζωηΚαι το παραπανω δεν ειναι ουτε υπερβολη ουτε ξεσπασμα της στιγμης
Ηδη καποιοι γνωστοι μου εχουν προμηθευτει καποιες κυνηγετικες καραμπινες
Δεν θα εχει καλο τελος αυτη η ιστορια, αλλα δεν θα προκαλουν μονο αυτοι, αφου θελουν χαος, θα το εχουνενημερωσε με με pm να ερθω για βοηθεια.
και το εννοω.οι πρωτοι που θα την φανε στα ποδια θα ειναι κατα σειρα..οι κλεφτες,μετα τα οργανα και μετα οι ρουφιανοι..αυτα τα γλειωδη αγραμματα δημοσιογραφακια που οσα εχω ζησει απο κοντα,νομιζουν οτι ειναι οι Lary king της ελλαδας..τετοιο στυλακι ουτε ο ρουσοπουλος δεν ειχε.περιμενω pm.και αν τα βρουμε θα εχω 2-3 ατομα ενισχυσεις.
-
Εχει καμμια βδομαδα με σταματαν για αλκοτεστ,δε βρισκουν τιποτα(αλλωστε δεν πινω σχεδον ποτε ειτε οδηγαω ειτε οχι),και σταματαν απο πισω μου ενα αμαξι με ξενες πινακιδες(δεν καταλαβα απο που),βγαινει μια ξανθια κοπελιτσα ,και αρχιζουν να τις μιλανε στα ελληνικα,φυσα εδω και τετοια,αυτη κοιτουσε σα βλακας και τους ελεγε στα αγγλικα να τις μιλησουν στα αγγλικα γιατι δε καταλαβαινει ελληνικα,εδω ειμαστε θα γελασουμε λεω,ξανακατεβαινω και μεταφραζω το τελευταιο κομματι,και βλεπω εναν απο αυτους να τις λεει με εντονο υφος 'Εδω ειναι Ελλαδα,αγγλικα θα μιλαμε???',ξεροντας οτι ακρη δε θα βγει εκατσα εκει και εκανα τον μεταφραστη,για σου Ελληναρα ευρωπαιε
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
βλεπω εναν απο αυτους να τις λεει με εντονο υφος 'Εδω ειναι Ελλαδα, αγγλικα θα μιλαμε???'Αν μη τι άλλο, μερικές φορές τα στρουμφ βγάζουν απίστευτο γέλιο...
-
Ο κουνιάδος μου 'έχασε' το δίπλωμα του μια μέρα που πέρασε με κόκκινο νομίζοντας ότι 'έλα μωρέ τί θα γίνει' αλλά έλα όμως που περνούσε πίσω του ένα τζιπ των Τ.Α.Ε.!!!!
Τον σκίσανε κανονικά και με το νόμο, εντάξει όχι άδικα. 700 ευρω και το δίπλωμα για 2 μήνες!!!
Πλήρωσε ο άνθρωπος το μισό πρόστιμο και περίμενε να περάσουν οι μέρες να πάρει το δίπλωμα του. Κανονικά οι 60 μέρες συνπληρλωνονται τέλος του έτους, για κάποιο λόγο έλαβε ένα τηλεφώνημα πρίν 1 εβδομάδα να πάει να το πάρει. Του φάνηκε περίεργο και τους υπενθύμησε ότι δεν ακόμα 2 μηνες.
Το μόνο που του είπαν απο το άλλο άκρο της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ' εεε καλά εντάξει έλα να το πάρεις' ήταν μάλιστα ένας αστυνομικός με μια φωνή βαρεμάρας, και τόνο αστυνομικού 'πετσαρά' όπως παρομοιάζονται συνήθως τα...'χωριάτικα Ελληνικά.Τελοσπάντον πάει ο κουνιάδος μου νσ πάρει το δίπλωμα την επόμενη μέρα, αφού έφυγε απο τη δουλειά του και τρώει μια ωραιότατη 'πόρτα' στα μούτρα!!!
Τελικά λέει έγινε λάθος και δεν του έδωσαν το δίπλωμα γιατί δεν έχουν συνπληρωθει οι 60 μέρες!!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα σας άρεσε όλους εσάς να αποκαλούν τον κλάδο σας όπως χαρακτηρίζετε μερικοί απαράδεκτοι εδώ μέσα;υπάρχουν κ κάποια όρια κύριοι.
Η λέξη μπάτσος ως συνώνυμο του αστυνομικός και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται μπορεί να θεωρηθεί εξύβριση. Προκαλέιται νομικός κίνδυνος για τους υπεύθυνους του φόρουμ.
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Κατά τύχη έπεσα εδώ. http://www.ecfpo.gr/forum/viewforum.php?f=61' target='_blank' target='_blank
Δε ξέρω εάν έχει αναφερθεί και πάλι.
Νομίζω πως, εάν δε παίζει λογοκρισία, κάποιος σχετικός θα ακούσει όποιον έχει όρεξη για κουβέντες...
Πάντως έκανα ένα πολύ γρήγορο τούρ και καμιά φορά έχουν πλάκα οι αηδίες που γράφονται.Είμαι ένας εκ των διαχειριστών, ο Haridimos (πρώην farmakoxeris). Εϊμαι πολίτης, όπως πολίτες είναι τόσο ο ιδιοκτήτης του site ο ECFPO όσο και ο συνδιαχειριστής Gandalf.
Λογοκρισία δεν παίζει, αρκεί να μην έχουμε βρισίδια και λοιπές μλκ. Προσωπικά τους 'τα χώνω' πολύ άσχημα.Το 'αηδίες που γράφονται' τι σημαίνει; Σε κάθε φόρουμ θα γραφτούν σωστά πράγματα αλλά και μλκ.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Η έννοια του STOP δεν είναι 'περιμένω το άλλο αυτοκίνητο όσο μακριά κι αν είναι' αλλά σταματάω, ελέγχω και, αν προλαβαίνω, περνάω χωρίς να ενοχλήσω. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω καταλάβει.Ακριβώς. Στο STOP πρέπει υποχρεωτικά να ακινητοποιήσεις το όχημα σου. Να πέσει η ταχύτητα στο μηδέν. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Ακόμα κι αν είναι άδειος ο δρόμος.
STOP σημαίνει σταμάτημα και υποχρέωση παραχώρησης προτεραιότητας. Υποχρέωση για παραχώρηση προτεραιότητας (χωρίς υποχρέωση για σταμάτημα) έχεις στο ανάποδο τρίγωνο και στο διακοπτόμενο κίτρινο.
Οπότε αν περνώντας δεν ανάγκασε τους αστυνομικούς να πατήσουν φρένο, δε βλέπω που είναι πρακτικά off ο φίλος.
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! Στα πρώτα άρθρα του νόμου 2696/99 (ΚΟΚ) αναφέρεται ότι παραβίαση προτεραιότητας υπάρχει εάν εξαναγκάσεις τον άλλο (ο οποίος έχει προτεραιότητα) να μεταβάλλει την ταχύτητα ή τη κατεύθυνση του οχήματος (δηλ. να πεταχτείς από το στενό και να αλλάξει λωρίδα ώστε να μην τρακάρεται).
Βέβαια, τυπικά μάλλον είναι off γιατί είμαι 99% σίγουρος ότι δεν ακινητοποίησε* πλήρως το αυτοκίνητο στο STOP.
Σστός.
*: Έχουμε συζητήσει πολλάκις στο forum ότι στην Ελλάδα γίνεται κατάχρηση του STOP και ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ένα σήμα παραχώρησης προτεραιότητας θα έκανε τη δουλειά.
Συμφωνώ. Πολλά STOP θα μπορούσαν να είναι ανάποδα τρίγωνα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το γιλεκο ειναι υποχρεωτικο?Για επιβατικό όχημα όχι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επιτρεπεται το ποδηλατο στην εθνικη οδο;Σύμφωνα με τον ΚΟΚ το ποδήλατο απαγορευέται να κινείται σε αυτοκινητόδρομο και οδό ταχείας κυκλοφορίας. Ο Κηφισσός έχει σήμανση αυτοκινητόδρομου άρα απαγορεύεται. Στην Κόρινθο, μπαίνοντας στην Κορίνθου Πατρών υπάρχει πινακίδα η οποία δηλώνει τέλος αυτοκινητόδρομου. Εκεί δεν απαγορεύεται.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούμε όλοι με αυτά για να μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας είτε από ζώα-αστυνομικούς είτε από λοιπά ζώα-συμπολίτες.ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[off topic] Ξέρουμε πόσο χάλια θα είναι η ποιότητα βίντεο από αυτά τα γυαλιά δεδομένων των προδιαγραφών τους; Ψήνομαι να τα χτυπήσω για το σκι.[/off topic]
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!